עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FARKASH7,

עזבתי מקום עבודה מסויים וחזרתי אליו לאחר תקופה מסויימת ויש לי שאלה לגבי הוותק בבקשה רק תשובה וודאית מאנשים עם ידע או נסיון, לא נראה לי, ולא דוד שלי. האם וותק במקום עבודה מסוים נמחק מיד עם ההתפטרות או שיש איזושהי תקופה שבמקרה שאני חוזר למקום העבודה לא איבדתי את הוותק? אם כן מה אורך התקופה הזאת? אם לא באסה לי. הצלחתי למצוא בגוגל את מבוקשי, למי שמעוניין: http://www.hashavim.co.il/article.aspx?Wrld=1&category=61&Artid=591 אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by Yehudaa,

יש עכשיו בערוץ VH1 כל הזמן קטע קצר משיר . שהולך "בערך" ככה . how bla bla bla burnig how can we sleep house burning ממש בערך מצטער על העילגות ;D

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by zahiz007,

אני מתלבט בינו לבין POLO שניהם שנה 2003-2005... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by eegg,

אני עוד מעט מתגייס ורציתי לדעת איזה פרופיל יהיה לי אם יש לי עקמת בינונית, פלטפוס ובכלל לא בכושר ויש לי ציונים די טובים ~90 אז אני לא כל כך רוצה קרבי אז מישהו יכול להגיד לי איזה פרופיל יהיה לי או איזה תפקידים יהיו מתאימים לי

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  5. שלום רב, לאחר שעברתי יום מיונים בביתן חיל הים, קיבלתי זימון לגיבוש צוללות שיערך מחר, הבעיה היא שאני לא מרגיש טוב ואני לא אוכל להשתתף בגיבוש, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחתום ויתור. מה אני עושה ?! במידה ואני אתקשר מחר בבוקר למדור סיירות ואודיע להם שאני לא יכול להגיע עקב בעיה רפואית, האם אני אקבל צ'אנס נוסף ויזמנו אותי לגיבוש הבא ? תודה רבה מראש, שבוע טוב, לירן.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה היום זה יום שישי . אז טיילתי עם חברים שלי (כולם שתו וגם אני ) ואז פגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן . אז ככה אחד מהם התחיל לרדת על חבר שלי אז קמתי עליו זה הדרדר למכות . או הפיל אותי אז הבאתי לו כמה בוקסים וקראתי לו את החולצה , אז ישר עזבתיעדיין חשבתי בהגיון) אותו כי באו המון ילדים שאני מכיר ואם הייתי ממשיך לריב אז כולםמביאים להם מכות . אני התחלתי את המכות בגלל שהוא ירד על חבר שלי ואם הייתי ממשיך אז כל החבורה שלו (שהם גם כן חברים שלי ) היו חוטפים מחברים שלי ואת זה אני לא רציתי. אז הבעיה שלי . חשבתי ללכת על יום ראשון לשכונה שלו ולהתנצל ואפילו לשלם לו על החולצה , כי בכול זאת אני מכיר אותו ואני לא רוצה לריב עם חבר בגלל ששתיתי קצת. אבל הבעיה זה אם אני י…

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  7. שלום! לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי. למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד? בתודה דוד

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by d1v,

שלום לכולם,אני מחפש כיסא נוח לישובה ממושכת מול המחשב בתקציב של כ 500 בערך,לא כ"כ מוגבל..ידיות מרופדות אם יש..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  9. דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!

10. חבר'ה, היום היה צריך להיות לי מבחן באזרחות אבל בגלל שיש שביתה ואין שום תאריך שאפשר להזיז אליו את המבחן החליטו להעלות אותו לאינטרנט וכל אחד יפתור אותו בבית. הקטע הוא שאני קצת ריחפתי בשיעורי אזרחות ואין לי שום שמץ של מושג איך לענות על השאלות האלה אז הבאתי לכם את הנוסח של המבחן ובבקשה תעזרו לי!! 1. בבריטטניה נעצרו שני מדענים, שהעבירו מידע סודי למדינה זרה. אחד המדענים מסר את המידע מפני שתמך במשטר הקומוניסטי במדינה הזרה, והשני מסר את המידע תמורת סכום גבוה של כסף. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען הראשון? הסבר ונמק את תשובתך. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען השני? הסבר ונמק את תשובתך. 2. בתוכנית הכלכלית החדשה של משרד האוצר נקבע בין היתר: 1. קיצוץ של 20% משכרם של המורים. 2. קיצוץ…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. Started by fux,

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1300665 איך זה? תודה ותתחשבו שהתקציב לא גבוה {בשביל חבר} תודה

12. Started by Moon-Mage,

זה לא באמת קריטי אבל זה מלא זמן ככה והנחתי שמישהו יראה את זה ויסדר, אבל זה לא קרה :(. שלוחצים על הודעות בUI במסך בית החץ מורה על התראות וההפך.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by The Dom,

אני מחפש המלצה לבושם לגבר, משהו קליל... יש הצעות/המלצות?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by ag43,

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by Vega,

אם יש לכם באיכות כלשהי, לא משנה, אבל יש לי 32 פולי... העיקר שזה דיגר. והאם אני יכול להוריד את זה מהאינטרנט בעזרת הדפדפן של המכשיר? אנא הושיעני, Vega.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  16. השאלה פשוטה: האם ריצה פעמיים בכל יום(או לחילופין, פעם בכל יום), כל יום במשך השבוע לאדם אשר כרגע לא נמצא בכושר עלולה לגרום נזק לגוף? האם ישנו סף שלאחריו כל המוסיף גורע?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  17. יש פה למישהו איזה אוסף גדול של הקומדי סטור על המחשב??? אני מחפש כבר הרבה זמן איזה מישהו שיש לו לפחות כמה עונות.... אם יש כאן מישהו כזה בבקשה לפרטי!

18. Started by Alexkmr,

משהו ידוע אם בטיפול הראשוני צריך לשמן גם את הצד החיצוני של הווק או רק הפנימי?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by J0n1,

התחלנו עכשיו חשמל ומגנטיות אבל אני לא זוכר איך עושים שקול וקטורי. יש לי 2 מטענים חשמליים על ציר הX ואני צריך לדעת מה הכוח שהם מפעילים על נקודה 0,4 שני המטענים שווי גודל (3UC) ונמצאים במרחקים שווים (3 ו-3 ס"מ) מצאתי את הכוח שאחד מהם מפעיל את הנקודה, והוא יצא לי 1.08*10^3 אבל עכשיו אני לא יודע איך אני מחשב את הכוח השקול. העלתי תמונה להמחשה הנקודה הירוקה זה ראשית הצירים, הנקודות האדומות זה המטענים החשמליים. הנקודה הכחולה זה הנקודה שאני צריך לבדוק כמה כוח מופעל עליה. תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by Jeka90,

תגידו, הפירסום באתר יד2 עולה כסף? http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php תודה.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  21. שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  22. Started by Aviram,

יש לי שאלה. ראיתי נעלי כדורגל (קט-רגל) חדשות של נייק בחנות מגה ספורט, והיה כתוב על הלשונית שלהם מבפנים Made In Indonesia. גם בנעליים אחרות ראיתי Made in Thailand. השאלה שלי היא האם זה אומר שהנעליים האלה מזוייפות או שמייצרים אותן במדינות האלה כי עלות היצור שם נמוכה? מבאס לקנות נעל יקרה שמתגלה כזיוף בסוף.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  23. http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.jokaroo.com/extremevideos/walksthroughglass.html

דיונים חדשים בפורומים