עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2992829306

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

שלום, לא מזמן נגמר לי המנוי לראפיד...לפי שאני מחדש אותו יש לי שתי שאלות: 1. המנוי שלי איכשהו היה מבוסס תאריך שאם אני עובר אותו נגמרים לי ה rapids , איך אני מבטל שיהיה בלי תאריך תפוגה ? כך שאני יכול להשתמש בכל הרוחב פס ללא מגבלת זמן (היה לי איזה 100 גיגה וסתם נזרקו לפח כי התאריך עבר). 2. כמה כל נקודה שווה ? נכנסתי ל FAQ של האתר וזה לא רשום, מוכרים למשל 2000 RAPIDS עבור 20 EURO לא רשום כמה מידע זה כל rapid תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by AliceInChains,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך נוחה לעבור ישר לתצוגה של מסמכים כמו וורד וPDF כאשר לוחצים על קישורים כאלו של GOOGLE, בלי שמנהל ההורדות ישתלט על זה כעל מסמך ויתחיל להוריד, ואז צריך להתחיל לחפש איפה הוא שמר את זה..... לפעמים הוא גם לא עובד, ואז FireFox מוריד את זה לשולחן עבודה, ואני לא אוהב שמלכלכים לי את שולחן העבודה! הכי גרוע - שאתה לוחץ ע מסמך דרך הקישור, נפתחת לשונית ריקה ומעצבנת מי כמוכם יודע. איך פותרים????

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  4. Started by mega1234,

אתר עם ביקורות על החטיפים בארץ : http://www.taquitos.net/snacks.php?category_code=84 Shoosh Snack Taste: These are kind of deceptive at first, but most people ended up liking them. They're similar in shape to cheese puffs, and when you first bite in, you get kind of a styrofoam-like texture and not much taste. But then the Shoosh Snack starts to dissolve in your mouth, and it kind of turns into peanut butter, both in consistency and taste. If you like peanut butter (the real peanutty kinds, like Skippy, not those awful kinds like Peter Pan that are loaded up with sugar) then you'll like these . Bissli Falafel Flavoured Snack Taste: These are short, cru…

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  5. שאלה בעיקר לוותיקים שבינינו. באיזה תת פורום כאן לעולם לא הגבתם? אז אני אתחיל: אלקטרוניקה ומודינג. אוברקלוגינג. קירור (הייתי באוברקלוקינג וקירור, לא באוברקלוקינג ובקירור :) עיצוב וגרפיקה ממוחשבת. לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות. מקינטוש (תודה לאל). צילום דיגיטלי. אני חושב שיש פורום רק למנהלים, נכנסתי פעם לאיזה חתימה וכתב לי שאין לי גישה לשם. WTF? יאללה תגיבו 8)

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by אלימלך אגוז,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459002,00.html בלי להיעזר בטוקבקים, מי מנחש איך אפשר בקלי קלות להגיע לאתר של הבנאדם שמפיץ את זה רק ע"י מידע שניתן בכתבה? | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | V המפגרים נותנים צילום מסך של האתר. רק צריך להקליד בגוגל(בתוך מרכאות) את אחד המשפטים שמופיעים בתמונה ו...הופה! מצאתם את האתר. וכמובן שמשם הדרך אל התוכנה עצמה היא מאד קצרה.

7. אוקיי אני יסביר בקיצור מכיוון שהכל כבר מוסבר בעצומה הכתובת www.mhaifa.co.il בכניסה יקפץ לכם החלום של העצומה זה מאוד מאוד חשוב ודחוף משום שאנחנו שולחים את זה לממשלה אז גלו התחשבות ותחתמו אבל הדבר היותר חשוב יהיה אם תעבירו את זה לאנשים העצומה הזאת מתוכננת להגיעה ל 20,000 חתימות ויותר אז יאללה תתחילו לגייס נ.ב אשמח לראות תגובות JAMOOS

8. שלום חברים, מצאתי בבוידעם הפתעה נחמדה. מקרן ישן מסוג . Technicolor instant filmloop player super 8 תמונות : מלפנים: מאחור: כמה פריטים נלווים: הצעת הגשה שלי (אין לי מושג אם הרכבתי נכון): חיברתי אותו לחשמל והוא עושה רעש כדי להוכיח שהוא עובד. בנוסף יש לי גם מין פילם כזה עם סרט עליו, תראו בתמונות איך הלבשתי אותו בתמונה הלפני אחרונה. הבעיה היא שהגוף הזה אמור להתלבש באחורי המכשיר ואין לי מושג איך אמורים להרכיב אותו, הוא לא נכנס לי בשום זווית. האם חסרים לי חלקים? האם לא הרכבתי טוב? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  9. חבר'ה, היום היה צריך להיות לי מבחן באזרחות אבל בגלל שיש שביתה ואין שום תאריך שאפשר להזיז אליו את המבחן החליטו להעלות אותו לאינטרנט וכל אחד יפתור אותו בבית. הקטע הוא שאני קצת ריחפתי בשיעורי אזרחות ואין לי שום שמץ של מושג איך לענות על השאלות האלה אז הבאתי לכם את הנוסח של המבחן ובבקשה תעזרו לי!! 1. בבריטטניה נעצרו שני מדענים, שהעבירו מידע סודי למדינה זרה. אחד המדענים מסר את המידע מפני שתמך במשטר הקומוניסטי במדינה הזרה, והשני מסר את המידע תמורת סכום גבוה של כסף. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען הראשון? הסבר ונמק את תשובתך. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען השני? הסבר ונמק את תשובתך. 2. בתוכנית הכלכלית החדשה של משרד האוצר נקבע בין היתר: 1. קיצוץ של 20% משכרם של המורים. 2. קיצוץ…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  10. מה שראה את הפרק s03e06 של אבודים שיגיד מה דעתו... לפי דעתי הסיום מאכזב!!! היוצרים אמרו שיהיה איזה מתח משהו מדהים...אבל קבינאמט זה... שקייט תברח או תשאר עם סויר? קבינמאט... ציפתי להרבה יותר עכשיו פגרה של חודשיים גם כן אבודים תחזור ב7 בפבואר כלומר עוד חודשיים ההה ובלי ווארז! הפרומוים: יש שנייים http://www.youtube.com/watch?v=tOaEoB42nvc http://spoilerslost.blogspot.com/2006/11/coming-up-2007.html

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by fux,

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1300665 איך זה? תודה ותתחשבו שהתקציב לא גבוה {בשביל חבר} תודה

12. קניתי מחשב חדש ואין לי מושג מה להוריד לתוכו אין לי אתרי משחקים וכו משיהו יכול להמליץ על תוכנות הורדה ודברים ותוכנות שצרכים במחשב חד תודה

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  13. יום אחד כשהייתי בכיתה ט', ראיתי ילד מהשכבה שלי שהיה בדרכו הביתה מביה'ס, שמו היה עידו. נראה היה שהוא סוחב את כל הספרים שלו. חשבתי לעצמי : למה ילד ייקח את כל הספרים שלו הביתה מביה'ס? הוא בטח יורם. היה לי סופשבוע עמוס (מסיבות ומשחק כדורגל עם החברים שלי בשבת אחה ' צ) אז משכתי בכתפי והמשכתי ללכת . בשעה שהלכתי , ראיתי חבורה של ילדים רצים לכיוון עידו , העיפו לו את כל הספרים מהיד והפילו אותו לאדמה. המשקפיים שלו עפו וצנחו על הדשא במרחק 3 מ' ממנו. הוא הביט למעלה וראיתי את העצב בעיניו. ליבי יצא אליו, רצתי וכשהוא זחל מסביב כדי לחפש את משקפיו וראיתי דמעות בעיניו. נתתי לו את המשקפיים ואמרתי לו 'החברה האלה מגעילים' הוא הסתכל אלי ואמר 'היי- תודה ' וחייך אלי. זה היה אחד מאותם חיוכי…

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by neogod,

מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין מהאתר? ומה אני צריך בשביל להזמין משם דברים ,וויזה בין לאומי, להרשם לPAYPAL ? ואם מישהו הזמין משם ויכול לספר "חוויות" ,בכיף

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. היי! רציתי סתם לשתף אתכם במשהו... יש איזה אירגון(לא הכי חוקי אבל לא משהו שאני אישית מסתכן בהיותי חבר בו) פוקר שהתחיל לארגן טורנירי פוקר בישראל לחבריו הרשומים בלבד. בגלל הסחבת בהתאחדות הפוקר הארצית שלנו ובגלל שאין ספונסר אליפות הארץ מתרחקת מאיתנו וכך גם הליגה הארצית המתוכננת, אירגנו לפני חודשיים טורניר פוקר, שהשתתפו בו 88 שחקנים. היה מאוד נחמד, לפי מהסירטונים שהעלו. אירגנו למחר גם טורניר. צפויים להשתתף בו כ130 שחקנים הפעם. התלבטתי מאוד לגבי ההשתתפות במשחק. התחלתי לקרוא ספר של אחד מגדולי שחקני הפוקר בעולם: דויל ברנסן. אני בעמוד 510 מתוך 690.(באמצע דילגתי על איזה 300 עמודים עק כך שמסבירים שם גם על פוקר מסוג אומהה וסטאד והיי\לו \ספליט וזה לא מעניין אותי. אני שמחק רק הול…

16. Started by hattricking,

יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  17. Started by J0n1,

אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  18. מה לעשות?[ATTACH=CONFIG]9776[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9777[/ATTACH]

19. Started by danielzy,

שלום, נתקעתי בתרגיל הזה, הנושא: מקומות גיאומטריים. יש לי שלושה דפים של נסיונות ומשומה כלום לא יוצא. התרגיל: http://img717.imageshack.us/img717/9507/09012011178.jpg תשובה: bx+2ay-ab=0

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  20. כל פעם אני מפספס את התופעה הזאת, ונשאר לישון בבית. הבנתי שזה אמור לקרות שוב בשבוע הבא, בין ראשון לשני בלילה, והפעם לא מתכוון לפספס. יש אירוע מיוחד שבונים בשביל זה? מקום מאורגן בטבע, שבו כולם יושבים עם שקי שינה וסתם בוהים בשמיים? לא רוצה סתם כך לצאת לגינה שבבניין, כי יהיה משעמם לבד.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by FARKASH7,

איך קוראים לשיר הזה מקיץ אחד בסוטול שהוא שם לו רמקול ליד הראש ומנסה להעיר אותו אם השיר הזה משהוא, או אס

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  22. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

משעמם לי , וחשתי צורך לשים תמונה של החיה האהובה אלי אחרי העטלף המאיים על האנושות . נכון , ספאם והכל , וזה קצת יותר ספאמי מהקולות שתיש עושה , אבל עדיין , משעמם לי ואני חולה בבית , אז הרשתי לעצמי . ובאותה נימה , מישהו יודע איזה קולות מוציאה אלפקה ? ;D

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  23. אני שמח לחזור לפורום לאחר הפסקה של כמעט שנתיים.. את הניק ה"מקורי" שלי חלקכם בטח זוכרים, זה היה בזמנו JAMOOS GADOL ואז קיצרתי אותו ל JAMOOS. בכל מקרה עכשיו אני חוזר עם jamoosy (מישהו גנב לי jamoos רר ) איזה כיף לחזור לפורום הנהדר הזה! (איזה כיף גם לראות כמה הוא גדל לעומת איך שאני זוכר אותו.. ) שיהיה לכולכם שבוע נהדר.

• 14 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.