כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
מה הממוצע ציוני בגרות שצריך להתקבל לאונ בשביל ^^? וכמה בפסיכומטרי צריך? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לזכויות שלי עם מקום עבודה שהתפטרתי ממנו לפני כמה ימים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי מספר של מרכז הייעוץ שלהם, ולפי מה שאני זוכר היה משהו כזה. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה המספר של העונה האחרונה של הסופרנוס? (כמו ש1 זה המספר של העונה הראשונה, אז מה המספר של העונה האחרונה?)
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
ממה שזכור לי בתור תלמיד בית הספר זה שהילדים מרושעים ולמורים לא אכפת. האם זה ככה גם בימינו? נניח ובאיזשהוא יום יהיה לי ילדים, איפה אני ארצה שהם ילמדו? הקטע שהכי מפריע לי זה כשקורה משהוא בבית הספר למנהלת יש זכות להסתיר ראיות ועדויות מהמשטרה.
-
- 49 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
מבחינת של מדוזות ואפשרות של שחייה? אפשרי? או שהוא טינופת כזה...? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה המצב? אני חדש פה ושואל מה המצב ואם מישהו צריך חתימה אני מכין בכיף ללא תמורה :asthanos:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברה! נתקלתי השבוע בבנות שיוצאות עם בנים יותר קטנים מהם בגיל... עכשיו אין לי בעיה עם הגיל, אלא הסיבה שהם יוצאות איתם... הם אומרות שהם "בוגרים לגילם..." עכשיו אני לעזאזל לא מבין מה הכוונה שהם בוגרים לגילם... אני בחור בן 19,משרת ביחידה קרבית, ורואה מלא אנשים שמתנהגים"בצורה בוגרת" וגם "בצורה ילדותית"... עד כמה בוגר ילד בן 15 יכול להיות ל"גילו"???? ביררתי קצת והבנתי מהם שהבחור לא מתנהג כמו שאר הבנים לגיל שלו, כאילו לא עושה שטויות... הבנות בנות סביבות הגיל 17 והבנים קטנים מהם בשנה... תודה לעוזרים... ואם השאלה ניראת לכם קצת מטומטמת אז קחו בחשבון את השעה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר). זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה. כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב אני מתחיל. יש לי את התמונה של קורט קוביין. זה הבנאדם שבזכותו בכלל הכרתי את העולם הזה שנקרא "מוזיקה"... שמעתי פעם בתכנית של "זהו זה" כשהייתי קטן את השיר "מריח כמו רוח נעורים" ומז נדבקתי בנירוונה ילד בגיל 11-12 הולך ומנסה להבין טקסטים של אמן שבולע 90% מהטקסט... עזר לי די הרבה לשיעורי בית באנגלית. היה לי גם קטע די מצחיק עם נירוונה: חסכתי כסף והלכתי לקנות את הקלטת של "NEVERMIND", למי שלא מכיר יש שם קטע של רבע שעה שקט ואחרי זה כאילו שיר סמוי... ואני כמו ילד מתלהב חוזר הביתה ואבא שלי רואה שקניתי קלטת. אבא שלי ישר לא הבין למה הבן שלו הולך וקונה קלטת של צעקות וגיטרות שם בטייפ וקולט שיש שם רבע שעה שקט! ישר הכניס אותי לאוטו והלך לשרוף את החנות למוכר כי הוא חשב שהוא עב…
-
- 57 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
נניח יש לי 3 מספרים: 1, 2, 3 הממוצע הוא 2 סטיית התקן היא 1. איך אני מחשב זאת ידנית?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מי זה האיתמר הזה, הוא פה בפורומים? תודה (: ( http://www.hwzone.co.il/gallery/album118 )
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שנגמרו לי רשמית כל האנשים עם ניקוד יותר גבוה משלי (אתמול שברתי את השיא ההכי גבוה ששמעתי עליו) החלטתי שחייבים להיות כאן אנשים שיתנו לי איזה שהוא אתגר אז השיא שלי הוא 15223 ובקומות המאקסימום שהגעתי אליו הוא 380~ דרך אגב אם אתם לא יודעים מה זה Icy tower תורידו מהר מ www.FreeeLunchDesign.com
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעלה לשם תמיד. מדובר על siz .co.il
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם זה בגלל ה COMPUTEX2002 שכל הצוות נימצא שם?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.iloveisrael.co.il/ כנסו והוסיפו את הסיבה שלכם לאהבת הארץ.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני פונה עליכם לעזרה שמתי לב שיש אלבומים שיש להם אותיות ומילים אחרי שם האלבום והיתי שמחה לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל רשימה שבה אוכל לזהות את הגרסאות לאלבומים כגון: Deluxe Edition,MTD, Advance מה כל אלה אומרים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לדעתכם יש סיכוי שהמחירים של חלקי מחשב כמו מעבד לוח אם וכו' ירדו עד הקיץ ? מי שיודע אנא שיעזור ושיגיד לי עד כמה זה בערך ירד ולמה ולכמה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-