כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
נכון במשחקים מבקשים ממכם לתת כינוי לחייל הראשי(קפטן או משו)..או כינוי לדמות שאיתם אתם משחקים.... אז מה הם הכינוים האהובים אלכם ביותר???
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, מגיע לי מזל טוב, עברתי טסט שני אחרי תיאוריה ראשונה וקיבלתי את הרישיון ביום רביעי.. היום היה לי ויכוח עם חבר על ההגבלים.. אז יש לי שאלה.. מה הם כל ההגבלים והחוקים שאני צריך להקשיב להם מרגע קבלת הרישיון? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב...אז ברוח הת'רדים שמעלי ומתחתי, ויש כאן אנשים שלהפתעתי יצירתיים בצורה מטורפת, מעניין אותי פתאום מה מחשביי "באפס" ירצו לקחת לאי בודד... (שלושת הדברים הקריטים) אז אני רוצה... 1. שימשיה. 2. חבר. 3. מקרר מפוצץ בבירה. זה יעזור לי לשרוד את הימים הראשונים ;D
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הבאות: מהירות אספקה מחיר שילוח מוצרים (איכות וכמות) מחיר אמינות תמיכה טובה אם יצא לכם הצורך (יש לי קרובי משפחה שם אז אין לי בעיה של לממש אחריות אם צריך) בשני התחומים הבאים במיוחד: מודינג וכללי..... תודה רבה לעוזרים ואני מבקש לא לנעול את זה כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר שעונה לי בדיוק על השאלה הזאת
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט אין בושה.. http://www.ritzcamera.com/product/EP5131797.htm אולי במצלמות הם מבינים אבל בדברים כאלה ממש לא..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ומה המחיר לתשתית? הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית ממיר של yes max ואני משלם עליו 137 ש''ח כולל מע''מ לחודש אני מעוניין לשדרג ל- yes max HD לאחר ''איומיים'' על עזיבה קיבלתי אתמול הצעה דלה ממחלקת שימור הלקוחות ההצעה הייתה: - 157 ש''ח כולל מע''מ (תוספת של 20 ש''ח) במידה ואני ארצה ספורט 5 HD זה יעלה לי 280 ש''ח בשנה הראשונה ובשנתיים הנותרות 290 ש''ח אני דיי מאוכזב מההצעה הזאת באתר של yes המחיר למשתמשים חדשים הוא 249 ש''ח לחודש וחודשיים רשונים ללא תשלום ( yes max HD ). ציפיתי לקבל הצעה יותר טובה אבל נוכחתי לדעת שציפיות יש רק בכריות [חיוך] וברצינות לעומת מה שהוט מציעים ההצעה של yes יקרה, נכון אתם בטח תגידו האיכות של הוט פחות טובה, הממיר של ה- HD שלהם לא מקליט אבל עדיין המבצעים שלהם יותר משתלמים מבחינה כלכלי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המחיר להסרת קעקוע בינוני נגיד 15-20 ס"מ על 8-12 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום עשיתי חיפוש (ואתם בטח שואלים למה :s05:) ולא מצאתי הרבה רק את זה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%97%D7%A4%D7%95%D7%A8_%D7%93%D7%99-9 וזה http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 אולי מישהו יצליח לברר כמה זה עולה ??? (מין תחרות דבילית מאוד) נ.ב אפילו ב EBAY אין כזה למכירה אני באמת חייב חדעת כמה זה עולה (ולא, אני לא קונה אחד בשביל לדחוף צוקים על המפעלים של אינטל שמייצרים פרסקוט)
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אותה שאלה גם לגבי נורות בצבעים שונים
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היום ראיתי שאנחנו משלמים על תשתית של 1.5 מגה 62 שקלים עם התחייבות לשנה בבזק.(שלושה חודשים ראשונים היו 30 שקלים) האם זה נחשב מחיר סביר? או שיצאתי פראייר שעשיתי את החבילה הזאת? לפי האתר "כמה זה" ככה עולה 1.5מגה. האם אפשר להוריד אותם? אריאל
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא ואני יודע שיש פה כמה שמבינים במכוניות.. אז אפשר עזרה בבקשה? יונדאי אקסנט GL שנת 95 4 דלתות 1600 סמ"ק יד שניה אוטומט
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני טס לסין בספטמבר וחשבתי לקנות שם מחשב, כמה יעלה מחשב שבארץ הוא יעלה 4500 ותמליצו לי על חנויות.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי ליידע את כולכם שכדאי לבדוק את המפרט של המחשב כדי לראות אם באמת סיפקו לכם את מה ששילמתם עליו. אני אספר לכם מה קרה לי , הלכתי ביום שישי לקנות מחשב מ ZED מחשבים וקניתי מערכת מחשב שבה הובטח לי לוח אם INTEL עם מהירות של 1600 MHZ וזכרון 2048 של קינגסטון . כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שהלוח אם שקיבלתי היה עם מהירות של 1333 MHZ בלבד ובנוסף הזיכרון היה מתוצרת SAMSUNG .אני חושב שזה חמור מאוד שדברים כאלה קורים ואני מתכוון לגשת לשם על הבוקר ביום ראשון ולקבל את כספי בחזרה ולהחזיר להם את המחשב .אני מתכוון בפעם הבאה שאני קונה מחשב ( ממקום אחר כמובן ) לבקש מהטכנאי לפתוח את המארז מיד אחרי ההרכבה כדי לראות במו עיניי שלא רימו אותי שוב ואני מציע גם לכם לנהוג כך. א…
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מסתכל היום על כפכפי הקרוקס הקרועים שלי שעדיין מרגישים לי נוחים ;D אבל אני בסוף מחליט להחליף.. קרוקס כפכף (לא אצבע) נדיר... מצאתי איפה לקנות, רק מה, במידה שלי כתוב 9/11 (בלי קשר לאסון התאומים) כל מספר בתוך עיגול מה המידה בכלל של התנין שמחייך אלי בפה מלא שיניים!
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
לעזאזל,אני מחפש כבר שבוע את המיקוד בספרות ואני לא מוצא למישהו יש לינק למיקוד של הספרות? [לחומר שיהיה בבגרות,לא לחומר שנשמט מהבגרות]
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לא מערכות עם רמקולים, אלא רק decks למשל כמו מינידיסק.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חברת 012 הציעו לי 89 שח לחודש כולל תשתית וספק בהתחייבות לשנה וחצי יש מישהו שהשיג דיל יותר לחיבור לאינטרנט בכבלים? ואני לא יכול adsl כי אין לי טלפון בבית ואם אני רוצה קו רק לאינטרנט אז זה 25 לחודש שצריך לשלם לבזק ועוד 82שח כולל תשתית וספק
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-