כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
התחלנו ללמוד הנדסת המרחב במתמטיקה והמורה שלנו החליט שכדי להבין טוב יותר את החומר אנחנו צריכים לעשות צורות שנלמד עליהם, לא לצייר אותם, אלא להכיןאותם באופן כלשהו כך שיהיו מוחשיים, הוא ביקש: מנסרה מרובעת ומשולשת ופירמידה מרובעת ומשולשת. יש למישהו רעיון איך להכין צורות כאלה כי לי ממש אין ???
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנית שבתרגום חופשי לעברית ניקראת פארק פרה-היסטורי או פריהסטוריק פארק למי שרוצה איך כותבים תשם באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
מזל טוב אחי, עד 120 משהו של מחשבים! הרבה "שמנמנים" וסמיילים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הורדתי Theme לXP איך אני שם אותם בלי תוכנות?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו יכול לאמר לי מה הניגזרת של הפונקציה הזאת? אני יודע שאני דפוק שאני לא יודע את זה :bash:
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לתת פה ביקורות על חנויות שכדאי להתרחק מהן... אבל לא סתם להשמיץ חנות ולהגיד "כן היא חנות מסריחה" אני מניח שאני אתחיל החנות היא KSP הסיפור שהיה כך היה, רציתי לקנות מספר חלקים למחשב, הייתי בסניף רעננה, וכמעט סגרתי עיסקה סגרנו על מעבד + לוח + מארז. כמובן בדקתי בקשר לאחריות ואמרו לי על המעבד + לוח 3 שנים. ( לוח 965 S3 של גיגבייט מעבד E6300 ) כמה ימים לאחר מכן הייתי בתל אביב והחלטתי לעשות את הקניה. ונכנסתי לסניף של עזריאלי, ביקשתי מהמוכר את החלקים שילמתי והכל ולאחר מכן שאלתי איפה מצויין שעל החלקים יש 3 שנים. רק לציין שאת המעבד קיבלתי בלי קופסא בלי כלום ערום בלי הגנה ומאוורר מסכן. אז זה עוד "החלקתי" ואז המוכר בא ואומר לי שאין 3 שנים אחריות ואם אני רוצה 3 שנים אני …
-
- 402 תגובות
- 59.3k צפיות
-
-
אמא שלי ביקשה שאני אוריד שירים ביידיש מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? זה די דחוף היא משגעת אותי
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מבנק לאומי לפועלים ושמתי לב שעל כרטיס הלאומי כראד (ויזה) שלי היו 16 ספרות ועל הישראכרט שלקיבלתי עכשיו יש רק 8 רציתי לדעת מה ההבדל והאם ניתן לעשות עסקעות באינטרנט עם כרטיס שיש בו רק 8 ספרות??? תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי מן דבר כזה באינטרנט , אם אני לא טועה דרך אתר "נענע" שזה כמו מונה כזה וזה סופר את הימים שנשאר למלווה או סתם סופר ימים לאחור .. (במקרה אני צריך את זה למלווה).. ואני מחפש את זה בנרות. אם מישהו בבקשה יודע על מה אני מדבר ויכול לתתת איהשהו לינק או משהו אני אשמח מאוד.. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
הרבה זמן לא נפתח פה פורום של כמה כוסיות, אז החלטתי להיות הראשון שיעשה את זה...!! אז אני מצרף תיקייה מלאה בתמונות של בר רפאלי המדהימה...!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar ועוד תיקייה עם תמונות של אורית פוקס ורותם סלע... http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar תהנו....!!!
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
הבושם הזה הוא אחד הטובים למי שלא מכיר.... עכשיו אני מחפש אותו בארץ, ואני חושש שאני לא מוצא אותו כאן \= מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את זה? ואם לא, אז אני כנראה יזמין מחו"ל, ובזה אני צריך גם עזרה כדי לדעת מאיפה אפשר להזמין אותו... זה הבושם: http://www.amazon.com/Ultraviolet-Crystal-Paco-Rabanne-Toilette/dp/B0002JBH3S ועל הדרך, אפשר להזמין מהאתר הזה? ואם כן אז איך...? תודה!
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך המכללה הזאת???מה הרמה שלה???
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
האלן אנשים זה תראד על מכוניות,משאיות וג'יפים על שלט לאנשים שלא אוהבים דווקא drift אלא אוהבים גם סתם מכוניות שיהיו יפות ומגניבות עם רמפות וכל מיני שטויות.... אנשים כנסו בהמוניכם :auto:
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-