עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

אני רוצה לבנות משהוא חדש, לשם כך אני צריך לדעת באיזה רזולוציה אתם משתמשים כדי לדעת איזה רזולוציות עלי לשלול.. תודה לעונים...

• 62 תגובות
    • 7.7k צפיות
  2. שלום, אני עובד כמתכנת עצמאי די נודע בתחום שאני עוסק בו, לפני כחצי שנה ביצעתי לבחור עבודה וגביתי ממנו 200$, הסכמתי שישלם לי בתוך חודש דרך AlertPay (דומה ל-PAYPAL). (יש לציין כי אותו אדם ישראלי ומתגורר בארץ) כעבור חודשיים פניתי אליו שוב, והוא התחיל להמציא תירוצים דוגמת "אין לי עכשיו את הכסף" \ "ביזבזתי בדיוק את ה-200$ שהיו לי", טוב, אחרי חודש פניתי אליו שוב והפצרתי בו בכדי שישיג את ה-200$ הללו. הוא השיג אותם איכשהו (אחרי תירוץ שזה חשבון שלו ושל חבר שלו), הוא התחיל לפנות אליי בזלזול והתחלתי להרגיש שהוא מתחמק ממני ומשהו מסריח פה. כעבור שבוע הוא אמר לי שהחשבון שלו נחסם והוא לא יכול לשלוח לי את הכסף, ביקשתי ממנו תמונה המאשרת את זה שהחשבון נעול - בתמונה היה רשום שתאריך התשלום הא…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bagetrek,

מה לעזא.. מזכיר לי את EBAY איזה קטע הזוי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1435639&SalesCatID=24 ואיזה מחיר הוא מבקש "יש לו 2 כאלה " פיי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by קובי נאש,

מה עדיף לקנות מחשב חזק למשחקים בסביבות ה 8500 ש''ח כולל מסך או לקנות מחשב נייד ב 5000 ש''ח וסוני 3 למשחקים אני אומר האופציה השניה והוא הראשונה מה דעתכם

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  5. לכל חובבי הסדרה בפרט ומסע בין כוכבים בכלל - תהנו מהעונה, במיוחד מהפרקים האחרונים המדהימים והיצרתיים.

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by Kurt,

אם אני רוצה ללמד שיעורים פרטיים ויש לי כבר עבודה, צריך להוציא קבלות על כל שיעור או שתיאום מס מספיק?

• 16 תגובות
    • 23.2k צפיות
  7. Started by Vega,

אני נוסע בשבת לסיני עם המשפחה, ואני דואג שאני די אשתעמם שם.. זו תהיה הפעם השלישית שאני נוסע לסיני, ובפעמים הקודמות המשפחה שלי פשוט נשארה במלון ולא יצאנו ממנו אפילו פעם אחת. אז לעשות שנורקל זה מרתק ויפה אבל קצת מיציתי, לקנות קולה עם תווית בערבית זה כבר לא אטרקציה - מה גם שיש לזה טעם של פפסי - אז בעצם, מה יש לעשות בכנרת? איפה ישנם מקומות בילוי מעניינים בסיני? על אילו מקומות ו/או אטרקציות אתם ממליצים? אנא שתפו חוויות ורעיונות, תודה רבה! נ.ב. אם בא לכם לדון על ההחלטה שלי לנסוע דווקא לסיני (עקב הפיגוע האחרון) אתם מוזמנים לפתוח על כך דיון משלכם, ולא למלאות את הדיון שלי בהודעות שאינן רלוונטיות.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. עכשיו אני רוצה לקנות מוצר מסוים בחנות בחו"ל (דרך האינטרנט) ולהורים שלי יש רק ויזה רגילה (+ישראכרד) האם זה אפשרי או שחייבים כרטיס אשראי מיוחד שמאפשר לקנות גם בחו"ל?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  9. זה נכון שאם שולחים לי לשם כסף אני יכול להוציא אותו לבנק רק אם יש לי חשבון בארה"ב? אני מקווה שלא..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותר

11. שאלה לבוני האתרים - הייתי מחוברת עד עכשיו לקלאודפלאר שמספק גם שירותי CDN - דבר שמחלק את העומס של האתר למקורות רבים בעולם, ושומר על מטמון של הדפים של האתר, ומיקל עליהם את החיבור לאתר. ומקדם דירוג SEO ובגוגל. דא עקא, שהקלאודפלאר מאידך הגדיל לי את זמן העליה של האתר לגולשים בארץ, ובעצם הכפיל אותו, כי הוא יושב כאן על שרת מהיר בארץ, ודרך הקלאוד פלאר הגולש בעצם צריך להגיע לחו"ל.... הדילמה - מה עדיף? חשוב לציין שרוב הגולשים הם מהארץ - 80% בערך. אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים [אני מתכוונת לא "הערכות" ו"הגיון"] - ולחילופין עצות נוספות.

12. משהו כבר קנה שם במשהו במסגרת-"אתה קובע תמחיר"? פשוט יש פריט ספציפי שרציתי לקנות שמופיע שם ב"תן מחיר"... האם זה בכלל כדאי או שזה עוד "חרטא שיווקית מצוייה"? יש סכנות ?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by פילון153,

כולם שואלים אותי למה אני מתחפש ואפילו מתפלאים שאני אומר להם שאני לא מתחפש. אם הייתה תחפושת, ניחא, אבל להתחיל להתארגן על תחפושת, אין לי עצבים לזה..ואני יודע שבכל מקום מרחפות להם תחרויות התחפושות..שדווקא מגניב להשתתף בהם ובייחוד באלה של העבודה מה איתכם? מתחפשים? לכל המתלבטים, קיבצתי מהרשת תחפשות נועזות ביותר, אפילו די קל להכין את חלקם, אבל הייתם מוכנים להתחפש נניח לעמוד חשפנות?? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2493895

14. Started by Sting,

שוטר מנסה לעצור שיכור... השיכור מסרב... השוטר מתעצבן ומחשמל אות עם שוקר ... מסתבר שהשיכור פשוט שיכור מידי כדי להרגיש משהו http://tinyurl.com/43ral *Save shit as... "טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי..."

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by ForresT,

היי,שאלה קצת טיפשית מהסיבה הפשוטה שבחיים לא הזמנתי שום דבר באינטרנט,קל וחומר מאתר בחו"ל.. אני מעוניין להזמין את האלבום הבא: http://www.amazon.com/Gods-War-Manowar/dp/B000MQ3U5O/ref=pd_bbs_sr_1/102-9984558-4236902?ie=UTF8&s=music&qid=1186656212&sr=8-1 המחיר הוא 13 דולר. כמה אמור לעלות משלוח לארץ,תוך כמה זמן זה מגיע ומה המחיר הסופי? תודה מראש.

16. Started by Ohad19,

ההורים שלי טסו לארה"ב והם מתארחים אצל חברים בניו ג'רזי. חשבתי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין מ Newegg כרטיס מסך HD4870. יש לי כרטיס אשראי בינלאומי ככה שהרעיון הוא שאני אזמין מפה את הכרטיס לכתובת של החברים בניו ג'רזי. למישהו יש נסיון עם רכישה מסוג זה דרך Newegg ויכול להסביר לי איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stingeR-,

יש לי על הכרטיס מסך מדבקה שעליה כתוב C.D.M ושהיא מציינת את תאריך האחריות התקף והוא ה9\2003 אני רוצה לדעת אם וכאשר לאן לפנות(לחברת CDM כמובן , אבל איפה היא נמצאת?)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.youtube.com/watch?v=jFg_eCwaHaA ללחוץ מתחת לסירטון על "Watch in high quality".

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

לא לשכוח להקפיד לקרוא כל יום את תפילת הדרך: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by semiel,

חברים קבוצה סופר נחמדה עם אנשים איכותיים נפתחה בפייסבוק לקבוצה קוראים Old School - Israeli Gamers מוזמנים בהחלט ברוכים הבאים, אם אתם חלק מהקבוצה אתם חלק מזן נדיר של גיימרים שעברו את מבחן הזמן והמשיכו לשחק אחרי הצבא, הטיול שאחרי, תואר, עבודה, חתונה, ילדים או בקיצור הסחות דעת בין משחקים. אם גם אתם אוכלים את הארוחות שלכם ליד המחשב, בניתם מחשב בעצמכם כי ברור לכם שצריך לשדרג כל הזמן, אם גם אתם אומרים רגע כי אתם באמצע משחק ושוכחים מזה, אם גם אתם ישבתם עם חברים ואז התפזרתם לבתים כי מישהו זרק שיש לו שרת פנוי ואפשר לעשות משחק. אם גם אתם רצתם לעשות פיפי זריז כי אתם באמצע.. ימות העולם אבל צריך להגן על הדגל! לגמרי אבל לגמרי הגעתם למקום הנכון. הקבוצה נועדה לשתף…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://www.103.fm/player.asp?pgid=84876&fileId=mlnk400

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות ממישהו שגר בת"א מכונית צעצוע לאחי הקטן, אבל אין לי מושג איך לשלוח אותה מת"א לעפולה. אני מחפש דרך מהירה, אמינה וזולה שתאפשר לי לשלוח את המכונית הזאת. 1. אילו דרכים יש לי? 2. כמה זה עולה, בערך?

23. Started by Vlad3,

בתור אחד שיושב 14 שעות ביום על מחשב, אני ממש רוצה להתחיל להיכנס לכושר ולצאת מהבועה שאני חיי בה. מאיפה מתחילים? ותוך כמה זמן ניכנסים לכושר? ואני מעדיף ללא חדר כושר.

דיונים חדשים בפורומים