כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם.. בחברה ממש קטנה שאני עובד בה כבר הרבה זמן , הציעו להצטרף לעסק. אני סירבתי להיכנס לעסק, בגלל שאין לי מושג ב100% אילו חובות יש או אילו דברים יש או אין בשותפות.. הצעתי לבנאדם שאני יפתח עסק משלי שכביכול נעבוד ביחד אני עם העסק שלי לצורך הענין מטפל בX,Y והוא בעסק שלו מטפל בA,B. הוא אמר לי שיש צורך בהשקעה כספית כיוון שיש נכסים כביכול בעסק , הצעתי לו פתרון כזה במקום שהרווחים ילכו 50% , 50%, נעשה 60% לו , 40% לי.. וככה לכסות בעצם את ההשקעה הכספית הנדרשתלצורך העסק עם הנכסים. הוא הסכים עם זה. ששאלתי אותו מה האינטרס שלו בעצם להביא שותף לעסק הוא ענה לי.. שהוא כבר עייף מלעשות הכל לבד ויש עליו נטל גדול מידיי ואין עוד מישהו ששיכול לעשות את העבודה שאני עושה כיוון שאני מבין בת…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp אני יצאתי ENTP http://www.typelogic.com/entp.html תוכלו לקרוא שם גם הסברים על כל אישיות.. ממש קרוב למציאות אצלי
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה כבר 4-5 שנים שאני שומע פינק פלויד לד זפלין דורס דייב מטיוס וכו תמיד רציתי לשמוע את בוב דילן! אבל באמנים מסוגו צריך לדעת איפה להתחיל איך לאכול אותם ואיך להתענג או לא רציתי לדעת מה האלבום הכי מוצלח של בוב דילן שבאמת מייצג את המוזיקה שלו במיטבה! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב צריך דיון כזה מדי פעם לא ? אז מה האלכוהול האהוב עליכם ? אני אישית לא ממש מתלהב מבירות, אני שותה עם חברים כשיוצאים לפאב, אבל זה יותר כדי לשתות עם כולם ולקבל טיפה מצברוח מאשר בשביל הטעם, למרות שקרה לי פעם שממש נהנתי לישתות גינס בפאב, כשחזרתי לאותו פאב אחרי שבוע נגעלתי לגמרי מהגינס, לא יודע מה הולך איתי. אבל בכל מקרה אם כן בירה אז : גורדון פיינסט גולד (10%) אחלה טעם, רק קצת חזקה, קרלסברג מחבית זה גם יכול להיות נחמד, פעם גם לקחתי שלוק של ניוטון מחבר והיה די טוב - אבל לא שתיתי אף פעם כוס מלאה. בקשר למשקאות אחרים - טעמתי כמה וויסקים, לא סובל את המשקה הזה, מעצבן אותי איך שהוא מחליק על הלשון וממלא את האף באדים. יגר, טעמתי פעם, היה נחמד, לא שתיתי אף פעם כמות רצינית. ו…
-
- 131 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
מה האתר ההימורים של ספורט הכי משתלם ברשת ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש לי צורב תקול שאדיין חלה עליו אחריות . מי מוצא לי בבקשה את האתר של LG שאני יוכל ליצור איתם קשר כי אני לא יודע איפה המשרדים שלהם בארץ כדי שיחליפו לי את הצורב שלא מצליח להידלק.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור לפתיחת הכונן זה לא עובד ובדקתי והבעיה בצורב עצמו ולא בחיבור...
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת חיפשתי בגוגל לא מצאתי כלום מלבד האתר הזה http://www.dubaishops.com/ אבל אני זוכר שגם היה להם אתר אם תמונות של המוצרים ומחירים. אבל לא מצאתי אותו בשום מקום :-[
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני מניח שלכל חברה יש יבואנית אחרת מה שאומר אתר אחר מן הסתם... אז אשמח לקבל תאתרים של היבואניות שמיבאים את החברות הנ"ל
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם נכנסתי לאיזה אתר שרושם את המספר המעודכן של האיי פי מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אתרים טובים חינמיים ומעודכנים לחיפושי עבודה . תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
עומדות בפני 2 אפשרויות: הנדסת תוכנה - תואר ראשון B.Sc או תואר ראשון .B.A במדעי המחשב. הראשון זה 4 שנות לימוד, בעוד שהשני 3 שנות לימוד. מה ההבדל ביניהם? איזה תואר נחשב יותר קשה ויותר מוערך?
-
- 26 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
היי , לא בטוח אם זה הפורום הנכון , אבל אני לא ממש מכיר פורום טוב אחר אז.. למה זה בעייתי שהשקל חזק? ולמה יש צורך בקניה מאסיבית של דולרים בכדי להוריד אותו? האם זה קשור לכך שכשהשקל מתחזק והדולר יורד, חברות אמריקאיות צריכות להשקיע יותר כסף(בדולרים) ולא יהיה להם כלכלי להישאר פה?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אני נתקל בהמלצות נגד אייבורי אבל לא הבנתי למה יש למישהו איזה מידע קונקרטי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יענו יכול להיות דומיין כזה?: www.whatareyouwantmotherfuckerasslickerpussyeaterasshole.com
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת זה דחוף מה הגודל שלו לרוחב לאורך במטרים
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נורא מעניין אותי הקטע במיוחד כאחד שמקודד... אני צריך את הפונט, הגודל, והאפקטים (אם זה BOLD או לא למשל) אני מדבר על הסרטים החדשים שמראים ב-HOT/YES לא הסרטים משנות ה-70.... תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה טווח הגילאים של האנשים פה אני בן 24
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-