עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מחפש אתרים טובים חינמיים ומעודכנים לחיפושי עבודה . תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. עומדות בפני 2 אפשרויות: הנדסת תוכנה - תואר ראשון B.Sc או תואר ראשון .B.A במדעי המחשב. הראשון זה 4 שנות לימוד, בעוד שהשני 3 שנות לימוד. מה ההבדל ביניהם? איזה תואר נחשב יותר קשה ויותר מוערך?

• 26 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Liad344,

היי , לא בטוח אם זה הפורום הנכון , אבל אני לא ממש מכיר פורום טוב אחר אז.. למה זה בעייתי שהשקל חזק? ולמה יש צורך בקניה מאסיבית של דולרים בכדי להוריד אותו? האם זה קשור לכך שכשהשקל מתחזק והדולר יורד, חברות אמריקאיות צריכות להשקיע יותר כסף(בדולרים) ולא יהיה להם כלכלי להישאר פה?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by raiman1,

??

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Omer7364,

אני נתקל בהמלצות נגד אייבורי אבל לא הבנתי למה יש למישהו איזה מידע קונקרטי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 00000,

יענו יכול להיות דומיין כזה?: www.whatareyouwantmotherfuckerasslickerpussyeaterasshole.com

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by skyline,

חבר'ה, מה הגובה שלכם? שלי זה בערך 1.60 ... נ.ב. בדקתי וערכתי חיפוש ולא מצאתי סקר כזה...אז אני חושב שזה בסדר

• 104 תגובות
    • 6k צפיות
  9. Started by the red dragon,

רציתי לדעת זה דחוף מה הגודל שלו לרוחב לאורך במטרים

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. נורא מעניין אותי הקטע במיוחד כאחד שמקודד... אני צריך את הפונט, הגודל, והאפקטים (אם זה BOLD או לא למשל) אני מדבר על הסרטים החדשים שמראים ב-HOT/YES לא הסרטים משנות ה-70.... תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by SEangel,

רציתי לדעת מה טווח הגילאים של האנשים פה אני בן 24

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by yirmi,

לא רוצה להרגיש קטין.....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Tomerico,

אני קורא לשינוי הN/A בקטגורית הגיל!!! אני רוצה לבדוק בני כמה אתם ואני לא יכול!! מה אתם אומרים? :jump:

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  14. אז עוד שנה מסתיימת לנו עכשיו ורציתי לדעת מהו הדבר האלקטרוני שבאמת עשה וכבש את שנת 2003? תנו (אם יש לכם..) את שלושת המקומות הראשונים שלכם (ואם אפשר אז תסבירו למה דוקא בחרתם את המקום הראשון)

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. מעניין לשמוע כמה תחמנים אנחנו..

• 65 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. אוקיי, אז ככה, כל אחד יגיד מה הדבר הכי מטורף או/ו מפחיד שעשה בחיים שלו, נתחיל ממני, הדבר הכי מטורף שעשיתי היה בכיתה ו' כשאני וחברים שלי התנחלנו על ניידת משתטרה, התחלנו דרך הבצפר לזרוק עלייה שקיות מלאות בוץ מים ושאר דברים מגעילים ודוחים............אז, מה אתכם?

17. Started by 1nstall,

הכותרת אומרת הכל. והדבר הכי משוכע שעשיתי זה: הייתי בן 4 והייתי חייב לשירותים והשירותי היו תפוסים (ולא היה לי כוח ללכת לשירותים השניים ) אז הלכתי לאחותי והשתנתי עליה (גועל , אבל מה אני יעשה הייתי קטן :-\ :'( :-[ : )

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  18. אין הרבה מה להוסיף, מה הדבר הכי מגעיל/דוחה/ירוק/מבחיל/לא שגרתי שאכלם? מכיוון שאני מאוד בררן בנוגע לאוכל, הכי נועז שאכלתי היה סלט גאוטמלי-שזה סוג של סלט אבוקדו, אני שונא אבקודו ואכלתי את זה ונגעלתי בטירוף (וזאת הפעם הראשונה שאכלתי אבוקדו בחיים שלי וידעתי שלא הייתי צריך לטעום) מה איתכם?

• 237 תגובות
    • 17.1k צפיות
  19. Started by Nahum2,

אחרי ניתוח בבית משועמם... מה הדופק שלכם במנוחה? השיא שלי היה 39 במנוחה. כשהייתי בשיא הכושר. שנתיים אחרי כלומר ביממינו הוא עומד על כ 46. כן אני יודע שזה נושא טיפשי, כן אני יוד שאין קשר בין דופק לכושר אני משועמם!! זה הכל אז בלי FLAMING בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני כבר מבולבל מכל השינויים. חלק אומרים לי שמגיל 24 מותר לשתות שליש. ומתחת לגיל הזה אסור לשתות כלום. בקיצור כדי לעשות סדר בבלאגן - מה מותר, אם בכלל?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. הגיוני ששפטו מ"כ מהמחלקה שלי ל21 יום מחבוש על שימוש בחשיש\מריחואנה שלא במסגרת הצבא? אא"לט ספרו לי משהו על 6 חודש מחבוש תיק פלילי אזרחי ועוד...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. למה יש דרגות בפורום נגיד היום נעשיתי zone freak,זה לא נותן כלום . זה אותם ההרשאות שיש למשתמש שנרשם רק אתמול אני מבין ש-754 הודעות זה לא הרבה ואפילו קצת אבל זה לא משנה בעצם הדירוג סתם בשביל המראה?

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  23. http://www.politicalcompass.org/test מבחן נחמד שמצאתי...לא מושלם אבל עדיין די מעניין. אז איפו אתם עומדים? אחרי שתעשו את השאלון תגללו למטה ותקבלו תוצאות על ציר ה X ועל ציר ה Y תעתיקו את התוצאות. התוצאות שקיבלתי: Economic Left/Right: 6.25 Social Libertarian/Authoritarian: -3.54

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by navk2,

לא מצאתי...מצאתי כאילו אבל לא מעודכן...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.