עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Amit_Alcobi,

הנה שאלה שלא הצלחתי לפתור [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  2. בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by evman007,

פרק שבו טימי מופיע עם איזשהי להקת רוק.... תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

יש דבר כזה בנק לא מחייב כל חודש סכום כסף יחסית קטן? כל חודש אני מקבל מהבנק מכתב שבו פירוט העמלות שהם כביכול גובים מחשבון הבנק שלי בצורה אוטומטית כגון: עמלת מסלול 10 ש"ח הגבלת אחריות 21 ש"ח ויש עוד... מה זה לעזאזל!? אי אפשר לבטל את הדברים האלה? גם לכם יש את זה?

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by InFecT[0]r,

למשהו יש פה נסיון עם האוטו הזה? שנת 2000 מנוע 2400

• 90 תגובות
    • 8.9k צפיות
  6. Started by edeNF,

צריך את עזרכתם בפתרון השאלה הזאת לא הצלחתי. תודה רבה לכל העוזרים (מצטער על הציור אני גרוע בפוטושופ ) נתון: משולש ABC שווה שוקיים (BA = BC) משולש CDE הוא ישר זווית ( 90 = EDC>) BF אנך ל AC (הדרכה: העבירו אנך מנקודה K לקטע BF, ומנקודה B לקטע EK . כבר ציירתי בסרטוט) צ"ל : DK + DE = 2BF

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  7. אני לא מבין בשיט בשוק ההון ולהיכנס לזה לעומק אין לי ממש זמן.... בזמן היותי בקבע חסכתי לעצמי סכום קטן של כסף ונמאס לי שרובו סתם ככה יושב בבנק, אז הייתי רוצה להשקיע חלק קטן ממנו בבורסה, הבעיה היא שאני כמעט לא מבין כלום בזה ולא יודע למי צריך לפנות ומה מו מי.... הייתי רוצה לשאול אם שווה להיכנס לשוק ההון לתווך של כמה חודשים ולהרוויח מזה כמה שקלים נוספים?? הסכום שאני מעוניין להשקיע זה בסביבות 5 אלף שח, אולי קצת יותר....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום! אני רוצה לבנות ספסל כושר כדוגמאת http://www.cybexintl.com/Products/displayproductnoflash.aspx?id=5435 אני מחפש כבר המון זמן את הסרטוט של הספסל הזה ועוד כדוגמאתו אך ללא הצלחה... אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא סרטוט שמראה כיצד לבנות ספסל כזה... מעין הוראות הרכבה על מנת שאני יוכל לקחת מידות וליצר אחד כזה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by mt_nro,

מחקתי...

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by artyom,

לפני שאתם מסתכלים את זה תדעו שאלה תמונות קשות לצפיעה... מי שרוצה שיחתום גם על העצומה... http://youtube.com/watch?v=4UOGgUdNhVM לא מגיע לחיות האמסכנות האלה לסבול ככה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. ומשקאות בכללי אם לא אכפת לכם תרשמו מחירים של המשקאות אני אישית אוהב לשתות מרטיני את הלבן ויש לי את האדום עוד מעט אני אטעם נראה איך זה בירה: אני אוהב הייניקן טובורג וקלסברג ושתיתי בחו"ל עוד איזו בירה אוסטרית טובה וודקה: זה לא ממש בקטע של אוהב אבל אני שותה פינלנדיה,אבסולוט,חורטיצה,ופרפקט כשיש בעיה בכסף רציתי לנסות רוסקי סטנדרט אבל שמעתי זה יקר כמה זה עולה בערך? ואיך אתם שותים את הוודקה? אני שותה לדוגמא נקי ואוכל משהו כמו מלפפון חמוץ או שותה מיץ אחר כך 8)

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Xilver,

הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by bla7,

שלום לכולם, שמתי לב שיש כאן כמות לא מבוטלת של אנשים שעובדים על פיתוח גוף, ואפילו כאלה עם תעודה בנושא, אז רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה. אני מעוניין לבנות מעין חדר כושר קטן בבית, התקציב הוא פחות או יותר 10,000 ש"ח, אבל זה כולל כנראה מכשיר קרוס טריינר (אליפטיקל). בקיצור, אני רוצה לקנות מכשיר אחד או יותר במסגרת התקציב, כך שתתאפשר פעילות גם מגוונת על כל קבוצת שרירים (אם אפשר) וגם יעילה ונוחה / בריאה מצד שני. האפשרויות יכולות לכלול ספות כושר עם מקום למשקולות, משקולות, מולטי טריינר וכן הלאה - אבל לא יותר משלושה דברים סה"כ, כי המקום פיסית מוגבל. עשיתי חיפוש של מולטי טריינרים והאמת, יש יותר מדי סוגים וקשה להבין מהתמונות מה באמת "קורה שם" - אני אלך פיסית לחנות כדי לראות מכשירים, …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by redti,

מי שרואה את התחרות של המלכת יופי של ישראל.. קודם כל הן כוסיות על רמה הפעם ודבר שני.. מישהו יודע איך קוראים לשיר שה2 ראפרים האלה שעלו שרו? ואם לא אז איך קוראים להם?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. אמא של גלעד שליט כותבת: מצמרר-תקראו ותעבירו. ושלא תחשבו אפילו למחוק זה הילד שלי !!! החיים הראשונים שבראתי, יצר גופי, נשמתי, ואהבתי. את קולו שמעתי ב20 שנה האחרונות, מהרגע שבא לאוויר העולם, ועד שיחת הטלפון האחרונה. "אמא, אני חוזר הבייתה , שומעת?" שומעת ילד..בבירור כמו את הבכי הראשון שלך. אני עדיין שומעת את הבכי שלך בלילות..כשהיית קטן..לא נתת לי לישון בלילה. הייתי שוכבת לידך ומרגיעה, כשהיית חולה פעם ראשונה פחדתי כמו ילדה קטנה, ממה? משפעת פשוטה. לקחתי אותך לכיתה א, וגרמת לי להבטיח שאני אחזור לקחת אותך.הבטחתי לחזור.ובשנים שבאו מעולם לא שברתי את ההבטחה שלי. תליתי את הציורים שלך על המקרר, על כל קירות המטבח, רק כדי שתדע שפה זה הבית שלך. כאן איתי,בין הציורים הישנים.והזכרונ…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. באיזה ערוצים יהיו 5+גולד ו5+ LIVE.? איזה מספר ערוץ

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by א אוהל,

שיש כל הזמן בשיר yeah ועם קול מגעיל כזה

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by arik89,

לא מזמן עברתי בעיר ושמתי לב שהתחילו לצבוע מדרכות בצבע ירוק שחור,במקומות שלא היו מסומנים לפני זה. מה זה הסימון הזה?

• 3 תגובות
    • 24.4k צפיות
  19. Started by stingeR-,

לאור כרמי, מנהל הפורומים הכללי יש היום יומולדת!!! אז מזל טוב אור! עד מאה ו20!!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :coolman: :funn: :biggringift: :biggrimjackbox: :biggringift: :funn:

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by LazyBoy,

תפתחו את מעריב עסקים של היום בעמוד 6. הכותרת: "ערוץ אגו ישדרו קרבות UFC" oh yeah!

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by bluemail,

אני יודע שזו שאלה אינפנטילת . מתי מתחילה חופשת פסח ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  22. טוב אז ככה...!! אני קצת חולה ואני בגימלים (חייל) ובין השאר אני מנוי לאתר שיתוף קבצים RAPIDSHARE, האתר הזה מאפשר לך להוריד קבצים שאנשים מעלים אליו. עכשיו בטור מנוי יוצא לי גם להוריד יותר קבצים במהירות הרבה יותר גבוהה וגם לעלות קבצים כאהבה נפשי, אז אמרתי למה לא אני ישתף אנשים באוסף נשים הפרטי שיש לי... אז זה התחיל בקובץ עמוס התמונות של בר רפאלי- http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar המשיך בקובץ מצויין שכולל תמונות של רותם סלע ואורית פוקס- http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar אחר כך הוספתי גם קובץ אולי המושלם ביותר שכולל תמונות שהגדרתי אותם גן עדן ועוד תיקייה שכולל כמה נשים שמדגימות את כל התנוחות האפשריות- http://rapidshare.com/files/20038595/ga…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by mrsph666,

ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

נכון יש את הTOP 250 של הסרטים? אז יש דבר כזה באתר שלהם לסדרות?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. מישהו יודע? אני רוצה לפצל קניה בין מספר חנויות אבל מפחד שבמקרה של תקלה כל ספק יאשים את החלקים של הספק האחר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים