כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
בשביל פרוייקט שאני עושה אני צריך את השיר מהפרסומת של נוקיה מישהו יודע איך קוראים לו? או שזה שיר במיוחד בשביל הפרסומת?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כיצד אתם הופכים את חווית האינטרנט שלכם לבטוחה יותר ? אילו תוכנות / חומרה אתם משתמשים כדי להגן על המחשבים שלכם ? כיצד אתם מתגוננים מכל מני תוכנות / אתרים זדוניים ? אילו נהלים אתם מיישמים כדי להימנע מהאיומים השונים שקיימים ? מה אתם עושים כאשר יש עוד משתמשים על אותו מחשב ? אתם מרגישים בטוחים יחסית מפני התקפות מהאינטרנט ?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
כל סרט\תוכנית שאני מנסה להפעיל לא פועלת לי... גם לכם זה ככה? http://www.tv-links.co.uk/
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איתן כבל, השר הממונה על רשות השידור הסביר את המטרה של אותו גוף, אז אם שאלתם את עצמכם למה אתם משלמים אגרה, היה התשובה: http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000194665 ובל נשכח להוסיף "וכל הכבוד לשר" (ע"פ מילות השיר המפוסם...)
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה הכל טוב?! אצלי הכל מצויין! חח בשביל הצחוקים. ניגש ישר לעיניין.. אז ככה כבר הספקתי לעשות יום ראשון קניות ב2000 שקל אני דיי מוכן לקנדה. אמא שלי נסעה היום בבוקר לתל אביב ליקנות לי כרטיס. היא כבר קנתה כרטיסים לה ולאחותי ב2000 דולר לפני חצי שנה והיום היא צריכה לשלם עוד 600 דולר. כי אמרו שביגלל פסח מעלים את המחיר משהו כזה. בקיצור אני יספר כמה דברים.. אז ככה אני הידרדרתי בארץ הפסקתי לעבוד(אני כבר חודש לא עובד) אין לי כוח מין הסתם. התחלתי לעשות שטויות להיות יותר אם חברים לא לחזור בלילות להמר(היא יודעת שכבר הפסדתי 3 אלף שקל וכואב לה הלב עלי) בקיצור אמא שלי לא רוצה שאני יהיה כמו אבא שלי מבינים אז כאילו היא החליטה שניסע לקנדה כי היא היתה שם החיים שם יותר ברמה …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... קראתי עכשיו בYNET שיש שביתה מחר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378986,00.html "במשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהל" זה אומר שאני לא אוכל לגשת לתאוריה מחר?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
שלום. לפני כמה ימים נדקרתי על ידי מחוגה ועט אז בדקתי והמחוגה הייתה חדשה ולא הייתה נגועה ואחרי כמה ימים(5 ימים למי שמענייין)נדקרתי מעט אז אני לא יודע עם נגוע בשפיץ של העט אבל מה שאני יודע שהעט היה במשפחתי ובמשפחתי אין אף אחד בעל מחלה מסוימת(סרטן וכדומה)אז שאלתי היא ההם הדיו שבעט יוכל לגרום לי למחלה הוא מוות. ואני גם לא יכול לעשות מתך בגלל משקלי האם יש דרך שאני יוכל לעשות מתך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://youtube.com/watch?v=k3O5uy-MBBk
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אולי כמה ממכם (100000000000000000000\1) קראת אי פעם ספר אני קראתי את הספר האי ברחוב הציפורים ורציתי לשאול את מי שקרא אותו איזה קטע\מצב\ארוע, ריגש אותכם\הצחיק\העציב אותכם... ועם יש קטע כזה אתה במקרה אולי יודעים איזה עמוד הוא כי אני לא מוצא כלום ואני צריך את זה לעבודה בבקשה עם למישהו יש 5 דקות מיותרות והוא קרא את הספר ויש לו אותו בבית (ובמקרה יש לו סורק) הוא יכול בבקשה לסרוק לי את הדף ע"פ הקריטריונים הנ"ל או לפחות להכווין אותי לעמוד מסוים תודה רבה לכם מודה מאד לכולם קטע זה ניכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד קטע זה הינו מופנה גם לנשים שבינכם.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי פחד קהל, למישהו יש פה רעיון איך לגבור על זה?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שמעתי שיצפאן חתם חוזה על ערוץ 22 שהוא יעבוד אצלם ואת ערוץ 3 הוא עוזב, רציתי לדעת מתי הוא ייתחיל להופיע בערוץ 22, אני כל כך רוצה לראות אותו, הבן אדם הזה ממש קורע אותי :lol:
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היה אי פעם פרק של "מי רוצה להיות מיליונר " שמיועד לבני נוער?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי סיגריות של KENT וכתוב עליהם "100's" וסיגריה אחרת שכתוב עליה "120" מה זה אומר?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://dna.imagini.net/friends/
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים! אני רוצה לקנות עדשות מגע אך אני לא מבין בזה כל כך. הייתי שמח שתכניסו אותי קצת לעניינים מי שמבין. שמעתי שהעדשות מתחלקות לשני סוגים קשים ורכים מה ההבדל? שמעתי שיש חודשיות/יומיות/שבועיות מה הדרישות להרכבת העדשות? ומאיזה חברות מומלץ לקנות ומאיזה להתרחק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 44 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מי שכבר מכיר את הסיפור שלי יודע ע למה אני מדבר ומי שלא אני תכף אספר. נולדתי בישראל וגרתי בישראל כל חיי, אמא שלי אורגינלית מארה"ב, התגיירה ונולדתי לכן יש לי ולאחותי אזרחות אמריקאית בנוסך לישראלית שלי. בגיל 17 בערך (מיד לאחר כיתה י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב זה היה יותר על העיניין של "לנסות שנה בארה"ב". אני הסכמתי וגם אחותי וגם אמא שלי, אבא שלי נשאר בארץ (ההורים גרושים), וכך יצא עברנו לארה"ב אני אמא שלי ואחותי, השכרנו דירה לשנה, הכרתי יותר טוב את המשפחה שלא ממש הכרתי עד עכשיו.. והנה סיים בית ספר בארה"ב והגיע הזמן לחזור לארץ להתגייס, אישית אותי חינכו שנולדתי וגרתי בישראל והצבא היה השומר שלי במשך כל חייף וכיגיע תורי אני אעשה זאת! כולנו יודעים מה קרה (הגירוש מעזה) שהשפי…
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לא נראה לי הגיוני שכן...
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-