כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כדי להשקיע בזה? לפי מה שראיתי זה דבר שווה אבל אני רוצה להיות בטוח העם כדי לקנות? (לא קופץ למים ללא חוות דעת מקצועית )
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כיצד אתם הופכים את חווית האינטרנט שלכם לבטוחה יותר ? אילו תוכנות / חומרה אתם משתמשים כדי להגן על המחשבים שלכם ? כיצד אתם מתגוננים מכל מני תוכנות / אתרים זדוניים ? אילו נהלים אתם מיישמים כדי להימנע מהאיומים השונים שקיימים ? מה אתם עושים כאשר יש עוד משתמשים על אותו מחשב ? אתם מרגישים בטוחים יחסית מפני התקפות מהאינטרנט ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
תגידו, באמת הצלחם ללמוד את כל 100 המושגים האלה?! אני יודע שלפעמים אנחנו מתלוננים יותר מידי על מבחנים ושיש יותר מידי חומר וכל הח** הזה אבל WTF משרד החינוך השתגע! 100 מושגים?! אנחנו בכתה עם המורה למדנו בקושי 50 וזה עוד אחרי חרישה! מישהו באמת הספיק ללמוד הכל?או לפחות כמעט הכל? אני הלכתי להתכונן עוד קצת בתקווה להגיע ל-70 מושגים . בהצלחה לכולם (וכנראה שכולנו נצטרך את זה ..)
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://dna.imagini.net/friends/
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי פחד קהל, למישהו יש פה רעיון איך לגבור על זה?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il - Memory PC - האם מישהו מכם רכש בעבר מוצר כלשהו מהחברה הזו? - מהו טיב השירות והאמינות של החברה; האם אכן קיבלתם את אותו מוצר שרכשתם? האם היא כיבדה את האחריות שהונפקה לכם עבור מוצר שרכשתם ללא דפי?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מי שכבר מכיר את הסיפור שלי יודע ע למה אני מדבר ומי שלא אני תכף אספר. נולדתי בישראל וגרתי בישראל כל חיי, אמא שלי אורגינלית מארה"ב, התגיירה ונולדתי לכן יש לי ולאחותי אזרחות אמריקאית בנוסך לישראלית שלי. בגיל 17 בערך (מיד לאחר כיתה י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב זה היה יותר על העיניין של "לנסות שנה בארה"ב". אני הסכמתי וגם אחותי וגם אמא שלי, אבא שלי נשאר בארץ (ההורים גרושים), וכך יצא עברנו לארה"ב אני אמא שלי ואחותי, השכרנו דירה לשנה, הכרתי יותר טוב את המשפחה שלא ממש הכרתי עד עכשיו.. והנה סיים בית ספר בארה"ב והגיע הזמן לחזור לארץ להתגייס, אישית אותי חינכו שנולדתי וגרתי בישראל והצבא היה השומר שלי במשך כל חייף וכיגיע תורי אני אעשה זאת! כולנו יודעים מה קרה (הגירוש מעזה) שהשפי…
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המינון והדחיפות בה אני צריך לקחת את התרופה אם רשום לי PO 1 TAB X 2/day for 30 days ? מקווה שתוכלו לענות לי. (אני משער שאני צריך לקחת כדור אחד כל יומיים במשך 30 יום)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
http://hardware.gotfrag.com/portal/forums/thread/270629/ שיחליפו לי תעכבר,אחרי שנתיים נגיד? או שזה עוד סיבה לשנוא תמדינה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מדהים מה שכל אחד יכול לעשות, עם סמן לייזר (איכותי, יש לי כזה ירוק שמצביע לקילומטרים, משהו מטורף) מקרן טוב, לפטופ ומצלמה.. הוראות הכנה : http://muonics.net/blog/index.php?postid=15 @
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
http://www.amazon.com/Creative-Zen-Vision-Video-Player/dp/B000CS7U1C/ref=pd_bbs_sr_1/102-5371156-8752909?ie=UTF8&s=electronics&qid=1174228104&sr=1-1 ב200 דולר זה 900 שקל איך אני מביא אותו ארצה כמה עולה משלוח אם יש אפשרות למשלוח בכלל האם יהיה מכס או מע"מ המוצר עולה 50 סנט מעל ה200 דולר שאפשר להכניס לארץ תודה.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא נראה לי הגיוני שכן...
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל את המקום אבל אני לא מוצא שום מפה מפורטת, מישהו יכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למישהו יש את המיקוד בהיסטוריה 2007 קיץ חלק ב' שמעתי שהודלפו המיקודים ....? וגם אם יש לכם בספרות ועוד כמה מקצועות אז שתפו...
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך קישור לתוכנה שהופכת ציור בצייר לדוגמא לאותיות בקובץ טקסט. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לדעת אם קיים מגזין למחשבים, כל התחומים ממשחק עד ציוד היקפי ומשם לחומרה ואפילו מודינג. ואם יש לכם, תגידו איזה ואם אתם מרוצים וכמה אתה משלמים חודש או שנתי איזה עיסקת חבילה עשיתם וכדומה
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
בן דוד שלי מתגייס עוד חודש וחצי והוא רוצה לדעת לאן הוא יתגייס למרות שאמרתי שרוב הסיכוי שזה חיל חימוש
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום כולם, זכיתי לפני יומיים ב 8800 GTS מאיביי עכשיו יש לי שתי אופציות לבחור מהן במשלוח -Air Parcel Post שיעלה לי בסביבות ה 30 דולר מקסימום אבל טופס הביטוח הוא מאוד גדול ויכול לעורר חשד אצלנו במכס (לטענת המוכר) -Express Mail שיעלה כבר בסביבות ה 50 דולר אבל בלי הטופס הנ"ל השאלה שלי קודם כל, אם המוצר שלי משומש, עדיין תקף עליו מכס בארץ ?? ויש פה מישהו שכבר הזמין מאיביי איזה חלק ויודע מה הפרוצדורה הכי מומלצת ? תודה ! אגב, הדחיפות היא שכבר יומיים אני דוחה את המוכר ואני רוצה לשלם לו כבר.. :
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן, תמליצו לי בבקשה על חנות מחשבים זולה טובה ועם שירות טוב באיזור חדרה גם נתניה זה טוב אם יש לכם
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אז קראתי את התגובה הזאת ב-ynet, ותהיתי לעצמי "האם יש עוד אלטרנטיבות לויקיפדיה?". * אישית אני אוהב את ויקיפדיה, אני מוצא שם כמעט הכל והמידע נוח ומפורט. רק בשביל ידע כללי. התגובה: 18. שקרים ורמאויות מבית גוגל - כנסו! האם ויקפדיה היא האנציקלופדיה היחידה באינטרנט בעולם? התשובה היא לא, יש עוד עשרות אנציקלופדיות! אז למה ויקפדיה כמעט תמיד בראש תוצאות החיפוש בגוגל? התשובה פשוטה מאד - כסף, והרבה מאד כסף. ויקפדיה כידוע ניזונה "מתרומות", אלה ש 50% מסך התרומות מועבר לגוגל משום מה. קידום בגוגל! והיכן האנציקלופדיות האחרות, שלא עשו דיל עם גוגל - אי שם בתוצאות החיפוש, או לא מופיעות בכלל! גוגל לא מציגים שום תוצאה אובייקטיבית, יד אדם מכוונת את תוצאות החיפוש באופן יזום. …
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-