עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אהלן, יש לי בעית עקיצה ביד אני חושב שנעקצתי ע"י חרק מזן קטלני.. דוקר לי בכל היד ויש לי אדום בכל מיני אזורים וחבר שלי זיין לי תשכל על חרק שאחרי שהוא עוקץ אותך הוא משאיר ביצים בתוך העור ובתוך כמה שבועות מתחילים לבקוע הזחלים מתוך העור אנא תענו לי ברצינות . תודה

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  2. http://www.wimp.com/jewish/ הבנאדם נהפך לאט לאט ללהיט בUSA ;D ;D ;D השגתי את הדיסק שלו (מעניין מאיפה) ושמתי באוטו איזה כיף לשמוע שם הדיסק: Matisyahu - Shake off the Dust

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  3. תראו איזה מלך רונאלדינו תיראו איזה מהלכים! זה שחקן... http://nikefootball.nike.com/nikefootball/front/front.jsp?language=1 אני הכי אהבתי את הבעיטה שלו למשקוף והכדור חזר אליו.. תהנו!!! בשביל לראות את הסרטון תלחצו על הנעליים.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by Morfix,

היי יש לי הזמנות לאתרים הבאים: torrentleech wild-bytes אני מוכן להחליף עם מי שיביא לי הזמנה\הזמנות לאחד מהאתרים האלה: torrentit torrentbytes scencetorrents תודה מראש צרו קשר בפרטי מי שמעוניין!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by shedox,

סרט שראיתי לפני הרבה שנים .. אני כמעט ולא זוכר אבל יש שם שתי דמויות מרכזיות (גברים) שמוצאים את עצמם בתוך בית שמסביבו הכל לבן(לא נראה לי שלג) ושומם(הם מנסים להתרחק ובסוף מגיעים לאותה נקודה), הסרט היה ממש הזוי ואם אני לא טועה הייתה שם סצנה גם שלמישהו נופל הראש או משהו כזה .. יש גם עניין עם הכבידה שהיא לא ממש משפיעה עליהם נראה לי .. תודה.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  6. לכל אוהבי הלהקה ורוק ישראלי בכלל - תהנו

7. שלום. ברשותי מכשיר DVD נייד של Luxor מדגם DMG6006 . אין לי את המטען של המכשיר וחשבתי לקנות שנאי אחר שיתאים. מעל הכניסה (חיבור דק יחסית) כתוב DC IN9-12V . מישהו יכול לשלוח קישור למשהו מתאים? כמה זה אמור לעלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  9. ערב טוב לכולם, כרגע אני משלם על סמייל במהירות 2.5M כ-46 ש"ח ולתשתית של הוט עוד כ-60 ש"ח כל חודש. נמאס לי כבר מההגבלות של סמייל ואני מרגיש שאני סתם פרייר ולא ממצא את האינטרנט, מזמן כבר שחכתי מה זה גיימינג בגללם. המחירים פה הם אך ורק של האינטרנט? http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx כמה תעלה לי התשתית? שוקל לשדרג ל-4M.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  10. אם לא נשכח את העבר ונלך לקראת עתיד טוב יותר , לא יהיה מי שיכול לנצח אותנו. עם ישראל חי.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  11. שלום יש לי כיתה שיש בה 22 עמדות מחשב אני רוצה לשפץ את הכיתה הזאת (חידוש צבע, התקנת שולחנות חדשים, ומחשבים חדשים) ובסיום לתלות את המחשבים והמסכים על הקיר בצורה היקפית מסביב לכיתה על הקירות חשבתי על איזה פיתרון לתליה של המסך בגובה של 80-90 ס"מ ומתחת לשולחן בגובה של 10-60 ס"מ יהיה המחשב ובין לבין יהיה השולחן עליו התלמיד עובד אני מחפש מישהו שיכול להביא את הרעיון לכדי ביצוע, זאת אומרת חברה שמתמחה בפתרונות מהסוג הזה אם מישהו מכיר אשמח לקבל מספרים ואנשי קשר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by Second Edition,

אוקיי , אז לאחר שראיתי את הסדרה הנ"ל במלואה . אני חייב לומר שאכן מדובר באחת הסדרות היותר מוצלחות שנעשו כאן . פשוט לראות את כל הסדרה מההתחלה ועד סופה . קישור לפרק הראשון

13. שלום אני עושה כבר כעסף באינטרנט המון זמן ואני יכול להמליץ על תוכנית אחת קוראעים לה zeekrewards אני מרוויח איתה כבר 50 $ ביום היא חברה חוקית ומספר 1 בכסף באינטרנט בעולם בעבודה של סה''כ 3 דקות ביום לעעוד ברורים ושאלות אני בסקייפ ובאימייל אני ידריך אותכם צעד אחר צעד ויענה לכל שאלה שתשאלו : )

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  14. Started by duki1,

היי מישהו יודע למה האופציה של שחזור סיסמה לא עובדת? (אני לא מקבל מייל)

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by 00000,

המוצר שאני רוצה לקנות הוא: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429236 מפחיד לקנות משם, כי האסוציאציה שעולה לי היא "גיבור מחשבים", או לפחות איזה חיקוי זול שלהם.. חוות דעת?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by Oranili,

[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by Odedb52,

שבת שלום. המורה שמלמד אותי לנגן בגיטרה אמר לי שהוא הזמין חשמלית מאיזו חברה שמייצרת 50 - 100 גיטרות בשנה, במחיר של כ- 15000 ש"ח. הוא רק אמר לי את השם - סור / צור לא שמעתי בדיוק, וחיפוש בגוגל לא העלה לי שום תוצאות. אז רציתי לדעת האם מישהו שמע על החברה ואיך היא נקראת בדיוק. (זה נשמע כמו -soor לפי איך שהוא אמר) *נ.ב - התמונה שלו במסנג'ר מצורפת למטה - אולי זו הגיטרה המדוברת... (לא יודע) תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  18. אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by Mesatla,

לאחר הטיזר הועלה הטריילר.. http://hitmanmovie.com/ אתם מוזמנים להגיב בנושא ולא לגרור את זה למקומות אחרים

20. Started by NiTRo37,

שלום חבר'ה :] מחר תתקיים בחינת הפסיכומטרי שלי באונ' בר אילן. ככל הידוע לי , זה ברמת גן, אך איני יודע איזה רחוב,איך להגיע וכו'...וגם המזכירה שהתקשרתי לא עזרה כלל וכלל X: יש למישהו הוראות איך להגיע לשם? רחוב או משהו? תודה :]

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by -ox-,

אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  22. כשאני נכנסת לאתר פלאפון כדי לשלוח SMS לצורך כך מקישה את המס פלאפון שלי ואת הסיסמה שלי ולוחצת על אייקון "החברים שלי" (שם שמורים השמות ומספרי הפלאפון) מופיעים לי שמות ומספרים אחרים מאשר היו לי בעבר. לא מכירה אותם. ושלי אינם... כשדיברתי עם פלאפון (לא הייתי אותה שעה מול המחשב, כי חזרו אלי אחרי מספר ימים... ואחרי שאיש לא הבין בפנייה הראשונית על מה אני מדברת...), הם נכנסו לאתר דרכם, ואצלם הופיעו השמות הנכונים... כשהגעתי למחשב (לא שלי !!!) בדקתי את העניין ונראה היה שהכל אכן הסתדר, אך כששבתי למחשב שלי, שוב שמות אחרים ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלומות אנשים, האם יש ביניכם מישהו מאזור המרכז אשר באמתחתו שטר של 20SEK?(כלומר, 20 קורונות שוודיות) השטר נראה כך: http://www.onlinefx.co.uk/fx/Stores/OnlineFX/Images/Sek/SEK20front.jpg אנא הגיבו כאן אם יש באמתחתכם את השטר הנ"ל, אני מוכן לשלם בעין יפה עבורו (לא מאות או אלפי שקלים, אלא יותר משער החליפין, אפילו הרבה יותר).

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by itsik2525,

תיקו 1-1 :'( לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה

• 21 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by overload,

AFRO SAMURAI אנימה חדשה שיצא לי ראות השבוע (יצאו 5 פרקים בינתיים), משהוא מדהים, אנימציה בסגנון מאוד מגניב ומושקע, המון אלימות בסטייל קיל ביל. אנימה שפונה לקהל האמריקאי (בלי כל הסקס וההומור היפאני), בכיכובו של סמואל ג'קסון. בקצרה- העלילה היא על האפרו סמוראי, שעונד את תואר מספר שתים, בדרך לקרב עם מספר אחד על התואר. במקביל לעליה נחשף העבר שלו. מומלץ מאוד: http://www.afrosamurai.com/

• 3 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים