כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,565 דיונים בפורום זה
-
חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום מידע
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
את כל ההליכים וההתקנה אני כבר יודע , והפקס במחשב מותקן ועובד , אבל אני מנסה לשלוח פקס לבריסל שבבלגיה , ואני לא מצליח , כי נראה לי שאני טועה בקידומות , נדמה לי שבלגיה זה 32 ובריסל זה 2 , אבל האם אני צריך לשים 00 לפני? ניסיתי וזה לא מצליח , איפה הטעות , ????? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי אקסית שאני לא רוצה שחברים או מי שמחפס אותי ידע שהיא עדיין איתי ... יש משהו שניתן לעשות .. אני יכול לבטל שלא יראו את החבירם שלי בחיפוש אבל לא כאשר יש MUTAL FREINDS יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בזמנו נרשמתי לקנייה הקבוצתית עם כל הפרטים וקיבלתי אישור להרשמה, אך עדיין לא שילמתי על המשחק/יצרתי קשר עם החנות. ה"שריון" של העותק שלי יחד עם המחיר התבטל או שכרגיל אני יכול לגשת לחנות, להזדהות, לשלם ולאסוף את המשחק? ערב טוב
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לכל אוהבי הלהקה ורוק ישראלי בכלל - תהנו
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
התחלנו עכשיו חשמל ומגנטיות אבל אני לא זוכר איך עושים שקול וקטורי. יש לי 2 מטענים חשמליים על ציר הX ואני צריך לדעת מה הכוח שהם מפעילים על נקודה 0,4 שני המטענים שווי גודל (3UC) ונמצאים במרחקים שווים (3 ו-3 ס"מ) מצאתי את הכוח שאחד מהם מפעיל את הנקודה, והוא יצא לי 1.08*10^3 אבל עכשיו אני לא יודע איך אני מחשב את הכוח השקול. העלתי תמונה להמחשה הנקודה הירוקה זה ראשית הצירים, הנקודות האדומות זה המטענים החשמליים. הנקודה הכחולה זה הנקודה שאני צריך לבדוק כמה כוח מופעל עליה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, השנה החלטנו לנפוש בארץ, ואילת כבר יצאה מהאף. אשמח לשמוע מכם על עוד מקומות לא משמעמים בארץ, שיש בהם אטרקציות.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=9023866703146834620&q בהתחלה התחלתי לצפות בזה וחשבתי לתומי שזו עוד הפגנה של כמה ערבים גולים. עד שמעתי איזה ישראלי חחח... נדיר ? אני לא אומר שזה רע להפגין. נהפוכהו אם הם לא היו מפגינים, זה היה נראה רע מאוד. אבל אפשר היה לעשות את זה קצת יותר מאורגן או מתורבת אפילו.למרות שזה דיי מצחיק.
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://www.likud.org.il/images/invitation.jpg wtf mate @_@
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שידוע לכם (לרובכם..) יש מחר בגרות בהבעה ב2:30~ אז קודם כל בהצלחה לכולם. שנית כל, בבית הספר שלי התחילו ללמד הבעה באמצע המחצית השנייה של השנה (כלומר מאד מאוחר) ומאחר ולי באופן אישי היה ביולוגיה וכימיה על הראש ניכנסתי לחצי מהשיעורים שהתנהלו.. (כדי שתיהיו בעיניינים היו לנו כ-10 שיעורים~) בנוסף עוד לא עשו לנו מתכונת בצורה מסודרת.. יש לנו ציון מגן רק משני חיבורים שעשינו.. וכנראה שאנחנו נעשה מחר מתכונת לפני הבגרות או משהו.. בכל מקרה.. הידע שלי בהבעה הוא דל בצורה מיוחדת, לכן רציתי לשאול אתכם אם תוכלו לתת לי כמה מכוונים, "טריקים", ושיטות לכתיבת חיבור טוב. הבנתי שהנושא לא קשה, אבל אנני רוצה לברר זאת על בשרי מחר. אם ישנו חומר באיזה אתר או משהו דומה ללימוד הבעה…
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הזמנתי לפני למעלה משבוע סים של הוט מובייל והלכתי לקבל אותו בסניף, עד כאן הכל בסדר. אמרו לי בסניף להתקשר ל-*230 ולבצע דרכם את ההתניידות של המספר... ענה לי נציג שירות ואמר לי שהוא מנייד לי את המספר ובשעה XX:XX להפעיל את המכשיר מחדש. תנחשו מה? לא היה שום התניידות. עוד פעם אני מתקשר וכך בערך אותו סיפור שחוזר על עצמו כבר 4 פעמים. כרגע אני עם מס' זמני כבר כמה ימים ופשוט נמאס לי! אבקש יעוץ בעניין... נ.ב. שכחתי לציין את זמני ההמתנה המטורפים בטלפון!
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמתעסקים בקייט סרפינג? אם כן אז אולי תוכלו לפרט על הקושי של הספורט, החוויות, הציוד ועלותו וכו' תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש חדר כושר + בריכה עדיף עם ג'קוזי שניתן לקנות כרטיסיה אליו במחיר משתלם. אני לא מאמין שיהיה לי את הזמן להגיע יותר מ 3-4 פעמים בחודש ולכן מנוי פשוט לא מעניין. נווה עוז נמצא ממש באמצע הדרך שלי למשרד. למישהו יש התרשמות ממנו?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב: 1. כאשר אני מתחבר לאתר מבלי לסמן "זכור אותי" האתר מעיף אותי מהחשבון מיד עם סיום ההתחברות (אני מופיע מחובר, אך האתר מתנהג כאילו אני מנותק, ובלחיצה על F5, אני מופיע כמנותק). 2. אין אפשרות להתנתק מהחשבון, בעת גלישה באתר ע"י IE11, דבר המונע ממני לגלוש באתר ממחשבים בבי"ח כרמל. 3. במקרים מסויימים, האתר דורש ממני פעם נוספת להכניס שם משתמש וסיסמה לאחר ההתחברות.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
שנה חדשה טובה לכולם :ylsuper: אני מאחל לכולם שב2009 יגמרו במלחמות/ירי טילים על ישראל וסוף למשבר הכלכלי העולמי והרבה הצלחה
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הייי בוקר טוב. קיבלתי היום 250 ש"ח קנס על מהירות מופרזת. עכשיו זה היה מיד אחרי ירידה ואני טוען שנסעתי אזור ה100 (כביש של 90) אבל השוטר הראה לי את הלייזר על 120 קמ"ש. בכל מיקרה הסתכלתי קצת על הנתונים של הלייזר והיה רשום "ממל"ז מודד מהירות של "כתם הלייזר" ולא של המטרה הנבחרת - לכן אין להשתמש בו לאכיפת מהירות של מכונית שהיא גוף תלת-מימדי. בטווחים גדולים קיימת אפשרות ש-"כתם הממל"ז" ינוע על גבי מטרה. תופעה זו נקראת "החלקה". היצרן ככל הנראה מודע לבעייה זו. הראיה לכך, על פי מפרט היצרן הטווח המירבי הוא 275 מטרים בלבד, כאשר לא יודעים את תכונות ההחזריות של המכונית המשמשת כמטרה. הואיל ומשטרת ישראל איננה יודעת בכל מקרה ומקרה מה ההחזריות (Reflectivity) של מכונית אשר שימשה כמטרה אקראית…
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו בעל ידע בבריכות והשימוש בטבליות כלור וכו.... קניתי את הבריכה הזאת: את הפילטר הזה: ואת משאבת פילטר: ואת החומרים הללו: נגד עצות וטבליות כלור השאלה שלי היא כזאת...כשאני ממלא את הבריכה בפעם הראשונה אני צריך לזרוק טבלית כלור אחת?או שזה אחרי המילוי יחד עם הפילטר שיפעל עם הטבלית?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. אני בן 18 ,לצערי ישנה תופעה כאשר אני חולם חלום ארוטי :-\ אז בסוף מגיע החומר הלבן הידוע לכם ולצעריי זה תמיד קורה שאני ישן לא תוך כדי הכרה ואז שאני קם בבוקר אני מגלה שהמכנסיים שלי והכול דביק ומגעיל. התופעה ממש מציקה לי והיא כבר קיימת מעל שנה ואני משתגע מה לעשות וניסיתי שלפני השינה לא לחשוב על דברים ארוטיים שאולי זה יעזור אבל לא כלכך. האם גם לכם ישנה בעיה כזאת? תודה
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-