כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
אני רואה שהרבה ממליצים לקנות מחשב וחלקים באתר iqpc.co.il המחירים של הרכיבים שם ממש זולים ואני כאדם שלמד כשאתה משלם ממעט כסף אתה אוכל אותה. דוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה אתם אומרים עליהם? למי יש ניסיון עימם?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו פה יכול להמליץ על שירים\להקות בסגננון של השירים של Breaking Benjamin (diary of jane) תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התאריך בינתיים הוא ה4.4....יוצא יום רביעי. בתוכנית: -כל מודר יביא קצת אביזרים ודברים שהוא הכיו כדי להראות לנו. - נשב קצת לדבר בטיילת חיפה בעזריאלי. -ארוחת צהריים משותפת. -משחק כדורגל בהרדיסק ישן. -סיכום המפגש, ואומרים יפה שלום! עכשיו, יום כבר יש לנו!, מה עם שעה? אני חושב שנתחיל בערך ב4 או 5 בצהריים... אז כולם מוזמנים... מי בא?? חשוב שכל אחד יגיד מה הוא מביא לנו לראות...(גאדג'טים יתקבלו בברכה)... יהיה במפגש: -Aviko מביא הארד דיסק ישן שאפשר להרוס...
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביום שישי נערך מבחן מיון בארכיטקטורה מ-9:00 עד- 14:00, ועשיתי אותו לצערי.... מישהו כאן עשה את המבחן של הטכניון אתמול ויכול לספר חוויות ? איך היה ? היה קשה ? מה הוא עשה ? כמה נראה לו שיקבל ? מחכה לתגובות ...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AFRO SAMURAI אנימה חדשה שיצא לי ראות השבוע (יצאו 5 פרקים בינתיים), משהוא מדהים, אנימציה בסגנון מאוד מגניב ומושקע, המון אלימות בסטייל קיל ביל. אנימה שפונה לקהל האמריקאי (בלי כל הסקס וההומור היפאני), בכיכובו של סמואל ג'קסון. בקצרה- העלילה היא על האפרו סמוראי, שעונד את תואר מספר שתים, בדרך לקרב עם מספר אחד על התואר. במקביל לעליה נחשף העבר שלו. מומלץ מאוד: http://www.afrosamurai.com/
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כתוב תוכנית שתקלוט מצבם של שני פינים LSB ו MSB המחוברים לכתובת 379H. במידה והם במצבים הופכיים אז ייצא גל ריבועי בתדר מסויים ב DC של 75% דרך פין ה LSB של יציאת המדפסת (378H) אחרת ייצא דופק לפרק זמן קצוב דרך פין ה-MSB של יציאת המדפסת (378H) אנשים רחבי לבב בבקשה אין לי הרבה זמן שמישהו ייתן לי תתוכנית אני מתחנן((
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
^^?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2007 בשעה 11:01:16 לי נראה שזה SKYPC המחירים שם ממש בסדר...
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בקרוב אני משתחרר והגיע הזמן להתחיל לחשוב על לימודים גבוהים. לצערי עם 3 יח' מתמטיקה לא ניתן ללמוד דבר בימינו ובטח שלא להתקבל לפקולטות מכובדות. לכן, התחלתי ללכת לפגישות יעוץ בבתי ספר אקסטרנים במטרה לקחת קורס שיפור בגרות מתמטיקה. היועצים בבתי ספר בהם ביקרתי (יואל גבע ומכללה פרטית במרכז ת"א) המליצו לי לעשות 4 יח' בטענה שמאוד קשה לעשות 5 יח' ורוב התלמידים שעושים 5 יח' הם בעלי ציון מכובד ב-4 או ציון נמוך ב-5. אין לי ספק שמאוד קשה לקפוץ מ-3 ל-5. אני לא חיי באשליה שזה יהיה קל ופשוט. השאלה היא האם אלה עצות כנות או עומד מאחורי זה אינטרס סמוי? אגיד לכם גם למה אני חושב ככה. בתי הספר האלה נותנים מין "תעודת אחריות" לתלמיד. האחריות הזאת אומרת שהאם אני לא מרוצה מהציון ונכחתי ב-90% מהשיע…
-
- 18 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
עכשיו שאני חושב על זה יש כאן אנשים שיכולים להיות הורים שלי הזמינו אותי לתוכנית אל"צ . זה אקדמיה לפני צבא אני מתחיל תואר B.sc בבכיתה ט' ומסיים בכיתה י"ג (ומתחיל את הצבא שנה יותר מאוחר ). הלימוד עליי , עכשיו אני רוצה את התואר הזה אבל יהיה עליי עומס מטורף גם בגרויות והלימוד הזה לתואר . מישהו פה עשה את זה? או שמע על זה ? ב23.11 יש ערב של התוכנית בראשון עם מאיר ניצן במכללה למנהל בראשון אני ייילך ונהיה יותר חכם . סה"כ אני מתאים לדרישות , ויש איזה קורס פתיחה שמתחילים לפני ט' של Java וכל האלגוריתמים וכו' . תודה
-
- 74 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
תגידו חברים, מישהו פה יודע איך אני יכול לברר האם קיימת עלות בשליחת הודעות התזכורת מגוגל קלנדר (לוח שנה) לפלאפון שלי (מסוג סלקום) לפרטים: לינק http://www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?answer=37173&ctx=sibling Is receiving notifications by SMS free? Google Calendar is a free service and Google doesn't charge you to receive notifications. Please keep in mind that if youre in the US or Canada, your mobile service provider's standard rate for receiving text messages may apply. If you have any questions about the rate, please contact your operator for more information.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מגיע לי 3 בחינם ב 200 שח. לקחתי 1 של שפות בשביל ההורים. אני רוצה אגו ולא מכיר ערוצים אחרים. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? כמו שהכותרת אומרת אני מחפש עוד שיר... הוא לקוח מתוך הסרט Tokyo Drift אבל הוא לא מצויין באלבום הSoundtrack של הסרט... בתחילת השיר יש כמה באסים נקיים בלי שום צליל ואז ראפר אומר איזה משפט ואז יש שריקות כאלה... כמו תמיד זה לא נשמע כל כך מדויק אבל אני אשמח לעזרה מכם... תודה לכל מי שעוזר ויום טוב, מתן
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
משהו פשוט ביותר. לחשב את הסכום של : מ n=4 עד אינסוף, עם האיבר הכללי 1/n (אחד חלקי n). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי היום את פרק 6 ולא ראיתי באף מקום הסדרה יוצאת עכשיו פעם בשבועים או שזה יצא היום יותר מאוחר?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצטער מאוד אם כבר פרסמו, אני עכשיו מצאתי את זה.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר או לפחות מקום שבו אוכל לפרסם...
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://213.8.170.108/media/walla/wallashops/eng/3/page.html אז מי מגיע?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כבר הרבה זמן גירסה לשיר שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". אני מבקש שתעזרו לי למצוא את הגירסה הלועזית של הלחן משם השיר שכתבתי ולהגיד לי איך קוראים לגירסה הלועזית שלו. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.mosnews.com/news/2005/03/22/miraclesurgery.shtml עכשיו אני יודע למה אלוהים ברא אותנו עם שני ידיים. קרדיט: http://dontsmile.info/
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
בוקר טוב לחמשת קוראינו הנאמנים, הנה אני יושב לי בשער D2 של נתב"ג, ואחרי שסיימתי לרוקן את כל מחסני האלכוהול של הדיוטי פרי חשבתי לי - למה שלא נפתח לי יומנון מסע בפורום שלנו. החל מהלילה אני אהיה בהאנובר ואביא לכם משם את כל החדשות החמות מתערוכת CeBIT 07 שנפתחת ביום חמישי בגרמניה. למי שלא יודע, CeBIT היא התערוכה הגדולה בעולם בנושא המחשבים, החומרה, הגאדג'טים והבידור האלקטרוני, והיא מתקיימת כל שנה במרץ. כאן אולי המקום להגיד תודה לאיתי, אחראי קשרי החוץ של האתר, שעבד קשה מאוד כדי שאני אוכל לנסוע היום, ולרונן ודן (ולכל הכותבים בצוותי התוכן שלנו) - העורכים של HWzone שיסייעו לסקר את התערוכה מהארץ. אז, הישארו מחוברים ומעודכנים. בנתיים, קבלו תמונה עוד מהארץ: [attachment deleted by admi…
-
- 94 תגובות
- 5.9k צפיות
-