עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך המחירים בישראל בקנית מחשב לעומת ארה"ב או אירופה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by the_big,

אין לי שמץ מאיפה להתחיל מדובר באתר עיסקי (חנות וירטואלית)

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת עם בגיל שלי(16.5)אפשר להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים תודה לכולם eli_Asus .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mt_nro,

שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  5. Started by X_Dror,

אני וחברים (בנתיים אני +2, אולי יהיו עוד 2 בסופו של דבר) רוצים ללכת לאילת בפסח הזה. בנתיים מצאנו 2 מקומות שמתאימים לנו מבחינת מחיר. http://www.weekend.co.il/eilat/korin/index.asp http://www.iyha.org.il/Index.asp?CategoryID=146&ArticleID=99 לי יש העדפה לשני, הבעיה היא שיש להם מקום רק ללילה אחד ואנחנו רוצים לשני לילות. (יכול להיות שנהיה לילה אחד בשני ולילה אחד בראשון). בראשון אין ארוחת בוקר ובשני יש, אבל השני יקר יותר ב-35 ש"ח לאדם ללילה(אבל גם איכותי יותר וקרוב יותר לים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהמקומות? אשמח גם להצעות בקשר לאכסניות אחרות טובות,בקשר למלונות זולים ודברים שאפשר לעשות באילת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by toska,

מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  7. Started by DOGMA,

למרות שיש לי הרגשה שזה מיני, אבל עדיין חזק!!! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. חום מה שיש לי ולרוב צבע מעפן מגעיל ומשעמם. כחול מהמם ירוק יפה לא פחות. האם אתם מייחסים לזה משהו או שזה סתם שטות ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. איך היא?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by מוחמד היהודי,

מה לדעתכם יהיה במשחק? הערכה שלי 2-0 ישראל מפסידה אני חושב גם לשלוח ווינר במאה שקל על אנגליה ביחס 1.65 למה ישראל נראת לי די חלשה בלי טל בלי זנברג קיצר 2-0 תהיה תוצאה טובה לדעתי העיקר שלא יגמר בתבוסה

• 80 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. השאלה בעיקרה בכותרת.. מה קורה אם עוברת כחצי שנה (+-) שבו הרישיון שלך שולם אבל לא חודש (לא ביגלל עבירות/שלילה)? האם יכולים לידרוש תאוריה/טסט מחדש ? או אולי תשלום מחדש ? השורה הזו טיפה מדאיגה אותי... http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/IPLicense/IPNewLicense/?wbc_purpose=Basic&WBCMODE=PresentationUnpublished מה הכוונה ב "יחודש רק לאחר שהמבקש יעמוד בתנאים שיידרשו על ידי רשות הרישוי " ???

• 5 תגובות
    • 19.8k צפיות
  12. Started by nehmia,

כמה עולה ואיפה אפשר לקנות אחד?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. Started by navk2,

מישהו מכיר אותם ? (חוץ מצוף[עזבו]) מה אתם אומרים על הלהקה ועל על המעריצים שלה ? כולם EMO כאלא לא ?

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש איזה אתר או מקום שאני יוכל לרכוש קצת ידע בכלכלה.. קצת מידע על דברים שצריכים כשמקימים חברה איך כל העניין עובד.. ודברים כאלה..

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by zam,

כמו שאמרתי אני מחפש סרטים איכותיים ויפים. הרבה אקשן בסגנון final fantasy או אקירה, הנסיכה מונונוקי. אני מניח שהבנתם מה אני רוצה, למישהו יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by avi2014,

ראיתי עכשיו פשוט מדהים!! אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, ממש מצמרר, צילום מדהים ואפקטים עוד מדהימים, שחקנים מעולים, ופעם ראשונה שאני רואה בסרט קרבות שבאמת ותמים נראים אמיתיים, רואים ממש את הפגיעה, פשוט סרט מדהים. חובה צפייה!

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  17. קיבלתי פה מפרט למחשב שלא כלול בו כרטיס מסך (אלא מובנה על לוח האם) ורציתי לדעת אם זה מספיק בשביל להריץ את הויסטה או שעדיף להשקיע גם בכרטיס מסך נפרד? אם כן אשמח בבקשה לרעיון לא יקר הבנתי בינתיים שזה מספיק בשביל הויסטה הום אבל זאת לא הגרסה המגניבה עם החלונות השקופים. נכון? תודה, ארז

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by שמואלל,

תיראה יש לי מודם בבית, אני לא מבין את כל הסיפור הזה תשתית אינטרנט וכל החרא הזה בישביל אינטרנט מה צריך?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. אני רואה שהרבה ממליצים לקנות מחשב וחלקים באתר iqpc.co.il המחירים של הרכיבים שם ממש זולים ואני כאדם שלמד כשאתה משלם ממעט כסף אתה אוכל אותה. דוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה אתם אומרים עליהם? למי יש ניסיון עימם?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.

• 40 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by night-fire,

שלום, מישהו פה יכול להמליץ על שירים\להקות בסגננון של השירים של Breaking Benjamin (diary of jane) תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by Aviko,

התאריך בינתיים הוא ה4.4....יוצא יום רביעי. בתוכנית: -כל מודר יביא קצת אביזרים ודברים שהוא הכיו כדי להראות לנו. - נשב קצת לדבר בטיילת חיפה בעזריאלי. -ארוחת צהריים משותפת. -משחק כדורגל בהרדיסק ישן. -סיכום המפגש, ואומרים יפה שלום! עכשיו, יום כבר יש לנו!, מה עם שעה? אני חושב שנתחיל בערך ב4 או 5 בצהריים... אז כולם מוזמנים... מי בא?? חשוב שכל אחד יגיד מה הוא מביא לנו לראות...(גאדג'טים יתקבלו בברכה)... יהיה במפגש: -Aviko מביא הארד דיסק ישן שאפשר להרוס...

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by iem,

ביום שישי נערך מבחן מיון בארכיטקטורה מ-9:00 עד- 14:00, ועשיתי אותו לצערי.... מישהו כאן עשה את המבחן של הטכניון אתמול ויכול לספר חוויות ? איך היה ? היה קשה ? מה הוא עשה ? כמה נראה לו שיקבל ? מחכה לתגובות ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.