עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום! אני מתכנן לקנות DOK 32GB בארצות הברית. איזה חנויות טובות יש, שאפשר לקנות מהם?(ניו יורק, אורלנדו, וושינגטון) אריאל

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  3. באחד מהפרקים בסדרת פינקי והמוח צירפו עכבר שמן וצהוב, מישהו זוכר איך קוראים לו? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  4. היי, במדור דרושים ראיתי שכתוב QA - אבטחת איכות. אין ממש קשר בין אבטחה ל-Assurance, ולכן זה צריך להיות הבטחת איכות. (למרות שבתרגום ישיר זה היה אמור להיות ווידוא איכות ) מצטער על ההערה הקטנונית, סתם מפריע בעיניים

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by askme,

שלום לכולם. לא בטוח שזה מה שמטריד אתכם כרגע, כשנראה שהדבר החשוב ביותר זה שיהיה זרם חשמל שיפעיל את המזגן במקום שאתם נמצאים, אבל...... כדאי שתדעו מה עומד מאחורי הסלוגן "אתך בכל רגע ....." http://www.news1.co.il/Archive/002-D-121389-00.html רק להזכיר למי ששכח - זו החברה היחידה ( עד כמה שידוע ) שבא גם אם העובד הורשע בפלילים, אי אפשר לפתרו ללא הסכמת הוועד !

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  6. וכמה זמן הוא צריך לחכות בשביל שהוא יוכל לנהוג??. יאללה עוד 18 יום למלווה הזין הזה...

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  7. שלום לכם חברים... יש לי רוחב פס של 1.5/512 MBIT שזה אומר: מהירות הורדה: 187 KB/s מהירות העלאה: 70 KB/s (אני יותר משתמש בהעלאה) בהתחשב בכמות הסיביות( 8 סיביות ) אני רוצה להריץ שרת רדיו על המחשב שלי רציתי לדעת כמה מאזינים אני אוכל להכניס ועל איזה איכות? כדי שתבינו מזה 70 KB העלאה אני אתן לכם דוגמא.. עם 70 KB העלאה אני מריץ שרת משחק בייתי של CZ עם 16 שחקנים ועם הרבה מודים ללא לאגים(זה הרבה).. תודה רבה לעוזרים, מני חן.

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  8. הפתעה ! הפתעה ! מסתבר, על פניו, כי יצרניות הרכב קפצו הרבה מעל לפופיק ! עכשיו, מחפשות סולם לרדת מהעץ .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5567997,00.html

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by o07,

כן כן אלבום חדש לפישי הגדול חופשי להורדה: http://livo.co.il/artists/89/%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C אחלה אלבום, אהבתי במיוחד את מאמא, פרפר, אדולן וערב רומנטי.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  10. Started by FresH-MeaT,

תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  11. זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  12. מישהו קרא? שידליף פרטים על איך, מה, מו, מי, שווה או לא?

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by MiniMizer,

יש כאן במקרה מישהו שוקראים לו דניס? אם כן, אני מצטער לבשר לך שעד חצות עליך לעזוב את הארץ ל24 שעות, בעקבות החלטה של החברה להגנת הטבע, עמותת "צלול" וארגון "מגמה ירוקה". מחר הוא יום ללא דניס בישראל. לא מאמין? ראה בעצמך

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by udi80,

רצית לדעת איפה אני יכול למוצא את אתר של היצרן הזה es cool

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by משיקומי,

כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by DAN,

לכבוד הפסח !!!

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  17. לצורך שיתופי פעולה?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by gabig12,

פותחים לנו בעיר קורס של A+ ורשתות הבעיה שהקורס ארוך 3 שנים ופעמיים בשבוע מ-4 וחצי עד 8 וזה לוקח הרבה זמן, ובסוף הם נותנים תעודה. הבעיה שזה עולה 450 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז סתם כסף (עדיף לקנות עוד זוג עכברים ומקלדת אלחותית) ובזבוז זמן, השאלה אם הקורס שווה משהו ואם זה נותן לי משהו בחיים

19. כיצד ניתן לשלב מספר מחשבים ( למשל 3 מחשבים פנטיום 4 ) שיתנו כח עיבוד כאילו הם מחשב אחד בדומה למחשבי העל הבנויים ממספר גדול מאוד של מחשבים ?

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by Rafi921,

שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by Cryptonite,

שלום,למי שיש פה מושג-המכס שצריך לשלם מעל 200$ זה על כל פריט יחיד או על כול המוצרים ביחד?? והבנתי שאלכוהול מותר רק ליטר 1 לאדם זה נכון?מה קורה אם אני קונה 1.5 ליטר(נראה לי שיש בדיוטי פרי בקבוקים כאלה)? ומישהו יודע כמה בדיוק משלמים על המכס?(נגיד קניתי משהו ב300$ אז כמה צריך להוסיף)? תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  22. מדובר על לימודי שאינם הכשרה מקצועית מוכרת לקצבה בביטוח לאומי. מי שאינו פנוי לעבודה בשעות הבוקר בימים א-ה, אינו זכאי לקצבת הבטחת הכנסה, או לקצבת השלמת הכנסה. זה אומר שאסור ללמוד בבוקר אפילו יום אחד בשבוע, חוץ מימי שישי. ברגע שאינכם פנויים למשרה מלאה בכל בוקר, נשללת מכם הזכות. כתוצאה מכך, גם חלה החובה בתשלום דמי ביטוח בגובה של מעל 150 ש"ח בחודש אם אינכם עובדים. לא יודע למה ציפיתי להיגיון במדינה... שביב של נאיביות שצץ מדי פעם. אם זה לא מוצא חן בעיניכם אל תלמדו, זה מה יש! מוגש כשירות לציבור. ביטוח לאומי, הבטחון האישי שלך ושלי.

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by R0ck,

זה רק אני או שמדובר באחד השירים הטובים ביותר של הלהקה הזו? שמעתי ופשוט התאהבתי. פשוט שיר משובח.

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by gbox,

בס"ד כתובת חדשה לגוגל www.g.co.il תהנו תודה רבה "לאורו נלך"

• 9 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.