כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עורך איזו עבודה על התפתחות מחירי מוצרים במהלך זמן מסוים, אני צריך מלא מלא מלא מחירונים חדשים וישנים, עדיף של אותן חברות, עדיף שיש בהם את אותו סוג מוצר, לאו דווקא אותו מותג מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחירונים כאלו? תודה
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא בטוח שזה מה שמטריד אתכם כרגע, כשנראה שהדבר החשוב ביותר זה שיהיה זרם חשמל שיפעיל את המזגן במקום שאתם נמצאים, אבל...... כדאי שתדעו מה עומד מאחורי הסלוגן "אתך בכל רגע ....." http://www.news1.co.il/Archive/002-D-121389-00.html רק להזכיר למי ששכח - זו החברה היחידה ( עד כמה שידוע ) שבא גם אם העובד הורשע בפלילים, אי אפשר לפתרו ללא הסכמת הוועד !
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר דיי הרבה זמן ב dropbox, ולאחרונה שמעתי על google drive והייתי שמח אם תוכלו להבהיר לי מספר נקודות (רובן בהשוואה למספר נושאים מעצבנים ב dropbox) 1. האם כשאני משתף מישהו בקובץ יורד מקום לשנינו מקיבולת הכונן? 2. אם שיתפתי מישהו בקובץ, (ראיתי שקיימות כמה הרשאות) ונתתי לו הרשאת עריכה, האם הוא יכול למחוק את הקובץ? ואם כן, האם הקובץ נמחק לכל מי שמשותף בקובץ.? האם יש עוד יתרונות על פני DROPBOX? (פרט לנפח)..המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לחפש שרת שיאפשר לי לשים עליו את האתר של חבר שלי, הבעיה היחידה היא שיש לו כרגע אתר שנותן בחינם 25 מגה וזה לא מספיק! מישהו מכיר אתר שנותן יותר?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://www.intelgamingpromo.com/intel14a/elements/notice
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מאוד מאוד צריכים אנשים שנמצאים בטיפול כזה או אחר! פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי, קאוצ'ר וכו' (וגם כאלו שלא...) במסגרת עבודת הסמינריון "תהליכים בינאישיים בפסיכותרפיה" בהנחייתה של ד"ר סיגל זלכה-מנו, המתבצעת בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה, אנו עורכים מחקר שעוסק במערכות יחסים.נשמח מאוד אם תסכימו להשתתף במחקר על ידי מענה על שאלון, אותו תתבקשו למלא בשתי נקודות זמן שונות בהפרש של חודש (לאחר כחודש תשלח תזכורת למייל להשלמת החלק השני). אנו מעריכים את העזרה ושיתוף הפעולה! smile emoticon להשתתפות בחלק הראשון של המחקר: https://docs.google.com/…/1IJb-dXOJVuTxrqFHQmD2Ut…/viewform… * השאלונים אותם את/ה ממלא/ת מופרדים באופן מוחלט מפרטייך האישיים ונשמרים בעילום שם. *השתתפות …
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200504/20050401093258.htm אחד באפריל שמייח!
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
-
יש כאן במקרה מישהו שוקראים לו דניס? אם כן, אני מצטער לבשר לך שעד חצות עליך לעזוב את הארץ ל24 שעות, בעקבות החלטה של החברה להגנת הטבע, עמותת "צלול" וארגון "מגמה ירוקה". מחר הוא יום ללא דניס בישראל. לא מאמין? ראה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי שנאי שמקבל 220 ומוציא מתח של 1.5-12 (לפי בורר) האם אני יכול לקחת אותו לחו"ל, ולחבר אותו לחשמל של 110 והוא יעבוד בלי לשרוף לי את המכשיר? המכשיר דורש 6V, אז האם עלי לכוון את השנאי ל12V ע"מ שהוא יוצא למעשה 6V? כמו כן, לשנאי יש מספר חיבורים (6 ליתר דיוק) כאשר לכל יציאה חיבור (ראש) שונה. האם כל אחד מהם יכול להוציא את המתח או שכל יציאה מתאימה להוצאת מתח שונה? תודה, LazyBoy נ.ב - במקרה הצורך אני יכול לפרסם תמונה שלו אם זה יעזור למישהו.
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות CX300 מאייביי (העלות שלהן רק 19-20$!!) שמעתי על הרבה מאוד מקרים של אוזניות מזוייפות, השאלה היא איך אפשר לדעת אם האוזניות מזוייפות? למישהו יש נסיון עם זה?
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
על קפיץ אנכי חסר מסה, שקבוע אלסטי שלו הוא 10 ניוטון למטר, תלוי כדור פלסטלינה שמסתו 0.1 ק"ג. מושכים את הכדור כלפי מטה. הקפיץ שאורכו הרפוי 5 ס"מ, מתארך ב- 20 ס"מ נוספים. ברגע מסוים משחררים את הכדור והוא מתנודד בתנועה הרמונית פשוטה. 1. מהי האמפליטודה של התנועה? מהו המרחק המינימלי בין הכדור לבין הקצה העליון של הקפיץ? (5 נק') תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז לא איכפת לי אם המנהלים יעבירו בכל מקרה מישהו מכיר שרת שנותן אחסון חינם לכ6 mb וכולל ftp cgi וmysql? אם אתם יודעים תכתבו את הכתובת פה ולא איכפת לי אם יהיו פופאפים אבל לא יותר מדי תודה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני כבר יומיים בלי טלויזיה ואינטרנט מהיר וזה אמור להמשיך עד יום ראשון. מה לעשות זה משגע אותי?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. לפי מה שהבנתי בחו"ל כל החומרה (מסכים,מחשבים...) זול יותר מבארץ, במיוחד באיזורים כמו תאילנד. האם יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהביא לארץ? כמה זה יעלה? האם יש חנויות מיוחדות לזה? זה משתלם?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה a1= 3/11 an+1=3an/(3-4an מגדירים סדרה נוספת bn=(3-7an)/an א) הוכח שהסדרה BN היא חשבונית ב) נתון: an=-3/25 מצא את סכום הסדרה bn. הצלחתי להוכיח את א. ההפרש הוא +4 אבל נתקעתי ב ב תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כתבתי: איך סצנת הדייטים המקומית עובדת, איפה להכיר בנות? על עיר כמו תל אביב יגידו לי לך לפאב XYZ בעיר כמו נס ציונה יגידו לי אתה בבעייה... כתבתי הודעה כזאת בפורם בריטי על אחת הערים שם, ישר חסמו אותי וכתבו טרול. מאוד מסקרן אותי למה נחסמתי ומה הקשר לטרול? אני לא יגיב פה אבל באמת מסקרן אותי אם למישהו יש מושג
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לאתר חדשות מדע שרשום בשפה פשוטה יחסית ולא בשפה של מדענים מדופלמים כך שאדם חובב טכנולוגיה ומדע יוכל להבין על מה הכתבה /מאמר מדבר גם בלי תואר בנושא. בעברית או באנגלית. אני מחפש משהו מעבר לכתבות המדע של כלכליסט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן אי שם בשנת 2002~2003 שורדה בערוץ 22 סדרת המופת "פרנקו וספקטור", יש כאן מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את אחת העונות? פרק אחד? משהו? תודה לכולם ^
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בס"ד כתובת חדשה לגוגל www.g.co.il תהנו תודה רבה "לאורו נלך"
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-