כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
זה בא להיות דיון על חיי הרוח החילוניים. מה אתם עושים בשביל לקבל סיפוק רוחני? מה המקבילה החילונית שלכם לדת ואמונה? האדם הדתי הולך לבית הכנסת מתפלל יש לו חגים ושמחות. ומטרה פחות או יותר מוגדרת בחיים. יש לו מה שהוא חושב לידע על מקומו ביקום. זה לא דיון על דת. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לרשום תגובות המספרות על יתרונות הדת\הצעות לחזור בתשובה\ להפוך לסיינטולוגים ועוד. ------ אני אישית מרגיש ריק למדי, מה יש מעבר למרדף אחרי כסף ידע וסיפוקים מיידיים?(מסיבות סקס אלכוהול)הסיפוק הרוחני העמוק יחסית שאני מגלה לאחרונה הוא מתמתיקה ופיזיקה ברמה אוניבירסטאית, כרגע קורסי שנה א' באוניברסיטה הפתוחה. ומדי פעם כשאני לא מתעצל פיתוח משחק מחשב. גם מ"העבודה" מחלקת פיתוח בצבא יש לי סיפוק מסויים. אב…
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בס"ד טוב, אז עם כל המצב הביטחוני, צריך איזו הפסקה טובה כדי לשמור על שפיות, אז אני רוצה להביא לכם סיפור על מלחמה הגונה כנגד אוייב בעייתי והרסני במיוחד.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2374010
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
האם התחום גוסס ואנחנו בקרוב נהיה "מוכרי קרח" או שזה רק ההרגשה הפסימית שלי?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מחפש פוסטרים של משחקי מחשב כמו הפרסומות של משחקי מחשב בחנויות פניתי להד ארצי שהם מפיצים את המשחקים ונותנים את הפוסטרים אבל הם לא היו מוכנים לתת לי פוסטרים למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא פוסטרים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מתכנת של המערכת JOOMLA - מי שמכיר או שבעצמו מתעסק עם זה שיצור קשר בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
נכנסתי היום לZENIT אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם, הם עיצבו מחדש (אין לי מושג מתי - יכול להיות שזה כבר לא חדש כלכך....) בכל מקרה זה נראה ממש דומה לעיצוב של KSP:
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני אישית פירקתי את המחשב לחלקיקים (אטומיים) ??? לפני כמה ימים.. היה נחמד...המחשב שכב כולו "ערום " על המיטה ואני ניקיתי אותו מאבק שהצטבר ב4 שנים שהוא אצלי ולא ניקיתי אותו.. היה צחוקים.. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
עוד שבוע וחצי בערך אני טס לקנדה וארה"ב ואני לא יודע מה לקנות, אם כבר אני אהיה שם אני רוצה לקנות משהו "רציני". אני מחפש משהו שזקוק לחשמל בשביל לשעשע אותי ושיעלה עד 100$ פחות או יותר, על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי מדבקה שאני רוצה להדביק על הלפטופ, אבל הדבק שעליה גמור כי היא היתה מודבקת על המחשב הישן. יש איזושהיא דרך לחדש את הדבק (כמובן ששימוש בדבק 3 שניות וכו לא רלוונטי כי אני מדביק אותה על המחשב).
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.intelgamingpromo.com/intel14a/elements/notice
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה, קניתי רמקולים שעלו לי 10,000 ש"ח... קנייה כשרה למהדרין, בארץ. לא מזמן התקלקלו לי הרמקולים, והחלטתי שאני שולח אותם לתיקון בחו"ל. בגלל שלעשות משלוח לחו"ל במשקלים כאלו עולה הרבה כסף, החלטתי לשלוח את הרמקולים עם חבר שטס לארה"ב (זאת הטעות הגדולה ביותר בחיי כי שילמתי Overweight מטורף בשדה תעופה). כמה ימים אחרי שהרמקולים הגיעו אל החברה בארה"ב הם החליטו שהם שולחים לי זוג חדש במקום לתקן. כולי שמח ששולחים לי רמקולים חדשים... שילמתי משהו כמו 200 דולר על משלוח מארה"ב לישראל. בגלל שאני אידיוט, שחכתי להצהיר ששלחתי את הרמקולים לתיקון, ועכשיו הם תקועים במכס. הם דורשים ממני לשלם להם כמעט 3000 ש"ח :bash: ניסיתי לחשוב על דרך כלשהי להוכיח למכס שהרמקולים יצאו לחו"…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמתעסקים בקייט סרפינג? אם כן אז אולי תוכלו לפרט על הקושי של הספורט, החוויות, הציוד ועלותו וכו' תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש כאן במקרה מישהו שוקראים לו דניס? אם כן, אני מצטער לבשר לך שעד חצות עליך לעזוב את הארץ ל24 שעות, בעקבות החלטה של החברה להגנת הטבע, עמותת "צלול" וארגון "מגמה ירוקה". מחר הוא יום ללא דניס בישראל. לא מאמין? ראה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו דרום בלילה בחמישי שעבר...יש תוכנית טראנס כל הזמן, וניגנו שם קטע חדש של אסטריקס שאני לא יודע את השם שלו והוא בדיוק בסגנון של Beyond The Senses. קטע אמביינט ענק.. מישהו יודע על מה אני מדבר? \=
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש, כמה המחשב שווה או שעדיף לתרום אותו? המפרט הוא: C2D E6600 @ 3.6 Gigabyte GA-965P-DS3P Rev 3.3 BFG 8800GTX G.skill 800MHZ 2GB (1024*2 DC) Enermax Liberty 400W WD 320 KS LG H22
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מישהו מכיר מכשיר שניתן להשתמש בו כמעבת תמלילים נייד רק שזה לא laptop או palm?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול לתת קצת טיפים? האם זה ריאלי ללמוד לבגרויות לבד? (מתמטיקה בפרט), או שעדיף לקחת קורס באחת המכללות למיניהן?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לקנות מדחס, תקציב - 1000 ש"ח, לא צריך משהו משוכלל במיוחד או בעל כוח להעיף משאית....... בסך הכל זה אמור לנקות לי מחשבים וחלקים קשים לניקוי כמו הקירור לכרטיסי מסך Silencer וכו'...... מצאתי שתי אופציות עד כה: http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=649 [ נראה לי אמין יותר האתר, וגם קל יותר להזמין...... ופה יש BRAND על המדחס] http://www.diy-israel.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4471&cid=145 [זול יותר, ובסך הכל מפרט כמעט זהה מלבד שני לטרים] המדחסים האלה יעמדו במשימה? או שצריך יותר מ2 כ"ס ו120PSI כדי שזה יהיה שווה את ההשקעה בכלל? אם כן - מי מביניהם עדיף, ולמה.. ואם לא - אז תציעו בבקשה אופציות אחרות במידה ויש... תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-