עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tominalex,

באיזה צבע אתם ממליצים לי לצבוע את החדר שלי? הרהיטים בחדר כולם בצבע חום חוץ מהמיטה שהיא בצבע בורדו. ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eladbu,

אני מעוניין לנקות את ריפודי הרכב שלי באמצעות קיטור או משהו דומה מישהו מכיר מקום בתל אביב חולון ראשון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ConRoe X Fire,

בחלק מהם אני יודע את הדגם כי הסתכלתי/צילמתי אבל יש גם את הקטע בדגמים שיש E90/E36 (סדרות שונות ותתי סדרות או משהו כזה ואני מסתבך עם זה, וחלק אני לא יודע), רשמתי דגם דומה: 1 - 318i: 2 - 320Ci: 3 - 325i: 4 - 325i: 5 - 328i: 6 - 3 Series Convertible: 7 - 3 Series Sport: 8 - 3000CS: 9 - 320i: 10 - 325i Coupe: 11 - 335i: 12 - E36 318: 13 - E36 320i: 14 - E90: על הדרך, מישהו מכיר את המרצדסים האלה: אמרו לי שזה C אבל לא בטוח על הדגם:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MaXiK,

אני אמור להירשם לאוניברסיטה בקרוב ואני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. הבנתי שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם, אבל מה ההבדל בלימודים בין שני המסלולים?

5. Started by Guarding angel,

האימה! http://www.youtube.com/watch?v=-vsql2YmIzY&feature=related

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

הרבה זמן לא הנחתי תפילים ואני לא זוכר ממש את הסדר של קראת התפילות לפי מה שאני זוכר זה ככה: 1. ברכת השחר 2. עטיפת טלית והנחת תפילין 3. שמע ישראל ותפילת שחרית 4. עמידה 5. תפילת שחרית - עלינו לשבח יש עוד משהו? זה הסדר? וובקשה ובקשה רק תגובות רציניות, את מי שזה לא מעניין אז שלא יגיב...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

http://wtc2002.com/start.lasso

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by EviLeader,

שלום לכולם, היום קיבלתי סוף כול סוף את המארז אורוורה 570 של ג'יגה ביט + ליברטי 400. על הליברטי 400 אני לא בדיוק מתכוון לעשות ביקורת אבל על ה570 אני ינסה. המארז הזה פשוט מדהים ואני שמח שקניתי אותו. ייתכן והמארז המומלץ ZERO יותר טוב אבל אני אוהב אותו תומר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by huber,

אם היית מחפש קצת באתר של הרקולס במקום להציף את הפורום ולנדנד היית מוצא את זה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. האם לדעתכם כדאי לעשות מתיחות ב-1 באפריל בסגנון 10 המכות של פסח : דם - לטפטף טמפון ספוג בדם לתוך ספל קפה של מישהו צפרדע- לפזר צפרדעים בבית של מישהו או לשים לו מממ "ראשנים " בספל שתייה כינים -לשים למישהו כינים או פשפשים על השיער ערוב - מממממ לזרוק אותו בג`ונגל? דבר - לשים לו גופות של עכברים מתים בבית חיחחח שחין - לצייר לו פצעים ושהוא יחשוב שזה אבעבועות רוח ברד - לזרוק על מישהו קרח מהגג ארבה - לשים לו חגבים באוכל חושך - לסגור לו את האור שהוא בשרותים מכת בכורות - לרצוח את הבן שלו! מה דעתכם בנושא?

11. Started by סער_שי,

אני הולך לעשות רכישה בקרוב וכדי להתמקח אני אשמח לדעת מה הרווח הממוצע (באחוזים) שהחנויות עושות על הרכיבים? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? איזה הנחה מהמחיר הממוצע המוצהר של החנויות ניתן לקבל?

12. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, מעניין אותי כל מיני דברים הקשורים לסיאנס, איך עושים? האם זה אמיתי? אם יש כללי מפתח? מה הקשר בין סאינס לספר תורה? מתי אסור לעשות? האם יש מישהו שבאמת עשה על דוגרי? והאם זה נכון שאם עושים פעם אחת חייב לעשות כל שנה באותו תאריך ובאותה שעה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. מה שראה את הפרק s03e06 של אבודים שיגיד מה דעתו... לפי דעתי הסיום מאכזב!!! היוצרים אמרו שיהיה איזה מתח משהו מדהים...אבל קבינאמט זה... שקייט תברח או תשאר עם סויר? קבינמאט... ציפתי להרבה יותר עכשיו פגרה של חודשיים גם כן אבודים תחזור ב7 בפבואר כלומר עוד חודשיים ההה ובלי ווארז! הפרומוים: יש שנייים http://www.youtube.com/watch?v=tOaEoB42nvc http://spoilerslost.blogspot.com/2006/11/coming-up-2007.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, לא מזמן עשיתי שיט, והמחיר של סיגריות בדיוטי פרי ממש זול ביחס לדיוטי פרי של נתב"ג. מחיר של פאקט יצא 16 דולר (חמש פאקטים ב80 דולר) - מדובר על טיים, ולא אני לא מעשן אלא אבי. חשבתי לתומי, נגיד שמיסים יעלו X אחוזים - ייתכן ויש כמות ששווה לרכוש לשימוש אישי שתשתלם. לצורך העניין, פאקט של טיים בארץ עולה כ260 ש"ח. מחיר פאקט לפני מיסים בדיוטי פרי יעלה 16 דולר שזה שווה ערך ל64~ ש"ח. גם אם אשלם 150 ש"ח מיסים על אותו פאקט - עדיין יתשלם לי להביא לשימוש אישי את כמות הפאקטים המקסימלית המותרת. ולכן אשאל - מישהו מכם יודע מה הכמות פאקטים שאפשר להביא לארץ לשימוש אישי בעת טיסה/הפלגה ? והשאלה השנייה - איך אני מחשב את המיסים לסיגריות ? …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Xilver,

שאלה קטנה במתמטיקה שלא הצלחתי לפתור \: הוכח: בטרפז, גדול סכום האלכסונים מסכום הבסיסים (היעזר בשירטוט). אשמח אם יש מישהו שיכול לענות עליה ולהראות לי את הדרך לפיתרון.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שליש מההודעות בעמ' האחרון קשורות לסרטים. מה דעתכם על הסרט X? איך הסרט Y? מי ראה את הסרט Z ? וכו'... תעשו ת'רד (אחד) של סרטים ובו תחליפו דעות על כל הסרטים שאתם רוצים, או שבמקביל תבקשו (ממי שצריך) לפתוח פורום סרטים .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קניתי משם סיסמא עם נפח "בלתי מוגבל" לשבוע (למשלמים דרך PP) אחרי יום היא נחסמה בטענה שעברתי את המכסה ועלי לקנות סיסמא חדשה. אבל הנפח אמור להיות בלתי מוגבל. למישהו יש מושג, פיספסתי משהו בתנאים של החבילה לגבי הנפח? הורדתי אתמול כ-10 גיגה.

19. Started by mainframe,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ומחפש חנות מחשבים אמינה עם מחירים סבירים. בפעם האחרונה שקניתי מחשב, זה היה אצל אייבורי, והנסיון לא היה טוב... למישהו יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by עמיר,

כיצד לדעתכם יש להתמודד עם חנויות המוכרות ציוד משומש כחדש תוך הסתרת העובדה שמדובר בציוד משומש ומחירתו במחיר מלא ? האם נתקלתם בתופעה זו, אם כן, באיזה חנות וכיצד התמודדתם עם זה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כתוב לי בתיק הרפואי על רגישות לקור ושאני צריך ללכת עם גרביים מצמר בתנאי קור בלה בלה בלה... מישהו יודע אם זה יוריד לי את הפרופיל, או רק יוסיף סעיף?..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במה עדיף להשתמש בכרטיס אשראי או בצ'קים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AMD lover,

הא?~! מישהו מכיר 'תו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Efi_k,

שלום, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מעבדים, לוחות וכו' יד שנייה ? ישנם חנויות שמוכרות יד שנייה עם אחריות מינימלית (חודש-חודשיים) ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים