עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Os.Master,

אני נכנס הרבה לעמוד הראשי עכשיו נכנסתי לפורומים נרשמתי מקווה לעזור לכולם בן 18 וחצי מהדרום עוסק באבטחת מידע , חומרה ,תיכנות , תוכנה רשתות ועוד. מקווה להשתלב פה

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by galtheking,

יש מישהו שיכול להמליץ לי על חנות באזור הצפון? מה אתם חושבים על TMS בקרית מוצקין? הבנתי שלא מומלץ מKSP לקנות, יש דעות בנושא?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  3. 08-astrix_-_sex_style-numb 02-astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix-mycel Infected Mushroom - I Wish (Skazi Rmx) 06-Astrix - On Fire-Numb בסגנון הזה אבל חדשים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. עוד כ - 8 חודשים לאחי יש בר מצווה והוא מקבל 7000 ש"ח ולא יודע במה להשקיע . או ב - PS3 עם מסך LCD שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה או מחשב הכי טוב שאפשר לקחת ב - 7000 ש"ח כולל מסך במחיר . יש לי רק שאלה קטנה ... האם מסך שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה תומך ביציאות של הממיר של Yes + היצאה של ה - PS3 + בציאה של נגן DVD ?.. יאללה תגיבו ואם כבר אתם מגיבים תענו לי בקשה על השאלה הקטנה ששאלתי ...

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  5. שלום, יש איזה מישהו שמטריד אותי בטלפון ונראה לי מפיץ כל מיני שמועות. שולח לי SMSים כל הזמן וכו'. יש לי מספר הסלקום שלו, יש איזו דרך שאוכל לדעת את שמו עפ"י המספר? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 12.2k צפיות
  6. Started by pringles,

אני מתעניין בתחום האינטרנט ורשתות דיי הרבה זמן בתחום המחשבים כ10 שנים או קצת יותר אני רוצה להתקדם בתחום ולהעשיר את הידע ואולי גם בעתיד לעבוד בתחום אני בן 22 מה אתם ממליצים ללמוד ואיפה

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  7. קיבלתי עבודה להגשה ואני לא מצליח לימצוא תשובות לשאלות אלה השאלות 1 מי שלט בא"י בשנים 1919 - 1948 ? 2 בין אלו שני עמים התקיים קונפליקט לאומי ? 3 מה הציעה ועדת האו"ם כפתרון לקנפליקט? 4 מה היתה ההחלטה של האום בנוגע להצעת הועדה ומתי ? 5 כיצד הגיבו שני העמים עם הוודע, תוצאות ההצבעה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..הכנסתי מטען של מחשב נייד ,עכשיו הוא כזה דפוק הוא שונה בטורקיה לאחד כזה של אסיה אירופה אונברסלי כדי שיהיה ניתן להפעיל גם שם. עכשיו אחד הפינים שלו נתקע בחשמל,אם אני נוגע בי בי.. אז איך אני מוציא אותו ? וגם איזה עצבים .. זה סיפור אישי תראו: חיברתי את זה כדי להשתמש במחשב הנייד ..ועברנו דירה..המובילים האלה ה-@#$#41245346324%^&#%&#$ האלה,הרסו לי את הנייד! כל המסך מנופץ כזה יא אללה אני עוד אראה להם מה זה,לקוח הם לא יראו בחיים שלהם,לקוח! ובקשר לשאלה,שוב,מה לעשות עם הפין הזה?הבעיה זה לא רק עלי זה גם על אחרים יש לי אחות קטנה וזה,וחוץ מזה שאפשר לעבור שם ובטעות להתחשמל,מה עושים?

9. יש תרגילים בטריגו הדורשים להביע תשובה עם מפרמטרים. זה לא קשה. בסך הכל עושים את אותן פעולות שעושים עם מספרים. הבעיה שהדרך מאד מאד מגעילה וברוב המקרים אני לא יודע איך להיפטר מאותם סינוסים/טנגסים. אני אף פעם לא מצליח להגיע לתשובה שבספר, למרות שהדרך נכונה לחלוטין. למישהו יש טכניקה עובדה?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  10. שלום, אני צריך להעלות אתר ממש קטן של כמה מגה (אפילו פחות מ-5) בלי צורך בתמיכה של php asp ושטויות.פשוט אתר אכסון. עדיף בלי פרסומות.אם יש לכם עם פרסומת קטנה זה גם יכול להתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by dol222,

שלום תמיד אני רואה שרשום על כל מיני מוצרים בדגם שלהם RETAIL...כמו בכרטיסי מסך וצורבים לדוגמא. מה זה אומר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  12. Started by dany_tab16,

שלום, אני רוצה לכרוך ניירות של עבודה לבית ספר עם כמו פלסטיק כזה כמו שיש על תעודת זהות. מאיפה קונים את זה ואיך מחברים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  13. טוב אז חשבתי להתחיל אולי ללמוד ליהיות טבח ומשם כבר הלאה... המקצוע הזה ממש מוצא חן בעיני ורציתי לדעת לאן אני צריך לפנות וכמה שיותר פרטים על הנושא תודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by Ido.G,

שלום, "שיפצתי" ערך בוויקפדיה. אני לא מבין איך אפשר להוריד את ההודעה "יש לשכתב ערך זה" בראש העמוד. אשמח לעזרה. תודה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  15. אני יודע איך מגיעים לשם וגם הייתי שם כבר כמה וכמה פעמיים אבל אפעם לא הסתכלתי באיזה רחוב הוא נמצא חפרתי במפות שונות ולא מצאתי (מה הפלא?) חיפשתי בגוגל... אם אני לא טועה זה איפושו ב-"דרך הים" אבל אני לא בטוח ... מישו יודע בוודאות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 36.2k צפיות
  16. Started by Dark Respect,

http://rapidshare.com/files/87379431/monkey_kissing_prank.wmv מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by fungiman,

מאחר וראיתי שאתרי מכירות התחילו לתבוע לקוחות ממורמרים (זה כנראה זול יותר מלשפר את השירות) , אני אספר את הסיפור המפוקפק שהיה לי עם GET-IT באופן עובדתי ואתם תחליטו מה טוב לכם. * התמודדתי על מחשב נייד של דל - עשיתי refresh ונפתח לי מכרז חדש. * כל ההצעות שלי סומנו למיטב זיכרוני בצבע אדום (מתחת למינימום). * הזמנתי את המחשב מאתר אחר. * כעבור שעה התקשרו אלי משירות לקוחות והציעו לי להוסיף כסף ולזכות - סירבתי. * להפתעתי ראיתי במקרה בדוא"ל הודעה על "זכייה" במכרז השני. * שהתקשרתי לבטל - הם גבו ממני 100 ש"ח דמי ביטול, טענו בתוקף שההצעה שלי סומנה כזוכה (סומנה בירוק, אני ד"א לא עיוור צבעים). הם טענו ששירות לקוחות גם התקשר אלי לגבי המכרז הראשון ולא השני (הם לא יכלו לדעת שכבד זכיתי לטענת…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  18. קיבלתי חבילה בדואר מאשדוד " רובע ד' אשר באשדוד" רשום חבילה גדולה אני לא ילך סתם לקחת את זה יש למשהו מושג מזה המקום הזה?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  19. שלום לכולם, שמי תומר ואני גר ברעננה. אני מתכנן הזמנת מחשב בסכום של 5,100 ש"ח ואני לא רוצה לתת לידיים של חאפר לגעת בזה. אני מעוניין, אפילו בסתם אחד שיודע להתעסק עם זה טוב. כלומר, אני מזמין חלקים חלקים, אני מזמין" מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מאוורר, היט סינק, כרטיס טלוויזיה, הארד דיסק, צורב, ספק.. והוא יצטרך להתקין אותם בתוך המארז ככה שייצא לי מחשב פצצה אני צריך אחד שלא ממהר, אחד סובלני שיעשה את העבודה עד הסוף. שהכבלים יהיו מסודרים פרפקט.. אם אני צריך לשלם איזה 50 ש"ח על UV CABLE או איך שלא קוראים לגומי הזה שמשחילים בתוכו את החוטים, אין בעיה... אני מעוניין לעשות סידור כבלים עד הסוף, שממש, חוץ מלהחליף מדי פעם משחה תרמית וניקוי עם ספריי לחץ אוויר.. לא יהיה צריך לעשות כלום.…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

אני מצטער אם השאלה קצת מפגרת אבל זה חשוב לי... הבנתי שבקורד טייס אחת המשימות היא משימת קורדינציה. דוד של חבר שלי עבר שנה וחצי קורס טייס ונפל על קורדינציה. יש לי עוד כמה שנים עד לצבא אבל אני רוצה להתאמן מעכשיו ולשאלה: מישהו יודע איזה תרגלי קורינציה יש במחנים...? (לפחות איזה אזור: ידים/אצבעות...) איזה תרגילים יש לשיפור הקורדינצה?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by Green,

היי שאני מצלם ווידיו על ידי צילום מסך ומדביק את זה בצייר אני מקבל מסך שחור רציתי לדעת איך אני יכול לשמור תמונה? תודה

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום .. מישהו שפתח תיק במס הכנסה אצל רואה חשבון .. הוא יכול לסגור אותו בלי ללכת לשם לרואה חשבון יעני ?? תודהה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

שלום, אני בכיתה י' עכשיו ורציתי לדעת כמה דברים בנוגע ל5 יחידות מתמטיקה.... דבר ראשון, האם זה חשוב שאני אעשה 5 יחידות? יענו האם יש הבדל גדול בין 4 ל-5. לדעתי אני אוכל לעבור את 5 יחידות עם ציון של איזה 75 אם אני אחרוש ברמות מטורפות.. . אבל האם לא כדאי שאני אעבור ל-4 ואקבל שם ציון יותר טוב? מה זה הבונוס הזה שמקבלים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by איתמר,

חברה אני נואשתי מלחפש שירים לשמוע באייפוד אולי אתם יכולים להמליץ לי על שירים בשביל האייפוד לא משנה איזה סוג

• 5 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.