עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אנטי-פסטו,

יש סרט ילדות שנחקק בזכרוני וחיפושי אחר שמו נכשלו... אני זוכר מספר סצנות, אחת בה הגיבור עובר סדרת אימונים מהמאסטר הסיני שלו, הוא לומד לרוץ מהר יותר, הוא קופץ דרך תלוליות חול לצד השני וממשיך לרוץ... בסוף הסרט המאסטר של הגיבור בורח מהרעים ומראים איך הוא רץ בקלילות על מי האוקינוס בדרכו אל החופש. מצלצל למישהו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by uzi_sch,

קלטו קטע:

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  3. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  4. ספר שמסביר מושגים כגון אינפלציה, ריביות, מדדים, לוח סילוקין וכדומה. אני לא מחפש ספר שנכנס לכל מיני תיאוריות כלכליות הזויות ולא רלוונטיות למציאות.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  5. יש להם מבצע בפייסבוק חדש שראיתי: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=152706394767569&set=a.122055001166042.8406.120994861272056 40% על תיקים לניידים של גולה. אולי מישהו מעניין אותו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Iv0ry,

שלום לכולם אני בן 27 ואני מחזיק באזרחות צרפתית שמעניקה לי אשרת עבודה ושהייה בכל אחת מהמדינות הנמצאות באיחוד האירופאי וגם האזרחות מעניקה לי שהייה חוקית בארצות הברית למשך 3 חודשים בלבד (כמו ויזה רגילה). עכשיו אני מאוד רוצה להגר לאחת מהמדינות באיחוד האירופאי או לארצות הברית . יש לי תואר ראשון ושני בגיאוגרפיה אבל אני עדיין לא סגור על יעד, יש לי גב כלכלי ואני מעוניין לעבוד שם כמובן בתחום אני חייב לציין שאין לי שום משפחה שגרה בחו''ל כולם בארץ (לצערי) ולכן המעבר יהיה רק אני לעצמי ... השאלה הגדולה במצב שלי כמו שציינתי לאן הייתם ממליצים לי להגר מבחינת עבודה בתחום שכמה שיהיה דומה לתרבות פה, מזג אוויר נוח, ומשכורת סבירה+ ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by WarMachine,

טוב אני די חדש בפורום(חודש וחצי אני מניח אולי פחות)ומסקרן אותי איך אתם נראים אנשים(ולא למה שאתם חושבים P: ) כל אחד ישים תמונה שלו. אני אשים את שלי בתקוה שעכשיו יאהו לא יעשה בעיות http://www.geocities.com/warmachine_8239231/me3.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GilCohen,

<צונזר, פרסומת עולה כסף> לצורך פרסום פנה אלי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

סליחה על הבורות , פשוט יש לי פלאפון ישן תמונה שצולמה ע"י פלאפון ונשלחה ל MMS מה זה? לאיפה זה מגיע?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  11. יש הבדל בין זה לבושם רגיל?

• 5 תגובות
    • 8k צפיות
  12. בתודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by NetSpider,

Click Here

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  14. אם מישהו זוכר היתה סדרה בשם אדון החיות...משהו בעבר עם איזה איש ששולט בחיות.. מישהו יודע מה השם של הסדרה באנגלית? וכנראה שזה לא ביסט-מאסטר כי ביקשתי מדוד שלי שיחפש לי והוא לא ממש הבין למה אני מתכוון.

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. מישהו יודע איפה קונים?? אגב חשוב מאוד......כדי לשבת ביציע של חולון שונא את מכבי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני זקוק לתוכנה לשרטוט פרבולה, כאשר אני מעתיק את המשואאה והיא תסרטט אותה. ונא לא לתת לי קישור "GOOGLE S YOUR FRIEND".

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם... מי שמטבריה תגידו לי בבקשה איך המזג אויר עכשיו בטבריה?שיטפונות?או פעם ב...עובר גשם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בדרך להוכחה של זהות לא נעימה באנליזה ווקטורית נתקלתי במעבר הבא: כאשר הדלתא זו הדלתא המפורסמת של קרוניקר, והdi הוא הנגזרת החלקית של הרכיב הi. איך מסבירים את המעבר הזה מהזהויות הבסיסיות של חשבון הטנזורים? יש מבחן עוד שבוע וזה דחווף... תודה מראש עריכה - למען הסר ספק, A ו B הן פונקציות ווקטוריות.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת של אנשים ששהו במלון אדומית באילת, אני לא מחפש מלון יוקרתי, ואני לא מצפה שהוא יהיה ברמה של 5 כוכבים, יש מישהו ששהה במלון ויכול להגיד לי אם הוא בסדר או לא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by omri_ro,

היום הצטרפתי רישמית למועדון האקסלוסיבי "שורפי הבורדים" ;D טוב, צריך לזוז לעשות תמונות פספורט ב"פוטו רצח" בשביל כץ מעדון...בייי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כמו שהכותרת אומרת... חח כן רק שאני יודע שאני עושה את זה ברגע האחרון ואני לא חושב שאני אמצע משהו... אבל עדיין אני מחפש וילה או צימר בצפון לחגוג שם את השנה החדשה עם חברה שלי ככה שאני מחפש צימר עם ז'קוזי פרטי ולא משותף...

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. כי תדיראן הכי יקרים...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. צריך הוראות הגעה ליום הגיוס הקרוב .מפה,קישור,אתר כלשהו אם מידע אני מי קרית מוצקין תחנה מרכזית חוף הכרמל מאיר זורע 1 חיפה תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by אלימלך אגוז,

http://hwzone.co.il/news/1181405845/65095/ הם לא מצאו שם יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

אהלן אנשים...יש לי בעיה רצינית של חוסר שינה... אני המון פעמים יוצא עם חברים עד שעות מאוחרות אבל אני בניגוד אליהם מתעורר מוקדם...לדוגמה היום חזרתי הביתה ב 4 לפנות בוקר והלכתי לישון התעוררתי בשעה תשע בבוקר ורובם התעוררו בשעות של 12 עד סביבות 2 זה תמיד ככה אצלי...זאת בעיה רצינית בשבילי איך אפשר לסדר את זה ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.