עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ChrisBrown,

נסיתי את זה היום מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DLFire,

תקופת הדרקונים-עין הדרקון לקרוא לכנס לאתר הרשמי לקרוא עד פרקים לתגובת רק באתר פרק 1-הלימודים מתחילים השעה הייתה כבר מאוד מאוחרת עבורי, 9 וחצי. קמתי מהר מהמיטה, לבשתי את הבגדים, ירדתי למטבח, אכלתי פרוסת לחם עם חמאה , לקחתי בקבוק מים ויצאתי מהר מהבית.רצתי מהר לאוטובוס והגעתי מספר שניות לאחר שהאוטובוס יצא.ישבתי וחשבתי אני שוב אאחר לבית הספר. לאחר שעתיים - שלוש עליתי על האוטובוס ונסעתי להתחיל את השנה השנייה. הגעתי מספר שניות לפני הקראת שמות התלמידים. ישבתי על הכיס שבצד, היחיד שנותר ריק, לאחר מספר דקות של שקט נכנסו לחדר מספר מורים ופקיד. הם החלו להקריא שמות. שם, שם עד הרגע שקראו בשמי, דני ברק. היה מספר דקות של שקט ולא הבנתי למה. לאחר מכן הפקיד אמר: אתה, גש למורה שעומד בפינת…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by Abyss3,

לאחרונה שמתי לב שהרבה כסף הולך על מי שתיה, יוצא לי בערך 3 שישיות מים בשבוע שזה 12 שקל לאחת, סך הכל יוצא בחודש בערך 150 שקל רק על המים אז לאחרונה עלה הרעיון לקנות בר מים. בעיקרון אני מחפש משהו שלא ממש יקר, מים נקיים כמובן- אני לא רוצה לשלם ולשתות מי ברז. יש את הברירת מחדל שזה תמי 4 המוכר, שמעתי עליו דברים טובים ומהתנסויות בהמון מקומות הוא דיי נוח. בנוסף יש את אלקטרה בר, איזה מהם עדיף? איזה מכשיר נותן את המים הכי נקיים? אני אשמח לקבל פירוט והצעות לגבי הבר- תודה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by intel suck,

השנה אני אמור ללמוד את שאלון 005 (כיתה יא) אני צריך עצות להאם יש קורסים טובים שיכולים להכין אותי לבגרות או שבכלל עדיף מורה פרטי תודה יום טוב

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by aldema,

אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. " גוגל עלולה למצוא עצמה חייבת לאורקל מיליארדי דולרים על שהשתמשה בג'אווה, שפת התכנות והטכנולוגיה שבבעלות אורקל, במערכת ההפעלה שלה למכשירים ניידים, אנדרואיד." - TheMarker הכתבה המלאה אז מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by adlanm,

אמרו לי להיסתקל על התמונה חזק אם אתם רואים משהו מה? איך?

• 57 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by ירח אפל,

מי היבואן של מסכי סמסונג בארץ?

9. אני רוצה להוסיף תמונה לפרופיל שלי באתר הזה אבל אני לא יודעת איך, ראיתי שצריך לעלות תמונה לאתר אינטרנט, אבל אין לי מושג איך עושים את זה אשמח לעזרה מורן

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  10. אני מחפש שותפים לטיול אופנים שימשך שבוע באלזס. למה דווקא אלזס? מדובר באחד האזורים היפים ביותר באירופה. המחוז נמצא בשטח צרפת וגובל בגרמניה. צרפתים וגרמנים נלחמו במשך מאות שנים על השליטה באלזס כי זה אזור מאוד עשיר ויפה. כתוצאה מכך באלזס התפתחה תרבות שהיא הכלאה בין התרבות הגרמנית לתרבות הצרפתית. מצד אחד אלזסים מאוד מסודרים כמו גרמנים, מצד שני הם מאוד אוהבים אוכל טוב כמו צרפתים. אלזס אחד המקומות הטובים ביותר באירופה לרכיבה על אופניים מהסיבות הבאות: א. אקלים מאוד נוח. ארבע עונות שנה מובהקות. הקיץ באלזס מאוד נעים ומזג האוויר נהדר. ב. המון - המון - המון כבישים ושבילים יעודיים לרוכבי אופניים עם שילוט מתאים. כמעט ולא נצטרך לעלות על הכבישים. באלזס יש את ריכוז שבילים לאופנים הגדו…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by moonjib,

לגבי האפשרות השלישית, כתבתי את זה ביחד, כי אני בטוח שזה מיעוט/ים קטן/ים ולכן שמתי את זה ביחד. לכו על זה. ואני באמת מקווה שזה ייצג מדגם כולל של הפורום, לכו תדעו, אולי זה יהיה יעיל למישהו/משהו. אני עם YES.

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by yoni_h,

אני מתעניין ברכישת חגורת גב שתשמור על גב יציב וישר בזמן הרמת משקולות. אחרי כמה אימוני הרמת משקולות (כתפיים, יד קדמית, יד אחורית) מתחיל לכאוב לי הגב, ובעיקר הגב התחתון. בטח רובכם יגידו שזה בגלל טכניקה לא נכונה, אבל אני משתדל לשמור על גב זקוף וישר בכל התרגילים. אבל בכל זאת, אני מרגיש לחץ על הגב בתרגילים מסויימים, ובעיקר אלה שמרימים את שני המשקולות בו זמנית, וחשבתי שחגורה כזו יכולה לעזור לקבע את הגב ולמנוע כאבים כאלו. אז בקשר לחגורה, חיפשתי באיביי ומצאתי מגוון חגורות של חברת RDX. מישהו מכיר את החברה? דבר שני, יש כל מני סוגים של חגורות; חגורות מעור, חגורות ישרות, חגורות שבאמצע הן רחבות יותר וגם לכל חגורה יש מידה מסויימת. אז איזה חגורה הכי כדאית מבין שלל הסוגים, ואיך אני יכו…

• 20 תגובות
    • 14.6k צפיות
  13. אני מחפש סרטים כאלו בבדיוק אותו סגנון , מצחיק דפוק כזה... אז המלצות למי שיש בבקשה

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by M.G.,

שלום לכולם! אצלנו ביחידה נהוג, חוץ מזה שהיחידה מביאה מתנה למשוחרר בפריסת השחרור שלו, גם המשוחרר מביא משהו ליחידה. (ולפי מה שהבנתי, לא בכל המקומות זה כך...). אני משתחרר בעוד שלושה שבועות... וחשבתי על מה פשר להביא מתנה ליחידה. כי במהלך שירותי הייתי כבר בכ"כ הרבה פריסות שחרור, וכל מה שאפשר להביא כבר ליחידה - מישהו כבר הביא את זה, החל ממכשירי חשמל, ומשחקים, עד לפריטי ריהוט שונים, (תאמינו או לא...) ומזכרות. אני רוצה משהו מקורי שאני אוכל להביא ליחידה שלי בשחרור. רעיונות למישהו?

• 14 תגובות
    • 9.9k צפיות
  16. Started by Big_Guy7,

כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  17. היה לי מחשב ממש ממש טוב. AMD 3200 64 ביט, לוח אם משהו NFS 3 שהביאו לי מחו"ל עלותו סביבות 1000 ש"ח,DDR 1024Mb 500MHz RADEON 9800XT זהוא החלקים שממש היו שחשובים לי. הייתה הפסקת חשמל לשנייה בלילה שגרמה למשחב שלי להכבות ולא להדלק יותר עדיין לא התחלתי לבודד את הבעייה אבל הוא עדיין לא נדלק מקווה שזה רק הספק ולא יותר מזה. האם אני יכול לתבוע את חברת החשמל על הנזק?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-IP-Internet-Pan-Tilt-Dual-Audio-Camera_W0QQitemZ320422164879QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9aa6398f&_trksid=p3286.c0.m14 האם תהיה בעיה להכניס אותו לארץ? כמה מכס יש על מחשבים וציוד הקפי?

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. נבחרת ישראל בביסבול (כן יש כזאת נבחרת) עלתה לראשות הבית עם מעזן של שתי ניצחונות ואפסד אחד לגרמניה (הקבוצה החזקה באירופה). אין לזה שום הזכור לזה כלי תקשורת בארץ, וזה ממש מרתיח אותי. חבר שלי היה אמור לסוע לאליפות הזה, אבל הוא נופה מהנבחרת בגלל שהוא בצבא (הוא פיצ'ר). הספורט הזה בארץ לאט לאט מתפתח למגיע לרמות גבוהות, ועדיין אין שום היזכר לזה באף כלי תקשורת, אני מכיר אפילו שחקן ישראלי ששיחק באחד הקולג'ים הטובים בג'ורגיה. אבל לסקר את ליגת ההוקי גלגיליות (How give a F#ck) ערוץ חמש יכול לסקר, או עוד כמה ענפים מטומטמים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by american,

מגיע לי.. אני רוצה המון ברכות, שמנמנים ובונבונים. יאלללה........אני בן 16. :DJsmile: :cwm39:

21. Started by IlanF,

קיבלתי מייל מוזר שאומר שיש לי שגיאה בחשבון. במייל יש קישור לאתר מחוץ לרפיד שייר. יש מצב שזה נסיון לגנוב את החשבון שלי? אם זה נסיון גניבה, אז זה שמנסה לגנוב לי את החשבון ממש מפגר... אין לי חשבון פרימיום, סתם חשבון רגיל

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. במקרה ראיתי את זה בזווית העין.. http://skypc.co.il/Product.asp?PID=99360-340-00&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0 חחח מה הדבר הזה אמור להביע? :s05: חח :lol:

23. Started by ZigZag,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by NiTRo37,

שלום רב חברים, אני מחפש פרסומות לנייר טואלט של סנו,סנו סופט או משהו כזה, בתקווה להורדה. מיועד לעבודה . תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. לכל האחים היהודים שלום !!!! פתחתי לא מזמן עסק למחשבים שירות ותיקונים ( בעיקר שירות ) לא סחר של חלקים . ניתקלתי בבעיה רצינית אם אני זול אני לא מרוויח ואם אני יקר אני לא תחרותי מה לעשות ? ניתקלתי במחירונים שונים באינטרנט למשל : YNET - טכנאי מחשבים: ביקור: 150-100 שקל התקנת מערכת הפעלה: 300-150 שקל התקנת ציוד הקפי: 150-100 שקל לשעה בדיקת מחשב נייד - 100-130 שקלים בדיקת מעבדה: 130-100 שקל החלפת ספק (לא כולל ספק) 100-130 שקלים. ואתר פלוני - http://www.technaipc.co.il/price.php דרך סריקה בגוגל . אני אשמח אם אחד הבכירים בפורום יעזור לי להרכיב מחירון אטרקטיבי של שירות כדי למשוך הרבה לקוחות ! בקשר לחלקים אני יודע מראש שאין לי סיכוי להתחרות עם הגדולים וזה יהיה החלק המשני של העסק…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים