כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש אתר שאוכל לרכוש/להשכיר סרטי בלו-ריי עדכניים כמו Iron Man 2 או Inception שיהיו בעלי תרגום בעברית.... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למתעניינים, בסוף יש עוד לינקים http://hwzone.co.il/newspics/mor/TEMP/emek_hashalom_nov_2006.pps
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אז ככה... אומנם יש עוד חודש, אבל אני כבר עכשיו מתכונן למסיבה של אבא שלי שאני אמור לתקלט בה, וכמובן למסיבת הסילבסטר שאני אארח באיכותיות רבה כמה ימים לאחר מכן. אקיצר, בשביל אבא צריך רגאיי, היפ-הופ והאוס בקטנה, אולדיז (דברים שזקנים אוהבים [50+]). זה אנשים שאוהבים לרקוד, ויודעים לרקוד, לא מסיבות יין פלצניות, אלא ממש מסיבות שאני לא הייתי מתבייש בהם בשביל החבר'ה שלי.. אז ככה שכמעט כל דבר שחבר'ה בגילנו שומעים יתקבלו, כל עוד זה לא שירי פוזה או "רעש" כהגדרתם. בשביל החבר'ה שלי פשוט תעמיסו מכל טוב, מה שיש לכם- האוס, פסיכו, היפ הופ, קיצר הכל מתקבל... רק שיהיה באיכות ולא קופי פייסט לכל הפלייליסט שלכם, אלא בטעם. תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי סך הכל להזהיר את כולם בנוגע למימוש אחריות באופיס דיפו, זמני ההמתנה שלכם עלולים להיות ארוכים מאוד! לדוגמא, רכשתי לפני כמעט שנתיים סט LX710 של לוג'יטק דרכם, במבצעים השווים של מוצרי LOGITECH ב40% הנחה, או מוצר+מוצר וכו'... המקלדת עצמה הפסיקה להגיב בצורה נורמלית, כשדיברתי עם אופיס דיפו בנוגע למימוש אחריות, הם טענו שזה עלול לקחת 30 ימי עסקים, לטיפול בתקלה. דבר שנשמע מוגזם מאוד, ולא בהכרח מצדיק את ההנחה. אני יכול לומר שהכנסתי את המקלדת לתיקון ב8/10/09, ואני עדיין מחכה לקבל את הסט בחזרה. (אופציה אחרת למימוש אחריות, זה שליחת המוצר על חשבונכם ישירות למעבדה של לוג'יטק).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בתחרות של שוגי שהזוכה יקבל כוכב עם שמו ועם תעודות איך אפשרי לעשות את הפרוצודה באופן פרטי תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר דקות עבר מעל לביתי מסוק , יותר נכון קרוב , ופתאום הוא הוריד כזה גוש אש יכול להיות זרקורים? חשבתי שהוא מתרסק חח :kopfpatsch:
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.wimp.com/jewish/ הבנאדם נהפך לאט לאט ללהיט בUSA ;D ;D ;D השגתי את הדיסק שלו (מעניין מאיפה) ושמתי באוטו איזה כיף לשמוע שם הדיסק: Matisyahu - Shake off the Dust
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
בבקשה זה דבר מזה שובר מצחיק וקורע : אהבה: מחלה חולפת שנרפאת בעזרת נישואים. מכילה ארבע אותיות, שלוש הברות ושני אידיוטים. מוח: איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון: איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיביים לדיבור. גבר: יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום שאליו ינסה להיכנס כל חייו. התעלמות: גישה שמאמצת אישה כלפי גבר שבו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה להשגה". קלה להשגה: כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית: מונח שבו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. אינטלקטואל: אינדיווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. טבור: סוג של פעמון שאותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שלא מכיר, אחת החברות הגדולות אם לא הגדולה ביותר של מכירת דומיינים. אז רכשתי לפני שבוע וקצת דומיין ולאחרונה הגיעו לי התראות מהם על כך שיש חשד שיעני גנבתי תויזה או משהו כזה (ככה לפחות הבנתי) ולכן הם רוצים עותק של רישיון הנהיגה שלי או של הפספורט... כנראה שהם חושדים בי כי חירטטתי בפרטים של הדומיין והשם שלי באימייל זה Avi Bitter ..... האמת שזה דווקא מצויין שהם דואגים ככה, אבל לשלוח תמונה של פספורט שאלוהים יודע לאן זה יגיע? כי רישיון נהיגה אין לי.. לכו תדאו לאן זה יתגלגל.. זה קצת מוזר לי שהם דורשים את זה... אין פרטי זיהוי אחרים שאני יוכל להזדהות? כי אני קצת חושש לשלוח עותק של הפספורט.. דרך אגב, אם "גנבתי" את הויזה התשלום בוצע לפני שבוע וחצי, לא היו מבטלים כבר את העסקה?…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
" גלי צה''ל, גלגל''צ, רשת גימל, 90FM רדיו אמצע הדרך, 91FM רדיו לב המדינה, 99FM רדיו ESC אסקייפ 100FM רדיוס, 101FM רדיו ירושלים, 102FM רדיו תל-אביב, 102FM רדיו קול הים האדום אילת, 103FM רדיו ללא הפסקה 106FM קול הקמפוס, 107.5FM רדיו חיפה, רדיו יו אילת, רדיו גלובס מירס, WFM רדיו אינטרנט, רדיו דרום, רדיו קול רגע ערוץ 7, רדיו ברסלב, רשת ב', רשת מורשת, רשת א' רדיו קול האמת, רדיו קול הנשמה,88FM, רדיו 2000, רדיו קול חי ועוד... " http://israelradio.lihi.co.il/ http://israelradio.ourtoolbar.com/ ובעברית http://radioisrael.lihi.co.il/ כל תחנות הרדיו הישראליות, ל FF ול IE, פשוט יפה, קל ונוח, נראה ממש טוב לא יודע אם זה ישן, מקווה שלא ואני יודע שאני לא הכי אשתמש בזה בעולם (כי אני סולד…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום , לאור רצוני לקנות מכשיר פלאפון חדש בדקתי מספר אופציות , וגיליתי שכל המכשירים (למעט 2-3 ) דורשים תשלום חודשי חובה של 27 שקל בחודש , על דמי מנוי דור 3 , לי זכור שלא חובה לשלם את זה ולוותר כביכול על אופציות דור 3 במכשיר מתקדם http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3086185,00.html בנוסף זכור לי הדבר מכתבה שקראתי , האם יש איזהשהו בסיס לדבר? האם באמת ניתן לקנות פלאפון מתקדם נורמלי בארץ שלנו מבלי לשלם מראש על הדמי דור 3 האלו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 100 הזמנות לג'ימייל עם מישהו רוצה שיישאיר אימייל נוחכי ואני יישלח לו ביי
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ביום ראשון יש לי הפלגה ליוון לערים רודוס, כרתים וסנטוריני. מכיוון שהמידע שמצאתי לא מפרט מה המרחקים מהנמל לאתר אשמח לשאול אתכם מה כדאי לראות בערים הנ"ל ולא נמצא במרחק רב מדי מהנמל הימי? האם יותר זול ויש בכלל אפשרות לקנות טיול במקום או רק על הספינה? כל טיפ נוסף יתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום חברים, הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן 1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח, 2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו? 3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים תודה בכל אופן
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני קורא טקסטים, מאמרים וכתבות לאחר שעה בערך אני חש עייפות וצורך לעשות הפסקה מקריאה. הרבה פעמים אני נרדם לאחר קריאה שורה תחתונה קריאה משפיעה עליי לא טוב בכך שהיא גורמת לי למאמץ ועייפות האם מישהו מכיר איך למנוע תחושה זו ? לפעמים אני קורא שעה עושה הפסקה ואז שוב קורא שעתיים עושה הפסקה ונרדם תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הזמנה של מחשב נייד בארה"ב לניו יורק ומשם מישהו יביא לי אותו לארץ , אותו בן אדם הוא תושב ישראל והבנתי שאפשר לקבל החזר מע"מ , הבעיה היא שאיך אני מבקש את החשבונית הזאת של ההחזר ? זה מגיע במשלוח ... מישהו יכול לנסח לי ברור באנגלית בקשה לחשבונית החזרת מע"מ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתקן מחשבים בזמן הפנוי והגעתי למצב שפשוט אין לי ברגים כבר, יש מקום ( עדיפות לבארץ ) שאפשר לקנות ברגים בכמות ? ברגי HDD / CD...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-