כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
אני צריך חנות מחשבים באיזור ירושלים מישהו יכול להמליץ??
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן שאנחנו סתם יושבים בכיף מעשנים נרגילה במקלט של חבר. יום חמישי באה משטרה בדקה שאין סמים ולאחר שלא גילתה כלום אמרה לחבר שעל פי החוק אסור לנו לשבת שם, וזה לאחר הסברים שיש אישור מוועד הבניין והכל. אני לא ילד בן 12 ואני יודע שאין כמעט סיכוי שיש חוק כזה, אם מישהו יכול לחדד לי את הכיוון או להביא לי חוק כזה או אחר שיבהיר את העמדה של החוק מאוד יעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אתמול הייתי בקולנוע (ראינו את hitman , חרא של סרט) וראיתי לראשונה את הטריילר של הסרט החדש עם וויל סמית' , i am legend . הופתעתי כי לא שמעתי עליו לפני כן והוא נראה ממש טוב, מה אתם אומרים? הנה הטריילר: http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/trailer2/large.html (דורש quicktime)
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש משם, דבר שאין במשרדיה כבר זמן רב. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8703&cID=1128 אולי אני לבסוף ארכוש את הגירסא הסולארית למרות שאין הבדל ביניהם. בכל מקרה, מישהו מכיר את החנות? יש לו ניסיון איתה? שירות המשלוחים שלה והאחריות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482366,00.html
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים, הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן 1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח, 2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו? 3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים תודה בכל אופן
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ שהתקנתי היום, אבל אני חייב אותו תואם לכל שאר הקבצים שתאריכם היה ב7.12 אז איך אני משנהה שהמחשב יחשוב שהקובץ נוצר ב7.12? סליחה אם זה לא קושר לכאןץ פשוט לא ידעתי לאן...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מזיע בכפות ידיים בצורה מוזרה זה כבר מציק רצח יש סוג של ניתוח או טיפול כלשהו שיכול לפתור ת'בעיה?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום פשוט לא ידעתי איפה לשאול את זה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא רוצה להוריד שירים מוכנים. אני בעצם רוצה להשאיר הודעה שכל מי שמתקשר אליי ישמע אותה לפני שאני עונה. אני רוצה להודיע שאין בכוונתי לענות למס' חסויים ושישאירו הודעה או ישלחו ס.מ.ס ויודיעו מי זה לפני שמתקשרים מטלפון חסוי. או שלפעמים אני מחליט שבמשך חצי יממה אני לא עונה לטלפונים ואני רוצה להשאיר מעין הודעה שאני בטיול ושבמידה וזה דחוף שיתקשרו לכך וכך... אני יודע שאפשר להשאיר הודעה קולית...אבל זה לא אותו דבר. היום רוב האנשים מנתקים ולא טורחים כלל להשאיר הודעה. קיצר זה אפשרי מה שאמרתי מקודם? 2) אפשר למנוע לגמרי קבלת שיחות ממספרים חסויים? כאילו שמי שמתקשר אליי ממספר חסוי יקבל הודעה שהמנוי מסרב לקבל שיחות כאלה 3) מי מחליט מתי הצליל יהיה תפוס או שיועברו לתא קולי? כי לפעמים אני …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בכדי לצפות בסטרים תצטרכו Microsoft Silverlight. הנה האתר הרשמי החדש של JACKASS: http://www.jackassworld.com/ הנה קצת מידע באנגלית מהאתר הרשמי: Dec. 13, 2007 – MTV New Media, Paramount Pictures Digital Entertainment, both part of Viacom Inc. (NYSE: VIA and VIA.B), and BLOCKBUSTER® today announced they are unleashing “JACKASS 2.5,” the first-ever, studio-backed feature streamed in its entirety online. JACKASS 2.5 will be made available for free courtesy of BLOCKBUSTER at blockbuster.jackassworld.com beginning December 19th through December 31st, 2007. To mark this unprecedented event, Johnny Knoxville delivered a special message to the media on jackassworld.com, a new s…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה ברמה תיכונית המסמלצת איכותית את הבקרים מתוכנתים הנלמדים בתיכון ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הי כולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן אני ואחי התגייסנו ביחד ושובצנו באותו הקורס,לאחר מכן החליטו להפריד אותנו בגלל היותנו אחים. אותי העבירו לבסיס אחר,בסיס שאינני מעוניין לשרת בו. ברצוני לדעת האם ניתן להשיג אישור המאפשר לי ולאחי לשרת באותה היחידה ואם כן מה אני צריך לעשות כדי להשיג אותו. ניסיתי לחפש בגוגל פקודות מטכ"ל בנושא אך לא מצאתי. תודה רבה ;D
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שאלות דבר ראשון עם הקבוע e למה לעזאזל e בחזקת i כפול w זה cos (w) + i*sin(w) ? זו הגדרה או מה? O_O ובקשר להתמרת פורייה - אם מישהו מכיר את זה - הסתכלתי קצת בויקיפדיה, לא ממש עזר איך מחשבים את התדרים שצריך כדי לייצג את הפונקציה? למישהו יש קישור לאיזה הסבר טוב? חסר לי כל כך הרבה, למשל, צריך לעשות מכפלה פנימית של התדר עם הפונקציה כדי לקבל את המקדם הדרוש אם אני זוכר נכון... אבל בשביל זה צריך שכל התדרים יהיו בסיס למרחב של הפונקציה, זה כמו השאלה על איך מחשבים את התדרים הדרושים... אבל איזה דרישות יש מהבסיס? צריך להיות נורמלי ואותוגונלי? שמישהו יעזור לי :'( אני לא רוצה להיכשל... ומה הקשר של האדאמר לכל העניין? ): תודה איל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי תיקיה עם מלא תקיות בפנים ואני רוצה להוציא בהדפסה כמובן את כל השמות של התקיות או אפילו בקובץ טקסט.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה אני כבר משתגע זה היה ממש מתסכל להעתיק אחד אחד יש שם מעל ל300 תקיות!! HELP ;D
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
(לא מצאתי לאן האשכול מתאים אז פתחתי פה, תעבירו אם צריך) קיצר אני מתכנן לקנות מחשב ממש בימים הקרובים ואני צריך חנות טובה במרכז(רמת גן\גבעתיים\תל אביב) חוץ מKSP\אייבורי לא מצאתי חנויות.. מהם אני לא רוצה לקנות. תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פריזים כאלה קטנים... מעצבנים הנה עוד סיבה למה לעבור מHOT
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתר שאני יבחר קובץ שצילמתי והפלאפון לעלות והוא יעלה לי אותו ככה שאני ישלח למישהו לינק הוא יכנס ויראה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא, הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים, אם לא תעבירו בבקשה.. אוקיי אז אני בדיוק עומד לסדר את הכבלים במחשב - השאלה שלי היא האם מותר לכסות את הכבלים (כל המולקסים וכבל הIDE של הפלופי והצורב) במין דבק בד כזה די קשיח שישמש לעטוף את הכבלים- כמובן אחרי שאני אהדק אותם עם אזיקונים (אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי...) ועוד שאלה למען הסר ספק. האם מותר להעביר את הכלבים מאחורי הלוח אם ולהדביק אותם עם איזיבלורד - משהו בסגנון הזה: http://img254.imageshack.us/img254/4434/p1010022bg9.jpg
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
נראה לי שאחד מהאנשים מהמשפחה שלי :-[אני מבקש עזרה למצוא את התמונות של האנשים שמתו ז''ל.. בבקשה בבקשה מה שקרה יום ראשון 14/09/2008 תודה רפי...!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-