עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YAIR,

(850/478)Asus P4T-E -Intel P-4 1.8Ghz 512cach 2xRD-RAM 256MB = D-RAM 512MB Asus CD-RW 40X16X10 Asus DVD X16 1.44MB-"Teac 3.5 (7200) 60GB seagate Creative Live Value 5.1 56K Asus -V8200-T200 Deluxe G-3 64MB Midi Tower ATX Enermax Microsoft Ps2 Microsoft Win XP Home MICROSOFT MOUSE

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לפי אלעזר סלע (סמנכ"ל החברה הכלכלית לאריאל) , ישראל עושה המון בכדי למגר את החרם המדיני/כלכלי/חברתי על ישראל. אפשר לומר שהמשרד לעניינים אסטרטגיים של גלעד ארדן פועל בצורה מאסיבית בתקציבי ענק לשינוי התודעה ולמיזעור החרם. למשל, המשרד מביא מידי שנה משלחות מכל העולם בכדי להראות מי עובד במפעלים, מה המפעל מייצר, איזה יחס העובדים הפלשתינאים מקבלים וכו' וחוזרים אחר כך עם דיווחים לארצות שלהם. וכן, יש משלחות של סטודנטים וסטודנטיות בתוך האוניברסיטאות המובילות בארץ, בארה"ב וגם באירופה שנותנות מאבק רציני לעולם של הBDS והחרם. אלעזר סלע העביר חלק מההרצאות מול המשלחות הללו: "עשינו סרט מהמם עם העובדים הישראלים והפלשתינאים בתוך המפעלים שמראים את החשיבות והנחיצות של מפעלים מעבר לק…

3. אני מחפש חנויות שמוכרות סלונים/שולחנות מחשב במחירים סבירים, מלבד הרשתות הגדולות והמוכרות. למשל אני יודע שבירושלים יש את תלפיות ששם יש מלא חנויות כאלה, אבל בת"א לא מצאתי, חוץ מאזור דרום ת"א שקיבלתי הלם תרבות ממה שהולך שם; חנויות מפוקפקות שבעליהן נראים לי עבריינים. אשמח לשמוע על חנויות נורמליות באזור ת"א-גבעתיים-רמת גן-בני ברק.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מחפש כבר מספר ימים מתאם מיני DVI נקבה ל-HDMI זכר כמו בקישור הנ"ל http://www.techmod.co.il/scripts/prodVi ... roduct=179 עברתי כבר בערך 15 חנויות ובכולם או שלא ידעו על מה אני מדבר או שלא היה להם או במקרה הטוב לא היה במלאי. אם מישהו מכיר חנות באזור המרכז (עדיף נתניה - הרצליה) שמחזיקה מתאם כזה אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דבר ראשון תפתחו את ה task manager (קונטרול אלט דליט) תכנסו לאתר www.pccool.co.il, תגלשו קצת בין דפים, בעיקר קטגוריות עמוסות כמו תאורה וכו... האם ניצול המעבד קופץ גבוה מהרגיל ? רב תודות

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by stojakovic,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי את- 1. -? 6 - ?? (הבנתי שבשבילי זה לי ומאה זה ק' אבל מאיפה בא ה סי??) 10- ??? (חוט - קו, טייל- סייר, איך משי הופך ל-ר??) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247291,00.html

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by EviLeader,

שלום לכולם, היום קיבלתי סוף כול סוף את המארז אורוורה 570 של ג'יגה ביט + ליברטי 400. על הליברטי 400 אני לא בדיוק מתכוון לעשות ביקורת אבל על ה570 אני ינסה. המארז הזה פשוט מדהים ואני שמח שקניתי אותו. ייתכן והמארז המומלץ ZERO יותר טוב אבל אני אוהב אותו תומר.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by blabla2002,

האם גוגל הולכת להגיע לדור הבאה של חיפוש? השמועות אומרות שהם הולכים לספק את google wifi באמריקה בקרוב מעוד! כנראה בהתחלה באזור San Francisco אז מה זה באצם? זה יהיה wifi שתוכל להתחבר ברחוב לרשת גוגל (בגלל זה google קונים עכשיו כמויות ענקיות של סיבים אופטים וbackbone bandwidth כדי לאפשר להם להפוך לISP) תוכל להתחבר לgmail ולדבר עם google talk יהיה לך גישה למפות וניווט שלהם כך תוכל להגיעה לכל מקום וגישה ל"דפי זהב" כך תוכל למצוא את החנויות ומסעות הקרובות. הנה מידע http://www.engadget.com/entry/1234000827059604/ והנה תוכנת החיבור (אז כנראה רק עוד כמה שעות ההכרזה) http://wifi.google.com/download.html [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by Jew,

הרשימה שלי : 1. Russia 2. Ukraine 3. Greece 4. Romania 5. Serbia 6. Finland 7. Spain 8. Slovenia 9. Georgia 10. Turkey מה הרשימה שלכם ?

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  13. כמה ימים אחרי שהושק הטריילר הראשון לעונה החדשה והשונה של סדרת המוטוריקה האלמותית, באמאזון מפרסמים סרטון משלהם שמבקש להזכיר לנו כי היורשת האמיתית, זו עם שלושת המנחים האהובים שפרשו, נמצאת גם היא בהכנה לקראת השקה בסתיו חובבי הטלוויזיה והמוטוריקה אמורים לאהוב את שנת 2016 – שעתידה להביא לנו הן גירסה מעודכנת של Top Gear, תוכנית הרכבים הפופולריות ביותר ברחבי הגלובוס שמגיעה אלינו מבית ה-BBC, והן את הסדרה החדשה של שלושת המנחים הפורשים של Top Gear, אשר חברו אל הענקית אמאזון בכדי ליצור את תוכנית החלומות החדשה שלהם. בשבוע שעבר קיבלנו טעימה מ-Top Gear בגילגולה החדש, אשר למרות השינויים בצוות תנסה לכאורה לשמור על ההומור והשגעונות שקיבלנו בעונות הקודמות – ועכשיו מגיעה תש…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by Screw_Master,

http://www.youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM&mode=related&search= תבלו

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by pringles,

חברה של אמא שלי מגיעה לארץ ושאלה מה אני רוצה שתביא לי אז זה צריך להיות לא גדול משו שימושי שהחיר שלו בארץ ממש יקר יחסית למחיר בחול מחכה להצאות 600 דולר גג

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  16. אני רוצה להמזין מ-SKYPC את הכונן הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~ST1000DM003~7~0.htm אני גר בבאר שבע, אז אני לא יכול לאסוף את הכונן. השאלה היא האם הכונן ישרוד משלוח בדואר? כוננים הם די עדינים ואם הוא יזרק פעמיים ע"ד עובד דואר ממורמר... לא טוב. מישהו עשה משלוח כזה פעם? הכונן הגיע תקין? על מי נופלת האחריות במקרה שהוא מגיע עם פלטה שבורה (אני מניח של הדואר)?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  17. Started by scorpion,

יש ל3dfx אתר? טוב נו עכשיו כבר לא.......

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  18. שלום, אני מניח שחלקכם לומדים/למדתם מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה, אז יש לי שאלה שצצה לי בראש אתמול בערב ואני לא מצליח ליישב אותה, אני מניח שהפתרון מאוד פשוט אבל כנראה שאני לא חכם מספיק... יש לי קוקוס שעולה 20 מטבעות זהב, בעקבות בצורת ומחסור בקוקוסים כעבור שנה הקוקוס שלי עולה כעת 25 מטבעות זהב. ז"א מחירו עלה ב 25%. לאחר שנה המצב השתפר ומחיר הקוקוס חזר להיות 20 מטבעות זהב, אבל הפעם הירידה האחוזית תהיה רק 20%. ז"א למרות שבעולם הריאלי המצב חזר להיות בדיוק כפי שהוא היה לפני שנתיים, בעולם היחסי הוא התייקר ב 5%. כיצד כלכלנים פותרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by askme,

שלום לכולם. לא בטוח שזה מה שמטריד אתכם כרגע, כשנראה שהדבר החשוב ביותר זה שיהיה זרם חשמל שיפעיל את המזגן במקום שאתם נמצאים, אבל...... כדאי שתדעו מה עומד מאחורי הסלוגן "אתך בכל רגע ....." http://www.news1.co.il/Archive/002-D-121389-00.html רק להזכיר למי ששכח - זו החברה היחידה ( עד כמה שידוע ) שבא גם אם העובד הורשע בפלילים, אי אפשר לפתרו ללא הסכמת הוועד !

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by stone cold,

היום בעיקבות הדיון המעמיק על אלון מיזרחי :'( החלטתי לנסות משהו קטן בהתחלה כתבתי GUNS N RUSES וראיתי כמה קליפים אחרי זה ניסיתי את IRON ושמתי את זה http://www.youtube.com/watch?v=Laxi2nZIxts&search=iron אחד מהשירים האהובים שלי האיכות של הוידיאו אומנם לא משהו אבל זה מגניב שאפשר לישמוע מהר בלי להוריד כלום אני נותן לאתר 8.5 מיתוך 10 ואם הם ישפרו תאיכות של הקול והצליל בעתיד אני יוסיף להם עוד נקודה וחצי

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  21. במקרה ראיתי את זה בזווית העין.. http://skypc.co.il/Product.asp?PID=99360-340-00&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0 חחח מה הדבר הזה אמור להביע? :s05: חח :lol:

22. היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]

23. Started by House M.D.,

כאשר אני נכנס לאפליקציה של המפות באייפוד שלי (google maps) יש שם כפתור המאפשר לי לזהות את המיקום שלי. כאשר אני לוחץ עליו הוא ממקם אותי על המפה בצורה ממש מדויקת, ולאייפוד אין GPS כך שזה עובד על רשתות WIFI בצורה כלשהיא (זה עובד גם כשאני לא מחובר לשום רשת, רק ה WIFI עצמו צריך לפעול). השאלה שלי היא על פי מה הוא מזהה את המיקום בצורה כזו מדויקת?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  24. שלום, אני מחפש לשכור דירה בבינימינה במרחק הליכה מהרכבת, אך לצערי היצע הדירות בבינימינה הינו די נמוך. שמעתי כי ישנה הסעה מגבעת עדה לרכבת בבינימינה בחינם לתושבי המקום ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בה. אם ההסעה הזו היא אמינה ומהירה, אז נראה לי שדי משתלם לי לחפש דירה גם בגבעת עדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Mio&Rio PCpocket אני מתכנן לקנות PDA במחיר לא קטן ולא הייתי רוצה לטעות. תודה

• 13 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים