עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ot,

לפני כמה זמן (חודשיים?) הופיעה כתבה ב-YNET על חנויות ברשת והתגובות היו קטלניות.. האם מישהו זוכר את הכתבה הנ"ל ויכול להשיג לי את הקישור? תודה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by foxbat_a,

אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  3. אלה שמצלמים במצלמת וידאו וחושבים שאם יהפכו את המצלמה זה יראה את התמונה לאורך זה משגע אותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין?!?!?! פתרון מישהו?

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  4. שלום לכולם בקרוב עוד כמה ימים יש לי ראיון אישי (המשך של הצו הראשון..) מה הם מחפשים שם? מה להגיד? מה לא? אל תגידו ליהיות עצמי כי אני יהיה.. אבל בתוספת של דברים שהם מודגשים יותר אצלי.. איזה תכונות להדגיש איזה לא? איזה שאלות מצפות לי? תודה רבה

5. התקלקל לי מכשיר חשמלי מהם שנקנה לפני חודש בידי תעודת אחריות וקבלה. האם אני צריך ללכת לסניף שממנו קניתי ? האם הפרוצדורה שם היא בד"כ החלפה מלאה ע המקום או שאני מחכה חודשיים שישלחו את זה לאנטארטיקה וינסו "לתקן" ? נסיונות בבקשה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?

7. Started by PrefaceAlumni,

יש לי מדבקה שאני רוצה להדביק על הלפטופ, אבל הדבק שעליה גמור כי היא היתה מודבקת על המחשב הישן. יש איזושהיא דרך לחדש את הדבק (כמובן ששימוש בדבק 3 שניות וכו לא רלוונטי כי אני מדביק אותה על המחשב).

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by enzo,

לפני שנה וחצי בערך (סתם עלה לי עכשיו בראש) ראיתי איזה בחור עם מכשיר פלאפון של סמסונג ובעזרתו העביר תחנות בטלוויזיה.רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה עם המכשירים של היום,האם צריך יישום מיוחד?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by Pika007,

אוקיי, אז למי שלא מכיר...... טוב, בעצם אני לא מאמין שיש דבר כזה. Gimme your best shot, כל ה GIFים, פלאשים, או סתם תמונות אחרי עריכת פוטושופ של Headbangs (רצוי עם השיר ברקע) אני אתחיל, ונראה אם יש מישהו שיצליח למצוא משהו יותר מצחיק מזה http://dagobah.biz/flash/osama.swf (שאלוהים [והמודרים/מנהלים] יסלחו לי, אני יודע שזה תירוץ צולע לת'רד, אבל הייתי חייב לחלוק את הגדולה של הפלאש הזה עם העולם )

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  11. ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  12. סתם משהו שעניין אותי... למה אפל לא מוציאה מעבד? הרי יש רק שתי מתחרות בשוק הזה, ויש לאפל את האנשים שיכולים לפתח מעבד טוב, לא? למה סמסונג לא משיקה מערכת הפעלה שתתחרה בwindows? למה אינטל לא משיקה...אממ...דפדפן? הבנתם את הכוונה שלי... החברות הללו יכולות להביא את האנשים שיפתחו את הדברים האלה, ומשום מה הן לא עושות את זה. יכול להיות שיש הסבר הגיוני והשאלה שלי מאוד טיפשית, אבל חשבתי על זה, ולא ברור לי למה.

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by Mazumotte,

היי חבר'ה. אחי טס בימים הקרובים ללונדון, ויהיה נחמד אם הוא יוכל לקנות לי משם אתה הGalaxy S. הבעיה היא שלא מצאתי שום חנות שמוכרת אותו לא נעול וסים פרי באזור, והשקעתי לא מעט זמן בחיפושים. מישהו מכיר אולי חנות מומלצת אשר מוכרת מכשירים בלונדון?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by rofben,

היי רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמתעסקים בקייט סרפינג? אם כן אז אולי תוכלו לפרט על הקושי של הספורט, החוויות, הציוד ועלותו וכו' תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  15. ההורים טסים ביום שלישי לתאילנד.. חשבתי על PSP בתור קונסולה מעולה למשחקים בדרכים וגם לראות סרטים... אתם ממליצים על קונסולה או בכלל משהו טוב אחר שאפשר להביא בזול מהדיוטי? אישית, לא נראה לי שכדאי להביא אלקטרוניקה מתאילנד.... מי שיכול לעזור. אני ישמח התקציב הוא 200-300 דולר.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  16. שלום! ב"קיוסק המידע" האישי שלי באתר הגיוס של צה"ל, תחת סעיף הפרופיל, במקום מספר, כתוב: "כשירות רפואית כפונטציאל לשיבוץ בתפקידי לחימה ביחידות חי"ר (חיל רגלים) ויחידות אחרות". כתובים שם 3 סעיפים: סעיף 1: VASOMOTOR RHINITIS או ALLERGIC RHINITIS ללא הפרעות בנשימה. (לפעמים קשה לי לנשום מנחיר אחד באף, אבל זה לא פוגע בתפקוד כלשהו, בשום צורה שהיא). סעיף 2: סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות. (WTF? מאיפה הם הביאו את זה? לא הבאתי שום טופס רפואי ו\או אמרתי משהו על זה... אם יש לי את זה, אפילו אני לא יודע על כך... ) סעיף 3: HYDROCELE או VARICOCELE ללא הפרעות. (יש לי מעין בקע מפשעתי - לפעמים בשק האשכים, מעל האשך השמאלי, מתנפח איזה משהו מוזר, ללא כאב, בעיקר ל…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

John likes 400 but not 300; he likes 100 but not 99; he likes 3600 but not 3700. Which does he like? 900 1000 1100 1200

18. Started by Green,

http://www.dcs.st-and.ac.uk/~morph/Transformer/ אני לא מצליח להפעיל את זה (אני מקבל ריבוע אפור) אבל ראיתי אנשים שעשו את זה וזה יוצא ממש מגניב ומצחיק טוב תנסו ותבינו לבד כבר (זה לא משהו זדוני...)

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  19. אני חייב לשתף אתכם בכמה דברים (לומד בעברית בהר הצופים)

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by RDragon,

אני צריך צילום מסך של דף זה+ אם אפשר גם כשהמוצר בעגלה: לא עזר vpn או אם יש יותר זול www.jerrysartarama.com%2Falbrecht-durer-watercolor-marker-wallet-set-10-colors-0v32946000000%3Fsrsltid%3DAfmBOorxxVLMqpfWEf7_ivcIJuxeX21s9CcS3FkItuUsEGPqKVw29eFG&ref=https%3A%2F%2F

21. Started by asiofjiojqwr,

האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול לתת קצת טיפים? האם זה ריאלי ללמוד לבגרויות לבד? (מתמטיקה בפרט), או שעדיף לקחת קורס באחת המכללות למיניהן?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by Yaelbaruch,

אתר (וסדרה באינטרנט) על גיימרים - מישהו מכיר? מישהו שמע?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  23. שלום לי ולחבר שלי יוצא 1 והתשובה בספר היא שלושה רבעים... בבקשה תפתרו לי את זה אנחנו נואשים כבר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  24. חברתי וחברה שלה רוצות לנסוע לסופ"ש (חמישי עד שבת) באילת, ושוקלות ללון באכסניית הנוער (ליתר דיוק בבית ההארחה, בחדרים הפרטיים). מישהו היה שם לאחרונה ויכול לומר איך המקום? לחילופין, יש מקום לינה אחר מומלץ (קרוב לים ולטיילת כמובן)?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by Asafalfa,

היי ! תגידו יש משהו עם נסיון שעובד עם זה ? אני הייתי מעוניין לשמוע קצת הסבר איך כל זה עובד בצורה מפורטת פשוט באתר שלהם קצת היה קשה לי למצוא הסבר נורמלי ... ואם בכלל אנחנו (ישראל) יכולים להשתמש בזה ...?

• 13 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.