כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
זאת לא ממש שאלת תוכנה אבל אין פה פורום לענייני אינטרנט השאלה איך אני מגדיר ביוטיוב שיראה לי את התכנים באנגלית בלבד כרגע שאני נכנס ונגיד הולך להסתכל על על קבצים הוא מראה לי תוכן שכולל המון סרטונים בעברית וערבית לא מעוניין בזה בכלל שיניתי את האזור מגורים שלי בהגדרות לארצות הברית אבל עדיין הוא מסנן לי תכנים ומציג לי דברים בערבית ומפה מהארץ איך אני מתגבר על זה ככה אין לי גישה לשיט באמת שאין לי רצון לראות את סרטון החתונה של יוסי ודורית או הפרסומת האחרונה לבנק המוביל
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט , ואני חייב לציין את התסריטאי , תגידו , עד כמה בנאדם יכול להיות דימיוני! , לבנאדם הזה יש יותר דימיון ממה שאיי פעם ראיתי... , פשוט סרט מדהים , ראוי לציון , רק מה , לראות אותו עוד פעם בטח לא יהיה כיף , גם אם תכריח את עצמך...
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה על חנויות לשולחנות מחשב איכותיים ברושלים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך שכחתי לפרסם את הבחור הגאוני הזה כאן, שאני בטוח שלפחות חלקיכם מכירים מGT, קבלו אותו במחיאות כפיים והרמת ג'ויסטיקים: The Angry Video Game Nerd aka AVGN ! http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd מדובר בצרור סרטוני סיקורים בסגנון מקורי למדי, כאמור הגיימר הכועס, ומה שמקורי עוד יותר הם המשחקים אותם הוא מבקר - מדובר במשחקי NES, SEGA, COMMODORE, GAMEBOY ודומיו משנות ה80-90 המאוחרות! פשוט הדבר הכי טוב שראיתי ביוטוב בפרק זמן ארוך מאוד. הסרטון האחרון יכניס אותכם מהר מאד לעניינים אם אתם יודעים טיפ טיפה על הנושא: ;D
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון במכוני הקעקועים בדיזינגוף סנטר והסביבה ויכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המונדיאל יוצא לי בדיוק בסוף יב' ולפני הצבא מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כרטיסים? עריכה: מצאתי לכול המעוניינים: http://fifaworldcup.yahoo.com -האתר של פיפה למונדיאל. http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/tickets/index.html-כאן קונים כרטיסים. המחירים לא רעים כרטיס במקום טוב לגמר עולה 220 יורו 245 עם משלוח יש יותר זולים ובכלל יש משחקים שכרטיס עולה 45 יורו.
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תמונה 1 - הסמל של הבונקר של הניצולים תמונה 2 - הסמל של הבונקר של הקבוצה השניה של הניצולים תמונה 3 - הסמל של הבונקר בו החזיקו את קלייר (זאת שהיתה בהריון) תמונה 4 - הסמל על הכריש שניסה לטרוף את סויר ברפסודה תמונה 5 - הסמלים על המונה זמן של המכונה אחרי שג'ון לא הספיק להכניס את הקוד בזמן תמונה 6 - הכי מעניינת, התמונה שהופיעה על הדלת הדף באולטרה סגול. בתמונה 6 רואים למטה שכתוב I AM HERE שמצביע לבונקר עם סמל של ברבור. בצד שמאל למעלה יש עוד בונקר עם סמל כמו הסמל של הבונקר שבו החזיקו את קלייר. עכשיו השאלה האמתית היא מה יש באמצע [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באזור השרון. אני רוצה להתחיל, עד שאוכל לצרף את זה לפרוייקטים של מוזיקה שאני עושה. עריכה: אם מישהו יכול לכוון אותי טיפה אני אשמח, אני רוצה להגיע לצלילים מאוד נמוכים, אוכל לעשות זאת גם בצ'לו? כי לא מתחשק לי קונטרבס.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום ובוקר (או לילה לחלקנו) טוב ! עשיתי בעברי הרחוק יישור שיניים ולאחרונה השיניים זזות ואני לא מרוצה מהתוצאה כ"כ (למרות שבכללי יש שיפור) ואני פונה לאלו שעשו כבר יישור ( באיזושהי שיטה ) לקבל המלצה למישהו מנוסה וטוב . זה שזה הוצאה יקרה , זה ידוע איזור המרכז : ראשון ,חולון ,בת ים , פתח תקווה you name it ! תודה וחג שמח !!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם יודעים שניתן להזמין הרבה מאוד עיתונים ומגזינים בפורמט דיגיטלי? ולא מדובר על גרסה מקוצצת שמפרסמים באתרי האינטרנט אלא בגרסה מלאה, הכוללת בדיוק אותו תוכן כמו מהדורה מודפסת של אותו עיתון אן מגזין. חלק קטן מהעיתונים ומגזינים מנהלים מערכת משלהם שבה ניתן לעשות מנוי, להוריד למחשב ולקרוא. אבל הרוב פועל דרך חברות צד שלישי כשהגדולות מבין החברות זה - ZINIO.COM ו-NEWSSTAND.COM. בZINIO יש בעיקר מגזינים בשפה האנגלית. בNEWSSTAND יש יותר עיתונים ולא רק באנגלית אלא גם בצרפתית, גרמנית וכו'. פותחים חשבון, מורידים תוכנה קטנה ואפשר לעשות מנוי או לקנות גיליון בודד (אבל עדיף לעשות מנוי - יוצא הרבה יותר זול). יתרונות - אין דמי הובלה (לפעמים משלוח של מגזין מודפס מחו"ל לישראל עולה יותר ממנו…
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצא לי כל הזמן להגיע לצמתים שהמשטרה עושה בדיקות שגרתיות ועוצרת (תמיד) אותי.. אני מדבר ברמה של לפחות פעם בשבוע במקומות שונים יצא לי גם פעם אחת שעצרו אותי פעמיים באותה נסיעה! ואמרתי לשוטר שרק עכשיו בדקו אותי .. הוא שחרר אותי חח בכל מקרה הם לא בודקים שום דבר, רק רשיון רכב ולפעמים מבקשים מספר טלפון.. הקטע שזה כבר מטריד .. אני מבין וזה טוב שעושים אבל 4-5 פעמים בחודש? גם לכם זה קורה או שזה רק המזל שלי? :
-
- 107 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שאני מתאים ליום סיירות ואקבל זימון למועד ינואר 07'. האם העובדה שאני מתאים ליום סיירות מעידה על כך שאני מתאים למיוני גדנ"ע צלילה של השייטת או גדנ"ע חובלים, ואקבל זימון למיונים אם נרשמתי אליהם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
אני משתמש בפלאפון שלי כשעון מעורר ככה שהוא ממש לידי בלילה. מישהו יודע אם פלאפון פולט קרינה גם כאשר הוא רק דולק, כלומר כאשר הוא לא בשיחה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יצא למישהו פעם להדפיס חולצות ב www.Lupa.co.il ? מעניין אותי מה איכות ההדפסה והחולצות... תודה נתי
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
למישהוא יש אתר שאני יכול לעלות אליו תמונות ולשמור אותם באתר ? כי אני רוצה לעלות לאתר כל מיני תמונות ואני צריך אתר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש חנויות בארץ שאפשר להזמין דרכם ספרים מחו"ל (amazon לרוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב מאוד מדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון. הדירה שלי די קרובה לאוניברסיטה (8 דקות בערך). הבנתי שבתואר יש הרבה חומר עיוני ומתמטיקה ומטלות תיכנות שניתנות הביתה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במחשב נייח שמן הסתם יהיה חזק יותר ואיכותי ויותר נוח לעבוד על מסך גדול או מחשב נייד (13-14 אינץ) שאוכל להביא אותו גם לאוניברסיטה\ספריה או חזרה הביתה למרכז... מי שלומד\למד מדעי המחשב\הנדסת תוכנה. עד כמה חשוב מחשב נייד?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב נתחיל בזה שדחיתי את הגיוס שלי מ 23 ליולי של השנה ל מרץ 2007. (סיבות אישיות) אפשר להגיד שיש לי "קשרים" בצבא ואני יוכל לעשיג קורסים של מחשבים אפילו שהפרופיל שלי 97. אבל הבעיה היא שאני לא מכיר מסלולים בצבא ...ואני בכלל רחוק מכל הקטע של הצבא. אני בוודעות לא רוצה שירות קרבי. אני עשיתי 5 יחידות מדעי המחשב השנה ובכלל יש לי עיניין בכל תחום המחשבים. רציתי שתמליצו לי מסלולים או קורסים שהצבא מעניק\שלוח. ומה דרישות הקבלה (אם אפשר) תודה מראש. 8)
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
1. באיזו גרסה של Ebay הכי כדאי (בתור תושב ישראל) לפתוח חשבון? הרי יש Ebay.com, Ebay.co.uk... 2. אם אני לדוגמה רוצה לקנות דיסק משומש של משחק PS3, איך אדא להמנע ממוכרים מפוקפקים? בקלות אפשר ליפול בקנייה כזו. 3. איך אני יודע אם מכירה נתונה היא מכרז (bids) או קנייה רגילה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-