כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
הכוונה זה ששואלים שאלות על מה לעשות אם... ולא הכרויות. אני מחפש לשאול כל מיני שאלות והפורום שהייתי בו בד"כ קרס אז עכשיו אין לי איפה לשאול... וזה ניראה לי מותר כי זה לא פרום מתחרה זה על נושא אחר...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
Solve this. It's encrypted and has some other things done to it I will say it's 102 characters long, 101 of them being numbers. And it's a fairly popular one 8SUrUJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzGI6qcAeB5cTiELvZ1D8k6oeoiSANgt7b7x JStQmNLCC0BKo72q/hxhZ/nlPWP7XlthRTbJGDaDMeyGGsFA/SmAIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5MCo MRNkZPpPQEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk8SUr UJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzHshhrBQP0pgCELvZ1D8k6o4prFvq3UsuT0b8fF MRn/NUBKo72q/hxhYFqBoAzQsglhRTbJGDaDMYjqpwB4HlxOIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5PRvx8Ux Gf81QEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk9G/HxTEZ /zVASqO9qv4cYWf55T1j+15bJCdY7sVOskiI6qcAeB5cTiELvZ1D8…
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מאוד רוצה ללמוד גיטרה. התחלתי לקחתי שיעור אחד היה סבבה(קשה ) אבל שיעור עלה לי 110 שקל! וזה ממש יקר! ניסתי ללמוד לבד אבל אני לא מצליך. האם למישהו יש פתרון? (איך אתם למדתם?)
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כן כן, מחר זה קורה. המגן חוזרת לעונה אחרונה. סתם לידע כללי הפרק נקרא On the Jones האתר הרשמי: http://www.fxnetworks.com/shows/originals/the_shield/main.html שימו לב לתמונה הרקע של האתר - האם מדובר ברמז לסוף ידוע מראש?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בחודש הבא נגמרת חבילת המבצע שלי באינטרנט זהב ו-HOT, חבילת ה-3 מגה ב-148 ש"ח (אם אני לא טועה). אני מאוד מרוצה באינטרנט זהב, אבל מכיוון שהמבצע נגמר, אני צריך מבצע חדש. לא אכפת לי לרדת במהירות, אבל אני רוצה לשלם פחות מ-150 ש"ח. לא מעוניין לעבור ל-ADSL. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אמא שלי שלחה לי IPOD NANO מארה"ב, אני כמעט בטוח שמכס יגלו ויתנו לי לשלם מס על המכשיר. אני רוצה לדעת כמה דברים, לפי מה שהבנתי אתה משלם את המס לפי כמה שהמוצר עולה בישראל, רק שאני לא יודע כמה אחוזים :s05: ברגע שאני מקבל הודעה שהמכשיר הגיע לארץ ואני אצטרך לשלם מס, המכשיר עדין יגיע לסניף הדואר ומשם אני יכול לאסוף אותו + לשלם מס (אם צריך)? או שאני צריך לנסוע לשלם קודם ואז רק לקבל את המכשיר בדואר?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב........................עבדתי עליכם!!!!!!! 1בפאריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז, היכן אתם מעדיפים להרכיב מפרט? כמובן לציין נימוק: מחיר/נוחות/עיצוב/עדכניות וכו'. אולי שכחתי איזה חנות, תודיעו ואני אוסיף. מעניין שלא היה טופיק כזה לפני כן... (או שכן?) תודה. לשימושכם..: www.iqpc.co.il www.skypc.co.il www.zigzag2000.co.il www.noacomp.co.il www.pandas.co.il www.logicpc.co.il/heb www.ksp.co.il
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תגידו יש למישהו תבעיה הזאת בצ'ט של נענע???? בא X בחלון תודהה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
מה דעתכם להוסיף תמיכה בסקריפט הזה: http://www.britepic.com/ לפחות בפורום צילום.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
-
שלום יש שיר משהו כזה Ilike the bird iwant to fly way ויש משהו ממש ממש ישן עם אחד שנראה כמו צ'ארלי צ'פלין והוא עולה כזה במדרגות זה הולך ככה: פה פי פה פה לפופ די גי טי טופ,זה באמת ישן ומי שמכיר הוא ענק!
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
סתם, לא 1 באפריל. חה חה חה חה. יש לכם רעיונות טובים למתיחות? בעולם האמיתי, בלי קשר לאתר..
-
- 43 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כבר מאז שר הטבעות האחרון, לא יצא שום שרט מלחמה עתיק משובח, "300" מפצה על כך, ובגדול! הסיפור: "ספרטה", עיר יוונית עתיקה עומדת בפני חורבן על ידי האימפרייה הפרסית, מלך ספרטה, שמאז היותו ילד אוחז בחנית, בחרב ובמגן, בוחר 300 מאנשיו הטובים ביותר, שגדלו להיות ספרטניים, לא להיכנע לעולם. הוא לוקח 300 מאנשיו הטובים, ומנצח איתם מליונים על גבי מליונים, תוך כדי התמדה על החוקים הספרטים: לא לסגת, לא להיכנע ולא לפחד. הסיפור מועבר מנקודת מבט של מספר שכנראה מספר על המקרה בתקופת זמן אחרת, ומועבר בצורה מדהימה, האפקטים עשירים, הדמויות מלאות תשוקה לדם, יש הרבה למה לצפות, העלילה האומנם לא מזהירה אך המון דברים מכסים את זה, צבאות הענק מרשימים, הסאונד מרהיב, אין מילים! סרט מדהים, מושקע …
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! פתחתי חשבון ואני לא יכול לקרוא הודעות בעברית. זה מגיע במין שפת חרתומים מוזרה כזאת. איך ניתן להפוך הודעות לעברית שיהיה ניתן לקרוא אותם? תודה.
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מתיחות ה-1 באפריל של גוגל ממשיכות.. שנה שעברה הם הודיעו שבדואר האלקטרוני שלהם(GMAIL) יהיה מקום בלתי מוגבל... השנה הם אומרים שבאימייל GMAIL אתה יכול לבחור איזה הודעות נכנסות שאתה רוצה, לסמן אותן איכשהו ו GMAIL ישלחו לך בדואר דפים עם מה שסימנת מודפס... ללא הגבלה.. דבר שני שהם אומרים זה שאפשר להירשם לשירות חדש שלהם, שנותן שירות אינטרנט, בחינם, ללא חיבור ללא כלום, לא הבנתי ממש איך , אבל הם אומרים שאתה יכול להירשם ויהיה לך אינטרנט חינם ותוכל להתנתק מהספק והחברה שיש לך עכשיו... עריכה: קבלו איך חחחח קיצר גוגל הרגו אותי... לא יכלו לעשות משהו שיעבוד יותר על אנשים?? מה דעתכם? והאם ראיתם עוד מתיחות באתרים מוכרים ? תשימו פה..
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב שמעו אני עובד איזה עבודה אחת לא משנה מזה עכשיו.. פעם בשבוע.. וזה מקור ההכנסה היחיד שיש לי ואני דיי זקוק לו בשביל רישיון ורכב.. אני עובד שם עם 2 חברים שלי אנחנו בני מתחת לגיל 18 עכשיו הבוס הזה רוצה לשים לנו על החשבון עוד 1500 ש"ח לכל אחד מאיתנו ואנחנו ניתן לו את זה במזומן.. עכשיו היה ילד שעשה את זה חודש שעבר והוא אמר לבוס שהוא לא רוצה לעשות את זה יותר וכשהילד הזכיר העלמת מס אז הבוס התעצבן ואמר מה פתאום וזה :s05: אז קיצר הוא פיטר את הילד הזה כי לא רצה להעלים מס או מה שזה לא יהיה עכשיו השאלה שלי מה כדאי לעשות? להמשיך לשתוק ולהביא לו את הכסף או להגיד לו לא? מה הדין על כזה דבר? כדאי לי להתלונן למישהו ויש מצב שלא יוציאו אותי מהעבודה הזאתי? עכשיו הוא טוען שזה לא …
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לחנות אמינה, אמינה ואמינה באיזור הצפון (קריות צפונה), כזו שאני יכול לקנות בה מחשב שלם, ושמכבדת אחריות. קראתי את חוקי הפורום ולא ראיתי שיש איסור לבקש המלצה לחנות, אבל אם בכל זאת עברתי על איזה חוק/נוהל אז אני סורי, אני בטוח שהמנהל יכול להמחוק את ההודעה שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-