כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני יודע שזה longshot, אבל אני אנסה בכל זאת: חברה שלי טסה עם חברות לפריז בעוד שבועיים (למשך שבוע), והן מחפשות מלון טוב וזול (ראיתי שמחירים של מלונות נורמליים מתחילים ב-80 יורו ללילה לזוג). הסתכלתי קצת באתרים וראיתי כל מיני, אבל אני אשמח לקבל המלצות אישיות אם יש לכם.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ישן אבל מאוד מצחיק. לאלההמכירים א הקטע הזה אולי אם יודעים איפו אני יכול למצוא את החלק השני?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הוזמנתי למחר למיונים לחיל מודיעין (מיונים כללים) יש למישהו מושג מה עושים שם? והאם יש עוד מישהו מהפורום שהולך לשם?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם למישהו כאן יש את הידע והוא מוכן לשתף אותי , אני אשמח תודה רבה אחים שלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 24' כרטיס 8800gtx מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות 2GB 800Mhz אני רוצה להריץ משחקים עם פילטרים חלק יש לציין שוב שהמסך הוא 24' ואני רוצה להריץ קרייסיס חלק בלי פילטרים על לפחות HIGH עכשיו השאלה שלי היא ככה.. יש לי ויסטה אז להשקיע ב4GB זיכרונות?או שאני לא ירגיש הבדל? האם לקנות מעבד חדש?או שזה לא יתן עוד FPS? ולקנות כרטיס חדש וזהו? אם אני קונה כרטיס חדש?לקנות עם 1GB או 2GB זיכרון?שוב...יש לי 24' ומתיי יצאו כרטיסים חדשים? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני כ20 דקות נחתכתי על ידי סיכת בטחון חלודה...(אל תשאלו למה חח) ירד קצת דם,אבל טיפלתי עם וודקה ויוד. עכשיו, יש חשש לזיהום כלשהוא? עברתי חיסון טטנוס בכיתה ח' (עכשיו סיימתי כבר את י''ב) האם החיסון עדיין אפקטיבי? תודה וסורי על החפירות :]
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי הזמנתי מחשב באתר BLAPTOP, שילמתי ונאמר לי שתוך כ14 ימי עסקים המחשב יגיע. התקשרתי אליהם היום ונאמר לי שהוא יגיע רק עוד חודש, והם הציעו לי לבטל את הקנייה או לחכות והם יפצו אותי בעכבר(!!!) או בתיק.... נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם שינו את מחיר המוצר: דרך גוגל מצאתי את הדף הישן: לפני: http://64.233.183.104/search?q=cach...lient=firefox-a כ4700 אחרי: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=3684#prodtop כ5200 הבדל יחיד, XP כלול מה אתם ממליצים לי לעשות ולמי לפנות?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/848020/sucking_fire/ אל תתקמצנו, ספרו.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
הנה שיטה יפה שעובדת - אפשר לסגור\לאטום שקיות (חטיפים וכו') בקלות וללא התופסנים המרגיזים האילו http://www.youtube.com/watch?v=lhSgTq4wRT8
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
את הבדיקות הרפואיות, להעביר אליהם בדואר או להביא להם שם? תודה..
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש VST של צלילים מוזרים.. משהו בכיוון של Infected Mushroom. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה באמריקה אבל אמריקה זה מדינה שאיגרו אליה.. איזה מוצא זה במקור?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם למישהו יש איזה קצה חוט, תרגישו חופשי לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ישנן לא מעט יציאות שברובן חוזרות על עצמן במחשבים הניידים, והאמת אין לי מושג למה הם משמשות. אני אשמח אם אנשים כאן יסבירו לי לגבי היציאות הבאות: TV RF, RJ11, RJ45, S-Video, VGA, DVI, Firewire, HDMI (דוגמה להסבר: USB -אפשר לחבר לUSB עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט, נגנים וכו') תודה מראש יגאל
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
"הוזלה במבחני התיאוריה"... נשמע טוב ההוזלה הזאת, רק שהיא לא באמת הוזלה, למרבית התלמידים..... ולתלמידי למד במיוחד מה זאת "ההוזלה" המפתיעה שהוכרז עליה? ובכן ההוזלה, היא רק שם נוסף ליותר יקר לחלק גדול מאוד מהתלמידים..... עד עכשיו, תלמיד שהיה משלם לתיאוריה 116 ש"ח, היה מקבל בעצם שני דברים: א. אפשרות לגשת למבחן התיאוריה. ב. אפשרות לגשת למבחן המעשי. שתי הבחינות האילו היו כבר כלולות במחיר של ה 116 ש"ח.... אבל כעת..... התשלומים *הועלו* ופוצלו. התיאוריה תעלה 40 ש"ח והמבחן המעשי יעלה 116 ש"ח... איך שלא תחשבו את זה, זה יותר יקר.... כל מיש שעובר את התיאוריה, בפעם הראשונה (49% ארצי, ו 92% ממוצע אתר למד) בעצם לפי השיטה הישנה שילם פחות...!!!!!! רק מי שנכשל, בתיאוריה, השיטה החדשה תוזיל…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
גיגלתי את הביטוי I cant stand it וזוהי התוצאה הראשונה שקיבלתי. http://www.theonion.com/content/node/34094 דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי אנשים אולי משיהו מכם יוכל לעזור בנושא מסוים עבדתי במפעל מסוים במחלקה מסוימת והמחלקה פשוט סבל אחד גדול גם לעובדים הקבועים ששם התנאים עלבים חוסר מנוחה תמידי שפוגע בבריאות עם הזמן + המקום לא בטיחותי בכלל שאפשר בקלות לקבל קביעה והרבה אנשים כבר קיבלו והיתי רוצה לשנות זאת ,חשבתי על ללכת למזכירה (לקבלה) של המפעל ולקבוע פגישה עם המהל (מנכל) מה שזה לא יהיה ולהציע לו רעיונות לשיפור של המקום את הרעיונות כבר יש לי (יכול להיות שזה יעלה לו כמה אלפים אבל גם העבודה תשתפר ויהיה יותר תפוקה) וזה אמור לעניין אותו טיפה ניראה לי?? אז איך בדיוק אני יעשה את זה ,כי ניראה לי הוא אפילו לא יחזור אליי כי מי אני בכלל ולמה שבכלל ישים אליי לב , בכל מקרה חשבתי על שיטה יותר אגרסיבית צילמתי תמונות של…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC. החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל. תחילה שלחתי להם אימייל. האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות. כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד. עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר. המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי. אך השליח לא הגיע. אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים . אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי. לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הי…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אומרים לי שיש מע' מש' אי הומוגניות M, של 3X3, ואומרים ש- (1,2,1) ו- (2,1,1) פתרונות שלה. אומרים גם ש- (1,1,1) הוא פתרון למערכת ההומוגנית (O), בעלת אותה מטריצת מקדמים מצומצמת (ללא עמודת הפתרון), כמו למע' המקורית, שנקרא למצומצמת A. א) מבקשים ממני להוכיח כי (0 , 1- , 1) הוא פתרון למע' O הומוגנית. ב) רוצים שאני אראה כי כל שורה במטריצה A היא היא מהצורה (a,a,-2a), ולמצוא מטריצה מדורגת קנונית שקולת שורות ל- A. ג) רוצים שארשום פתרון כללי של מע' O ולהוכיח כי הפתרון הכללי של M הוא: (2,1,1) + s(1,1,1) +t(1,-1,0) XXXXXXXXXXXXXX איך אני ניגש לכל סעיף ? אני חייב הדרכה איך לעשות כדי שאוכל לפתור .... תודה !
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר מיד שניה,הבחור שכח לתת לי דריברים (או שאין לו) ברשת מצאתי משהו אבל לא עובד לי. זה V3 רגיל ואני אשמח אם למישהו יש משהו שכבר עובד והוא יכול לשלוח לי. אני צריך את התוכנה שמאפשרת העברת תמונות וכו' וכו'.. תודה לכולם מראש
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-