עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Grey Matter,

אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אתם יודעים שניתן להזמין הרבה מאוד עיתונים ומגזינים בפורמט דיגיטלי? ולא מדובר על גרסה מקוצצת שמפרסמים באתרי האינטרנט אלא בגרסה מלאה, הכוללת בדיוק אותו תוכן כמו מהדורה מודפסת של אותו עיתון אן מגזין. חלק קטן מהעיתונים ומגזינים מנהלים מערכת משלהם שבה ניתן לעשות מנוי, להוריד למחשב ולקרוא. אבל הרוב פועל דרך חברות צד שלישי כשהגדולות מבין החברות זה - ZINIO.COM ו-NEWSSTAND.COM. בZINIO יש בעיקר מגזינים בשפה האנגלית. בNEWSSTAND יש יותר עיתונים ולא רק באנגלית אלא גם בצרפתית, גרמנית וכו'. פותחים חשבון, מורידים תוכנה קטנה ואפשר לעשות מנוי או לקנות גיליון בודד (אבל עדיף לעשות מנוי - יוצא הרבה יותר זול). יתרונות - אין דמי הובלה (לפעמים משלוח של מגזין מודפס מחו"ל לישראל עולה יותר ממנו…

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  3. שלום חברים, אני מוצא את עצמי מבלה מדי יום שעתיים בנסיעות ברכב (ככה זה כשמקום העבודה שלך באור יהודה), החלטתי לשים סוף לשעמום הנסיעה ורציתי את עזרתכם בהמלצה על תכניות (באנגלית) רדיו או הרצאות או כל דבר אחר שאפשר להעמיס אותו על האייפוד ולהפוך את זמן הנסיעה למעניין יותר. תחומים מעניינים: טכנולוגיה, השראה, עסקים וכל מה שנכנס לקטגוריות "עיון" :-) ואם כבר עסקנו בהעשרה אני קורא את מגזין WIRED ומוצא את עצמי מחכה חודש שלם בציפייה לגיליון הבא, יש לכם המלצה למגזינים (מודפסים או מותאמי IPAD) דומים או בסגנון, גם בחיבור בין טכנולוגיה, יזמות עסקים ודברים מעניינים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  4. Started by DAN,

מגיע לו !!!!!! <צונזר ע"י MiniMizer> יש פה גורמים שמאלנים שמצנזרים פה כל דבר שמראה מה קורא באמת ממש כמו התישורת השמאלנית...... חבל מאוד !!!!

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by pringles,

עברתי היום תאוריה מפעם ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לזה 3 חודשים בגלל השביתה הזאת בעעעעעעעעעעע אני מאושר שבוע הבא טסט ואז רשיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by pringles,

היום אני בן 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  7. היי לדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוס אני מודה לו מאוד!!!!

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. היי אנשים, אז קודם כל אני כרגע נמצא בהודו (כמה שהפרצוף הזה מתאים חח) , בסופו של טיול במזרח בימים הקרובים אני מגיע לתאילנד לחודש אחרון ומשם הביתה. הת'רד הזה נוגע קצת בכל נושא אז החלטתי לשים את זה בכללי פשוט. בכל מקרה, רציתי לדעת מספר דברים למי מכם שכבר נסע\שמע\יודע : חשבתי לקנות חלקי מחשב עיקריים בתאילנד ולהביא אותם לארץ כמו מעבד\כרטיס מסך\אולי לוח אם. מישהו ממכם יודע עד כמה יותר זול שם? באילו הפרשים? שאני מביא את זה לארץ, כמה אני אמור לשלם עליהם? לפי מה בשדה יודעים כמה הם שווים? זה בכל זאת משתלם להביא אותם גם אם אני צריך לשלם את המכס? (אין אחריות) אם אני עובר במסלול הירוק (כמו כל ישראלי טוב) אחד לכמה אנשים הם עוצרים לבדיקה? אם זה אחד לעשרים אולי שווה, אם זה אח…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

אני מקדים את המאוחר, מזל טוב לליאור פרץ על יום הולדתו ה 19(אם אני לא טועה) שאמור להיות ב 23/1 אז מזל טוב ליאור שיהיה בהצלחה בחיים / לימודים / חברה ועד 120W

• 110 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by napoleon45,

כן, בשביל הפרופורציות. מסתבר שלא תמיד מחיר הכונן או הזכרונות הוא הדבר החשוב בחיים, אלא החיים עצמם.... https://healthy.walla.co.il/item/3248159

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by smdsjd,

מישהו נסע באונייה הזאת? מצאתי את זהף http://www.facebook.com/event.php?eid=119412058099788 1000 ש"ח כולל יהל כולל שחר חסון ובנוסף לזה איה נאפה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zorgi,

זהו קורא מחשבות דגול אשר יקרא את מחשבותיכם דרך המחשב ! http://www.devinettor.com/# (רק לילחוץ על PLAY בצד שמאל של המסך ותענו על מה שהוא מבקש מימכם בכנות)

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by orivice12,

נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by lol_minbet,

חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by HaEsrimVeArba,

החברה רוצה ללמוד את זה בתיכון. מישהו יודע מה זה? מה הקטע של בחינת הקבלה? איך עוברים אותה?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by intel suck,

היי תגידו יש פה מישהו שלומד או למד בגמה הזאת? אם כן מה עושים שם האם המגמה קשה? עשיתם שם עבודות מסויימות?

• 27 תגובות
    • 9.3k צפיות
  17. Started by raiman1,

אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי בעיה נרשמתי למגמת קולנוע וראיתי את האנשים במגמה ויש ממש ילדים גרועים... אל תנסו לשכנע אותי ללכת למגמה הזו, עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי בכלל מגמת על כי אם אני עושה מגמת על אני מסיים ביום שלישי ב-7 בערך ואם לא אז ב-3... עכשיו אלה המגמות על- קולנוע מחשבים רפואה הסטוריה אני לא יודע אם כדאי, כי אני חושב שעדיף להשקיע במקצועות האחרים,ואני צריך שיהיה לי זמן לעשות ש.ב. וללמוד למבחנים. וכמו שהזכרתי כל השבוע אני מסיים ב-6 וביום שלישי עם מגמת על אני מסיים ב-7, בלי מגמת על ב- 3. והמגמה שלי זה ביולוגיה ואני כתה י'. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ccc,

טוב.. אז היום נדרשתי לבחור מייד מגמה אחרי שכל החופש לא עשיתי את זה.. אמרתי יאללה, שיהיה פילוסופיה אפשר הסבר קצרצר על פילוסופיה? מה זה? איך לומדים? זה קשה? מעניין? חלק פעיל בשיעורים זה FATAL לציון טוב בתעודה? אני חייב להחליט עד מחר מחרתיים והמורה נמצאת רק ימי רביעי תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ad112,

מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני תלמיד יב צריך לעשות סרט גמר ואין לי כל כך רעיון למישהו יש סינופסיס (תקציר)רעיון לסרט אני מאד ישמח לקבל תסריט או תקציר קטן בשביל שיהיה לי רעיון תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by com,

קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..) יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע. ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי. יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים) ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון? זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by raiman1,

קיבלתי שנה שעברה מגן חרא בעברית שדפק לי את הציון הסופי. אני רוצה לגשת לבגרות גם השנה.. המגן ישמר לי? או שהציון הסופי יהיה רק הציון בבגרות עצמה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by TOMMYB1,

חברה לי יש עוד כשבוע מגן בידע עם (אלקטרוניקה א) ורציתי לדעת אם למישהו יש אתר באינטרנט עם כול החומר של השנה טומי

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.