עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by orivice12,

נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by lol_minbet,

חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

החברה רוצה ללמוד את זה בתיכון. מישהו יודע מה זה? מה הקטע של בחינת הקבלה? איך עוברים אותה?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by intel suck,

היי תגידו יש פה מישהו שלומד או למד בגמה הזאת? אם כן מה עושים שם האם המגמה קשה? עשיתם שם עבודות מסויימות?

• 27 תגובות
    • 9.2k צפיות
  5. Started by raiman1,

אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי בעיה נרשמתי למגמת קולנוע וראיתי את האנשים במגמה ויש ממש ילדים גרועים... אל תנסו לשכנע אותי ללכת למגמה הזו, עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי בכלל מגמת על כי אם אני עושה מגמת על אני מסיים ביום שלישי ב-7 בערך ואם לא אז ב-3... עכשיו אלה המגמות על- קולנוע מחשבים רפואה הסטוריה אני לא יודע אם כדאי, כי אני חושב שעדיף להשקיע במקצועות האחרים,ואני צריך שיהיה לי זמן לעשות ש.ב. וללמוד למבחנים. וכמו שהזכרתי כל השבוע אני מסיים ב-6 וביום שלישי עם מגמת על אני מסיים ב-7, בלי מגמת על ב- 3. והמגמה שלי זה ביולוגיה ואני כתה י'. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ccc,

טוב.. אז היום נדרשתי לבחור מייד מגמה אחרי שכל החופש לא עשיתי את זה.. אמרתי יאללה, שיהיה פילוסופיה אפשר הסבר קצרצר על פילוסופיה? מה זה? איך לומדים? זה קשה? מעניין? חלק פעיל בשיעורים זה FATAL לציון טוב בתעודה? אני חייב להחליט עד מחר מחרתיים והמורה נמצאת רק ימי רביעי תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ad112,

מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני תלמיד יב צריך לעשות סרט גמר ואין לי כל כך רעיון למישהו יש סינופסיס (תקציר)רעיון לסרט אני מאד ישמח לקבל תסריט או תקציר קטן בשביל שיהיה לי רעיון תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by com,

קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..) יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע. ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי. יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים) ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון? זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by raiman1,

קיבלתי שנה שעברה מגן חרא בעברית שדפק לי את הציון הסופי. אני רוצה לגשת לבגרות גם השנה.. המגן ישמר לי? או שהציון הסופי יהיה רק הציון בבגרות עצמה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by TOMMYB1,

חברה לי יש עוד כשבוע מגן בידע עם (אלקטרוניקה א) ורציתי לדעת אם למישהו יש אתר באינטרנט עם כול החומר של השנה טומי

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by timac,

מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by Wormy,

קניתי שבוע שעבר מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני יומיים החורף קרב ובא, ובתקופה הזאת יש הרבה עליות ונפילות מתח למישהו יש המלצה למגן ברקים טוב ואמין שיגן על המחשב?

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. קיצר מחר יש לי מגן של יחידה וחצי במתמטיקה (אני ביא') ב-4 יחידות. ואני לא יודע את החומר בגרוש, יעני אני יודע פה ושם אבל יש סיכוי גדול שהציון שלי יהיה בין 0 ל-50. הבגרות חורף בעוד שבועיים. מה עדיף לי לעשות? לנסות מחר לקבל 30 ככה ולחרוש עם מורים פרטיים לבגרות ולהוציא ציון טוב.? זה אומר שאם אני מקבל 40 במגן ו-100 בבגרות יהיה לי גגגגגגג 65. או שאני יכול לגשת לבגרות בקיץ רק שהמתכונת שונה ויותר קשה(פחות בחירה,נושאים אחרים) ואני גם אצטרך לשבת עם מורים פרטיים להשלים את החומר הזה. רק שעכשיו יש לי סיכוי להוציא ציון נורמלי כי הציון הסופי יהיה בלי המגן, אלא רק הבגרות. אם אני מקבל 95 יהיה לי ציוו סופי 95... מה לעשות???? אני בדיכאונותתתתתתתת :s05: :s05:

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Internal,

קראתי באיזה ספר והגיבורים שם לבשו כזה מגן נוזלי נותן מקסימום תזוזה וכשה משו קשה פוגע בו החומר מתקשה ולא חדיר ובסוף הספר היה כתוב שזה אמיתי וסוכנים אמירקאים משתמשים בזה מישהו שמע על זה?? ואם זה כל כך טוב למה אנחנו לובשים קרמי מגעיל ולא נוח???

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by doperla,

ספק אל פסק האם יש הבדלים בסוג סוללת הגיבוי שלהם מבחינת אורך חיים והאם יש הבדלים ברעש שהם עושים? למשל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& הוא נראה זול, כמה זמן הסוללה תחזיק והאם הוא יחריש אותי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avi2014,

יש לי מגן בעוד שבוע ובגרות בעוד שבועיים-שלוש... עכשיו יש לי במחברת טונות של חומר..ואני לא יודע מאיפה אני מתחיל יש אתרים טובים ללמוד בהם לשון?? את המיקוד יש לי אבל הוא לא מתומצת מי יודע מה וכללי מידי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  19. איזה יופי להחזיק כדורי אש ביידים מאוד מגניב! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2270081 תגיבו

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by Ewingum,

http://www.sci-fighter.com/news/newsfeb02/feb21aluminium.php3

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Kukishin,

מישהו מכיר, כדאי להתעסק?

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by danielM,

הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by dovik,

שלום חברים, וחג שמח כותב זאת בעקבות הלינק שמצאתי. אח"כ התברר שהמכשיר משווק רק ביפן. אז רציתי לשאול כאן. אולי מישהו יודע היכן אפשר להשיג מד קרינה רדיואקטיבית, קוראים לזה גם מד גייגר, או דוזימטר, (לא להתבלבל בין מד קרינה אלקטרומגנטית,שזה משהו שונה לגמרי). אם מישהו מתמצא בנושא, אשמח לדעת גם מה טווח המחירים פה בארץ. נ.ב. משום מה, יש המון מידע בעברית אל קרינה אלמ"ג וכמעט ואין משהו על רדיואקטיביות. מעניין מה הסיבה..

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.