עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/332325/ לאלה שמכירים את רעננה בטח מכירים את האזור.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

שלום זה באמת סרט מפחיד שיגרום לי לא לישון בלילה? או שזה סתם סוג של קומדיה מפחידה?? תודה מאת אחד שכרגע משועמם ולא נרדם....

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  3. שרת החינוך,יולי תמיר,רוצה לקצר לנו את החופש הגדול! שיהיה רק חודש במקום חודשיים! חבר'ה,אסור לתת לזה לקרות. רוצים לעזור ולהשפיע? היכנסו לאתר הזה: www.azuma.col.li וחתמו על העצומה! אנחנו צריכים להגיע ל-15 אלף חתימות בשביל שישימו לב אלינו! חתמו בעצמכם,ושלחו לחברים,משפחה ולכמה שיותר אנשים

• 76 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by CashMAn,

http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ הרדיו הכי טוב והכי חם באינטרנט

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by navk2,

שלום, לא מזמן דוד שלי קנה לייזר (מן פנס שעושה נקודה ירוקה) ממש ממש חזק אבל ממש הגענו איתו למשהו כמו קילומטר וחצי (ממצדה עד ההרים של ירדן !) ושמעתי שאם מפרקים את הלייזק ומשנים לו שם משהו אז מקבלים לליזר שיכול לפוצץ בלונים , להדליק עשבים וכל מיני שטויות כאלא, זה יכול ליהיות ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Lol10k,

לקחתי סוג אחר של כדורים והם לא השפיעו עלי,היא אמרה (הרופאה) שיש אנשים שזה לא משפיע עליהם,אז ביקשתי רקוטן. עשיתי בדיקת דם ואני צריך ללכת לבקש מרשם,אבל יש לי כמה שאלות: 1. זה עוזר? כמה זמן צריך לקחת את זה? 2. מה התופעות לוואי? הן חמורות? 3. כל כמה זמן צריך בדיקת דם? ואם יש לכם דברים להוסיף... תודה

• 34 תגובות
    • 7k צפיות
  7. Started by idan_20,

קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מ…

• 81 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. פשוט יש כל כך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לקנות (שמעתי שיש גם סוגים שלוקח שנים להוריד אותם מהיד והשיער) משו שיעמיד את השער טוב ויתן לו קצת מראה רטוב (כמו ג'ל) ושיהיה במחיר סביר..משו כמו 50 שקל בערך.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by Yaelbaruch,

אתר (וסדרה באינטרנט) על גיימרים - מישהו מכיר? מישהו שמע?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/437391/cars_show/

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  11. בחלק הראשון יש בחירה של שאלה 1 מתוך 2 על הנושאים משוואה ריבועית וסדרות, יכול להיות שיתנו לי שני תרגילים על משוואה או שני תרגילים על סדרות?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  12. שלום, החלטתי לפתוח לזה נושא בנפרד כי בטח להרבה יש מה להגיד. הנה השאלה: אני רוצה לקנות מחשב ומשווה את המחירים בחנויות ובאינטרנט. בסופו של דבר הגעתי למצב שישנם חלקים שהם מאוד זולים בחנות אחת מאשר בשניה, וזה יוצר מצב שאם אני רוצה לקבל את כל החלקים במחירים זולים אז אני צריך לקנות בכמה חנויות כדי להרכיב את המערכת.... אז מצד אחד יש לי מערכת שאני ארכיב במחיר הכי זול שאפשר וחוסך כמה מאות שקלים מצד שני כל חילוף של חלק מקולקל אחר כך יגרום לי להצטער על כך שלא קניתי במקום אחד ואין לי מקום מסוים שיפתרו לי את הבעיות... תגיבו חבר'ה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/311700/the_annoying_devil_3_balls_of_steel/ תסתכלו מזה מעשי "נאצה" בלי בושה. זה משודר כנראה בבריטניה, אם אתם הולכים לתייר בבריטניה ואתם רואים אותו תתרחקו ממנו. הבנאדם הזה יכול להחליף את "ארץ נהדרת" וכל השאר..... למי שיודע התוכנית הזאת משודרת בישראל בכלל?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. אני רוצה לעשות משהו "מדליק" ואני מפחד מאוד לעמוד לידו ולהדליק.... רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לעשות פתיל הדלקה שיבער כל הדרך עד שיגיע למקום שבו הכל אמור להידלק?

• 45 תגובות
    • 24.4k צפיות
  15. קיבלתי וואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא (1,200 ש"ח דמי השתתפות עצמית) והחלטתי לממש אותו בלחמן. (הצבא עובד רק עם לחמן ואנקורי) ביום שישי התחיל הקורס. אחרי שהסתיימה חלוקת הספרים, המדריכה חילקה לנו מבחן דיאגנוסטיקה, שמטרתו להראות למדריכה באיזה רמה נמצא כל תלמיד ומה הם הנושאים עליהם היא צריכה לשים דגש. התרגילים במבחן היו במתכונת פסיכומטרי בהיקף מצומצם. (פרק אנגלית, חשיבה כמותית וחשיבה מילולית) אחרי המבחן התחיל השיעור הראשון. כן, אני יודע שעדיין מקודם לשפוט, אבל קיבלתי את הרשום שלא מספרים בקורס שום דבר שלא הייתי מגלה בלמידה עצמית. אתן הסבר על כל פרק: אנגלית - או שאתה יודע או שאתה לא. אם תלמיד מגיע לקורס ללא ידע בסיסי באנגלית מפגש בשבוע במשך שלושה חודשים כמעט ולא ישפר את המצב. חשיבה …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אנשיםם אני מחפש את המשחק בערוץ 10 והוא לא ישודר- יש למישהו מושג איפה הוא ישודר אני חייב לראות את המשחק!!! אם הוא לא ישודר יש אפשרות לראות באינטרנת או משהו איזהשהו פתרון!! בבקשה זה דחוףףףף

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

קודם הזמנתי משהו מאיביי, פעם ראשונה שאני מזמין לבד... הגעתי לשלב האחרון שבו אני אמור לקבל אימייל לכתובת שרשמתי, ולאשר את ההזמנה.. כמה זמן בערך אמור לקחת כל העניין הזה עד שהאימייל יגיע אלי? עברו כבר כ 20 דקות ולא הגיע שום דבר... :-\

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by M.G.,

מכורים יקרים: שמעתי דבר ממש מוזר. אמרו לי שבפרק הראשון של העונה הראשונה, על אחת מדלתות/חלונות המטוס שהתרסק יש את הסמל של DHARMA. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, כי ראיתי שוב את הפרק הראשון, ולא שמתי לב למשהו כזה. אם מישהו יודע על זה, אז שיגיד גם איפה ומתי יש את זה. ואם יש למישהו עוד דוגמאות כאלה לדברים ש"אף אחד לא שם לב אליהם", שיגיד גם איפה. חג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by arkady,

אני מעוניין להתנדב במדא, מישהו יודע אם זה אפשרי [גיל 17, כיתה יא'], אם כן. יש אולי איפושהו פרטים [עדיפות אתר אינטרנט], תודה רבה לעונים. :-).

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by weissby,

האם יש פה כללים שאפשר קצת לגמש אותם? לדוגמה נושא שטח החתימה.. כי אומרים שאם זה תמונה אז זה חייב להיות עד 300X100 ועד איזשהו נפח כל שמה KB לא זוכר כמה.. האם ניתן לעבור את זה קצת? למשל יש לי חתימה של 350X150 ואני שואל את זה כי ראיתי אצל כמה משתמשים חתימות די גדולות ואצל אחד אפילו ראית חתימה שהרוחב שלה זה יותר מ600 פיקסלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  21. הקיץ מתקרב והזוג האחרון שלי נשבר :-\ מישהו ראה איזה מבצע טוב או מכיר חנות זולה באיזור המרכז? נכנסתי לאירוקה ושות' והכל היה איזה 600-700 שקל. אני חשבתי יותר על איזור ה200

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

מחפש את השם של השיר/טאבים לשיר הזה : http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by amit_amit,

שלום כולם לאחר ויכוח סוער שהיה לי היום על זה שהתעצבנתי על אנשים ען נרגילה ואמרתי שזה פשוט לא זה וא היה ריב על איזה סיגריה הכי טובה... אני הולך על מלברו אדום מה אתם מעדיפים? וגם כמה אתם מעשנים ביום?

• 74 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים