כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם התרגיל הזה http://www.fastup.co.il/images/88513631.jpg הבנתי שממטריצה של פרמטרים צריך להגיע למטריצה הימנית. לא הבנתי למה התוצאה הסופית 18 (בגלל הכפלנו את השורה השניה בשלוש? לא נראה לי הגיוני) ובכללי מה מטרת התרגיל הזה :s05: תודה מראש לכל מי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני זקוק לסרטוטים אדריכליים של דירות ובתים פרטיים לפרוייקט,איפה אפשר להשיג? האם יש אתרים שאפשר להשיג בהם סרטוטים? או אתרים של חברות בניה שמפרסמות דירות לדוגמא באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש משם בזמן האחרון כרטיס מסך... והייתי רוצה לדעת האם החנות אמינה, טובה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מכונת תספורת ואין לי מושג מה טוב ומה לא. אני צריך את כל הרמות מ - 0 - 3 , אם זה משנה משהו בכלל. טווח - לא יודע אבל לא צריך להפריז..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את הקובץ explorer.exe (נמצא בc:\windows) ממערכת הפעלה עברית. ניסיתי להעביר מאנגלית והכל יוצא הפוך
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון. האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הבא ? זכרון 4G KIT DDR2 800MHZ MUSHKIN דיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital דיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital Q660 2.4 ספק כח 650W CMPSU-650TX CORSAIR כ.מסך SAPPHIRE 4870X2 DDR5 2GB ATI PCIE מאוורר למעבד HEATPIPE SOCKET 775 OCZ צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS לוח אם P7N SLI PLATINUM MSI
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חתא לי לאחרונה להריח את הבושם של אברקומבי ופיץ' : 'פירס' ואיך נאמר? התאהבתי בו, הבושם הנ"ל יקר להחריד 390 ש"ח ל100 מ"ל זה הכי זול שניתן למצוא, הבושם שווה את הכסף? יש כאן מישהו שמשתמש בו? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף? זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$ האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע משרת כנהג מנהלה בגדוד...(פזמ 10 חודש) אני רוצה לעבור כבר זמן מה לתובלה. נגיד ובתובלה חסרים אנשים...למרות ללא המלצת מגד ומפקד אישי יש מצב ישבצו אותי בכל זאת? ואם נגיד דוחים את הטופס,אם אני ממשיך לשלוח ולשגע,זה יתן משהו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אבל כן יש שם תגובה של מישהו https://hwzone.co.il/main-tech/5-כללים-לישיבה-נכונה-על-כסא-מחשב/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי בימים האחרונים מנילה, במנילה קיבלתי רק קרבי לכל סוגיו. אימא שלי לא רוצה שאני אלך לקרבי, ואני לא יכול לא לכבד את החלטתה. רציתי לדעת מה צריך לעשות עם המנילה, אמרו לי [חברים] לסמן 1 ולחכות לעוד מנילה. האם זה נכון? אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לתקופה ארוכה יחסית של כמה חודשים ולפיכך המחשב לא יהיה בשימוש. חבר טוב אמר לי שעדיף להוציא את המחשב מהחשמל ככה שהלוח לא יעבוד..מה שכן השאלה אם המחשב לא יהיה בשימוש הרבה זמן אמור להיות נזק למעגל החשמלי ? לא מבין בנושא ואשמח לקבל דעות מנסיונכם האישי. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" . יש למשהו המלצות ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח של GIGABYTE GA-7IXE מצאתי אותו ב - eBay אבל כמובן אני מעדיף לקנות אותו בארץ
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה שנים שאני ואחי בחדר הריצפה לא כבר חלקה כמו שהיא הייתה והיא מחוספסת, יש דרך לגרום לה להיות חלקה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא. 1. לאום וירושלים ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים לעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה. 6. ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כרגע, משודר אירוע הפתיחה של כנס המפתחים של אפל. יש מערכת הפעלה חדשה עם "זכוכית נוזלית" ושאר שמות מפוצצים כדרכה של אפל בקודש ... לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש כאן ניראה פורום משהו *צונזר* :] חחחח אחלה פורום שווה להשקיע בו D: יאללה נדבר חבובים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן וסמארטפון ישן. לא בא לי פשוט לזרוק אותם לזבל. דברים אלה עדיין עובדים. אולי יש דרך יותר טובה/נכונה להיפטר מאלקטרוניקה ישנה? מחזור או משהו? אולי יש חברות שמתעסקות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-