עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. וכמובן זה abakus--california_sunshine ובשמחה יתקבלו הצעות באותו סגנון! תודה!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. תנו לי כמה שיותר,או אם יש לכם המלצות לאוספים זה גם טוב. תודה.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. פיליפס, בייביליס, פנסוניק, וכו' . תקציב - 300 ש"ח. מתגמש גם על יותר מ-300. תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים, הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי. אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון). כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות, בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב. רב תודות, ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה

• 46 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. אהלן, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. בנתיים יש לי את המוכרים (Gamespot, IGN, gameinformer, The Verge, Angry Joe) וכל אתרי הטכנולוגיה בארץ+כמה ערוצי היסטוריה שמצאתי.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. שלום , אני בן 19 וכרגע אני נמצא בצבא ארבעה חודשים , לפני הצבא הייתי מתקלח עם סכין, אך הבנתי שקשה מאוד להתגלח עם סכין בצבא כמו שצריך. אני מחפש מכונת גילוח שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתחזיק מעמד (הסוללה שלה) לכמה שיותר זמן. (נמצא בשטח רוב הזמן ולא בבסיס) אם זה משנה יש לי זיפים עבים. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  11. זה בשביל הרדיו,אני חייב עוד שירים ואני צריך עזרה,יש לי אולי 150 גג,וזה בגלל שאני לא יכול להכניס אלבום שלם של להקה אלא שיר שניים שלוש גג 4. אז תמליצו לי בקשה על שירים ספציפיים מכל גווניי המטאל[כן כולל בלק פסיכו] הכתובת החדשה:http://metalheads.listen2myradio.com

• 112 תגובות
    • 23.2k צפיות
  12. ערב צח וזח אנשים. כבר שמעתי על מקרים כאלו בעבר, אבל היום ראיתי כמה מזוועות הילדוסים בעצמי- בדרכי לר"ג ירדתי בתחנת הרכבת של בני ברק, הכי קרוב ליעד שלי. בדרך יצא לי לראות שני ילדים עם כיפה בועטים בחתול. למה? אלוהים יודע. החתול ברח, המשכתי, ולפני שהגעתי לז'בוטינסקי- עברתי ליד חנות חיות. שם היה ילד בערך בן 10, שעבר ליד הכלובים בחוץ (של הארנבים, אוגרים, ציפורים וכו'), לקח את מיכל המים מכל כלוב, שפך את המים, והחזיר למקום. ביום חם ונוראי כמו היום. למה לעזאזל? X_X אם למישהו יש הסבר או סברה, אשמח לשמוע את דעותיכם.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by epichorus,

מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום אני מתכוון בימים הקרובים לרכוש פלאפון חדש. יש לי אפשרות לקנות באורנג' את ה LG U8120i ב39 ש"ח לחודש. המפרט שלו נראה לי די איכותי. למישהו יש את המכשיר או שמע ביקורות טובות עליו, בבקשה שיכתוב...מאוד חשובה לי חוות הדעת לפני הקנייה תודה

15. Started by dnco,

האם החנות אמינה ? חויות קניה שלכם דרכם? אני מתכנן להזמין דרך האינטרנט מהם.תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. האם שווה להוסיף 209 ש"ח (+50 פקקים) בשבילו? והאם אפשר לחבר אותו למחשב?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם , אני צריך חוות דעת על פיגו (XS אם אני לא טועה) שנת 2002 3 דלתות , אוט' פנסי הרכב (הקדמיים) שראיתי משום מה נעשו עכורים , בעל הרכב אמר לי שזו בעיה ידועה בכל הסידרה של 2002. כמו כן , האם מישהו מכיר בעיות ספציפיות של הדגם הנ"ל ובשנה הנ"ל? כל טיפ שתוכלו לתת יכול לעזור , בנוסף , האם מישהו יודע במקרה מה העלות של 2 פנסים לרכב הזה? תודה רבה על העזרה

• 16 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. Started by Y2G,

אם אני מעוניין להזמין מקלדת מיוחדת שאין בארץ מאתר אמזון שעולה 70 דולר האם צריך לשלם מכס או כל משהו אחר חוץ מדמי המשלוח. אם למישהו תשובה בדוקה אני אודה לו...

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by yair_gobani,

שלום לכולם 8) אתם יכולים לרשום לי כ12 טרנסים "שיקחו" כ90 דקות ושיהיו משנת 02 ו03 , בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. אני מחפש לקנות כרטיס MICRO SD קלאס 10 לפלאפון וכל חברה מצהירה על מהירות קריאה/כתיבה שונה. אני יודע שבפועל זה לא באמת מה שהן מצהירות ולכן ניסיתי לחפש קצת ביוטיוב אנשים שהראו את המהירות. הבעיה היא שגם שם זה לא כ"כ מובן. למשל, הנה שני סרטונים בהם ביצעו טסט למהירות לאותו הכרטיס, מסוג סנדיסק, אבל לכל אחד יצאו תוצאות שונות- מישהו מכיר כרטיס אחד טוב שהכי קרוב למהירות המוצהרת ע"י היצרן? איך הכרטיסים של סמסונג, A-DATA או TRANSCEND?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  21. הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. הזמנתי לסופ"A שייט בקייאקים שם ואני רוצה לעשות טיול באיזור . מישהו מכיר מסלול נחמד לטייל בו באיזור? תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  24. אני סטודנט שנה ג', אני צריך סיוע שלכם במילוי שאלון לצורך המחקר. חשוב לציין שאתם לא חייבים לענות אבל אשמח מאוד אם כן השאלון אנונימי לחלוטין ולא ארוך ואני מפרסם קישור שיוביל למסמך גוגל אונליין למילוי https://docs.google.com/forms/d/1Q4YlinsrxbSwmUA_TEZNJfo8EZ5K3cz5bOXogilKA_U/viewform?c=0&w=1

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by cellular777,

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.