עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" . יש למשהו המלצות ? תודה .

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by assos,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מחפש מקום מקצועי אמין וזול שאפשר לקנות שם ואם יש אפשרות למקום עם תמיכה טלפונית זה עדיף תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כן אני יודע שזה הרבה מידי לבקש ובכל זאת אשמח אם תחלקו בפני נסיונכם מחנויות מחשבים. מחשב אחרון שקניתי (בשביל חבר) היה בזיגזג הם מעולים בהכל חוץ מהמחיר, לו לא היה אכפת להוציא עוד 700 ש"ח הפרש בשביל זה, אני קצת יותר רגיש לנושא. יש חנויות אחרות מומלצות באיזור המרכז רבתי?

5. Started by achiya1,

מה דעתכם על כל סרט War Urban Justice Happy Gilmore (ישן ישן אבל אדם סנדלר) Matchstick Men Epic Movie The Good Shepherd Blind Dating American Pie Presents Beta House I Could Never Be Your Woman והמלצה שלי: הסרט" לירות כדי להרוג " אחלה סרט שבעולם אהבתי מאוד.מלא אקשן..והאקשן הכי יפה שזה לא גיבור לאומי מכוער כזה (לדעתי)

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך המלצה על מוסד לימודים לצורך לימוד תואר להנדסאי מכונות לא תואר ראשון למהנדס אני מצאתי את "הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה ת"א" האם מישהו מיכם מכיר את המקום או יש לו חברים/קרובים שלמדו שם ויכול להמליץ על הרמה שלהם? ואם אתם מכירים מקום אחר אשמח לישמוע! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה החדר שלי עבר שיפוץ, את רוב הדברים אירגנתי, נשאר לי קיר די ריק, שביינתים כמו שתראו בתמונה לא בדיוק איחסנתי ואירגנתי אותו כמו שצריך. אמרו לי לעשות שם או פינת ישיבה, או לשים איזה שידה עם מראה, או שולחן קטן, אבל לא יודע, פינת ישיבה יכולה לסגור את החדר יותר מידי, שידה לא בטוח שזה מתאים עם כל מה שכבר יש בחדר (מיטה, שולחן מחשב, "מזנון" קטנטן מתחת לטביזיה. לא יודע אם כדאי להפציץ יותר מידי. אני אצרף תמונה ואבקש ממי שיכול לעזור לי ולייעץ אולי מה הוא היה עושה, תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Wingedbull,

אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by yuvalkosh,

ביקשתי המלצות לחנויות בפורום מפרטים והפנו אותי לפורום הזה מעוניין לקנות את המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/view/52 עדיפות לאזור המרכז. תודה !

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by mrsph666,

אשמח להמלצות למוזיקה כמו Infected Mushroom, Skazi וכו'. קיצר, כל מה שבא בטוב אחרי 2... תודה.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  13. וכמובן זה abakus--california_sunshine ובשמחה יתקבלו הצעות באותו סגנון! תודה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. תנו לי כמה שיותר,או אם יש לכם המלצות לאוספים זה גם טוב. תודה.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. פיליפס, בייביליס, פנסוניק, וכו' . תקציב - 300 ש"ח. מתגמש גם על יותר מ-300. תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים, הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי. אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון). כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות, בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב. רב תודות, ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה

• 46 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. אהלן, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. בנתיים יש לי את המוכרים (Gamespot, IGN, gameinformer, The Verge, Angry Joe) וכל אתרי הטכנולוגיה בארץ+כמה ערוצי היסטוריה שמצאתי.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. שלום , אני בן 19 וכרגע אני נמצא בצבא ארבעה חודשים , לפני הצבא הייתי מתקלח עם סכין, אך הבנתי שקשה מאוד להתגלח עם סכין בצבא כמו שצריך. אני מחפש מכונת גילוח שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתחזיק מעמד (הסוללה שלה) לכמה שיותר זמן. (נמצא בשטח רוב הזמן ולא בבסיס) אם זה משנה יש לי זיפים עבים. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  23. זה בשביל הרדיו,אני חייב עוד שירים ואני צריך עזרה,יש לי אולי 150 גג,וזה בגלל שאני לא יכול להכניס אלבום שלם של להקה אלא שיר שניים שלוש גג 4. אז תמליצו לי בקשה על שירים ספציפיים מכל גווניי המטאל[כן כולל בלק פסיכו] הכתובת החדשה:http://metalheads.listen2myradio.com

• 112 תגובות
    • 23.7k צפיות
  24. ערב צח וזח אנשים. כבר שמעתי על מקרים כאלו בעבר, אבל היום ראיתי כמה מזוועות הילדוסים בעצמי- בדרכי לר"ג ירדתי בתחנת הרכבת של בני ברק, הכי קרוב ליעד שלי. בדרך יצא לי לראות שני ילדים עם כיפה בועטים בחתול. למה? אלוהים יודע. החתול ברח, המשכתי, ולפני שהגעתי לז'בוטינסקי- עברתי ליד חנות חיות. שם היה ילד בערך בן 10, שעבר ליד הכלובים בחוץ (של הארנבים, אוגרים, ציפורים וכו'), לקח את מיכל המים מכל כלוב, שפך את המים, והחזיר למקום. ביום חם ונוראי כמו היום. למה לעזאזל? X_X אם למישהו יש הסבר או סברה, אשמח לשמוע את דעותיכם.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by epichorus,

מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.