כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. סיימתי סוף סוף יא, נשאר לי רק הבגרות בלשון. אז ככה, אני דיי חושש בקשר לבגרות כי אני לא יודע כלום על ה"פועל". כל הנושאים האחרים אני יודע, חוץ מה"פועל" שבו אני בכלל לא יודע מזה גזרות. והנושא הזה הוא תופס 25 נקודות בבגרות, שזה המון וחבל לי לבזבז אותם. מאיפה אני יכול ללמוד בחינם על נושא ה"פועל" בלשון? יש איזה אתר לימוד טוב שמלמש הכול על הנושא? אני חייב עזרה, כדי לעבור את הבגרות הזאת! תודה זה מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג תקליטים יד שנייה בארץ עם עדיפות לתל אביב... תודה ושבת שלום איתן
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי,אני מעוניין להתחיל לעשות קורס בודק תוכנה QA שמתחיל בקרוב,אני מתלבט בין מספר מקומות לימוד,הייתי בכולן ושמעתי הצעות מחיר/קיבלתי סילובס וכו'אבל למעט ההצעות וחוות הדעת שניתנות מכל מקום רלוונטיות,אשמח לשמוע אם מישהו עבר קורס באחד מהמקומות הבאים,ומה דעתו עליהם:ג'ון ברייס סניף ת"אהאקר יו סניף רמת גןמכללת סלע - בני ברקNESS - שמה חשבתי לעשות SAP משולב עם QA,אבל השירות והמענה הטלפוני שלהם זוועה..מה שגורם לרתיעה מבכלל להתקרב לשמה.ג'ון ברייס עשו את הרושם הטוב ביותר,כשהאקר יו נשמעו לחוצים על "מכירה" וכמה שיותר לדחוף אותך אליהם..לא מרגיש מוסד איכותי ורציניאני מודע לכך שכולם מבטיחים לשלב את אלה שמסיימים את הקורס בהצלחה בעבודה וכו'וכל התעודות שמביאים ברור שלא שווים כלום..אבל עד כמה ה…
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. יש ברשותי ספר - Que MCSA MCSE 70-291 Exam Cram 2nd Edition. הספר באנגלית. לפי הספר עצמו הוא מיועד ל :Exam 70-291, "Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure.", והוא אמור להכין אותי למבחן הMCSE השאלה שלי היא - מה זאת הגרסה הזאת(70-291)? או בקיצור - האם מספיק לקרוא את הספר הזה ולגשת לבחינה? אני לא רוצה להשקיע כסף בקורס. אני פשוט מעדיף שתהיה לי תעודה ביד. עושה רושם שזה ספר די קצר. האם הגיוני שאפשר ללמוד את זה בכמה ימים ולגשת לבחינה?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לא שחסר יזמים, אבל לא חסר גם חסמים, ממשלתיים כמובן. כך, חולים ממגוון תחומים נאלצים להמתין שנה בתור לטיפול בתא לחץ. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5560990,00.html
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, התקנתי את התוכנה Object dock של Stardock ועכשיו יש שם מעין פלאגאין של תחזית יומית נכנסתי להגדרות יש: Enter zip or country code: אחרי חיפוש קצר בויקיפדיה ראיתי שזיפ קוד זה תקן שקיים רק בארה"ב ו-Country code מצאתי כמה מספרים אבל זה עדיין רושם לי Weather information unavalible אולי לא מצאתי את המספרים הנכונים...? http://en.wikipedia.org/wiki/Country_codes:_H-I#Israel אם יש למישהו מושג בנושא אני מאוד אודה לו אם הוא יביא לי את ה-Country code של פ"ת או לפחות של ת"א תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים מישהו יכול להסביר את התהליך של הזמנת מוצר כולשהו מחו"ל מה צריך ואיך לדעת על מה לשלם מכס מעמ וכו. אשמח לעזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני רושם כאן גם מתוך סקרנות וגם מתוך תהייה של ממש. חיפשתי מוצר מבוקש מאוד באיביי - iPhone. מצאתי מודעה. מוכר עם פידבק מדהים - מעל 5000 פידבקים חיוביים. הייתה לו מודעה מפתה (למעשה - יותר מדי מפתה). אבל בגוף ההודעה הופיעה כתובת אימייל ששם ביקש מהקונים לפנות אליו. בקצרה: מדובר ב scammer. מה השאיר אותי המום: - חיפוש אחרי ה item number כעת לא מעלה שום תוצאות ב ebay. - היסטוריית הדפדפן שלי בבירור מראה את הכתובת הבאה ואת מספר הפריט (ראו למטה). - המוכר שלכאורה מכר את ה iphone מתעסק באופן קבוע אך ורק בחלקי חילוף לרכבים. ואני שואל את עצמי - האם הוא פרץ לחשבון ה ebay של המוכר, או שהוא הצליח למצוא חולשה באתר של ebay עצמו (הישג בלתי מבוטל)? - לא נראה לי, אבל חליל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סופה של תקופה :'( http://news.walla.co.il/?w=/8/906354
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם כבר שעון מעורר.... אז שיהיה עם סגנון ;D ולמי שחושב שלא מדובר במוצר אמיתי.... http://cgi.ebay.com/Gun-Oclock-Infrared-Gun-with-Alarm-clock-Bandai_W0QQitemZ200305581776QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item200305581776&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 לא יודע מה איתכם, את הרכישה הבאה שלי מצאתי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חלום בלהות החלום בלהות, הנורא מכל התממש. מעדתי ונפלתי לתוך תהום עמוקה. כמעט ולא היה שם אור כל הצבעים שהרכיבו את האור, לא רצו להכנס לשם חוץ מצבע אחד השמיים, האנשים וכל בעלי החיים עטו גווני מונוכרום העולם היה מלא באנשים שליליים, קטני אמונה ומלאי שנאה מוחם כל היום התרכז בייאוש בחוסר תקווה והסתכלות על חצי הכוס הריקה התעוררתי, לאחר תקופה ארוכה מזל שהכל היה רק חלום התעוררתי לתוך מציאות אחרת מציאות שונה ראיתי את קרני השמש חודרות וצובעות את העולם בכחול ובירוק כשנשמתי הרגשתי אוויר נקי שחודר לריאות שוב את הדם שזורם בעורקיי ומנקה את גופי ידעתי שוב מהי שמחה ידעתי מהי משמעות ידעתי מהי תקווה. אשמח לכל חוות דעת. * משהו אחרון שאני מעלה לכאן לתקופה הקרובה, לפנ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני מחפש חנות מחשבים טובה בלונדון למטרת קניית לוח אם, זיכרונות ומעבד.. תודה לעוזרים (סליחה אם זה לא המקום פשוט לא הייתי בטוח איפה לשים את השאלה ) והשאלה החשובה: האם זה יצא יותר זול מהארץ??? כי נורא יקר שם...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חייבים ויזה שאפשר לקנות בה בחול או אפשר במקומית? וחברה תביאו לי אתרים ששולחים לארץ?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
-
אהלן ערב טוב לכולם , לפני מספר שנים קניתי כמות מסויימת של אג"חים של אחזקות . כמובן שעכשיו אני יוצא מופסד , ופוחד למכור מחוסר הבנה ותקווה כי המחיר יעלה למה שהיה או לפחות יעלה על ערכו הנקוב . אני מודע שייתכן וזו רולטה רוסית , אבל הבנתי שיש הרבה סיכויים שמחיר האג"חים יעלו בעתיד .. כרגע אני גם "תקוע" גם עם אג"ח מסוג ג , אשר לא ניתנות למכירה .. אם יש מישהו שיכול להעביר ביקורת / דעה . אודה לו .
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בקיץ. שיעולים נזלת כאבי בטן גרון ראש חום ;_; מרגיש רע, בבית כבר שלושה ימים זה פשוט לא עובר. האם יש סיכוי שזו שפעת החזירים? אני לא יוצא מהבית הרבה אז אני לא יודע איך חטפתי את זה
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
Alter Bridge - One Day Remains שוב אני מציק לכם עם מוזיקה חדשה ויפה (למי שאוהב את הסגנון שאני אוהב... לא יודע אם הם להקה חדשה למרות שראיתי בפעם הראשונה אתמול קליפ שלהם אז אני מניח שהם חדשים. יש להם סולן עם קול ממש יפה והגיטריסט שלהם נראה ממש דומה לגיטריסט של CREED (אולי זה באמת הוא). מתופף חזק והרבה שירים יפים. הגיטריסט גם עושה הרבה קול שני. הם די מזכירים לי את AEROSMITH מישום מה.. דיסק מגניב לאללה אני ממליץ לשמוע קודם את רצועה 3. ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ..... גם 4 מדהים. הם עושים שמה שילוב של שני קולות ממש יפה ברצועה הזאת בפזמון. תהנו אחי היהודים.. (WTF DID I SAID ?!? ) :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי חברה, אמא שלי נמצאת עכשיו בחו"ל ורוצה לקנות לי מכונת גילוח. הקריטריונים שאני צריך במכונה הם: יכולת קיצוץ זקן (החל מ 1.5 ממ בערך ומעלה..) , יכולת עיצוב זקן (סטיילר) וכמובן גילוח רגיל. אף פעם לא התשמשתי במכונות מהסוג הזה ואני רוצה לדעת את דעתכם בנידון.. אז מה לקנות? נתקלתי באינטרנט במכונה Braun CrUzEr 4 שיש לה את כל היכולות וגם עיצוב מגניב! אבל יש לה איזה חסרון (או שלא).. בגילוח הרגיל יש שם איזה מנגנון של כריות שצריך להחליף אותם פעם באיזה חצי שנה.. איך זה אצל מכונות אחרות ובכלל מה אתם מציעים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ש ליSkype אבל אין לי מישתמשים מישו מעונין לדבר איתי שם מישתמש שלי ב Skype הוא XX3691
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-