כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לעשות משהו כדי שהמחשב יקליט לי את השיחות טלפון שאני עושה בבית? ומה צריך בשביל זה? תודה וסליחה אם זה לא המקום המתאים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מילות השיר אם אני לא טועה: and it's sounds kinda funny and it's sounds kinda sad משהו כזה, הרצתי בגוגל לא מצא כלום. זה היה בסרט כלשהו משנות ב80 נראה לי, סרט מצויין אגב! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש למישהו לינק? נ.ב. סגרו לי את התרד הקודם ללא התחשבות. גם כן פורום! אני לא עובד פה שוב עברה! לפחות להודיע למה! פשוט בושה של פורום.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתם שאלה , מה אתם חושבים.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/8/1096750 :lol:
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
ואם יש לכם איזה אתר באינטרנט שאני יכול להסתכל עליו. החלתתי שאני מנמיך את החדר שלי: הסיפריה, מיטה הכל... ומה יותר קלאסי מלשבת מול המחשב עם כיסא פוך סבבה כזה שאתה לא רוצה לקום ממנו.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? אני מוריד את כל הפרקים ואז רואה את כל העונה ראיתי שב tv.com רשומים רש 6 פרקים משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הפזמון "...........נגה וצדק................." מי שיש לו שמץ של המבצע ושם השיר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תמיד הבטחתי לאשתי שאם היא תפתח יוזר בפורום אני אפתח ת'רד מזל טוב. אז למרות שאני שונא ת'רדים של "אני חדש" הנה אחד לכבודה, ברוכה הבאה! http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=35010
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם מישהו זוכר היתה סדרה בשם אדון החיות...משהו בעבר עם איזה איש ששולט בחיות.. מישהו יודע מה השם של הסדרה באנגלית? וכנראה שזה לא ביסט-מאסטר כי ביקשתי מדוד שלי שיחפש לי והוא לא ממש הבין למה אני מתכוון.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב חדש לפי מפרט שבניתי איך אני יכול לדעת שכל הרכיבים שבחרתי הם הרכיבים שמותקנים אצלי במחשב :-\
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי , אני צריך לבחור בין הקרנות הנ"ל , מה כדי לבחור אני ממש לא מבין בזה . או להפנות אותי למקורות מידע כדי להבין את העיניין
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את שם של תוכנת הדוס הישנה הידועה (שהוצגה בצבע תפריטים כחול) שהיו בה מלא מלא משחקים (ולכולם היה אותה)... אם מישהו יודע שירשום לי! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זה רק אני או שהמחירים ירדו בזמן האחרון? :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום,מישהו אולי יודע להעריך מהו השכר לשעה של טכנאי מחשבים (כשהוא נותן שירות בבית הלקוח) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ראית פעם באיזה תוכנית, משהו על זיכרון ריחני. מה זאת אומרת ? שמריחים משהו מסוים וזה כנראה מזכיר משהו \: לא בדיוק הבנתי. וקרה לי הרבה שהרחתי איזה ריח מוכר ופתאום נזכרתי בדברים מהגן ??? (שכנראה היה להם קשר לריח הזה). עד כמה חזק הדבר הזה ? כאילו, יכול להיות שאם אני אלמד למבחן בהיסטוריה עם ריח X שאני לא נחשף אליו כמעט בכלל, ואז במבחן אני אריח אותו שוב, אני אזכור יותר טוב ? סתם משהו שסיקרן אותי - זה המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה, אם יש צורך להעביר - > טעות שלי |:
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אנשים טובי לב שנהנים לעזור! יש לי ביום שני מתכונת בהיסטוריה ב' ואני מתכונן באינטנסיביות, אך כל זה לא יהיה שווה אם אני לא אדע איך בנויות השאלות ובערך מה יישאל... אני רוצה לבקש מאלה שמוכנים לעזור לי: צלמו 2 מתכונות(בסוף הספר) עם התשובות ועם השאלות בבקשה! (או לסרוק גם אפשר..) שילחו לי בפרטי תצלומים בבקשה!! זה ממש חשוב לי! כתמריץ שולי ולא חשוב: יש לי הזמנה אחרונה לג'וסט(JOOST) וגם יש לי הזמנות לאתרים שמקשרים להורדות שאסור לדון בהם פה עקב העוגן(-אז רק בפרטי בבקשה).. אז מי שיכול לעזור... בבקשה! אני אפילו מוכן להזמין אתכם לג'ימייל! ממש חשוב לי! תודה מראש, דימה. GRACIAS SPOSIBO DANKE THANX SHUKRAN
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תעבירו את הפתיח ותגלו עד כמה שזה הזוי. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535111
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש עצומה להביא את הלהקה לארץ, כנסו לקישור ותחתמו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400441,00.html
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
השיר שניאו שומע כשהוא מקבל את ההודעה במחשב "Wake up neo..." תמונה מהסצינה למי שלא הבין: תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חברים מישהו מכיר חנות טובה שיש בה נעליי סקייטבורד של חברות כמו: DC, Adio ודומיהם? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי ראיון עבודה למימדיון יום ראשון...איזה קווים מגיעים קרוב לשם 92/66..? בשבת יש דרך נוחה כלשהיא להגיע ? מוניות כלשהם ? 51/66 ? תודה מראש וסליחה על ההטרדה P:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-