עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nice-1,

אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש סטיק זיכרון קטנצ'יק למחשב ישן (P3) אני צריך אחד של 64/128/256 שיהיה הכי מעפן שיש העיקר שיעבוד מזה אין לי כסף להוציא עכשיו על זיכרון למחשב הזה בבקשה אנשים למי שיש אפילו בסכום סמלי... אזור המרכז אני אשלם אפילו דואר רשום. תודה אנשים :'(

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by american,

דברים מוזרים קורים שם בארומה ( עמית רומם )...

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

הנה לכם ידיעה שסקאל (בדיוטי פרי) מוכרים מכשיר מדגם T630 במחיר של 2088 שח ב 3 תשלומים כולל אוזניית בלוטות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973088,00.html נגיד האוזניה עולה בלחץ 400 שח... יוצא 1700 שח על המכשיר. יעני קנית אותו ללא מע"מ וכו'... בלינק הזה אותו מכשיר רק בלי אוזניה נמכר ב 1550 כולל משלוח! http://www.csave.co.il/product.asp?productid=377 אז אני לא מבין סקאל האלה... נכון שיש מליוני פראיירים במדינה אבל זה כבר מוזגם... זה כל כך מרתיח אותי הקטעים האלה. מילא תמכור באותו מחיר... מילא תיתן מתנות וכו'... אבל למכור במחיר גבוהה יותר... נו מה נסגר איתם!!!??? ואגב, אני לא מכיר איזה אוזניה נותנים אבל אני מתאר לעצמי שהיא עולה הרבה פחות מ 400 שח... יש לי הרגשה שהם לא …

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  5. אני עושה כמה בדיקות במקום העבודה שלי כבודק תוכנה (QA) והייתי רוצה לראות אולי אוכל לשאוב ממכם כמה רעיונות חדשים. במסגרת העבודה שלי אני בודק את תוכנת ה-SKYPE. יש לי כמה מצבי בדיקה: שיחה נכנסת,יוצאת,שיחה שלא נענתה,שיחה שנחחתה וכל אלו גם ברשת פנימית (כמו רשת ביתית קטנה) וגם ברשת רגילה בין 2 משתמשים שנמצאים רחוק אחד מהשני (בגלל שהבנתי שפרוטוקול ה-SKYPE מתנהג בכל מצב באופן שונה). יש לכם אולי רעיונות חדשים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. עכשיו פתחתי את העיתון וראיתי LCD של טושיבה באולסייל ב2190. עכשיו המחיר הזה נמוך מאוד לעומת שאר הדגמים של טושיבה. המחיר הגיוני? או שיש פה קאצ רציני?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by Art Tatum,

אני נתקלתי בזה במקרה שהלכתי לעשות קניות בסניף פתח תקווה, אולי זה רק שם ואולי זה בכל הרשת אני לא ממש יודע. בכל מקרה המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על כל המוצרים במחלקות מוצרי חשמל אלקטרוניקה ומחשבים לבעלי כרטיס מועדון שאפשר להוציא במקום ללא תשלום. המבצע התחיל לפני יומיים ונמשך רק שלושה ימים, מחר (כבר אפשר לומר היום) זה היום האחרון 25 ליוני יום חמישי. אפשר להשיג שם מגוון רחב של מוצרים, זה קצת כמו אופיס דיפו מהבחינה הזאת. אני קניתי טלוויזיה BRAVIA 40L4000 SONY ב5196 שקל אחרי הנחה עם אחריות מלאה ו24 תשלומים ללא ריבית. יש שם גם טלוויזיות 42" זולות שאפשר להוציא בסביבות 3300-3400 שקל של PILOT וFUJUCOM. ואחרי כל זה גם קיבלתי וואחד בומבה של נקודות בכרטיס חבר שאפשר להמיר לכל מיני…

• 19 תגובות
    • 10.3k צפיות
  8. שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by fatalico,

בימים האחרונים נשמעים ברחבי העולם אנשים שטוענים: "מחשב הדל שלי נשרף בזמן עבודה". בהתחלה זה היה נשמע כהומור סוג ב', אבל לאט לאט זה הפך לאמת מוצקה. פרטים: http://forumz.tomshardware.com/hardware/World-Dell-Laptop-Blew-Singapore-ftopict193652.html http://community.tomshardware.com/dellpost.html?name=Forums&file=viewtopic&t=192887&ex=Dude-Dell-freaking-blew http://blogs.smh.com.au/mashup/archives//005359.html באחרון יש גם המון תמונות.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שגעון הקניות ברשת ממשיך במלוא העוצמה לכתבה

11. איך המכשיר? ובכל מקרה-מה עדיף? את הW800 בקצת יותר יקר או את הK750I שהוא זול יותר? אני הולך על מבצעים לחיילים,אז שני המכשירים יוצאים לי בן-בן זונה זול,אבל עדיין אני מתלבט על מה ללכת.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  12. Started by ccc,

האם למישהו ידוע על מבצעים בחודש ינואר בחנות באג ? שמעתי על הנחות על לוג'יטק, זה נכון ? תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by MishaK,

מי מעיז לחשוב להחמיץ את המבצעים האלה???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by S2DON,

אז ככה החנויות השתגעו , באג ואופיס דיפו פתחו במבצעים מטורפים על הנגנים למינם והמחשבים , המבצעים תקפים רק לכמה ימים אבל בכול זאת , איפוד נאנו יותר זול מבאהר"ב ועוד בארץ? זה די מגניב וגורם לנגן להיות שווה את המחיר , אה ושכחתי לציין שIVORY כנראה נבהלו מהמבצעים וגם אצלם אתם יכולים לרכוש איפוד נאנו דור 4 8 ג'יגה ב 580 ש"ח שזה המחיר הכי זול נכון להיום בארץ! אז אני לא יודע מה איתכם אבל אני נראה לי רץ לקנות.. (וכן התאכזבתי מהIPOD CLASIC , לא שווה 1000 ש"ח לצערי.)

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  15. בעמוד האחרון בספר,383, מופיע רצף מוזר של מספרים "52-15-121-2-33-2-39-33-39-100-15-33-76-107-48-8" חבר שלי טוען שזה סתם חזר משמעות אבל אני בטוח שזה בעל משמעות מסויימת.. למישהו יש מושג מה הסדרה הזו אומרת ? אה ויש גם חץ מתחת למספר הראשון מימין שמצביע שמאלה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sergames,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS לרכב. לאחר הקריאה באמאר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=1332&PcatID=550 מצאתי את המכשיר הזה: http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1069 שהיה נראה לי בעל נתונים מרשימים ועלות זולה יחסית למוצרים בשוק. כמובן שהמחיר הזול גורם לי להרתע מן הקניה ואני רוצה לדעת אם אכן אין במכשיר הספציפי פגמים או איכויות נמוכות מבחינה תוכנתית או חומרתית, מפני שאין אני יכול להשוות את המפרטים מקרב העובדה שמעולם לא היה בבעלותי מכשיר GPS. בכל מקרה, אם יש לכם המלצות למכשיר GPS, במחיר של 2000~ ש"ח, אני אשמח אם תציגו לי כאן את האפשרויות. כמובן שאם במחיר גבוהה יותר יהיה הבדל משמעותי באיכות המכשיר אשמח אם תפרטו. אני מעוניין שב…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. שלום לכולם אני קניתי לא מזמן סמסונג 534 ואני לא מרוצה ממנו מה אתם יש לכם או מה אתם ממליצים לי???? זה קצת דחוף אז אני חייב בבקשה תשובות ממכם

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  19. יש איזה סרט שהסיפור עליו הוא על מישהו ומישהי ושת'הם הופכים להיות אחד השני (ז"א הבחור נפך לבחורה ההיא והבחורה נהפכת לבחור) לא זוכר הדיוק בגלל מה אבל השחקן הוא מוכר יותר, יש לו תלתלים קצת והוא מקריח כזה... ויש קטע בסרט שמראים את הבחורה שהיא בתור בחור מוציאה שיערות באף ושהיא נגעלת מזה כזה... סרט קומדיה שיצא אולי לפני 4 שנים יכול להיות... ראיתי אותו ביס לפני בערך חצי שנה נותן לכם משהו או שלחפור לעוד מידע? אה דרך אגב, התרגום שהוציאו לסרט הזה בעברית לעומת השם שלו באנגלית הוא ממש דבילי... כמו כל שאר התרגומים שעושים פה בארץ לכותרות של סרטים

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  20. אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by abnatan,

קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  22. שלום לכולם. *אני מתנצל מראש אם זהו לא המקום הנכון להודעה זו (לא הייתי בטוח היכן להשים אותו :-\) לפני זמן קצר רכשנו טלוויזיה שנייה אשר מטרותיה יהיו לשבת בסלון בקומה מתחת ולעשות כלום (היא תיהיה מחוברת לכבלים הרגילים - לא HOT) אז חשבתי לעצמי.. יש לי TV OUT בכרטיס מסך שלי , Geforce 3 TI 500, ואולי אוכל לחברו אל הTV וליראות את הדברים שאני עושה על המחשב בTV.. (זה כולל סרטים כמובן) עכשיו, אני כולי נירגש ושמח מהתגלית שלי אך טרם שכחתי שאיני יודע איך לחבר את כל העסק (נו.. מה.. לא קרה לכם פעם?) אני יודע שאני צריך כבל שיצא מהכרטיס מסך אל הTV אך איני יודע מהו שמו של כבל זה או איך הוא נראה אם כבר אז כבר.. יש גם מערכת סטריאו שיושבת ליד הTV, ישנה דרך לחבר גם את המערכת בנוסף למחשב? …

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  23. שלום לכולם אז כככה יש לי כסא למחשב כזה מעפן ואני רוצה לקנות משהו חדש וטוב מאיזה מכרז או משהו כסא למחשב זה דבר חושב אם ישובים שעות שלא יהו בעיות בגב ובידים ובמיוחד לראש אז רציתי לשאול את עצתכם או דעתכם בענין ואם תוכלו לשתף אותי איזה כסא למחשב שווה לי לקנות? נזכרתי בעוד משהו בחיפושי אחר כסא מתאים ראיתי שיש כמובן סקאי ויש עור וההבדל בנהם משהו כמו 100 שקל האם זה באמת אמרתי הקטע של העור או שזה חרטא של החברה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני מחפש אתרים איכותיים לפירסום מכירת בתים, אך ללא הצלחה מרובה.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אתרים איכותיים אשר יפרסמו את ביתי למכירה, ובכך ימשכו לקחות מרובים עד כמה שאפשר. סוכני המכירות האלה לא עושים כלום חוץ מלקחת כסף.. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.