עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by huber,

הי. יש משתמש כלשהו שפירסם מודעה בטרייד-זון. האימייל שהוא השאיר שם לא תקין. יש דרך אחרת ליצור עימו קשר?

2. אהלן, מה הדרך הכי פשוטה להגיע מתחנת הרכבת בקריית אריה לבילינסון בתחבורה ציבורית? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אחותי קנתה לי משקפיי OKALEY, הייתי רוצה רק בשביל הסקרנות לוודא שהם מקוריות, למרות שאין סיבה שהם לא יהיו כך. על המשקפיים קדימה באמצע בין העדשות יש את הלוגו השמי, על ידית אחת רשום MADE IN USA, ובשני הצדדים את הסמל של החברה. האם יש סימני זיהוי שקיימים בכל המשקפיים של OKALEY שעוזרים לזהות את מקוריות המוצר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ruler,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D ;D

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מתכנן לעבור בעתיד הקרוב למערכת WIN7 על המחשב החדש שאני עומד לרכוש. איך עושים זאת אם מרוב הספקים בלתי אפשרי לקבל שידרוג חינם ? כרגע יש לי רק עותק ישן וחצי חוקי של WIN XP

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by asus7,

גם לטייל בקנדה צריך להוציא ויזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by THELAD,

שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. עד עכשיו ניתקלתי רק בפרסומת אחת שגרמה לי לרצות לקנות מוצר מסויים, חבל שאין אותו בארץ ;D עוד מישהו מכיר פירסומות מטובלות בחוש הומור שיודעות לעשות את מה שהן צריכות? נ.ב. double sun POOOOOOOWWWWWWWWWWEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הלילה חלמתי חלום, אני כמעט סגור על כך שזה היה חלום... מטריד משו. חלמתי שאני נכנס לרכבת, אבל במקום מושבים, ישנם שולחנות לכל אורך הקרונות, עמוסים מכל טוב. דאבלים, ממתקים, בשרים מעושנים, מה לא... פתאום אני קולט את אחד הצוותים הבוגרים שלנו בולס ואני מצטרף אליו, וכאן נגמר החלום. כמה תהיות : א. האם ניתן לבנות מערכים עם שולחנות ולחתום הסכם עם מס' ספקי מזון מובילים בישראל?... זה עשוי להנעים עד מאוד את השהות ברכבת בזמן הנסיעה, אם כבר עומדים. ב. למה דווקא רכבת? למה לא ימית 2000? ג. יכול להיות שאני עמוד לחטוף באן, אבל יכול להיות אבל?!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. דוד שלי נוסע בקרוב לטיול ביפן. אני מתלבט מה כדאי לבקש שיקנה לי ב 3,500 ש"ח? אשמח להמלצות מה כדאי לקנות בסכום הזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by udist,

אני לא זוכר בדיוק מי ביצע את זה, אבל אני כמעט בטוח שאלה היו שניים מחברי פלטפוס... מה שקורה שם זה שמנגנים כמה אקורדים זהים ושרים מספר שירים שונים שמתאימים למנגינה הזו, ממש כמו זה: יש למישהו מושג על מה אני מדבר? ואולי אפילו לינק לסרטון של זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אחרי חיפושים רבים של שולחן מתכוונן חשמלי, מצאתי את השולחנות של קיסר. רציתי לדעת האם כדאי לרכוש את הדגם הדו-מנועי שהם מוכרים. אני לא כזה מוצא ביקורות על הדגם הספציפי הזה, לפי מה שאני מבין זה koplus hop. אבל מבחינת "הכי טוב" אני לא רואה את זה ברשימה. אבל אני גם רואה שבארץ אני מבחר רב בנושא שולחנות מתכווננים. https://ergonomicoffice.co.il/product/%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c%d7%99-%d7%93%d7%92%d7%9d-hop/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! המורה שלי לאנגלית השתגעה והיא רוצה שנגיש לה בוק ריפורט ליום ראשון . . . יש לי מבחן במתמטיקה ובפיסיקה בהפרש של יומיים . . . אין מצב שאני יספיק .... פלוס אני ניגש לתאוריה בימים הקרובים..... יש מצב שלשהו מכם יש בוק ריפורט לשלוח לי ?? העלילה בקצרה וסיום שונה לסיפור וגם קצת על הדמויות . אם יש שמה משהו ששומע אותי... בבקשה תעזרו תודה לכולם !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A5_%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D_%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8 תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

;D [attachment deleted by admin]

17. בכתבה מדברים על נהג עם קרוב ל100 עבירות תנועה, שפגע וברח. התובע טוען שהנהג דרס אותו בכוונה. הסנגורים טוענים(ובית המשפט קיבל את הטענה) שה"תאונה" היתה בלתי נמנעת. אבל לי זה בכלל נראה כמו קפיצה בכוונה תחילה על מכוניתו ע"י אדם מטורף, שעל פי הסיפור יש לו גם סיכסוך אישי עם אותו נהג, ורק נותר לי לנחש שהמטרה היתה נקמה + נסיון לקבל כספים מהביטוח. אם לא היתה שם מצלמה אולי כל הסיפור היה נגמר אחרת. אין ספק שהכתבה, כמו גם בית המשפט, מפספסים את הסיפור האמיתי, ומתמקדים רק בטענות המשפטיות. סרטון בפנים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4420799,00.html

18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קלטו את ה UP המטורף הזה: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

זה רק אני או ש DX התמסחרו והתחילו לזרוק זין? כבר פעם שנמיה או שלישית אני מחכה יותר מ 10 ימים שהמשלוח יצא בכלל, שירות הלקוחות לא עונים, מה נהיה? פעם זאת הייתה חנות מתקתקת וטובה, הדרדרו חזק...

20. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים הזמנתי את ההוט מגיק במחיר של 21 שקל לחודש בגלל שאני מחזיר ממיר ישן עכשיו יש לי כמה שאלות עליו 1. כמה אתם שילמתם על הממיר (למי שיש כמובן)? 2. באמת אפשר לעצור תמונה בשידור חי למשל חדשות ? 3. וכמה זיכרון יש על ההארד דיסק ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by unknown71,

לצערי איני זוכרת מילים מתוך השיר, אני רק יודעת שבוודאות מדובר בלהקה Air Supply, בחור שר את השיר, השיר היה די מוכר לי, סביר להניח די ישן. שמעתי אותו ב 99FM ביום א' בסביבות השעה 1 וחצי בלילה מקווה שתוכלו לזהות ולעזור לי, חיפשתי אותו ולצערי לא הצלחתי למצוא לא מדובר לא בשיר Goodbye ולא Without You תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Iko89,

שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

ריאל מדריד אלופת ספרד 06/07!!! אין לי שום דבר להוסיף, רק: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :jump:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אם אני מבין נכון יש 2 חברות ? אחת עם התוכי והשניה עם איזה עכבר ? וזה ראסמית 2 חברות נפרדות ? ושניהן נותנות תקשורת לאינטרנט ? ואם כן מי מהן עדיפה ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים