כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20060503_3.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world ואם כבר במנועי חיפוש עסקינן A9 זונחת את גוגל לטובת הMSN SEARCH. מה שאני חושב שביל גייטס מנסה להגיד לגוגל זה GAME ON.
-
- 21 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו משתמשים כרגע בתיקית דרופבוקס שמאחסנת את הקבצים שמשותפים בין כל תלמידי הפקולטה. מדובר בערך ב120 תיקיות משנה המכילות קבצי word, pdf וכו'. השירות היה אידיאלי לכאורה שכן הוא מאפשר להוריד "תיקיה" למחשב שמתעדכנת כל הזמן, בכל פעם שמישהו מעדכן את אחד הקבצים, מוסיף או מוחק. הבעיה שבזמן האחרון התיקיה גדלה (מעל 3 ג'יגה) ואין לכולם את הנפח הזה בדרופבוקס, ובנוסף התגלו כל מיני באגים (באגים שמעלים את הנפח של התיקיה ומקשים על השיטוט בה). אתם יודעים מהו השירות היעיל ביותר למטרה זאת? הדרישות העיקריות: א. נפח יחסית גדול לכל אחד (10 ג'יגה וצפונה אמור להספיק). ב. אפשרות להגדיר אדמינים שיכולים להגדיר מה כל משתמש יכול לעשות יהיה נחמד. ג. אפשרות להוריד מעין תיקיה למחשב שתוריד לת…
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
תיקו 1-1 :'( לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה
-
- 21 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני פשוט הצטרפתי לזה ואני עונה להם בכל פעם בטלפון על סקרים,השאלה אם הם רמאים או משהו? מישהו מכיר או שמע על זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מישהו יכול לברר? בגוגל לא מצאתי מספרים מעודכנים ל2006
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש שירות שליחה לארץ מארה"ב, בעיקר לשימוש עם מוכרים ב-ebay שלא שולחים worldwide אני מכיר את שירות מסטופ, אבל בתקנון שלהם כתוב שהם לא מאחדים חבילות, ככה שעל כל פריט עלות המשלוח מתחילה ב-20$ מישהו מכיר\השתמש בשירות שיכול לאחד חבילות ולחסוך בעלויות המשלוח ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אתחיל לספר מה שקרה ואבקש ממכם עזרה קטנה בסוף, תודה מראש. אז זה הסיפור שבוע שעבר ביום חמישי הייתי צריך לקבל את הטלוויזיה שכל כך ציפיתי לקבל אותה (TOSHIBA 29AZ8) וזאתי הטלוויזיה: http://www.newpan.co.il/newpan/product.asp?pf%5Fid=new29AZ8&category%5Fid=100745 לקחת יום חופש מהביצפר וחיכית מ- 13:00 עד 17:00 אבל, הטלוויזיה לא הגיעה ואחרי כמה בירורים הבנו שאין את הטלוויזיה הזאת במלאי והפסיקו בכלל לייבא אותה. ;[ אז שקם אלקטריק/ניופאן הציעו לנו כזאת הצעה: הם יביאו לי את הדגם המחליף של הטלוויזיה 29AZ8 באותו מחיר ואותם תשלומים ואפילו בנתיים יביאו לי טלוויזיה זמנית חינם ואני משלם כאילו לא קרה כלום, למרות שהמחיר הרגיל שלה אמור לעלות לדעתם של המוכרים +/- 10%. שאלתי…
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
איך נראה ילד חמוד שייחל כל השנה ל N64 וקיבל אותו בכריסמס !?? ככה: http://www.youtube.com/watch?v=U6psJCW3Ymc
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכםיש לי עדכון למכשיר דרך חיבור USB והוא: D80230B האם כדאי לעדכן ומה זה אומר?האם מרשמלו יגיע למכשיר ואם כן מתי?תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
ובכן.. זה התחיל כשרציתי לקנות כרטיס מסך חדש... אז הזמנתי אצלהם רדאון 9500 פרו ועוד כמה חלקים.... אמרו לי שאני יצטרך להמתין עוד מלא זמן.. בקיצור, התקשרתי, ביטלתי את ההזמנה !! אמרו לי שבוטל, בדקתי באתר בהזמנה שלי - היה רשום CANCELLED. בקיצור, הכל טוב ויפה. הזמנתי בחנות אחרת, קיבלתי אחרי יום. פתאום ! היום אני מקבל את ההזמנה שלי מPCH עם כל הכסף בסכום 1700 ש"ח ! מה קרה ?! ביטלתי את ההזמנה ! לאנשים אין רחמים ??? אין כבוד ??? חשבתי שזאת חנות עם שם טוב ! ובכן, טעיתי. זה כמו לתת למישהו שאתה סומך את הארנק שלך, והוא לוקח לך אותו מול העייניים. פשוט בושה, אין לי מילים. אני רק מקווה שהתוקף של ה14 ימים לביטול ההזמנה תקף אצלם. עידכון : דיברתי עם המנכ"ל והכל התסדר, כנראה בעיה קטנה. אז …
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מכירים את כל אנשי הטלמרקטינג שמתקשרים ומציעים לכם כל מיני דברים מפגרים? ובכן, יש להם סקריפט מיוחד לפיו הם שואלים את השאלות. ה Counter Script (אותו מצאתי היום ברשת במקרה) מוגש לכם, כדי שתוכלו להלחם בחזרה במזיקים הטלפוניים: ;D
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מי משלם על כל היחסי ציבור של ג'סטין ביבר? הרי לא יכול להיות שכותבים דווקא עליו ולא על אחרים. מי משלם לצלמים שרודפים אחריו? האם העיתונים משלמים להם או דווקא להפך?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום ! יש אצלי מישהו ואנחנו רוצים לדעת בבקשה אם מישהו יודע , איך נקרא השיר הזה , מה-MTV שיש מעויינים שיוצאים מאמצע המסך כזה......? תודה.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה האתר? מה הטלפון? מה האי מייל? מה כול דבר עליו? ועוד משהו, עדיין מייבאים לאפטופים של טושיבה לארץ? פשוט נדלקתי על אחד מהם חזק...
-
מקרה מוזר מאוד קרא לי בבוקר ,מגוון תוכנות שיתוף רצות לי על המחשב ללא ידיעתי או במכוון . אין לי את התוכנות האלה על המחשב ואף פעם לא הורדתי אותם .יש מצב שמשתמשים לי במחשב להוריד תכנים לא חוקיים? אין אפשרות לצאת מאף תוכנה והמעבד נחנק . http://www.fastup.co.il/images/32345949.jpg
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-