כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
BASIC RULES FOR DRIVING IN ISRAEL 1. Turn signals will give away your next move. A real Israeli driver never uses them. 2. Under no circumstance should you leave a safe distance between you and the car in front of you, or the space will be filled in by somebody else, putting you in an even more dangerous situation. 3. The faster you drive through a red light, the smaller the chance you have of getting hit. 4. Never ever come to a complete stop at a stop sign. No one expects it and it will result in you being rear-ended. 5. Never get in the way of an older car that needs extensive bodywork, as the other guy doesn't have anything to lose. 6. B…
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לצערי אין ביכולתי לבוא היום לת"א לראות את מופע הזיקוקים הגדול בארץ אז שאלתי היא האם מישהו יודע איפה ניתן לצפות בהם לייב?עריכה: היה מדהים בסופו של דבר ראיתי בטלוויזיה אני נהניתי
-
- 15 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.websense-media.co.il/bezeq_300506/default.asp?ToolId=8C11J5&gid=wallamegain מאוד מענין למה יש לזה מפרט מוצר מאוד מרשים אבל את החלק החשוב לא היזכרו, גודלו ....לפחות רשמו שהזיכרון מבית סמסונג .. בצד שמאל למטה יש את המפרט התכני .....
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
תגידו, שמי לב שכסאות מנהלים מתחילים ב 150 שקל ב ZAP מישהו ניסה לקנות ? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה גם סופר מגנייייייב.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
חברה של אמא שלי מגיעה לארץ ושאלה מה אני רוצה שתביא לי אז זה צריך להיות לא גדול משו שימושי שהחיר שלו בארץ ממש יקר יחסית למחיר בחול מחכה להצאות 600 דולר גג
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
נכבדי בבקשה להראות לי איך לקנות ארה"ב iTunes כרטיס מתנה בישראל כי אני צריך לקנות משהו פשוט צריך רק על ארה"ב חנות iTunes תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
נוצר במכשיר סדק קטן בצד אחד של המסך באייפון4. לפי מה שהבנתי, מסך כולו יעלה לי להחליף 550-600 שקל. אני לא ממש מבין בדברים האלה, אבל אם הסדק לא מתפשט לאורך המסך כולו, האם יש דרך זולה יותר לתקן את זה? (כלומר, החיישן מגיב כשאני נוגע באיזור הפגום, לכן אולי נסדק המגן ולא החלק של המסך?) ואם יש עדיין אחריות, התיקון יעלה לי פחות?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.csectioncomics.com/2012/05/first-rule-of-buying-electronics.html (מהנסיון האישי שלי לפחות )
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שחלקכם לומדים/למדתם מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה, אז יש לי שאלה שצצה לי בראש אתמול בערב ואני לא מצליח ליישב אותה, אני מניח שהפתרון מאוד פשוט אבל כנראה שאני לא חכם מספיק... יש לי קוקוס שעולה 20 מטבעות זהב, בעקבות בצורת ומחסור בקוקוסים כעבור שנה הקוקוס שלי עולה כעת 25 מטבעות זהב. ז"א מחירו עלה ב 25%. לאחר שנה המצב השתפר ומחיר הקוקוס חזר להיות 20 מטבעות זהב, אבל הפעם הירידה האחוזית תהיה רק 20%. ז"א למרות שבעולם הריאלי המצב חזר להיות בדיוק כפי שהוא היה לפני שנתיים, בעולם היחסי הוא התייקר ב 5%. כיצד כלכלנים פותרים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני כבר 5 שעות מנסה להיכנס אליו ולא מצליח - משהו קרה לו ?? אני פשוט צריך כתוביות לסרט (SIDEWAYS) והכתוביות לסידי הראשון מתואמות אבל משום מה לסידי השני הם שונות לגמרי... אז אני מנסה להוריד עוד פעם.. ולא מצליח כי האתר לא בסדר..
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
*האתר לא מגיע לרמה של HWZONE..זה רק לעזור לגולשים..אשמח לשמוע את דעתכם על האתר,מה לשפר וכו'.... יש שם רק פורום אחד שהוא פורום תמיכה למדריכים... כתובת האתר: www.calm.off.co.il משתמש טסט test test *האתר בבניה ולא כ"כ מקצועי,אלה מדריכים שלי בלבד. כדי לפתוח אתר מקצועי צריך צוות טוב והרבה זמן וסבלנות, מה שלי אין.
-
- 15 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני אתחיל לספר מה שקרה ואבקש ממכם עזרה קטנה בסוף, תודה מראש. אז זה הסיפור שבוע שעבר ביום חמישי הייתי צריך לקבל את הטלוויזיה שכל כך ציפיתי לקבל אותה (TOSHIBA 29AZ8) וזאתי הטלוויזיה: http://www.newpan.co.il/newpan/product.asp?pf%5Fid=new29AZ8&category%5Fid=100745 לקחת יום חופש מהביצפר וחיכית מ- 13:00 עד 17:00 אבל, הטלוויזיה לא הגיעה ואחרי כמה בירורים הבנו שאין את הטלוויזיה הזאת במלאי והפסיקו בכלל לייבא אותה. ;[ אז שקם אלקטריק/ניופאן הציעו לנו כזאת הצעה: הם יביאו לי את הדגם המחליף של הטלוויזיה 29AZ8 באותו מחיר ואותם תשלומים ואפילו בנתיים יביאו לי טלוויזיה זמנית חינם ואני משלם כאילו לא קרה כלום, למרות שהמחיר הרגיל שלה אמור לעלות לדעתם של המוכרים +/- 10%. שאלתי…
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני יודע שאני לא רצוי כאן, זה בסדר, פשוט לאחר היום הולדת הOWNz שעשו לי הייתי חייב להעלות את התר'ד הבא: מה עשו לכם ביום הולדת????? כמובן שאם למישהו יהיה אכפת ויענה על התר'ד נוכל להכין רשימה ענקית של רעיונות למי הולדת שיבואו, ואביא כאן דוגמאות לימי הולדת שעשינו לחברים שלי (לקשור אותו, לשפוך עליו ריבה ושלל דביקים, לשפוך עליו FULL נוצות, לתלות עליו שלט של "אני תרנגולת תירו בי!" לצלם ולפרסם בשכבה...) בקיצור מה עשו לי? 2001: הביאו אותי, תקעו אותי בארון מפח כאשר כולי קשור כלל העיניים והדיים ואני מקווץ ככפיוד... ואז שיחקו על הארון פיצוצים (מה שיצר קוצים לכיווני מכייון שהארון פח היה חלש והתקפל) ואז כמובן ניערו אותי רבות וכל העור שלי נקרע, ואז אחרי 47 דקות הוציאו אותי והיו שם …
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-