עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HardWarePassion,

שלום לכולם ! יש לי שאלה ואני אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי. אני עובד בתור טכנאי מחשבים וניתקלתי בבעיה שקשורה למחירון. מצד אחד כולם גובים "גלובלי " ואם אני אגבה גלובלי ( 250 למשל ) על כל העבודה "מערכת הפעלה אנטי וירוס...וכו' " אני אפסיד זמן וכסף. מצד שני אם אני אעבוד לפי שעת עבודה זה ירתיע לקוחות יגידו "זה ימרח את הזמן כדי להרוויח כסף " אז מה האופציה הטובה ביותר ? כרגע עברתי למחירון לפי שעת עבודה שזה אומר...120 חצי שעה ראשונה וכל חצי שעה נוספת 60 שזה יוצא 180 לשעה ראשונה. וכל שעה נוספת 120 ( 60 + 60 ). ואז אם מערכת הפעלה לוקחת בין שעה לשעה וחצי המחיר סביר ולא בשמיים ואז על תוכנות נוספות כמו אנטי וירוס או OFFICE אני יכול לגבות על המשך זמן עבודה. **אני חייב לציין שכל…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by stone cold,

היום בעיקבות הדיון המעמיק על אלון מיזרחי :'( החלטתי לנסות משהו קטן בהתחלה כתבתי GUNS N RUSES וראיתי כמה קליפים אחרי זה ניסיתי את IRON ושמתי את זה http://www.youtube.com/watch?v=Laxi2nZIxts&search=iron אחד מהשירים האהובים שלי האיכות של הוידיאו אומנם לא משהו אבל זה מגניב שאפשר לישמוע מהר בלי להוריד כלום אני נותן לאתר 8.5 מיתוך 10 ואם הם ישפרו תאיכות של הקול והצליל בעתיד אני יוסיף להם עוד נקודה וחצי

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144827,00.html מעניין מה היה גורם הנפילה.. :

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by netanel1,

אוקיי אז ככה בוא נתחיל מהסיפור המיוחד שלי: נרשמתי בהתחלה לעתודה ולעתידים, וביקשתי ללמוד הנדסת מערכות מידע בבן גוריון, הימים התגלגלו, השבועות חלפו וחודשים עברו וראיתי שהמון אנשים מקבלים כבר תשובות לעתודה רבים מהם מהפורום הזה, לאחר התלבטויות החלטתי להתקשר לברר עם מדור קד"צ, הודיעו לי שלא התקבלתי אבל האוניברסיטה הייתה מוכנה לאשר אותי, אבל, בגלל שאני הייתי מקום 12 אך לצבא הייתה מכסה של 10 אנשים למקצוע הזה הצבא היה חייב לסרב לי, דיברתי עם עתידים והם היו מוכנים לעזור לי וניסו קצת והציעו לי ללמוד מקצוע אחר לבחירתי ולכן בחרתי הנדסת תוכנה ואמרו לי שהתשובות יגיעו אחרי סוכות, ולבסוף עכשיו ב-17:20 סוף כל סוף הודיעו לי שהתקבלתי אבל לא להנדסת תוכנה אלא להנדסת מערכות מידע. עכשיו בגלל ש…

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

פאק זה גאוני... היו צריכים לעשות אחד כזה בישראל... את מי היו לוקחים, נאצי או ערבי עם כפייה :lol:

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. קיבלתי מנילה קרבית ואני לא ממש טיפוס שמתאים ורוצה להיות קרבי ולכן אני שואל. האם אני יכול לבקש מנילה אחרת שבה יהיו לי אופציות אחרות? כי ראיתי איפה שהוא באינטרנט במקרה שמישהו עשה את זה. יש למישהו מושג? אני חושב שאני יכול למצא את עצמי טוב יותר בתפקידים שקשורים למחשבים כי אני אוהב את זה וטוב בזה בהרבה מדברים אחרים כמו לוחמה וכו' (לא שהיתנסתי בלוחמה יותר מידי חחחח אבל אני מכיר את עצמי..)

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=Aym-EgetiQA או בגירסא של PIKA007:

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  8. התקלקל לי מכשיר חשמלי מהם שנקנה לפני חודש בידי תעודת אחריות וקבלה. האם אני צריך ללכת לסניף שממנו קניתי ? האם הפרוצדורה שם היא בד"כ החלפה מלאה ע המקום או שאני מחכה חודשיים שישלחו את זה לאנטארטיקה וינסו "לתקן" ? נסיונות בבקשה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by klayton,

http://www.liveleak.com/view?i=03e_1305301887

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by FresH-MeaT,

תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. אני צריך להגיע ביום ראשון לבסיס בזיקים. האיסוף שלנו הוא מת. מרכזית באשקלון (או מהעיר שהכי קרובה לזיקים, לא זוכר בידיוק). אני צריך להיות שם ב9 ורבע בבוקר - איך אני מגיע בדרך הכי מהירה? חשבתי לקחת רכבת ככה שאני אגיע לאשקלון ב8 וקצת, לקחת משם קו 18 לת. מרכזית ולהמתין. יש דרך יותר יעילה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. היה יכול להיות להיט .

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  13. Started by enzo,

לפני שנה וחצי בערך (סתם עלה לי עכשיו בראש) ראיתי איזה בחור עם מכשיר פלאפון של סמסונג ובעזרתו העביר תחנות בטלוויזיה.רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה עם המכשירים של היום,האם צריך יישום מיוחד?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  14. שלום, אני מחפש כבר מספר ימים מתאם מיני DVI נקבה ל-HDMI זכר כמו בקישור הנ"ל http://www.techmod.co.il/scripts/prodVi ... roduct=179 עברתי כבר בערך 15 חנויות ובכולם או שלא ידעו על מה אני מדבר או שלא היה להם או במקרה הטוב לא היה במלאי. אם מישהו מכיר חנות באזור המרכז (עדיף נתניה - הרצליה) שמחזיקה מתאם כזה אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by MiniMizer,

מכירים את כל אנשי הטלמרקטינג שמתקשרים ומציעים לכם כל מיני דברים מפגרים? ובכן, יש להם סקריפט מיוחד לפיו הם שואלים את השאלות. ה Counter Script (אותו מצאתי היום ברשת במקרה) מוגש לכם, כדי שתוכלו להלחם בחזרה במזיקים הטלפוניים: ;D

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by roma,

http://www.home.no/khaukaas/files/laughing_cat.htm

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by waizman,

מי שראה בשישי כוכב נולד (טוב בשביל להוריד ת'אוכל ), בטח ראה ושמע את שלושת השירים שביצעו המתמודדים שם. אני אחד שלא מתלהב ממש מה wannabes האלה, אבל בתוכנית האחרונה היה ביצוע מדהים לשיר "בתוך" של להקת חיל האוויר ע"י הראל סקעת. מומלץ מאוד לשמוע ולשמור באוסף השירים שלכם... אז לסיכום, ביום קיץ רותח שזה, מומלץ לשמוע את "הראל סקעת - בתוך". עד כאן פינתנו להיום. :-*

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by x-dude,

ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  19. זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא. 1. לאום וירושלים ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים לעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה. 6. ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"…

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  20. כמה ימים אחרי שהושק הטריילר הראשון לעונה החדשה והשונה של סדרת המוטוריקה האלמותית, באמאזון מפרסמים סרטון משלהם שמבקש להזכיר לנו כי היורשת האמיתית, זו עם שלושת המנחים האהובים שפרשו, נמצאת גם היא בהכנה לקראת השקה בסתיו חובבי הטלוויזיה והמוטוריקה אמורים לאהוב את שנת 2016 – שעתידה להביא לנו הן גירסה מעודכנת של Top Gear, תוכנית הרכבים הפופולריות ביותר ברחבי הגלובוס שמגיעה אלינו מבית ה-BBC, והן את הסדרה החדשה של שלושת המנחים הפורשים של Top Gear, אשר חברו אל הענקית אמאזון בכדי ליצור את תוכנית החלומות החדשה שלהם. בשבוע שעבר קיבלנו טעימה מ-Top Gear בגילגולה החדש, אשר למרות השינויים בצוות תנסה לכאורה לשמור על ההומור והשגעונות שקיבלנו בעונות הקודמות – ועכשיו מגיעה תש…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by huber,

הי. יש משתמש כלשהו שפירסם מודעה בטרייד-זון. האימייל שהוא השאיר שם לא תקין. יש דרך אחרת ליצור עימו קשר?

22. שלום לכולם, היום אני פונה למי מכם שמנגנים בגיטרה חשמלית ו/או יכולים להמליץ על האמבקרים אני מנגן כבר כמה שנים והגיטרה המיועדת היא washburn N2 למי שמכיר אני מנגן בעיקר בלוז ורוק קל עם קלין או דיסטורשן (לא צריך מחפש משהו רצחני) המגבר שעליו אני מנגן כרגע הוא FENDER 200W עם דיסטורשן נורה (במידה וזה רלוונטי) התקציב הוא באיזור ה200$ (אני יוצא מנקודת הנחה שאני אצטרך להזמין מחו"ל) או באיזור ה800 ש"ח למוצר טוב בארץ יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by Zeev86,

נוצר במכשיר סדק קטן בצד אחד של המסך באייפון4. לפי מה שהבנתי, מסך כולו יעלה לי להחליף 550-600 שקל. אני לא ממש מבין בדברים האלה, אבל אם הסדק לא מתפשט לאורך המסך כולו, האם יש דרך זולה יותר לתקן את זה? (כלומר, החיישן מגיב כשאני נוגע באיזור הפגום, לכן אולי נסדק המגן ולא החלק של המסך?) ואם יש עדיין אחריות, התיקון יעלה לי פחות?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  24. אני רוצה להמזין מ-SKYPC את הכונן הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~ST1000DM003~7~0.htm אני גר בבאר שבע, אז אני לא יכול לאסוף את הכונן. השאלה היא האם הכונן ישרוד משלוח בדואר? כוננים הם די עדינים ואם הוא יזרק פעמיים ע"ד עובד דואר ממורמר... לא טוב. מישהו עשה משלוח כזה פעם? הכונן הגיע תקין? על מי נופלת האחריות במקרה שהוא מגיע עם פלטה שבורה (אני מניח של הדואר)?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים