כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 חחחחח איזה אנשים קרועים הרג אותי מצחוק חחחח : ;D
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב בכ-30 אלף שקל. השיקול העיקרי שלי הוא אמינות רכב ומעט תיקונים. איזה מכונית תמליצו לי לקנות? אשמח אם תפנו אותי לאתרים דומים ל-hwzone שעוסקים ברכבים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ליס(אני לא דיוע איך זה אצל הוט) הממיר שלהם מתחבר מהחיבור בקיר, בכבל לבן רגיל(כמו הכבלים הישן של הממיר שמתחברים לטלוויזיה) שמעביר גם קול וגם ווידאו על אותו כבל. עכשיו אם אני אחבר לכבל הזה ממיר HD אז השידורים שיוצגו בטלוויזיה יהיו באיכות HD אז למה מאז ומתמיד, לא עשו יציאה של הכבל הזה מהממיר לטלוויזיה? הרי הכבל הזה הוא באיכות HD, והוא החיבור הכי איכותי שיש(אם הוא מעביר HD) כבר במשך שנים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzM4MTAsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= למקרה שמישהו תוהה מה לקנות לי ליומהולדת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
John likes 400 but not 300; he likes 100 but not 99; he likes 3600 but not 3700. Which does he like? 900 1000 1100 1200
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קוד בנוקייה 3320 שבעזרתו ניתן להחליף את ה"רשת מקומית" ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש שולחן פינג פונג/טניס שולחן INDOOR ורציתי לשאול את האנשים החכמים שבפורום: מדוע אני רואה שולחנות ב 800 שקל וכאלו ב- 1600 שקל של STIGA . מה ההבדל? נ.ב- שמתי לב לזה שב-יקרים יותר הלוחות עבים יותר. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת השאלה היה כבר דיון כזה לפני מספר חודשים, אבל זה תמיד מכה בשנית. הסיפור הוא כזה, אני לא נהנה מטקסים ומארועים גדולים (חתונות ברמיצוות ועוד), וזאת אפילו בלשון המעטה. בנוסף לא נהנה להוציא כסף שאת רובו לא רואים בכלל האנשים שמקבלים אותו (אבל זאת בעיה יותר קטנה). הוזמנתי לארוע של חברים קרובים. אמרתי שאני לא מגיע בגלל שיש לי סידורים באותו זמן (גם זאת לא הבעיה העיקרית). הזוג ומשפחתו לוחצים עלי להגיע כדי לשמוח בשמחתם. אמרתי להם ששמחתי איתם לפני ואני אשמח איתם גם אחרי ולא חשוב להיות בארוע. בסוף גם אמרתי שאני לא נהנה הכי בארועים, אבל הם כנראה לא הפנימו זאת. בקיצור הם לא כל כך מקבלים את זה. בעבר הייתי מוותר, הולך ועושה רושם... היום אני בשלב של קצת גם לתת כבוד לעצמי ולרגשות שלי. …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. יש משתמש כלשהו שפירסם מודעה בטרייד-זון. האימייל שהוא השאיר שם לא תקין. יש דרך אחרת ליצור עימו קשר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! אנחנו עוברים לחולון בעוד זמן מה לאזור משה שרת (רחוב אלופי צה"ל) הייתי שמח לשמוע אילו חדרי כושר יש שם באזור (ומה לשם שינוי יש בהם). חיפשתי כבר בגוגל, עקב אי הכרת האזור אני לא יכול לדעת מה קרוב למה. נ.ב. חוץ מימית 2000 תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אומרים שישלחו לי איש שירות כי הבוכנה לא מעלה את הכיסא למעלה כי הוא הגיע בקופסא עם שליח ובטלפון לא אמרו להרכיב פלסטיק כתום כזה שהוא כניראה אחראי שאלתי פעמיים ואמרו שזה לא צריך את זה (לא מאשים אותם, קורה שבן אדם טועה או בלחץ או ממהר) עכשיו לבד אמרו שלא אוכל לפרק את הבוכנה ולהכניס את אותו חלק שצריך להכניס (זה קל להכניס, הקטע שזהו אחרי הרכבת הבוכנה אין דרך חזרה) רק עם איש שירות שיבוא לפה עד סוף החודש מקסימום (מאמין שלפני ) האם אף אחד לא הצליח לפרק לבד את הבוכנה של הכסא שלו? ספציפית מדובר על כסא מטריקס אם הייתי יודע שזה יהיה ככה הייתי מבקש אותו מורכב אבל מה נעשה לא מאשים אף אחד אולי אפילו בעזרתכם נצליח לפרק לבד להכניס את הפלסטיק הכתום ונתקשר לבטל את האיש שירות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ביקרנו בדוכן של Zotac ב-CES 2018, וחזרנו עם חיבה גדולה מאי פעם למערכות מחשב ממוזערות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מישהו יודע מה הסיסמא לביוס שלהם ? זה IBM THINKCENTRE אבל לא מצאתי מה הסיסמא או איך פורצים אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפתעה ! הפתעה ! מסתבר, על פניו, כי יצרניות הרכב קפצו הרבה מעל לפופיק ! עכשיו, מחפשות סולם לרדת מהעץ .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5567997,00.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי תוכנה להורדה אוטומטית של תרגומים מאתר סרטים. התוכנה דורשתבשביל לעבוד .net framework 4 שניתן להוריד כאן : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en את התוכנה עצמה יש להוריד מפה: http://code.google.com/p/automatic-subtitles-downloader/ *יש לפתוח את הזיפ לאיפה שרוצים בעיות/טענות/מענות/בקשות - נא לפרסם באתר התוכנה. כל תרומה תתקבל בברכה! ותודה מראש! - תודות - alon24, staticx
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכםיש לי עדכון למכשיר דרך חיבור USB והוא: D80230B האם כדאי לעדכן ומה זה אומר?האם מרשמלו יגיע למכשיר ואם כן מתי?תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי נוסע בקרוב לטיול ביפן. אני מתלבט מה כדאי לבקש שיקנה לי ב 3,500 ש"ח? אשמח להמלצות מה כדאי לקנות בסכום הזה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש למישהו נסיום עם החנות הזאת?... כי יש נגני ZEN מממש זולים! כדאי לקנות משם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-