כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
או איך שלא קוראים לתוכנית הזו, על אנשים "מאותגרים משקלית" שמנסים לרדת? שמתם לב לשיר היפה של איימי מאן ברקע? תראו מה קורה כשהקריאייטיב לא שמים לב למילים... It's not What you thought When you first began it You got What you want Now you can hardly stand it though, By now you know It's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up You're sure There's a cure And you have finally found it You think One drink Will shrink you 'til you're underground And living down But it's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up Prepare a list of what you need Before you sign away the deed …
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי. מישהו כאן משתמש באתר הזה כדי לרכוש דברים דרך האינטרנט? אם כן, יש לי שאלה. איך הרכישה מתבצעת? האם רק הכסף מועבר או שגם פרטי הויסה (מספר הכרטיס)? כי אני חושש בנוגע למקרה הגנבות והפריצות שקרו בSTEAM. עזבו אם זה אמיתי או לא, אני רק רוצה להיות בטוח שפרטי הכרטיס שלי לא הועברו לVALVE אם קניתי אצלהם משחקים עם PAYPAL. בבקשה תגובות רציניות וממי שיודע. תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי כולם בדרך כלל אני די טוב בלמצוא שמות של קטעים מסרטים\סדרות אבל הפעם נפלתי אז מה שאני מחפש זה ככה יש בהתחלה של הסרט שהוא הולך למועדון ההוא עם כל הקצינים הנאצים ויש ברקע איזה קטע קלאסי של בעיקר כינורות מישהו יודע איך קוראים ליצירה?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
My : Sccoty doesnt know ד"א זה phone ring or ring phone?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389725,00.html ישששששששש!!!!!!!!! סוף סוף לנו... אבל ממה שאני יודע הסתדרות המורים זה עמל, אז איך זה של ארגון המורים?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/s/ap/20070419/ap_on_hi_te/hackers_state_department;_ylt=As2KP8tMd1FbUNJpc.GD_6MjtBAF רגע, זה אחרי פנטגון ?? הבא בתור ?? MICROSOFT והPATCHES שלה.... :lol:
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wJMT_tOGGeo&mode=related&search= חחחח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין להצטרף כסולן או ליווי של גיטרה וקול שני... מישהו מכיר\שמע\יודע איפה (באינטרנט אולי) אני מברר בקשר לנושא ?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה נראה כמו גדוד נגד גדוד, יאללה מיום ליום הנוער מתדרדר בצורה לא רגילה... :-\ http://www.metacafe.co.il/watch/231884/israeli_hooligans/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי ממש מה לראות אז אני רוצה המלצות לסרטים, בעיקר קומדיות רומנטיות, קומדיות ופנטזיה. סרטים שאהבתי: aeon flux, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים, waiting(בעברית זה "סקס והמסעדה הגדולה" ונשמע הרבה יותר גרוע), איזה מין שכנה, נהרות הארגמן, סתום ת'פה!, המשלח, השטן לובשת פראדה, הצד שלו הצד שלה, נחשו מי?, טקסי(הצרפתי, לא הזבל האמריקאי), סיפורים קצרים על אהבה, קינג קונג, שר הטבעות, סדנה לעצבים, סרניטי, אמריקן פאי, באטמן מתחיל, שודדי הקאריביים, האחים גרים למבוגרים בלבד, ביג מאמא, without a paddle, גבר מי שמטפלת, בתול בן 40, על פי חוקי המשיכה, 12 במחיר 1, המלך ארתור, קוקטייל, מטריקס, יורוטריפ, סלולר, קונסטנטין, היום שאחרי מחר. תודה.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
גוועלד, חצי שנה עד הפרק הבא! (פרק 8 של העונה ה-11)
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איזה ציון בפסיכומטרי צריך בשביל להתקבל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטה ו\או במכללה ומה ההבדל בכלל בין מכללה לאוניברסיטה חוץ מעלות שכר לימוד ומה אתם ממליצים מכללה או אוניברסיטה ולמה וכל מידע נוסף יעזור מאוד
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני זוכר שראיתי את הסידרה המצוירת הישנה של באטמן - http://stage6.divx.com/user/salvadoron/video/1171158/Batman-Episode-1 ולסידרה היתה מוזיקה טובה ואופל בקיצור ממש סידרה מוצלחת אבל אז הוסיפו את המיתרומם רובין ויותר מאוחר הוציאו סדרות ילדותיות מאוד של באטמן וכל הסרטים חוץ מסרט מצויר אחד עלובים הכשיו לפי מה שהבנתי הקומיקס היה אפל אז למה לעזזל דפקו תדמות ותסידרה?
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי חבר, ויש לו חברה כבר חצי שנה בערך. ומדי פעם הוא נפגש עם חברת ילדות שלו (לא משהו רציני- היא כמו אחות בשבילו) נקרא לה ד'. אז ד' סיפרה לחברה שלו שהם התנשקו וגם חברות הכי טובות של חברה שלו סיפרו לה את אותו הדבר-יש לציין שאין כמעט קשר בין ד'(הסכסכנית) לבין החברות הכי טובות שלה. הוא מכחיש הכל כמובן ואני בעצמי לא מאמין שהוא מסוגל לעשות את זה. היום הוא התעמת עם חברות שלה ונראה שהן "ניצחו" בעימות וחברה שלו לא מאמינה לו שלא קרה כלום. הבן אדם שבור, ואני מנסה לחשוב על דרכים לעזור לו אבל אני לא מצליח בבקשה תנו רעיונות.
-
- 83 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה בישביל האשכול הזה. אני רוצה לדעת אם קיימת בפניי האפשרות הזאת: נגיד עכשיו ונשרף לי הכרטיס מסך (3 שנים אחריות): יש לי אפשרות להוסיף כסף ולשדרג למשהו יותר טוב?!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
להקת היהודים הוקמה ב 1992 וב 1995 יצא האלבום הראשון "מציאות נפרדת". ב- 1998 האלבום הגיע לאלבום זהב וב- 1999 הם זכו בגלי צה"ל בתואר "להקת השנה". הלהקה עד לאחרונה (גם לפני ואחרי שנבחרו ללהקת השנה) זכתה להתעלמות מוחלטת מצד כלי התקשורת אבל עדיין הם הצליחו - יחסית ללהקה ישראלית שהתעלמו ממנה לחלוטין - בגדול. בהופעות שלהם ניתן לראות אנשים מגיל 10 עד 60. אחד הדברים המעניינים הוא חתך הגילאים שתומך בלהקה. הבעיה חתך הגילאים של הפורום הוא צעיר. אז אם מישהו מכיר מישהו מבוגר ממנו שאוהד את הלהקה שימלא גם במקומו......................לכן מקסימום הצבעות למשתמש הן 3 אבל מי שלא מצביע במקום מישהו שלא ימלא את יותר מפעם אחת
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש שירים שמשלבים ראפ ואלמנטים של מוסיקה קלאסית/אופרה/אלקטרונית, משהו כמו Prince Igor או On The Eve Of War (הגירסה של Jedi Mind Tricks). בטוח שמישהו מכיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
דבר ראשון אני יוצא עוד מעט אם תספיקו לייעץ לי אני אוכל להתחשב בזה אם לא אני אמתין לכם. אנ יחובב מחשבים די גדול ובשנים האחרונות אף התחלתי לתקן לכמה אנשים מחשבים ולעזור להם ברכיששה והרכבה והדרכה וכל מה שצריך ועד כה הקליינטים שלי מבסוטים ואין בעיה. אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי ללמוד עוד דברים וכו' וכו', ידוע לי שכל המידע נמצא באינטרנט אבל לצערי עקב בעיה נוירולוגית הרופאה שלי אסרה עליי לשבת מול מסך המחשב יותר ממספר מצומצם של שעות ולכן (גם בכלל אני מעדיף כך) לרכוש וללמוד מספרים. עכשיו, מצאתי כמה ספרים שדי יכולים לעזור רק תעיינו בפירוט תגידו מה כדאי ומה לא. 1) המדריך השלם לטכנאי Pc רשתות תקשורת http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=11910296 2) טכנאי Pc חומרה …
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לי אין לימודים מכל סוג שהוא אני פתור מלקום מחר ב7 בבוקר!! איזה יופי זה עוד יום לבילויים... אהם אהם אהההה אהם אהם חחחחחח אז איך אצלכם (תלמידי בתי הספר העל יסודיים שבינינו) מתקיימים לימודים? תגבורים? כי אצלי גם תיגבורים בוטלו הכל בוטל
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שמעתי השבוע בגלי צהל פירסומת של חידון תנכי ביום שני הבא בעצמאות בלה בלה בלה... עכשיו ברקע יש מן מנגינת שריקה ושומעים כירכרה כזו ברקע עם המנגינה ואני יודע שיש תכנית בגלי צהל אני לא יודע איך קוראים לה אבל אחת התוכניות שם זאת מנגינת הפתיחה שלה ניראה לי תוכנית היסטוריה אבל לא בטוח אקיצור למי שיודע מה שם המנגינה מכיר את המנגינה יודעת את שם התוכנית או כל רמז אחר ויכול לעזור לי להגיע לשם של המנגינה המון המון תודות לו....
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-