כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
קראתי שבוע שעבר בעיתון של ממון שיש מחר בסביבות השעה 16:00 ומעלה חילוק גלידות בחינם של בנד אנד ג'רי.... בכל הסניפים. מה אתם אומרים, שווה לבוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לכם כתובת שתסביר הכל אני פשוט לא יודע איך מעלים לינק אם מישהו מוכן להסביר אני אודה לו אפשר גם בפרטי כמובן ביי ותהנו <סודר> <סורי - הלינק סודר אבל הוא שבור... העמוד לא שם>
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב קיבלתי עבודה בבית הספר על תיאורית הקונספירציה לגבי פול מקרטני האם הוא חי או מת אני אשמח לכמה שיותר תגובות עם הוכחות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למי שלא מכיר עדיין את זוכת תחרות הכשרונות 2009 באוקראינה מוזמן להתרשם מהציירת בת ה-23 קסניה סימונובה. החיים בברית המועצות בשנותיה של מלחמת העולם השנייה: געגועים: אמנית אחרת, אלינה ווינובה. סיפורי המדבר: מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להתחיל שירות לאומי בקרוב. מישהו יכול להמליץ לי על תחום או יותר טוב תפקיד מעניין,מאתגר ? אני פחות מעוניין בתחום החינוך אבל מוכן לשמוע כל הצעה.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות רק מארצות הברית השאלה אם יש דרך לגרום להם לחשוב שאני מארצות הברית http://www.hulu.com/support
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. עשיתי חשבון ב PAYPAL עכשיו ראיתי שירד לי כסף מהבנק בסך של 8.51 ש"ח. עכשיו אני אמור להכניס איזה קוד של 4 ספרות שהם הורידו ממני כסף. איפה אני מוצא את הקוד הזה? טוב עזבו זה לא הסכום הנכון שהורידו לי. אגב מתי אני אמור לראות חיוב של PAYPAL בויזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה תפקידים אני יכול לקבל בגיוס כלל צהלי? הפרופיל שלי הוא 64 ואני נשרתי מעתודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים! במסגרת הקורס שלי במתמטיקה אני לומד כרגע התמרת לפלס(והתמרת לפלס הפוכה) אני ממש לא מבין את המורה! ולצערי המבחנים קרבים... אז אנשים מי שממכם שיודע על מה אני מדבר אולי יוכל להפנות אותי לספרים(עדיף בעברית) על הנושא שיוכלים להסביר לי את החומר. או אפילו אתרים(אפשר גם באנגלית) שמסבירים על הנושא. - כל כיוון יכול לעזור. - והמורה טוען שאין שום ספר שיסביר את זה(כן... בטח...) ולכן לא אמר לי שום שם של ספר! תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התפוצצתי מצחוק כשנתקלתי באפליקציות למדידת משקל. אחת היתה מצחיקה במיוחד כי היא אפילו ציינה בשם שלה שהיא רק סימולטור למשקל למדידת צמחים. WEED SCALE SIMULATOR או משהו דומה. והמוני אנשים מתקינים את התוכנות האלו כי הם רוצים את הפונקציה וחושבים שזה אולי משהו שאפשרי וקיים. ואני חושב לעצמי, למה שזה לא יהיה אפשרי בעצם? בקלות זה יכול להפוך לפיצ'ר שיהיה בסמארטפונים בעתיד. מה עוד הייתם רוצים שהסמארטפון שלכם יהיה מסוגל לעשות? דברים שאינם מנותקים מהמציאות. שיכולים להיות עם שילוב טכנולוגיות קיימות + תוכנה מוצלחת. אני למשל הייתי מעוניין בתוכנה שמודדת שטח חדר עם מידות קרובות למדויקות וממפה אותו למודל תלת מימדי. רק לצלם…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מתי נתחיל לראות רופאים משחקים ברשת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2899606,00.html
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך חלקים למחשב יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו?? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה דרך אני יכול לברר אם עסק עדיין פעיל או שפשט רגל? אתר או מקום מסוים, הכל יתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי מניב ליליאן שץץקיים מחר בקניון רמת אביב בת"א פתיחת חנות אפל בישראל משעה 16:00 עד 22:00. מישהו מכיר את ניב אישית? מי מתכוון להגיע לאירוע? אני לא יודע אם אגיע, כי יש לי לעשות סימולציות ל- mcdst.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אהלן, לאחר (יותר מדי) שנים בצבא כקצין השתחררתי וכעת אני מנסה להיות אדם קצת יותר מסודר גם באזרחות שעובד עם טבלאות אקסל מסודרות ותיעוד, ומפסיק לכתוב הערות שנעלמות על פתקיות ופנקסים שנאבדים או עם לו"ז של OUTLOOK ורישום אירועים חשובים במקום עם תזכורות עמומות בפלאפון. כמו כן כיוצא חיל התקשוב מאוד התרגלתי לנוחות של עבודה ע"ב שרתים יציבים ונגישים מרחוק (netapp) כך שכל החומר שלי ואפילו הPST של המייל יושב במקום אחד ונגיש בכל מקום שאני נמצא, בלי להתעסק אם הקובץ הכי מעודכן הוא במייל, בDOK, cCD או על כונן C. מה שאני מחפש זה שימוש כללי סטייל "עסקי"באינפורמציה לימודים באוניברסיטה שיתחילו בקרוב, והדגש הוא כי למשך מס' החודשים הקרובים אני הולך לטיול בניו זילנד ותאילנד. אני לא מתכוון לטייל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:s05: [attachment deleted by admin]
-
היי, אני מנסה ללמוד לבגרויות, אני מחפש את חומר הלימודים במקצועות השונים לבגרויות. בנוסף, אני מחפש ספרי לימוד ברמה גבוה, עם הסברים, למקצועות השונים לבגרות. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, היום הרצא אצלנו בכיתה מישהו שבא מטעם לחמן והוא אמר לנו שכדאי לעשות קורס אצלם ב-950 ש"ח 5 שיעורים כל יום במהלך חופש פסח הוא אמר שזה נחשב באונברסיטה 50% מכלל הציון שזה עוד 50% בגרות. 1)האם שווה לפי מה שהם אמרו לעשות את הקורס? 2)האם מישהו מכם התנסה בקורס הזה שייכול להמליץ עליהם מניסיון, וגם מה היו תוצאות הפסיכומטרי שאתם עשיתם?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מדי פעם אני צריך להקליד קוד אימות בחשבון הgmail שלי. הקוד מגיע לסלולארי (מנוי בחברת פלאפון). האם לוקחים ממני כסף על כל הודעת SMS?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות את זה ורוצה לדעת במה זה תלוי ולמי אני צריך לשלם (אם בכלל) ואיך כל הקטע הזה עובד? ואם יכולים לשמוע אותי רק בווינאמפ או בכל מקום? בכל מקרה כל פרטים שיש לכם יהיה סבבה. בקשה תשובות רציניות מאנשים שמבינים תודה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-