כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה המראה החיצוני של DDR1-DDR2 זה אותו דבר? שאלה שניה יש לי לוח אם Motherboard Name Asus P4S800-MX איך אני יודע אם מתאים לי DDR2 ואם זה יפעל אצלי כאלו ..כי הבנתי שזה תלוי בלוח אם. דבר שלישי מה ההבדל ב MHZ בכרטיסי זיכרון לדוגמא זכרונותוDDR2 1024MB 800MHZ CL5וKingstonו ונגיד 600MHZ ........... שאלה אחרונה וקצת לא קשורה היה לי פעם כונן קשיח נישלף גיביתי עליו מלא תמונות ודברים עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב אחר בנפרד הוא מציג לי תכונן כ REW יענו יש NTFS FAT32 לי הוא מציג כ REW ולא מראה לי תכונן במחשב שלי ואן לי דרך להגיע אליו ולמידע שיש בוא איך אני מחזיר אותו ל NTFS או פשוט איך אני מצליח להגיע למידע תודה רבה לכול העוזרים ומצטער אם היתה פה שאלה שנשאלה…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בחופש אני רוצה לעבוד בלפרמט מחשבים\לתת שיעורים פרטיים על כל מיני דברים כללים במחשבים\ עוד חארטות.... ניסיתי להכין שלט ויצא לי מזה גרוע... מישהו מוכן להכין לי שלט (בוורד) שיהיה רשום בו את כל זה ? בבקשה ! אני תולה את זה בלוח מודעות אז אם אפשר בבקשה שיהיה טיפה בולט, תודה רבה רבה למכין ! ;D
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כיודע ,בארצות הברית יש הרבה דרכים ללקחת מ אדם פשוט את מספר האשראי שלו ... כיום אמא שלי ניתקלה באותו תופעה שיחה טלפון בארץ על פרס שהיא בדיעבד קיבלה, היא רק צריכה לשלם דמי השתתפות ... זה נהיה קצת חריג כי לפעמים יש להם שברירי מידע עליך כדי לבנות אאיזשהוא אמון ... אמא שלי הוסיפה ואמרה שאותו סיפור היה לחברה שלה ומרוב תמימותה נתנה את מספר האשראי שלה ...וכך לנמחקו כ 3000 שקלים ... בבקשה ...תידעו את ההורים שלכם ואת סביבכם ...כדי לא ליפול קורבן למעשה שפל כזה ..... (אני כתבתי ...זה לדעתי חשוב ...) נ.ב יכול להיות שזה לא חדש ....אבל כדי לדעת ....
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
-
יצאנו לשחק היום קצת football והנה קטע מצחיק.. http://www.youtube.com/watch?v=YAtqzEu4JpQ
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
-
ככה אני לפני שבוע הגעתי לבסיס חל האוויר 21 טכני בשמו,בוגר אלקטרוניקה הנדסאי. היה לנו שבוע מיונים מבחנים ראיונות לקורסים שכביכול עזר להם להתבסס על המידע בשביל שיבוץ לקורסים. קיצר נתנו לנו חוברת עם מקצועות ואמרו לנו לבחור 5 מקצועות שאנחנו הכי רוצים ללמוד אני בחרתי את שלי. בשבוע לאחר מכן הגיעו השיבוצים ולא קיבלתי שום קורס מבין ה-5 שבחרתי....קיבלתי קורס מסריח שלא מעניין אותי ובטח שלא מקצוע שאשרת בוא לפחות 3 שנים... אני מת לעוף מהקורס הזה לקורס אחר דרג ד לדוגמא ולפי מה שהבנתי לעבו קורס זה מאוד קשה. השאלה שלי האם נפקדות או עריקות תעזור פה או כל דבר אחר כי אני ממש חסר אונים הטכני הזה ממש גהנום!! ואם כן לכמה זמן כדאי להיות נפקד? או מה עוד יכול לעזור לעוף מהקורס?? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
יש לי מזגן בדירה מחברה לא מוכרת (Family) שאחרי חצי שעה של עבודה הוא נכבה ומציג את ההודעה E4 חיפשתי ברשת לממצאים בקשר לבעיה ולא מצאתי כלום שקשור למזגן קיר רגיל (מצאתי כמה הודעות E4 אבל כולם קשורות למזגנים ניידים) אתמול היה אצלי מתקן מזגנים והוא אמר שאין לו תשובה בשבילי והדבר היחיד שנראה לו זה להחליף את כל הלוח האלקטרוני וגם זה לא בטוח יעזור. מישהו אולי נתקל בתופעה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
-
שלום! אם בן-אדם מעשן שפיץ קטן, למשך כמה זמן ה-THC נשאר בשתן, ואיך ניתן לזרז את תהליך יציאתו מהשתן? אשריכם צדיקים!
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
שלום רב האם יש אתר שיכול להציג לי בזמן אמת את שם השיר המדוייק שמתנגן נגיד ברדיו 99? פעם היה אתר כזה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני בן 19, ויש לי רשיון חצי שנה. אחות של אמא שלי מתחתנת בבאר שבע, ואנחנו גרים בבית שאן. אין לנו אוטו ומונית עד לשם זה הון תועפות. אז אמא שלי העלתה רעיון שנשכיר אוטו ואני ינהג לשם, אך אין לי נסיון בתחום הזה. דוד אמר כדרך אגב שאם ההשכרה תירשם על שמי אז יקחו יותר כסף כי אני נהג חדש, ואם זה ירשם על שמו (יש לו רשיון 10 שנה) אז יעלה במחיר הרגיל, זה נכון? מאיזה חברה הכי מומלץ להשכיר באיזור מגורים שלי? (בית שאן) -אני מוכן לנסוע עד לחיפה כדי לקחת את האוטו, לא יותר. על מי כדאי לרשום את האוטו? אצטרך להשכיר ליומיים, אשמח אם תמליצו לי על אוטו נורמלי, שלא יהיה יקר, ושלא יהיה גרוטאה, ושכמובן יהיה בחברה עם שם טוב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קרובי משפחה שלי יכולים להביא לי משהו מארצות הברית אני יכול לבקש מהם לקנות לי זכרונות אבל אם תהיה בעיה אני לא רוצה להדפק תהיה עליהם אחריות גם בארץ או רק בארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
פעם ראיתי איזה אתר באנגלית שרשומות בו יכולות צבאיות של מדינות כולל מספר מטוסים טילים וכו'.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום מפרטי מחשב אבל אין מקום אחר מתאים לפוסט הזה ולפי דעתי הוא מאוד חשוב כי הוא יכול לחסוך לאנשים מאות (ואף אלפי) שקלים בקניית מערכת מחשב. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש פה אנשים שאחרי שהרכיבו את המערכת שלהם ביקשו לקבל עליה הנחה ואם כן אז כמה עלתה המערכת ואיזה הנחה קיבלתם. חשוב לציין גם מאיזה חנות...
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם מתארגנת קבוצה לתביעה משותפת לכל נפגעי השירות של KSP כרגע אנחנו מונים כ 50 איש וזו רק ההתחלה מקווה לשמוע באשכול זה חוויות לא נעימיות שבטוח ש90 אחוז ממי שקנה שם חווה שיהיה שבוע מצוין בינתיים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה החוק אומר? ברגע שהזמנתי הם מחוייבים לספק לי את המוצר או שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה? תודה לכל העוזרים. עריכה: מצאתי בתקנון שלהם: החנות תהא רשאית לבטל עסקה או מכירה כולה או חלקה במקרים הבאים: 12.6.1 נפלה טעות קולמוס , בין אם במחיר המוצר ובין אם בתיאור המוצר . באסה. אני אזמין בכל זאת ונראה מה יקרה. מקסימום יבטלו.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאה You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-