כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
קניתי מוצר מאמזון, ואני לא מרוצה ממנו. יצרתי איתם כבר קשר והם אמרו שאין שום בעיה לשלוח את המוצר בחזרה אליהם. הם סיפקו לי כתובת ואפילו ביקשו ממני לכתוב להם את עלות המשלוח. השאלה שלי באיזה חברה מומלץ לשלוח? ואיך אני דואג שהחבילה שלי תיהיה מבוטחת?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי אתמול כמה דברים בחנות לחיות מחמד, שילמתי במזומן והמשלוח אמור לצאת אליי היום בשעה 18:00. חשבתי על זה במהלך הלילה, והרגשתי שחלק מהדברים שקניתי די מטומטמים אז התקשרתי היום בצהריים לבטל. אני לא מעוניין לבטל את כל ההזמנה, רק חלק מהמוצרים שבה, ולקבל עליהם החזר כספי (ולא זיכוי). בחנות עצמה לא מוכנים, השאלה היא מה אומר החוק בנושא? את הכסף כבר שילמתי במזומן, המוצרים עדיין נמצאים בחנות עצמה ולא יצאו אליי, והתקשרתי אליהם יום אחרי ביצוע התשלום (הייתי בחנות עצמה). אם החוק לא ברור בנושא, אז אני אתפשר ואקח את הזיכוי. גם כך קונה מאותה חנות בעתיד, למרות שזה יהיה בעוד חודש-חודשיים, כשהאוכל ייגמר.
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ומחפש חנות מחשבים אמינה עם מחירים סבירים. בפעם האחרונה שקניתי מחשב, זה היה אצל אייבורי, והנסיון לא היה טוב... למישהו יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן, לאחר (יותר מדי) שנים בצבא כקצין השתחררתי וכעת אני מנסה להיות אדם קצת יותר מסודר גם באזרחות שעובד עם טבלאות אקסל מסודרות ותיעוד, ומפסיק לכתוב הערות שנעלמות על פתקיות ופנקסים שנאבדים או עם לו"ז של OUTLOOK ורישום אירועים חשובים במקום עם תזכורות עמומות בפלאפון. כמו כן כיוצא חיל התקשוב מאוד התרגלתי לנוחות של עבודה ע"ב שרתים יציבים ונגישים מרחוק (netapp) כך שכל החומר שלי ואפילו הPST של המייל יושב במקום אחד ונגיש בכל מקום שאני נמצא, בלי להתעסק אם הקובץ הכי מעודכן הוא במייל, בDOK, cCD או על כונן C. מה שאני מחפש זה שימוש כללי סטייל "עסקי"באינפורמציה לימודים באוניברסיטה שיתחילו בקרוב, והדגש הוא כי למשך מס' החודשים הקרובים אני הולך לטיול בניו זילנד ותאילנד. אני לא מתכוון לטייל…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
במה עדיף להשתמש בכרטיס אשראי או בצ'קים ?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ציטוט: רבים העובדים על מסכים גדולים באופן קבוע נתקלים בבעיה: לעכבר הרגיל לוקח הרבה זמן לעבור מצד לצד של המסך, וגורם לעייפות וכאבים במפרק כאב היד. עכבר זה מאפשר באמצעות DPI מקסימלי גבוה במיוחד לעבוד בקלילות על מסכים גדולים ממש, כאילו היו מסכי 22 אינץ' רגילים. בזכות העכבר ניתן ממש לשחק (ולעבוד בצורה שוטפת, לערוך וידיאו, תמונות וכו') גם במסכים גדולים וליהנות גם שם מתגובה זריזה ומדויקת. אנחנו בדקנו אותו על מסך 42 אינץ" והתוצאות היו מעולות. זה רק אני או שגם אתם חושבים שאין שום קשר בין גודל המסך לעכבר??? מאיפה המחשב יודע או אכפת לו מה גודל המסך??? אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל פשוט זה נשמע לי מוזר......(אבל ממש מוזר)...
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1724881 שווה צפייה.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי תוכנה להורדה אוטומטית של תרגומים מאתר סרטים. התוכנה דורשתבשביל לעבוד .net framework 4 שניתן להוריד כאן : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en את התוכנה עצמה יש להוריד מפה: http://code.google.com/p/automatic-subtitles-downloader/ *יש לפתוח את הזיפ לאיפה שרוצים בעיות/טענות/מענות/בקשות - נא לפרסם באתר התוכנה. כל תרומה תתקבל בברכה! ותודה מראש! - תודות - alon24, staticx
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אין מה להגיד, פשוט תקשיבו. ואל תתנו ל-50 שניות של מוזיקה שאולי טיפה תצרום בהתחלה להפריע לכם. http://www.youtube.com/watch?v=8o3_KfcaIJE ליריקס: http://www.sweetslyrics.com/506061.VIRTUOSO%20-%20Man%20Of%20The%20Hour.html
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאפליקציה של המפות באייפוד שלי (google maps) יש שם כפתור המאפשר לי לזהות את המיקום שלי. כאשר אני לוחץ עליו הוא ממקם אותי על המפה בצורה ממש מדויקת, ולאייפוד אין GPS כך שזה עובד על רשתות WIFI בצורה כלשהיא (זה עובד גם כשאני לא מחובר לשום רשת, רק ה WIFI עצמו צריך לפעול). השאלה שלי היא על פי מה הוא מזהה את המיקום בצורה כזו מדויקת?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LqiJJN2r_bc הקטע המצחיק ביותר מכל סרט אי פעם, כמובן שמ-Four Lions האגדי...
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשלוח מכתב אל מחוץ לעיר מגוריי. ממה שזכור לי פעם היה תיבות למשלוח מכתב בתוך העיר ואל מחוץ לה. לא שמתי מכתב בתיבה בערך מאז שהייתי בן 4 ואמא שלי אמרה לי לשים כך וכך... מה קורה היום אין יותר תחלוקה הזאת נכון? ובכל זאת יש 2 תיבות דואר אדומות מול סניף הדואר, האם זה משנה באיזו מהן שמים? אני די בטוח שלא ושכל הדיון הזה מיותר, אבל בשביל השקט הנפשי אם מישהו יחזק את דבריי זה יהיה מצוין. תודה מראש... זאב.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הזמנתי את ההוט מגיק במחיר של 21 שקל לחודש בגלל שאני מחזיר ממיר ישן עכשיו יש לי כמה שאלות עליו 1. כמה אתם שילמתם על הממיר (למי שיש כמובן)? 2. באמת אפשר לעצור תמונה בשידור חי למשל חדשות ? 3. וכמה זיכרון יש על ההארד דיסק ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעבוד ופתחתי חשבון בנק בבנק הפועלים. אחרי שחתמתי על 500 מיליון טפסים (ועוד כמה חתימות במחשב) , הפקידה הוציאה לי כרטיס ובאתי ולקחתי אותו היום ושחכתי לשאול דבר אחד- האם ניתן לקנות איתו דברים . זאת אומרת,חוץ מלהוציא כסף מהמכונה ניתן לקנות איתו דברים בחנויות וכו? נ.ב על הכרטיס רשום ישראכרט "צעיר" ,עד גיל 18 , למטה רשום DIRECT ,פעיל רק בישראל וכו . תודה.
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד ורציתי לשאול עד כמה זה מזיק / לא מזיק להשאיר אותו דולק בלילה בשביל להוריד קבצים מסויימים. תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני אומר בוא נעשה שרשור של חוקים שכן יעזרו למדינה נניח : איסור על שימוש באקספלורר לאנשים שגילם נמוך מ65 ואינם לוקים בפיגור שכלי
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-