כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
הוא לא רוצה לגלות יותר ולי אין סבלנות התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם! כיום אני מתאמן בתוכנית הבאה: A: חזה+יד קדמית B: כתפיים +רגליים C: גב+יד אחורית וחוזר על הABC פעמיים בשבוע ז"א 6 אימונים בשבוע שבתחילת כל אימון 30 דקות אירובי. כל אימון כשעה ורבע. האם התוכנית הזו בריאה? מה היתרונות/חסרונות? מה אתם ממליצים ולמה? תודה וערב טוב!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני משרת כרגע כמנהל רשת בקריה, וחשבתי על האפשרות לצאת לקצונה, דבר שרציתי כבר מגיל 14.. הבנתי שזה קצונה תקשובית במסלול של 8 חודשים ולא 4 כמו שלישות, המסלול הארוך לא מפריע לי אבל כן הדברים הבאים: 1. מתא"ם, הבנתי שאין לי מתא"ם, כי כבר בצו הראשון קיבלתי נתונים נמוכים מאוד (קבא 48 דפ"ר 50).. והיה לי בעיות להכנס לתפקיד של מנהל רשת, הייתי צריך לריב קצת עם אנשים עד שקיבלו אותי. האם אני אוכל לערער, ואם כן מה הסיכוי שיקבלו אותי? 2. פרופיל 45, עקב בעיות ברגליים, וכולסטרול גבוהה/משקל יתר, ירד לי הפרופיל דרסטית. האם הפרופיל יפריע למשהו בקורס? ואם כן מה אפשר לעשות.. 3. ת"ש בבית, אבא שלי נכה, וצריך את עזרתי, אני לא אומר שכל יום, אבל כן יצטרך את העזרה שלי בסופשים, האם יש אפשרות לקבל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפעמים יש קיטועים יש אפשרות שיהיה אגירה של 30 שניות או יותר?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! קודם כל אני יגיד שחיפש בגוגל הביא לי רק תוצאות של תחזוקה אבל השאלה שלי היא איך לחטא ז'קוזי בצימר לדוגמא או בית מלון שאני לא ישהה שם הרבה והז'קוזי שם מלא בחיידקים ואני לא יודע מה של אנשים שהיו שם לפני ועשו מה שעשו...\ בקיצור התהליך צריך להיות אפקטיבי ומהיר אני ישמח לשמוע דרכים לעשות את זה מכם אם יש לכם ניסיון או סתם רעיון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
הירשמו דרך הלינק ותקבלו קוד קופון ל 10$ הנחה וודאית על כל המוצרים ! http://goo.gl/E44C9F
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש הבדל בין זה לבושם רגיל?
-
- 5 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שאני מסתכל על פורום מפרטים לא רואים בכלל מפרטים מבוססים על מעבדי AMD אפילו המפרטים הבסיסים לעבודה משרדית וסרטים מבוססים על מעבדי אינטל (ובצדק) אין כמעט טאבלטים או סמארטפונים שכוללים שבבים של AMD וכעת הם דחו השקת סדרת מעבדים חדשים ל 2016 http://news.softpedia.com/news/AMD-Won-t-Release-a-New-Desktop-APU-Until-2016-FM2-Will-Have-Time-to-Grow-Old-452087.shtml
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תיק קשיח או סמי-קשיח (בעל מסגרת קשיחה עטופה בבד), במימדים של פחות או יותר 90*15*5 ס"מ. עדיפות לקשיח, רצוי מרופד או כזה שאפשר להדביק לתוכו ריפוד בצורה הרצויה. מישהו יודע איפה מוצאים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש דשא לגינה בייתית, שיראה יפה כל השנה, בעיקרון באזור שהוא אמור להיות בו רוב היום יש שמש, עכשיו יש שם רשת צל, אבל סביר להניח שזה ישתנה אז הדשא צריך להיות עמיד גם לרוב היום שמש וגם לצל, יש למישהו המלצה לסוג דשא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני קורא טקסטים, מאמרים וכתבות לאחר שעה בערך אני חש עייפות וצורך לעשות הפסקה מקריאה. הרבה פעמים אני נרדם לאחר קריאה שורה תחתונה קריאה משפיעה עליי לא טוב בכך שהיא גורמת לי למאמץ ועייפות האם מישהו מכיר איך למנוע תחושה זו ? לפעמים אני קורא שעה עושה הפסקה ואז שוב קורא שעתיים עושה הפסקה ונרדם תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי העדרות ממש ארוכה נכנסתי לבקר קצת באתר. נחמד לראות את אותם הדבילים מתווכחים על אותן השטויות גם אחרי 10 שנים, ילדים ששנות הלימוד במערכת החינוך לא הועילו ליכולת הביטוי או הכתיב שלהם, עיצוב חדש ומציק מאי פעם לפורום ומילפורד קיוביקל אחד שהוסיף כתב הבהרה בחתימה שלו (מה עשו לך מסכן, יש לי דה-ז'וו לתקופה של PC-TIP) אז- שלום לכולם
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בכל סוף שבוע נציץ אל המוצרים החדשים שהושקו - מקלדת מכאנית מלוג\'יטק, כונני SSD ממיקרון ומארזים מעניינים הם רק חלק ממה שראינו השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-38/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה של הדיוט, יש לי דרך כלשהי לדעת אם פרצו לי למחשב ? התעוררתי בבוקר ופתחתי את הדפדפן, הפונטים היו על גודל אחר לגמרי מהרגיל. כאילו מישהו חיפש לקרוא שם משהו והגדיל את הכתב עם ctrl + בנוסף תיקייה אחת הייתה פתוחה. יש לי זיכרון צילומי מעולה לגבי הפעם האחרונה שבה נגעתי במחשב, כך שאני יודע טוב מאד מה היה פתוח ומה היה סגור אם מישהו פורץ לי למחשב, האם הוא בעצם יכול לעשות שם מה שהוא רוצה? לפתוח תיקיות, למחוק קבצים, להיכנס לדפדפן שלי ומשם למייל וכו' וכו'... ? יש לי חשד לגבי בנאדם מסויים. יש לי את הפייסבוק שלו, אבל סביר להניח שזה לא נותן כלום. עזרה בבקשה !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מאחל לכם גמר חתימה טובה, שניחתם לחיים טובים. צום מועיל לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רושם כאן גם מתוך סקרנות וגם מתוך תהייה של ממש. חיפשתי מוצר מבוקש מאוד באיביי - iPhone. מצאתי מודעה. מוכר עם פידבק מדהים - מעל 5000 פידבקים חיוביים. הייתה לו מודעה מפתה (למעשה - יותר מדי מפתה). אבל בגוף ההודעה הופיעה כתובת אימייל ששם ביקש מהקונים לפנות אליו. בקצרה: מדובר ב scammer. מה השאיר אותי המום: - חיפוש אחרי ה item number כעת לא מעלה שום תוצאות ב ebay. - היסטוריית הדפדפן שלי בבירור מראה את הכתובת הבאה ואת מספר הפריט (ראו למטה). - המוכר שלכאורה מכר את ה iphone מתעסק באופן קבוע אך ורק בחלקי חילוף לרכבים. ואני שואל את עצמי - האם הוא פרץ לחשבון ה ebay של המוכר, או שהוא הצליח למצוא חולשה באתר של ebay עצמו (הישג בלתי מבוטל)? - לא נראה לי, אבל חליל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום למי שקורא רציתי להמליץ על סוכריות טעימות שקיבלתי וזה סוכריות שנראות כמו שברי זכוכית ויש להם טעם של " בן גיי " כמו המשחה שמורחים שנתפס לך השרירים. יש להם ממש את הריח של הבן גיי וטעם דומה מאד חחח יש כאלו שלא אוהבים את זה אבל אני מאד נתפסתי לטעם הזה וזאת פעם ראשונה שאני אשכרה אוכל " בן גיי " קוראים לסוכריות האלה ice chips בטעם wintergreen לא רוצה לתת קישור כדי לא לפרסם חנות כזו או אחרת תגגלו את השם. תמונה :
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, תוכלו לעזור לי למצוא מהיכן אני קונה את הפקקים הנ"ל שימנעו מאבק מיותר להיכנס לחיבורים? דוגמא להמחשה:
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב אני עם כאבי עקב כבר תקופה ארוכה,הלכתי לאורתופד ונשלחתי לצילום רנטגן לא נמצא כלום,לאחר מכן צילום אולטרסאונד לא נמצא כלום. השלב הבא מבחינתו זה לעשות לי זריקת סטרואידים שאם יש דלקת היא תעלם. קצת מלחיץ אותי הקפיצה לטיפול בלי מציאת הבעיה באמת ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שקיבל טיפול כזה בעבר לאו דווקא בעקב אם יש תופעות לוואי,ואם זה מומלץ בכלל... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תעשו מצווה ועזרו לידידה טובה https://docs.google.com/forms/d/1nUM6W0AwFCDB3ju98mew4xXDX2NFpltoTLtnu4jYGPc/viewform
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורשמתי לי בדיוק את הרכיבים שאני רוצה והכל וההפרש שיוצא בין סניף רגיל לסניף באילת זה בסביבות 400 ש"ח שזה הרבה.. השאלה אם זה באמת כדאי? במקרה נתקלתי בתקנון באתר שלהם ורשום שם שאם אני קונה מחשב באילת אני יכול להחליף אותו רק באילת ואם יש בעיה זה סיפור.. כמה בעיות הם עושים בשביל שפחות אנשים יקנו שם, מעצבנים.. אז מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כל חובבי השעונים למיניהם. בתור מישהו שנפל לתחביב היקר והנפלא הזה לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקדם אותו ואת קהילת חובבי השעונים ושעוני היוקרה בארץ התחלתי ביצירת קבוצה בפייסבוק שהיא ממש מקצועית עניינית ומוצלחת ולאחרונה אף הקמתי פורום ייעודי לנושא. הכל לא מסחרי וללא מטרת רווח, נטו רצון לקדם את הקהילה בארץ. אשמח אם תרשמו תצטרפו, תספרו לנו איזה שעונים יש לכם ואילו הייתם רוצים שיהיה לכם, תשתתפו בדיונים ותעזרו לקהילה לצמוח. אנחנו עושים גם מפגשים מידי חודש או חודשיים כך שזה בכלל נחמד ויש הזדמנות להכיר אנשים כמוכם. היום העלתי סקירה על שעון סייקו קינטי חדש שיצא ב 2014 מקווה שתהנו.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-