עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, לאחר דיונים רבים בנושאי אקטואליה ופוליטיקה שקראתי או השתתפתי בהם, ברצוני לערוך סקר בין קוראי הפורום ולבחון את דעתכם: האם אתם בעד קיומה של במה פוליטית בפורום מחשבים או נגדה? הסיבה העיקרית לסקר היא כתוצאה מביקורת אישית שלי ושל עוד מספר חברים לגבי תרבות הדיון בפורום הזה. נראה כי כולם מאד מתקשים לייצר דיון שעומד בחוקי הפורום ומסקירה קצרה אפשר לראות שבנושאים מהותיים בפורום הזה לא נערכים דיונים מבלי שיחוו שם חברים עלבונות, קללות גידופים והשמצות. דעתי האישית היא שיש או לסגור את הפורום או לאפשר לו לפעול תחת אכיפה הדוקה של תרבות הדיון וחוקי הפורום, אכיפה שכרגע איננה מתרחשת ברמה הראויה למיטב דעתי.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  2. מישהו יכול להסביר לי בצורה הכי פשוטה ?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by liavliavz,

אחרי ששלחתי לפה טראקים שלי אמרו לי שאני חייב להישתפר אז השתפרתי מאז? מה יש עוד לשפר? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=8rU_SjIZ5RY

4. Started by issac,

ערב טוב, צריך את עזרתכם במציאת תחפושת, מדובר בתחפושת לזוג גברים שהפואנטה היא שהוא אשכנזי ואני ואתיופי. לצורך העניין שנה שעברה התחפשנו לדמויות מהסרט גברים בשחור, והשנה חשבנו על "ג'אנגו ללא מעצורים". רעיונות יתקבלו בברכה, תרגישו חופשי להתפרע עם הדימיון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://postimg.org/image/pzkb9kk8d/ שאלה 9: תשובה א' שאלה 11: תשובה ג'

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ovid,

הזמנתי חבילה מארה"ב הם שלחו את זה דרך DHL , זה הגיע כעבור כמה ימים לגרמניה ומשם בתאריך 24/2 כתוב שזה כבר נשלח לישראל. עבר יותר מחודש והסטטוס האחרון שיש לי זה שזה נשלח ב24 לארץ. אני מתקשר לדואר ישראל אומרים לי זה לא הגיע לארץ, מתקשר לDHL הם אומרים שזה נשלח ב24 כבר לארץ ולא הגיוני שמטוס טס מעל לחודש מגרמניה לישראל. מה אני עושה? יש לי מספר מעקב עם CK בהתחלה.. אני זוכר פעם קודמת כשהיה לי עם CP בהתחלה כן הצלחתי לבדוק היכן החבילה בארץ בדיוק, אבל את המספר מעקב עם CP נתנו לי מדואר ישראל לאחר שנתתי להם מספר מעקב עם CK והיא המירה לי לCP. הבעיה שעכשיו הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב, או לשים את ידי על קובץ שיכיל את כל מספרי הסלולרי האפשריים, תאורטית, בארץ. מספר סלולרי בארץ מורכב מעשר ספרות ותמיד יתחיל ב 05, כך שכל הנותר הוא לחבר את כל הצירופים האפשריים בשמונת ה"קוביות" הנותרות, או פשוט לקחת קובץ של כל הצירופים האפשריים ל 0-9 בתבנית של 10 ספרות. למישהו יש רעיון? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________

9. Started by Kukishin,

לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. סמסונג מאכזבת משתמשים עם עיכוב משמעותי בהשקת One UI 7, מעלה שאלות לגבי מחויבותה לעדכונים מהירים ומשאירה מיליוני משתמשי גלקסי מאחורלכתבה

11. סכנה מיידית: שש פרצות אבטחה מנוצלות באופן פעיל, סוכנות הסייבר האמריקאית מזהירה משתמשים לעדכן מחשבים עד ה-1 באפריל או לכבותםלכתבה

12. עם סיום התמיכה ב-Windows 10 באוקטובר הקרוב, ChromeOS Flex מוצע כחלופה חינמית למחשבים שאינם תואמים ל-Windows 11לכתבה

13. המיזם החדש והמאתגר של xAI מכוון לדבר אחד: להוכיח שחברת תוכנה יכולה לתפקד באופן מלא ללא מגע יד אדםלכתבה

14. שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ? מה דעתכם? אני משחרר אותו ב1500 ש"ח מזומן דרך הדואר.

15. Started by Alexkmr,

אני מנסה לקנות משהו מאייבי. בהתחלה שניסיתי לשלם עם PAYPAL זה כתב לי :PayPal is currently unavailable, so you will not be able to pay with PayPal at this time אחרי שניסיתי עוד כמה פעמים זה כתב לי Sorry, we could not complete your request at this time. מה הולך פה ??? רציתי להתקשר לשירות לקוחות שלהם אבל הוא סגור עכשיו

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  16. היי, אני חושב על להתחיל ליצור סרטונים על המשחק GTA 4, אז אני מתחיל לעשות דיונים בקרב כמה פורומים ישראלים/אמריקאיים, ככה שאני אדע מה הכיוון שרוב הקהל שלי יאהב, אז אני חושב על סרטונים קצרים יחסית, עם מדי פעם עלילה קטנה (?), שתתן רקע על הסרטון. אז קודם כל, הסרטון שאני אראה פה, נהנתם לצפות בו? אם לא, מה היה חסר בסרטון (בכלליות)? האם אתם רוצים לראות בעתיד עוד סרטונים בסגנון? קישור לסרטון: http://www.putlocker.com/file/4B08F128B8F5FEEB

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by Lanzar,

PART 1 PART 2 לראות את 1 קודם ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Gilo2005,

אהלן חברים מישהו יכול להסביר את התהליך של הזמנת מוצר כולשהו מחו"ל מה צריך ואיך לדעת על מה לשלם מכס מעמ וכו. אשמח לעזרה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כשמחפשים לפי אימייל בפייסבוק, ניתן לאתר ולמצוא את הפרופיל שלך גם כשהוא מוסתר. (בהנחה והאימייל שייך לפרופיל שלך) האם יש דרך שלא יוכלו לאתר אותך לפי האימייל, מבלי לתת לפייסבוק כתובת אימייל חדשה וייחודית? אני אנסה להבהיר: נניח ויש לך כתובת אימייל שמוגדרת בתוך הפייסבוק: xxx@gmail.com גם כשהיא מוסתרת לעיני אחרים ומוגדרת כ- Only me. עדיין ניתן לחפש ולאתר את הפרופיל שלך, לפי חיפוש הכתובת בפייסבוק.

20. שלום אני רוצה לצפות בסרט דרך נגן זה כי יש לי כרטיס קול שתומך ב Dolby Hedphone והנגן הזה תומך במקודד אבל הנגן הזה לא מפעיל כתוביות לא מובנות יש דרך להפעיל כתוביות דרך נגן זה ? חיפשתי הרבה זמן מידע על זה באינטרנט לא מצאתי כלום האפשרות היחידה שאין מצב שאני יעשה אותה היא להדביק כתוביות לסרט דרך תוכנה אבל זה לוקח הרבה זמן במיוחד לסרטים BluRay x264 720p-1080p יש דרך אחרת אולי תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

פרסמו את התוצאה שלכם + שם המעבד שלכם. אצלי: athlon iiX3 445 ליבה רביעית פתוחה עם OC ל ghz3.33 (215*15.5) 09/09/2011 13:53:38 Benchmark results: 09/09/2011 13:53:38 Number of CPUs: 4 3352 floating point MIPS (Whetstone) per CPU 7050 integer MIPS (Dhrystone) per CPU

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by AliceInChains,

האם משהו מכם משתמש בתוסף NoSquint על FF ללא בעיות בצפיית תמונות ב FaceBook? בכל אופן, התוסף מאפשר בין היתר שינוי צבע גלובלי לכל האתרים על פני ברירת המחדל שהיא רקע לבן. האופציה הזאת מאוד יעילה כי היא פחות מאמצת את העין מול המסך בזמן גלישה, אם בוחרים בצבע רקע כהה. מי מכם המתכנתים יודע זאת בזמן תכנות בסביבת עבודה "לבנה", כך שהיא מאוד חיונית לי. הבעיה היא שבזמן צפייה בתמונות מתויגות בFB, אופצית הצבע הזו חלה גם על התיוגים בתמונה כך שכל התמונות המתויגות באנשים נראים כאוסף ריבועים המסתירים פרצופים. קצת קשה להסביר במה מדובר, ומטעמי פרטיות לא אעלה תמונות המקורבים אלי.... אך אשמח אם משהו שמכיר את הבעיה יתייחס, אשמח מאוד אם משהו מכם יוכל להוריד את התוסף, לשנות את צבע רקע הדפים ולהבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Lior4543,

ערב טוב, אני צריך שתמליצו לי על חנות נעליים שיש לה סחורה במידה גדולה, אני בעל כף רגל גדולה, מידה 48, ותמיד אני חווה בעיה בלמצוא זוג נעליים שבאמת מספקות אותי, עד היום הייתי קונה רק נעלי טיפוס שבאות במידות גדולות, אבל עכשיו נמאס לי מזה, ואני רוצה למצוא לעצמי זוג נעלי ספורט במידה גדולה, איפה בירושלים אני יכול למצוא חנות כזאת. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  24. לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש. אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html עד כמה נכון המידע שברשותי? והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני בפירפוקס הגרסה הרישמית המעודכנת ביותר מאז השדרוג האחרון יש לה בעיה לעשות "הדבק" בפורומים אין בעיה לעשות "ציטוט" רגיל באותו דיון אבל "הדבק" רגיל לפעמים פועל ולפעמים לא אני רוצה לדעת עם זה בעיה נפוצה או שזה רק בעיה במחשב שלי עם זה נפוץ אז נוכל לפנות למנהלים בבקשת תיקון

• 5 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.