עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נוצר לכם מצב שמשקפיים מחליקים ולא מחזיקים היטב על אוזניכם? אצלי זה בעיה במיוחד בקיץ בזמן התעמלות פיזית ואני מחפש פתרון. אני מאמין שסוג של מסגרת היא נקודה חשובה מאוד. יש לי מסגרת שעשויה מפלסטיק והיא מחליקה אחרי שנוצרת קצת זיעה ואני מחפש פתרון. האם יש פתרון למישהו או שעליי לחשוב על רכישת מסגרת חדשה? האם מסגרת שעשויה ממתכת יותר טובה מבחינת אחיזה מאשר מפלסטיק? חשבתי שיש חוטים שניתן לצרף לקצה של מסגרת מכל צד ולקשור ככה שמשקפיים לא יפלו. משהו כמו זה אבל למשקפיים ויותר דק:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רציתי לשאול שאלה: מה מעשיר יותר את אוצר המילים פתירת תשחצים או קריאת ספרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by balon007,

אחרי הדיון הקודם שלי הבנתי שלא כדאי לקנות בKSP בשום אופן... אז איפה כן כדאי? הבנתי ש"נעה מחשבים" חנות טובה והיא גם לא כ"כ רחוקה מהבית שלי. מה אתם חושבים על "מרדנית"? ואם אתם מכירים עוד חנויות טובות באיזור עפולה/עמקים/חיפה/קריות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294 עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות! איזה רכב !!!!!!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  6. אנשים יש פה מישהו שלומד בהנדסאים ?? אני מהנדסאים :AR15:

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by redti,

אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by Iv0ry,

הנה השאלה איך אפשר לדעת את התנאים+הפתרון? http://www.siz.co.il/my.php?i=lmjzzi2tzmy5.bmp

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by glassmoon,

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  10. היי חברים. שואל בשיא הרצינות,בארץ קופסא קטנה של נחלה עם 50-60 גרם עולה סביב ה32 שקלים. לעומת זאת בחול המחירים הרבה יותר שפויים כ2.5 דולר לחבילה שעולה בארץ 32-35 שקלים. אני מעוניין לקנות קילו ב35 דולר,השאלה היא מה לגבי המכס,איך הולך החישוב שלהם,ראיתי באתר שלהם 350 אחוז מס על טבק למקטרת,אין משהו שאומר על נרגילה באתר של המכס.

11. יש לי מחשב ישן בבית P2 6 גיגה 64 זכרון (כנראה SDRAM) ו GFORCE2.... וממש אין מה לעשות איתו סתם עומד בבית... בלי לעשות כלום... משהו מכיר איזה מישהו או איזה אתר או חנות שקונה מחשבים ישנים ?? תודה מראש... 2יי 2יי (לאיזה עוד פורום אפשר להכניס את ההודעה הזאת)?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by Or ei,

ראיתי באופיס דיפו כיסא מדגם לונדון הבעייה שהוא עולה 500 ניסית לחפש ברשת בפומביות וכו' אבל לא מצא לי כלום מישהו מכיר אולי איזה חנות (שיש לה אתר) שמוכרת את הכסא במחיר יותר נמוך? http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=528646&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375372&SID=G8US4SRB7DKH8H19QSGL61KX4EK660A1

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  13. השיר מופיע בפרסומת לסידרה "עמוק באדמה" המשודרת בערוף XTRA HOT ברשת הכבלים HOT. HELP ME ? PLEASE ? בתודה מראש, קובי.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Chymes,

מחר אני אמור להתייצב בתל השומר, אבל אני לא יודע איך להגיע לשם. על איזה קו אני עולה בתחנה מרכזית בתל - אביב? כמה זמן אני נוסע? עד איפה אני אני נוסע? ספרו לי הכל. זה מאד מאד מאד חושב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ben060,

www.surfplanet.co.il/logic.html משחק חשיבה מאתגר ביותר שמצריך הרבה היגיון, יכול להיות חלקם יודעם איך לעבור שלבים אז לא להרוס. תהנו. הגעתי לשלב 9 אנלא יודע איך מתקדמים

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  16. שימו לב http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3419715021 הגעתי איתו לזה שאני מזמין ממנו 16 מאוררים (הוא מוסיף עוד אחד שהוא לא רשם שיש לו) ב 57 דולר עם הזמנה (משהו כמו 256 שקל) עכשו .. אין לי ממש מה לעשות עם כל כך הרבה =\ אז אני רוצה להתחלק עם מישהו (אחד) שכל אחד ישלם 128 שקל ויקבל 8 מאוררים לדעתי זה מאוד משתלם בהתחשב שבפנדאס הם לוקחים ממך 50 שקל על מאורר צבעוני אחד ו100 על מאורר בצבע אחד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_632&products_id=2741&PHPSESSID=3bc1933626297e1c49f4ea38d19c6b18 וכן אני יודע שזה של אנטק וזה למה זה כזה יקר.. אבל עדיין http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=832 50 שקל לאחד גנארי.. …

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by r1plet,

שלום, אני מקווה שהפוסט הזה במקום הנכון. בכמה +/- כדאי לי למכור משתמש סטים צנוע עם המשחקים הבאים: Call of Duty Modern Warfare 2 (שבא עם הדיסקים המקוריים, הקופסא והספרון הכול כמו חדש) Portal Alien Swarm (אם אפשר להחשיבו בכלל כי כרגע זה משחק ללא תשלום) ?

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by elvisalive,

אני מגיש תביעה לביטוח לאומי לקבלת דמי פגיעה לאחר תאונת עבודה לתביעה אני צריך לצרף 3 תלושי משכורת של רבע השנה האחרונה שלפני יום הפגיעה זה היה היום השלישי שלי בעבודה החדשה שנפצעתי ועד היום אני לא כשיר לעבודה הבעיה פה שלא עבדתי רבע שנה קודם לפגיעה אלא עבדתי רק חדש אחד בעבודה אחרת לפני הפגיעה( יש תלוש) אני לא יודע מה לעשות, האם להגיש להם תלוש אחד של חודש לפני או לא להגיש להם את התלוש שכן הם מבקשים 3 תלושי משכורת. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by CASIOMAN,

אז ככה יש לי 2 ממירים אחד מקס אחד HD לשניהם שלטים שחורים אחד לא מתאים לשני השלט של הHD נפטר איך אני מגדיר את השלט השחור השני שיתאים לHD? אני יודע שזה קוד אני לא זוכר איזה תודה

• 5 תגובות
    • 21.3k צפיות
  20. Started by shayb19,

CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  21. להל"ן שני שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה - לא באתר ולא בגוגל: 1. לאחר לימוד תואר ראשון במדעי המחשב , במקרה וארצה ללמוד תואר ראשון בהנדסת חשמל האם אני אקבל פטור מקורסים שלמדתי בתואר ראשון במדעי המחשב? 2. אם אלמד תואר ראשון במדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון שנה ראשונה האם אוכל לעשות שנה שניייה באוניברסיטת תל אביב? 3. אם אני יעשה תואר ראשון במכון הטכנולוגי חולון, האם אוכל לעשות תואר שני באוניסרסיטאת ת"א? 4. האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש? אודה לכם תוכלו לענות על שאלות אם בפירוט מידע ומניסיון.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  22. היי כולם כמו שכתבתי אני מחפשת חנות טובה ואמינה בב"ש (הבחורה שתקנה את המחשב גרה שם ולא רוצה להצפין גם לא עד אשדוד ל- IQPC) בינתים יש לי את פנדה, אבל הם קצת יקרים + התקציב ממש לחוץ. יש מקום מומלץ אחר? תודה ואגב מנצלת את ההזדמנות לבקש שתגיבו לבקשה שלי למפרט בשבילה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300986.msg2637915#msg2637915

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by The_overclocker,

החלטתי לקנות שולחן פינג פונג (טניס שולחן), לא משהו רציני סתם בשביל לשחק עם חברים. יש למישהו המלצות ? ראיתי כלמיני מחירים בזאפ, אבל אני לא מצליח להבין מה יותר טוב ולמה. יש שולחנות ב800 ש"ח ויש ב2000. אני לא רוצה לקנות זבל סיני שיתפרק אחרי שבוע, אבל גם לא רוצה לבזבז כסף על שולחן שעשוי מחומרים סופר איכותיים כשהוא סה"כ יעמוד איפשהו בבית... מישהו יכול להמליץ ? כל תגובה מבורכת.

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by HiperPsY,

שנה שעברה עשיתי את השאלון של C ואת הפרוייקט ועברתי אותם בהצלחה , השנה הלך לי ממש חרא במודלים ועיצוב , אם אני נכשל השנה אין לי את כל ה 5 יחידות או שבעצם עושים ממצוע בין השאלונים? זה ממש חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.