עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by m0sh,

טוב חברים יש לי נושא שבאמת מטריד אותי וממש מקשה עלי. אני בצבא לא הרבה זמן ...קרוב לחצי שנה עם פרופיל 45 על מחלת עור... עכשיו בזמן האחרון המחלה התפרצה וקיבלתי כמה גימלים...ביום שני האחרון הרופא יחידה שלי נהדם ואף אמר לי שאני יכול לצאת מהצבא וזה לא מקרה ראשון. אני בעקרון לא עושה כלום בצבא ולא נהנה אבל פה בא המכשול... מצד אחד אני לא עושה כלום ואני מבזבז את החיים שלי בעוד שאני סובל ממחלה לא נעימה אבל מצד שני כולם עושים את זה וחברים שלי כולם בצבא,אז מה אני יצא מהמסגרת...זה ישנה את כל החיים שלי קשה לי מאד להחליט ובגלל זה אולי חברה פה יוכלו לעזור לי... תודה

• 85 תגובות
    • 8.5k צפיות
  2. Started by aviram20,

היום.. בשעה 4 בערך יצאתי מהעבודה לדואר וראיתי את האולפן השקוף לכמה שניות היה שמה איזה שיר שמישהי שרה שיר מזרחי שמח כזה .. אני לא בטוח שזה היה בדיוק באותה שעה אבל אני זוכר שהיא לבשה גופיה סגולה כזאת.. מאז השני תוים האלה מרצרצים לי בראש ולא נותנים לי לישון אני לא מצליח לשמוע שום שיר ואני ממש חייב לדעת מי שר את השיר הזה ? מי הקינג שיכול לעזור? בכללי זה שיר חדש נראה לי של זמרת גם די חדשה כי הקול לא כלכך מוכר לי אני לא בטוח אם זאת ששרה באולפן השקוף זאת הזמרת ששרה את השיר במקור ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arik89,

לצורך צילם סרט לבגרות זקוק למשתמטים המוכנים להתראיין באזור המרכז. יצירת קשר : shellygoldstein1990@yahoo.com תדה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ציטוט מהכתבה "...והצופים פשוט החלו לשלוח כסף לזוג רנד עבור כל צפייה בסרט במחשב הביתי" מה אתם אומרים? נראה סרט שהגיע מהרשת ונשלח כסף ישירות ליוצרים? בכתבה מדובר בעיקר בצופים חרדים, האם הם יותר מוסריים מהחילוניים?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  5. מןמלץ 1. שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy Jimmy JV71 2.שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy JV51 מה מומלץ לשימוש בתי תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב היום חבר שלי שלח באודיגו ידיעה על הכתבה בסייט שלו על איך לעשות כסף באינטרנט. אומנם התשלום לא נראה גבוה במיוחד (כ15 דולר בחודש עם 20-30 דקות כל יום) אבל בכל זאת הרעיון של כל זה לא נראה לי מה דעתכם? מישהו התנסה בזה? אם לא הבנתם הכסף מגיע מכניסה לאתרים של מפרסמים..........משהו כמו חצי סנט לאתר

7. Started by R0ck,

נשמע מדאיג... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה קורה?? ההתחייבות שלי עם אורנג הסתיימה , התקשרתי אליהם והם נתנו לי מחיר של 108 עם חודשיים חינם על מהירות 8 מגה זה יקר נכון ?? כי ראיתי פה מישהו שהציעו לו בבזק בינלאומי 39 מה אתם אומרים ?? דיברתי עם השימור גם זה מה שהם נתנו .

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. תגידו שלום לחבילה החדשה והגרועה, שתגרום לנו להפסיק להשתמש באינטרנט בטלפון הסלולרי, התחילו להזין אותה לאנשים. לא יודע אם לכולם במקביל או לפי תאריכי סגירת חשבונית. גם ללקוחות שהייתה חבילה גלישה בדור השני הם החליפו על דעת עצמם את החבילה, בלי שום אישור ובלי כלום. אני בעד לנסות לארגן תביעה יצוגית נגדם במידה וההליך אינו חוקי. לפי אחד החוקים האחרונים שנכנסו לתחום הסלולרי אסור לחברות הסלולר לשנות את התעריפים בחוזה שהאדם חתום עליו (לפחות למי שחתם על חוזה מתחילת השנה), ושינוי כזה דרסטי של חבילות הגלישה בסופו של דבר כן גורם לשינוי מחירים. אז כל מי שמכיר עו"ד טוב, שמתעסק בתחום הזה, אשמח שיביא לנו לכאן הסבר האם הפעולה חוקית, ואם לא מה אפשר לעשות כנגד. למי שלא יודע על מה אני מדבר בעבר …

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Rhx,

אממ, אני לא יודע אם זה המקום, אבל פה מצאתי הכי נכון לשאול זאת.. אז ככה, לפני מספר ימים התחלתי להוריד שוב עם ביטורנט אחרי הרבה זמן, רק שהפעם זה היה שונה - הUpload שלי בכלל לא מתחיל - כלום, נשאר תקוע על 0 ולא זז, זה רק מוריד על מהירות גבוהה וזהו.. אין Upload, גם בזמן ההורדה וגם לאחר ההורדה. ניסיתי כמה ביטורנטים וזה אותו הדבר, וזאת בעיה.. שאלתי אחד שגם בנטויז'ן ומשתמש בביטורנט ויש לו את אותה הבעיה. האם גם לכם זה ככה? או שמה זה בעיה אצלי במחשב? וזה בעיה כי אני חייב לשתף עם הup שלי.. תודה לעוזרים. אם זה לא המקום - נא להעביר, תודה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by R0ck,

Damn, נשמע טוב, Ehi?! ;D אז מה תעשו עם הבוקר שבו יופקדו לכם 50 מיליון שקלים בחשבון הבנק?... במקרה שלי - אלבש חצאית, אגלח ת'ראש, ארוץ לסוכנות של פורשה עם 4 ארוחות דאבל בכיסים ואחתום על רכישת Carrera Turbo S שחורה מטאלית (כמו שתמיד רציתי). מיד לאחר מכן, אגייס כמה מחברי הטובים ביותר ונקים יחד לייבל אלקטרוני (חלום ילדות עוד מתק' חטיבת הביניים) איכותי שישבור כמה ראשים בתעשיית המוזיקה המחתרתית, עדיין לא חשבתי על השם, אחפש חלקה פנויה בסביון לאמא, אגיד לשייקה "שחררררררררררר, רשום אותי כנפקד, צריך לסגור כאן כמה דברים", רגע... מה אני אומר?! זהו לבינתיים. גרעפסססס... אוייי. :-X אז מה אתם תעשו עם 50 מיליון?

• 154 תגובות
    • 15k צפיות
  12. הסרטון הזה פסול בכל כך הרבה מובנים, אבל זה מה שעושה אותו מצחיק

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת מה יוכלו לעשות לי לאחר המקרה הבא: אני ועוד כ-5 חברים ישבנו בפארק חדש ויפה שנבנה בעירנו ושיחקנו פוקר . (לא על כסף ולא על כלום.אפילו לא "משימות" ) אני וחבר שישב לידי לא שיחקנו כי זה פשוט לא כיף (אני אישית שונא את זה) ושיחקנו באייפון שלי . לפתע בא שוטר ואומר : "ערב טוב לכם! מה זה פה..סטריט או הולדם? " אני לא היה לי מושג מה הולך..פשוט שתקתי והמשכתי לשחק (תוך כדי התלהבות מהמשחק עם חבר שלי באייפון.) החברים המשיכו לשחק בקור רוח וצחקו מהמשחק ונהנו (הוא שאל תוך כדי לדעתי אם זה על כסף וכמובן שאמרנו שלא בלי לשקר.) אדון שוטר (שאפילו לא היה עם כובע ומדים,וכשהתבקש להראות תעודה שהוא אכן שוטר אמר שהוא יכול לקרוא לשוטר אם אנחנו רוצים) קרא לאיזה בחור שרשם את השמות של כל א…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DimRah,

אז לקחתי את המבצע הזה שאתה קונה טלוויזיה של 42" של Hisense ומקבל מסך 24" גם של Hisense. המבצע הוא רק ללקוחות יס. אתה משלם 99 ש"ח במשך 36 חודשים. שווה?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח voodooman

http://www.nzherald.co.nz/index.cfm?c_id=6&ObjectID=10126034

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שמעתי איזו שהיא שמועה שיש אפשרות לקלוט בממיר DTT בלי האנטנה החיצונית שמקבלים עם הממיר (אצלי האנטנה הקטנה קולטת 95%) האם שמועה זו נכונה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by lordgod,

http://www.clickclickclick.com/ עזרו לנו להגיע למקום ראשון

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. Started by הסולידי,

מישהו קנה מחשב בחנות זו? איך השירות והאמינות? האם קיימת בעיה כמו שקראתי בפורום עם חנות אחרת שמתחילה ב- IVO...?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Boris_yo,

קראתי את הפוסט הזה כשביררתי לגבי קניות בטוחות ביד 2: http://101sources.blogspot.co.il/2013/09/2.html מישהו ניסה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ilstockman,

רציתי לשאול כל אלה שקונים מסך בחו"ל הבנתי שמשלמים משהו בסביבות 15% מע"מ וזהו? אם אני רוצה לקנות מסך DELL 24 שעולה 800$ (ואף פחות תלוי אם יש מבצע) אז אני אשלם 120$ מע"מ. וסה"כ 920$=כ-4000 ש"ח עדיף מ 5500 שעולה בארץ. האם זה כדי? כי לא תיהיה אחריות בארץ... ומה קורה אם המסך מתקלקל :s05:

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by chenrp,

חשבתי על טלויזיה, זיכרון RAM למחשב, כרטיס זיכרון למצלמה, כרטיס זיכרון לטלפון (MMC MOBILE).. מה אתם אומרים? המחירים שם זולים? עוד שלושה שבועות חבר שלי נוסע. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by liav25,

אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  24. חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה

25. אמא של חבר שלי נוסעת לניו יורק השאלה אם כדי לבקש ממנה להביא חומרה לא מארזים ודברים גדולים פשוט חבר שלי הזה רוצה מחשב חדש אם תוכלו לעזור תבורכווווו הוא צריך לוח אם מעבד כרטיס מסך וזכרונות סך הכל את כל השאר כבר יקנה בארץ האם שווה? אם אפשר תגובות לפה וגם לאיי סיי קיו 158111114 או מייל vaknin7@012.net.il בתודה ואק ואק

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.