עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by EyEOnE,

אהלן, קיים אתר כלשהו שלפי התמונה שאני יעלה אליו הוא יאתר לי ברשת עוד תמונות לפי זיהוי אנשים או הרקע?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by lev-27,

לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by TripMan,

בחיפוש מהיר בגוגל אחר "עבודה מהבית" הגעתי לאתר הזה : http://www.seker4u.co.il/ משום מה מדובר על תשלום חד פעמי של 49 ש"ח - וניתן להרוויח ב"קלות" מאות דולרים בחודש. האם משהו מכיר את זה או התנסה בזה ויכול להגיד שזה באמת עובד? כי זה נראה כמו שאומרים, too good to be true

4. Started by moonjib,

אני פותח שוב את הדיון בכדי שאנשים שעוד לא יקבלו הזמנה (אני) גם יקבלו. אם מישהו יוכל לשלוח הזמנה לכתובת etaithq@gmail.com זה יהיה נחמד. תודה. ד"א : http://www.livemessenger.net/

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by Ewingum,

צורת יחיד/מקור זה זכר גוף שלישי יחיד? (נובע מזה תשובה ל->) צורת היחיד של כתבת (קמץ, פתח, שווא שווא) זה כתב או כתבת?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. אני נוסע עוד שבוע לניו יורק ל-3 ימים... ואני מת לנצל את זה. התקציב הוא 500$ בערך לבזבוזים... אני נוסע לבד, ככה שמשהו גדול (כמו מסך, רמקולים, או קונסולה נייחת) זה יהיה קצת מסורבל ובעייתי... (אחרי ניו יורק אני ממשיך למקום אחר ל-10 ימים) אז יש לכם הצעה לאיזה משהו נחמד? (יכול להיות גם כמה דברים... ) תודה לעוזרים מראש

• 56 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by giliboy,

הכי פשוט הכי יפה.... ראשונה שלי..

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by MadCat125,

שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד מקצוע הנדסה במכללה. וחסר לי 3 נ"ק בודדות במתמטיקה על מנת להתקבל בכל הסעיפים. לי יש 72 ודרוש 75. חוץ מזה כל הציונים מעל הדרוש. אפילו פסיכומטרי גבוה ב-90 נ"ק מהדרוש. השאלה האם אני אוכל להתקבל עם מה שיש? מה לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. השאלה מופנית לאנשים בעלי ידע מוזיקאלי- אני יודע שיש סולם מאז'ור שבנוי כך (טונים)- 1,1,0.5,1,1,1,0.5 וסולם מינור שבנוי כך - 1,0.5,1,1,0.5,1,1 עכשיו השאלה שלי היא - איך בנוי סולם מאז'ור הרמוני, מאז'ור מלודי, מינור הרמוני ומינור מלודי?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by SilverHawk,

לפי מה שידוע לי סלקום חסמו את האפשרות להעביר כרטיסי סים בין הפלאפונים שלה ( כן כן אני יודע סלקום עוד לא עברו רשמית לGSM) וצריך קוד מסויים כדי שיהיה אפשר להעביר את הכרטיס מסלולרי לסלולרי אם מישהו פה יודע את הקוד ומוכן לחלוק אותו כאן איתי אז זה יהיה נהדר. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מזיע בכפות ידיים בצורה מוזרה זה כבר מציק רצח יש סוג של ניתוח או טיפול כלשהו שיכול לפתור ת'בעיה?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  12. לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by liron88,

שווה לי להחליף פלייסטשיין 2 עם ז'וק ו *זיכרון 8 מגבייט *מפצל 4 שחקנים *הגה +דוושה *2 ג'סטיקים מקוריים של סוני *9 משחקים תמורת PSp עם כרטיס זיכרון קטן של 32 מגה ו 5 מישחקים מקוריים באריזה?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by intel suck,

סתם לידע כללי מה פירוש המילים הומיה ופאתי שיש בתקווה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by GWeizman,

אין מה להרחיב, האמת. הסיבות שמורות במערכת.

• 48 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. קניתי ב-6 מכונת גילוח, רק עכשיו יצא לי להשתמש בה, וזה היה סיוט. זה היה כאילו הוצאתי את השיערות עם פינצטה. לא חשבתי שמכונת גילוח יכולה להכאיב ככה... מהן האפשרויות שלי? לבקש זיכוי, החלפת מוצר,....? תודה.

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

אז ככה אתמול קיבלתי 3000 שקל מהמשפחה ;D, השלמות מהבר-מצווה. אז ככה, יש לי המפרט בצד, שאני לא בטוח שצריך שדרוג, למרות שחשבתי ללכת על מארז קירור מים ואולי XP2400+. מצד שני, אני יכול לקנות X-BOX+היילו וספלינטר סל. מה עדיף? ובבקשה בלי הודעות ה"תחסוך", כי בינתיים כל מה שחסכתי הגיע להורים בסופו של דבר, וזה אצלי CA$H תודה.

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. היי חבריה איזה ציוד שימושי וחובה למעבדת סלולר ועלויות הערכה? תודה

19. השינויים נועדו למנוע מצב של הדבקת הגוף בנגיפים רדומים שעשוים להימצא בכליה, ובכל מקרה הכליה מיועדת להתאים לחולה הספציפילכתבה

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  20. Started by om510,

אני רציתי ליקנות מחשב ואבא שלי אמר לי שASUS לא טובה אני רוצה לדעת אם זה נכון ד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by RazorJunior,

:smile1: נלקח מתוך: לחץ כאן

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  22. אמא שלי ביקשה שאני אוריד שירים ביידיש מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? זה די דחוף היא משגעת אותי

• 7 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים