כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.10.html מוזר??????
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
מעבד פנטיום 4 3GHZ זיכרון 512 כ.מסך FX5200 תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למישהו יש סורק ויכול לסרוק את הכתבה על דחיית הבגרות בפיזיקה שפורסמה היום בעיתון של ידיעות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יוהווווו! בומבמלה בפתח! 8) אז בבקשה, מי שמתכנן לנסוע לשם, או מתלבט ובא לו סתם לשאול פה משהו, זה המקום לומר זאת. יהיה סבבה לפגוש אנשים מהפורום...
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעיתון האחרון של נט מגזין מס 25 בכתבה על "חנויות האינטרנט הטובות בישראל" פורסם ואני מצטט השאלה שלי? האמנם , האם כבר מזמן זנחנו את הקניה שם ומוצאים אנו את מוצרינו בחנויות הרבה יותר טובות אשר משמשת את רובנו. בתגובה לכתבה כתבתי מכתב למערכת נט מזגין והנה היא לעיתון נט מגזין שלום רב בכתבה בגליון 25 בשם חנויות האינטרנט הטובות בישראל פירסמתם את חנות פלונטר כחנות וותיקה שנהנת מאהדה של הרבה משתמשים רצינים ומבינים.. וכן למחירים הסבירים ולפעמים גם זולים. מצטער לאכזב אותכם כי פלונטר כבר לא עומדת בראש חברות האינטרנט הנותנות את המיטב או המחיר הכי זול. כבר סוכם ברוב אתרי החומרה הישראלים כי הרמה והמחיר והשרות של פלונטר אינם עומדים על הפרק ורוב משתמשי וקוני הרשת כבר לא משתמשים בשרות חבר…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אנשים רק אתרים ישראלים עובדים לי ?? זה אצלהם?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לנפי כמה ימים בחדשות הראו קורקיננט חדש שיבאו לארץ אם אני לא טועה הוא מתקדם ע"י כוח הכבידה צריך להיעשן קדימה והוא זז (לפי מה שהבנתי לא כ"כ הקשבי לכתבה הייתי במחשב) מחפש לדעת על זה פרטים אם מישהו ראה כמו כמה עולה ? על מה עובד? יש לו אתר ?
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בקיצור , אני עומד לפני קנייה מחו"ל פרטי התשלום והמשלוח הינם פה לפניכם, אני מעוניין לדעת אם באמת זה מבוטח ואני יכול להיות בטוח שברגע שאני מקבל את הפרטים מ UPS זה באמת מבוטח הנה המייל הרשמי: I start the shipping to you using ONLY UPS and I ask UPS to verify the package contents and attest to their authenticity when starting the shipping. I will ship the order first, provide the tracking information, proof of insurance, manifest of package contents and proof of authenticity and you will have to pay from an Western Union office located in your area with cash in hands, but ONLY AFTER you receive the tracking number from UPS. It's a foolproof system that has always worked ve…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עבודה בנרות אני לא אחד שמתפנק יותר מדי ככה שאין לי בעיה לעבוד בעבודות שנחשבות "קריעת תחת" (ארומה, תדלוק וכו') בכל מקרה, חפשתי בהמון חנויות בכל מני מקומות והשארתי פרטים (טלפון, גיל, שם וכו') ואף אחד לא חזר אליי אז חשבתי שאולי כאן יוכלו לעזור לי למצוא עבודה מהסוג שמתאים לגיל שלי (17-18), כי זה בערך הממוצע גילאים כאן אני מתכוון לעבודות כמו מלצרות, עבודה בגניי אירועים, מכירת בגדים, עבודה בקניון, במכולת.. אתם יודעים, כל העבודות של "לפני גיוס" אולי יש איזה אתר אינטרנט שאפשר למצוא דרכו עבודות וכו'? אני גר בירושלים אם מישהו כאן יודע על איזה מקום עבודה פנוי באזור אני אשמח אם תגידו תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 דגמים של אל פסק כמו שכתבתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292505. ובמידה ואקח את הדגם היקר (Advice PRD650 - שעלותו 700 ש"ח ברוב החנויות) מצאתי אותו במחיר של ¤579.00 ב3 חנויות ואני מעוניין לדעת איזה מהחנויות הבאות היא המומלת והאמינה ביותר: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=5322&c=3347 http://www.gamaoffice.co.il/products/87080 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3061
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי כנראה אני קונה אקסבוקס,אבל עדיין לא בדוק(תלוי בהסכמת ההורים) הבעעיה זה הטלוויזיה.יש לי מדצ אחד טלוויזית CRT מסריחה ומצד שני LCD במחשב של 19 אינץ,שאני שוקל לחבר אליו את הקונסולה.השאלה היא אם בLCD של המחשב אני אקבל את ה720P?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שהקונסולה מגיעה אליה?והאם אני אוכל לשבת על המיטה בסבבה ולשחק עם השלט האלחוטי?יש לו תמיכה גם ב1080P? כדאי לקנות את השירות LIVE? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה חשוב לכם משתמשי HWzone שלפני שקונים את המחשב... 1.שירות וייחס טוב 2.מחיר טוב (הנחה קטנה) מה מבין השניים יותר "קונה" אותכם?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=99163&sid=10
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב. אני לפני קניית עדשות מגע והייתי רוצה מס' פרטים: א' יש איזה נזק שהעדשות יכולות לגרום לעיניים? הכוונה שמעתי פעם שזה שורט את הרישתית/קרנית (אחת מהן או משהו דומה, אני לא כל כך זוכר), האם יש אמת בדבר? או שהן גורמות לנזק אחר אם בכלל? ב' אני אשים אותם לעיתים קרובות עד רחוקות (לא כל יום. ביציאות, אירועים ובטיולים וסיורים למינהם). הבנתי ששנתיות לא טובות כי הסיכוי לזיהום גדול יותר, ויומיות יקרות מדיי, לכן יש לי אפשרות בחירה בין חודשיות לחד פעמיות. מה ההמלצה שלכם? ג' יש המלצה איפה לעשות? אופטיקה הלפרין? מרכז האופטיקה? אופטיקה מרקוביץ'? ד' מלבד עדשות שנתיות/חודשיות/יומיות, יש סוגי עדשות למינהם (אני לא מדבר על צבעוניות)? ה' יש המלצות לאיזה תמיסה לקנות? גם כאן שמעתי שתמיסה מסו…
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לפני שאני משלם 140 בעוד שאני יכול לשלם 35 ש"ח. אני רק רוצה לדעת שלא מנסים להרוויח עליי חלילה, לטענתו של המוכר, יש הבדל-איכות בכבלים... הוא טוען שאלו ב120 הם באיכות המקסימאלית ואלו שב35 הם באיכות מינימאלית, האם זה חירטוט?, כי זה נשמע לי פשוט כמו חירטוט, אשמח אם מישהו שיש לנו ניסיון בתחום יתן דעתו, תודות וברכות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מבקש סליחה אם פגעתי במישהו. תעשו טובה תנעלו או משהו.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך בונים אקורד המורכב יותר מ4 צלילים .... למשל כמו A15? (אל תצחקו. אפשר לעשות כזה דבר)
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה. למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם. האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה... אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?). אשמח לתגובות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה ורוצה לדעת במה זה תלוי ולמי אני צריך לשלם (אם בכלל) ואיך כל הקטע הזה עובד? ואם יכולים לשמוע אותי רק בווינאמפ או בכל מקום? בכל מקרה כל פרטים שיש לכם יהיה סבבה. בקשה תשובות רציניות מאנשים שמבינים תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ברסיבר יש כניסה אחת לחבר את הסאב ובסאב יש שני חיבורים של רמקולים איך אפשר לחבר את הסאב לרסיבר
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
דילמה לא קלה. מצד אחד Skyrim מצד שני דייט. מצד אחד הנאה מובטחת, מצד שני פוטנציאל להנאה. (סביר להניח שלא כי כל הדייט בטח יתנהל כמו ראיון עבודה ארוך ומייגע לעזאזל כבר נשלח קורות חיים בפקס ונסגור את העניין) העלויות זהות. שובר את הראש ולא מצליח להחליט.
-
- 110 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא באכ"א ואני לא מרוצה מהתפקיד. הבנתי שאפשר לצאת בקלות מהיחידה שלי ולעבור למקום אחר בתוך אכ"א כמו משטרה צבאית וכ'ו.. ( אגב שווה להגיע להיות חוקר מצ"ח? ) אבל אני יכול לצאת לגמרי מאכ"א ולעבור לתקשוב נגיד? אני כרגע משרת כפקיד מסכן.. ואני לא רוצה להעביר שלוש שנים בצורה כזאת. מה גם שאני רוצה לצאת לקצונה ולא בא לי על קצונת שלישות...
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-