עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ש נ י צ ק י,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by askme,

התגלתה מערכת שמש קרובה עם 7 כוכבי לכת שבחלקם לפחות, מתקיימים תנאים להימצאות חיים ( נו, כמו שאנחנו מכירים ). http://news.walla.co.il/item/3042965 תהנו.....

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש דיבורים לאחרונה שהCIA יכול להתנקש באנשים בדרך מאוד פשוטה שקשה לעלות עליה. פשוט מתקינים נוזקה על התוכנה של מערכת ההיגוי ברכב והרכב פשוט מאיץ עד שהבן אדם בתוכה מתרסק ומת בתאונה. נראה לי שצריך להתחיל להסתכל על התוכנה של הרכבים, כי אפילו באג תמים יכול להרוג אנשים. ממה שהבנתי מאנשים זה שהתוכונת האלה נכתבות ברמה מאוד ירודה מבחינת SECURITY, אפילו ברכבי יוקרה כמו מרצדס. אז מה דעתכם? עדיף ללכת על רכבים ישנים בלי תוכנה? מה דעתכם בנושא? עריכה: מה שאני לא מבין זה אם ברכבים חדשים הדוושה של הגז מחוברת מכנית למנוע? או שזה כמו ג'ויסטיק של פלייסטשיין ששולח פקודות דיגיטליות למערכת היגוי?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by pure perfection,

שלום , יש לי טלוויזיה של Masimo שהשלט שלה התקלל . רכשתי שלט אוניברסלי של Sigma אבל בעלון המצורף אין קודים ל Masimo . ניסתי סריקה ידנית בסוף הצלחתי להגיע לקוד שהזיז כמה דברים אבל לא כמו שצריך והייתה החלפה בין הכפתורים למשל כפתור 0 הנמיך אל הווליום . איך אפשר לסדר את זה או האם למישהו יש קוד אחר ? כי תכלס חברת מסימו אי אפשר למצוא באינטרנט כי זה מוצר מדבקה כנראה . תודה

• 5 תגובות
    • 79.5k צפיות
  5. בימים האחרונים לא מצליח להיכנס לפורום דרך אפליקציית Tapatalk האם זו בעיה זמנית או מה?

6. Started by extremex,

היי,אני מעוניין להתחיל לעשות קורס בודק תוכנה QA שמתחיל בקרוב,אני מתלבט בין מספר מקומות לימוד,הייתי בכולן ושמעתי הצעות מחיר/קיבלתי סילובס וכו'אבל למעט ההצעות וחוות הדעת שניתנות מכל מקום רלוונטיות,אשמח לשמוע אם מישהו עבר קורס באחד מהמקומות הבאים,ומה דעתו עליהם:ג'ון ברייס סניף ת"אהאקר יו סניף רמת גןמכללת סלע - בני ברקNESS - שמה חשבתי לעשות SAP משולב עם QA,אבל השירות והמענה הטלפוני שלהם זוועה..מה שגורם לרתיעה מבכלל להתקרב לשמה.ג'ון ברייס עשו את הרושם הטוב ביותר,כשהאקר יו נשמעו לחוצים על "מכירה" וכמה שיותר לדחוף אותך אליהם..לא מרגיש מוסד איכותי ורציניאני מודע לכך שכולם מבטיחים לשלב את אלה שמסיימים את הקורס בהצלחה בעבודה וכו'וכל התעודות שמביאים ברור שלא שווים כלום..אבל עד כמה ה…

7. שלום רב: היום, כאשר נסעתי בקו 3 של המטרונית מתחנת חלוצי התעשייה לתחנת מח"ל/סולד בקריית חיים, הייתי צריך למהר לתחנה כי האוטובוס היה קרוב. תיקפתי את הרב קו שלי בעמדת התיקוף המהיר, אך שום אור לא נדלק בה, והמסך שלה היה שחור לגמרי, כך שעליתי למעשה מבלי לתקף. בתוך האוטובוס הכריזה לא עבדה ועל המסכים הופיעה כתובת האינטרנט של דן בצפון במקום התחנה הבאה. התקשרתי למוקד 2450* כדי לדווח על הדברים ולאחר שלחצתי על 4 לפניות הציבור, במקום להמתין לנציג שירות, שמעתי הודעה מוקלטת בסגנון "אנו מודים לכם על פנייתכם, נא לשלוח פקס למספר 04-6250736 ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם", והקו נותק מיד לאחר מכן. לאחר התקשרות חוזרת ולחיצה על 3 לדיווח על תקלות במכשירי הכרטוס, שמעתי רק צפצופי המתנה ואף אחד ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 1stcowgirl,

מי יכול ליעץ לי אצל מי כדאי לרכוש ולהחזיק במניות של אינטל? אני אדם מהישוב שמרוויחה פחות ממינימום. אני רוצה להתחיל לצבור מניות של אינטל. האם יש לי אופציה שמאפשרת לי כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by yossi21,

אני חובב אימה וכול הזמן אני מחפש דברים חדשים שיפחידו אותי, מאחר ורוב סרטי האימה כבר לא מזיזים לי. חיפושים אחר real ghosts ביוטיוב נותנים דברים מזויפים וזה מבאס. קראתי באינטרנט שהיה פעם סרט אימה משנות החמישים בשם "זקן שחור", שמדובר על פיראט מעורר אימה שהיה הורג באכזריות את האנשים בספינות שהיה משתלט עליהם. אמרו גם שהסרט הזה נאסר לצפייה בשבעים מדינות כי הוא עשה לאנשים סיוטים וחלקם אף התאבדו לאחר צפייה בסרט. מישהו כאן מכיר סרטים/סרטונים ממש מפחידים שיכול להמליץ לי לראות? יש ביוטיוב דברים מפחידים אמיתיים? אני צריך את הריגוש הזה לפעמים.. תודה!

10. היי חברים קניתי מאמזון את המיקרופון blue snowball ice בשביל סרטונים ליוטיוב ועשיתי היום סרטון אנבוקסינג / הסבר / איכות סאונד אשמח מאוד אם תתנו לי טיפים איך לשפר את הסרטונים במידה וצריך ואם אהבת פרגנו בלייק

11. Started by askme,

בבקשה, תציצו במדרגים - 5 "רוצי טובתי". לא נחים לרגע. רק תן להם הזדמנות ויחגגו על הגוויה. בסה"כ פירסמתי פוסט תמים על יום האישה והתוצאה לפניכם. 5 דירוגים שליליים, לא פחות. על כלום ! לא העלבתי אף אחד, לא כיניתי בשמות וכינויי גנאי ולא כלום. זה לא הפריע להם לעוט על המציאה כמוצאי שלל רב. עצוב !

12. היי, הגיע הקיץ והמזגן שלנו התקלקל וצריך לקנות חדש 1כ"ס לא אינוורטר (ז"א מזגן רגיל on/off) המליצו לנו על אלקטרה פלטינום או תדיראן דומה.. יש לכם ניסיון עם המזגנים האלו? כי הביקורות בדרך כלל מעורבבות. יש טובות ויש רעות. לשני המזגנים. היה לנו LG inverter ולמרות שעבד מצויין אחרי 7 שנים בחר להתקלקל ולא ניתן לתקן כי אין חלקי חילוף. ולכן אני לא רוצה יותר מזגנים יפנים או קוריאנים.

13. לקחנו לסיבוב זיכרון מיוחד בהחלט - ל-XPG D80 יש מאפיינים אסתטיים שונים משל כל השאר לכתבה

14. Started by Iv0ry,

שלום לכולם אני בן 27 ואני מחזיק באזרחות צרפתית שמעניקה לי אשרת עבודה ושהייה בכל אחת מהמדינות הנמצאות באיחוד האירופאי וגם האזרחות מעניקה לי שהייה חוקית בארצות הברית למשך 3 חודשים בלבד (כמו ויזה רגילה). עכשיו אני מאוד רוצה להגר לאחת מהמדינות באיחוד האירופאי או לארצות הברית . יש לי תואר ראשון ושני בגיאוגרפיה אבל אני עדיין לא סגור על יעד, יש לי גב כלכלי ואני מעוניין לעבוד שם כמובן בתחום אני חייב לציין שאין לי שום משפחה שגרה בחו''ל כולם בארץ (לצערי) ולכן המעבר יהיה רק אני לעצמי ... השאלה הגדולה במצב שלי כמו שציינתי לאן הייתם ממליצים לי להגר מבחינת עבודה בתחום שכמה שיהיה דומה לתרבות פה, מזג אוויר נוח, ומשכורת סבירה+ ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אחותי חיה בטאיוואן ובמסגרת העבודה שלה היא צריכה לחייג הרבה לישראל. מישהו מכיר דרך טובה וזולה לעשות את זה? האם היא חייבת להצטרף לחברת תקשורת ישראלית כלשהי או שהיא יכולה לחייג עם סים מקומי? תודה מראש

16. לקחנו לבדיקה את גוף הקירור למעבדים מבית היצרנית האוסטרית המפורסמת, שעבדה עליו במשך שנים - האם ה-U12A עומד בהבטחה לביצועי ענק למרות גודלו הצנוע? לכתבה

17. Started by Knopix,

היי התקנתי Debian 10 gnome על המחשב הנייד ו- touchpad לא עובד שאני מריץ: cat /proc/bus/input/devices הוא בכלל לא מופיעה אם אני מעלה ubuntu 18.04LTS LIVE עובד בסדר גמור אני מניח שמדובר על דריבר קניני השאלה איך אני מאתר אותו ומתקין? תודה

18. לא שחסר יזמים, אבל לא חסר גם חסמים, ממשלתיים כמובן. כך, חולים ממגוון תחומים נאלצים להמתין שנה בתור לטיפול בתא לחץ. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5560990,00.html

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by WhiteHat,

אני בוגר יחידת הצנחנים ובאמת עברתי הכשרה של לוחם ונתתי ממני למדינה והיחידה פשוט רמסה אותי ואת הצוות לכל אורך הדרך אם זה בטירונות שעוד חשבתי שזה איכשהו בסדר ואז באימון מתקדם ואז בסדיר ואז בשיחרור. אני השתחררתי בתאריך 25.3.2020 לפי שלישות צנחנים אנחנו משוחררים בתאריך 18.3.2020 שום דבר לא ברור אצלם! קשה לפתור בעיות פרטיות ביחידה בדרך כלל לא שמים עלייך. אני באמת חושב שכולם צבועים שם אולי תמצא שם איזה מפקד אחד או קצין אחד שבאמת יעזור לך. מ25.3 עד היום ה31.5 לא קיבלתי תתעודת שיחרור בכבוד השתחררתי בקורונה כשכולם היו בבית וגזרנו כל הצוות בבית. עכשיו השלישות ביחדה לא מתקשרת לא כלום לא מודיעה מה קורה. אנחנו צריכים להשיג אינפרומציה בכוחות עצמאנו כי שוב למי אכפת השתחררת אתה כבר…

20. Started by PoNi_PoNi,

מי היבואנים בארץ של חומרה כרטיסי מסך לוחות הכל כל החברות

21. על פי זה ואחרים - נראה שכן:

22. Started by yossi21,

לפני חודש נרדמתי בטעות אצל אחותי במרפסת שיש לידה עץ עם עטלפי פירות. נכנסה לי מחשבה שמא ננשכתי מעטלף בשינה מבלי שהרגשתי, אז הלכתי ועשיתי חיסון נגד כלבת. מאז ועד היום היו לי כאבי ראש, מיגרנות, כאבי גרון, כאבי גב, התקפי חרדה ובשבת האחרונה היו לי דקירות באזורים שונים בגוף. הרופא משפחה אמר לי שאין לי כלום, הייתי במיון בעקבות התקף חרדה ואמרו לי שאין לי כלום. עדיין אני אוכל סרטים ולא מצליח לצאת מזה. הפסקתי ללכת לעבודה בעקבות כך. רציתי להתייעץ איתכם, לשמוע את דעתכם: מה הסיכוי שזה קרה, שננשכתי מעטלף פירות בשינה מבלי להרגיש?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by royban,

שלום למנהלים, למה אתר עם כזה תוכן איכותי בנוי בצורה כל כך לא נכונה? האתר עם תוכן הכי איכותי שהכי לא ידידותי לשוטט בו. לתשומת לבכם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, רציתי לשאול אם יש דרך חוקית לתרגם סדרה / סרט מאנגלית לעברית. כלומר = להשתמש בקובץ ה-SRT ושאני אתרגם אותו לעברית . לפי מה שקראתי באינטרנט , קובץ הכתוביות הוא למעשה נגזרת מהתוכן עצמו ולכן כל שינוי שלו תהיה פגיעה בזכויות יוצרים. לא יודע אם זה משנה , אבל התוכן תמיד נמצא ביוטיוב , כלומר מי שהעלה את התוכן כבר הפר את זכויות היוצרים אבל "גונב מגנב פטור" לא הופך את זה לחוקי. ובחזרה לשאלה : האם יש דרך חוקית שמאפשרת לי כאדם פרטי לתרגם לעברית סדרה / סרט שהועלה ליוטיוב או כל מקום אחר ברשת מבלי להיות חשוף לתביעה מגורם כלשהו ? תודה

25. Started by radar,

הי לכולם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לזהות את שני השירים האלה? הראשון: https://ufile.io/6ke3z7cp השני: https://ufile.io/sn9l4yap תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.