עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. She aint that chick from the burbs thats a stranger to drama She that uptown girl wit the cocky personna When out my way to let her know that I want her I told her I know for sure we belong together and I wouldnt break her heart my intentions are better And I shared the same dreams she had about chedda When the D's came she was down to hold the BARETTA I got a thing for baby girl It's me and her against the world Your smile make my day it's simple, your dimple Your eyes, your lips, your thighs got me hypnotized Communication is deep, I love it when we talk Hate it when you leave but when you leave I love to watch you walk You make a nigga forget abou…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני רוצה להבין מה זה, ועל מה יכול לרדת לי פרופיל. מה שנראה לי חשוב: אסטמה קשה באביב, בשאר הזמן לא משהו שמפריע לי. היתי עם משקפיים אבל הורידו לי אותם לפני איזה 6 שנים ... לא בניתוח... הבנתי כאילו שזה מסנן אותך ליחידות שאתה יכול ללכת ולכאלה שלא, לא הקשבתי כשהסבירו לי פעם... (חשבתי עוד זמן טוב לחטוף תנומה קלה). יש לי כושר גופני טוב, מצטיין בריצות קצרות, מתח, זריזות מהירות (עושים את זה עדיין בבית ספר), טוב ב3000.

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by omrij,

אני לא נוהג לפתוח ת'רדים בפורום הזה (אני חושב שזאת פעם ראשונה) אבל היום יש לי סיבה מיוחדת. הסיפור מתחיל ככה: לפני כחודשיים החברה שלי "הזעיקה" אותי שיש גור חתולים בבניין שלה שאמו נטשה אותו אחרי שילדים שיחקו איתו והיא ביקשה שאקח אותו אלי לכמה שעות עד שתחזור מהעבודה. אף פעם לא הייתי חובב גדול של חיות (וחתולים בפרט) אבל בשביל החברה עושים הכול ולקחתי אותו אלי. הוא היה גור קטן בן כמה ימים, עדיין לא ראה אפילו, שמתי אותו אצלי על הגג (יש לנו שטח גדול על הגג). מפה לשם, עברו חודשיים (אולי אפילו קצת יותר) והוא עדיין פה, וממש נקשרתי אליו. אבל יש לי בעיה גדולה, אני עדיין גר עם ההורים (לא לכל הסטודנטים יש כסף לשכור דירה) והם לא מוכנים שהוא יהיה בבית (וגם לא על הגג). היום ניסיתי לשים אות…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by J0n1,

יש לי את התיק הזה כבר הרבה זמן, אני חושב שאבא שלי הביא אותו ממלחמת הכיפורים. יש עליו את הסמלים הבאים: יש למישהו מושג של מה הם? תודה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by Raul,

חבר'ה אני חייב שתעזרו לי למצוא מידע ו/או אתרים *באנגלית* בלבד על היורם הגדול מכולם... יש לי להכין עבודה באנגלית על האיש המשעמם הזה... תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  6. http://www.room404.net/?p=24178

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by raphaels,

שלום. מה אתם אומרים אל הפורום שלי ו אך אני אכול להשפר אותו http://computer.darkphpbb.com/

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  8. פי סי סנטר קמפוס שופ ירדן פי סי פסקל פריקמון די די אמנות המחשב wtf? מחשב נייד שאני רוצה לקנות (DV6160) בערך באותו טווח מחירים בחנויות הנ"ל, מיכוון שאני לא מכיר אף אחת מהחנויות האלה הייתי שמח אם מישהו יתן המלצה כזאת או אחרת. (מוזר שבקטגוריה מחשבים החנויות האלה כמעט תמיד יוצאות ראשונות בחיפוש של זאפ.. )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by One Man Crew,

לא הייתה לי כותרת אחרת http://www.nothingtoxic.com/media/1156295768/Masters_of_Ki_Take_Vicious_Blows_with_No_Problem מה לעזעזאל?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Zeev86,

הפעלתי את האפליקציה ושכחתי לשים את כתובת ה-DNS בקונסולה, אז המיקום שלי נשאר להיות גלוי. ובמקום ההודעה הרגילה, רשום: Good news, Netflix will be coming soon to this part of the world. Stay tuned. תמונה: http://up415.siz.co.il/up2/ynmygz0jyjtq.jpg

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. השאלה בכותרת אז מישהו מכיר כאלה אתרים שלא עולה כסף לפרסם? אבא שלי רוצה למכור ג'פ מודל 89 כולל נעילות אחריות כולל הכול... מישהו מכיר אתר או משהו בסיגנון?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by ag43,

בGROUPON יש עסקה לא רעה בכלל לקופון הנחה בEBAY. השאלה היא האם ניתן לרכוש את הקופון בארץ ולהשתמש בו אח"כ בEBAY? בעמוד של העסקה כתוב שזה תקף רק בUS אבל נראה לי שהכוונה היא למעט EBAY בשאר מדינות. מישהו יכול לאשר את זה?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  13. היה תוכנית בשם "קולה של אמא", חבר שלי הופיע שם אבל פיספסתי את זה, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אפשרות להורדה או צפיה ישירה, איך אפשר לראות את זה באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by djelectric,

מישהו יודע למה תמונות שמאוכסנות ב imageshack לא עולות? או שזה בעיה רק אצלי? כי אני לא רואה את ה AVATAR שלי :-\ :'( או החתימה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  15. אפשר לגלוש לפורומים דרך הפלאפון ? דור שלישי. ?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by במבה רטובה,

נותן בתמורה Ati radeon9500 pro או עכבר ישן של Logitech

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  17. תודה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  18. הממ שלום לכולם היום במקרה נתקלתי במושג "קוד דה וינצי" כשעשיתי עבודה על לאנרדו דה וינצ'י. אחרי כמה שעות נקלתי במשוג הזה גם בטחת הפרסומות של HOT. רציתי לקבל יותר פרטים על זה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  19. שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מרכזי פיתוח,סניפים או כל דבר בבעלות מיקרוסופט אני רוצה להגיע לראות שם את התנאים, לגבי עבודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Kak,

לאחרונה ניסיתי לעבור (בשביל ההרפתקה) מפיירפוקס לכרום. הדפדפן נחמד אבל לצערי ישנם אתרים מסוימים בהם אני צריך זכוכית מגדלת ע"מ שאוכל לקרוא את הטקסט. אני אומנם מגדיל את הדף כולו כשזה קורה אבל מן הסתם הדבר לא נוח במיוחד. לאחר ששיחקתי הרבה עם ההגדרות החלטתי שהבעיה היא (וכאן אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה) שלכרום יש בקרה נפרדת על כל גופן וגופן ואני יכול להחליט אילו גופנים להציג גדולים ואילו קטנים. שני האתרים בהם הבעיה הכי מציקה הם פייסבוק ו9gag. שיניתי בהגדרות תחת "התאם גופנים אישית" את "גודל גופן מינימלי" וראיתי שהגודל של הטקסט בפייסבוק משתנה בהתאם. לצערי הטריק לא פעל על 9gag והטקסט שם נשאר זעיר, לכן לדעתי אני צריך להגדיל בהגדרות ספציפית את הגופן של 9gag (אני מדבר דרך אגב ע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by blabla2002,

הכתבה המלאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3138975,00.html

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  23. זה הקישור למילון הסלנג של YNET. אני אישית פשוט נקרעתי מצחוק מחלק מהדברים שם לילה טוב

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by theman miki,

למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.