כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
לנעול להגנה מפני מפגרים ונובים בפורום HWZ לנעול לנעול!! לפני שיגיבו עוד הומואים מפגרים :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, מישהו ניסה לנקות את המחשב עם אקדח אוויר? האקדח אוויר מחובר לקומפרסור. בגלל שהוא מוציא אוויר בלחץ גבוה רציתי לשאול האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט לסדיסטים מטורפים http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html חיות חמודות שנשחטות בצורות נוראיות
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת מקווה שתאהבו!
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני חייב לשתף אתכם בכמה דברים (לומד בעברית בהר הצופים)
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תערוכת CES 2017, תערוכת האלקטרוניקה הבידורית השנתית בלאס וגאס, תמה לה וכך גם בא לקיצו הסיקור שלנו מהתערוכה. עשרות רבות של ידיעות הבאנו לכם מהחלק השני של הכדור, והגיע הזמן לסיכומים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
ידידה שלי מתכוונת לטוס עם חברה לעבוד שם לתקופה הקרובה.. עברו הרהורים גם בראשי לטוס למקסיקו בשביל לעבוד. כמה חברים סיפרו שעבדו בלוס קאבוס והצליחו, אבל כמובן שתמיד יש את אלה שמצליחים ויש את אלה שלא.. השאלה היא, האם זה שווה את זה? איך המחייה, המגורים, המחירים לעומת מקומות אחרים? מעבר לזה שמקסיקו זה מקום יפה, ואני מדבר על איזורי החופים בעיקר. תודה
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התחנה די קרובה לבית שלי, אנשים נחמדים יש שמה. עומדים על הרגליים כל הזמן, וזהו. למישהו יש ניסיון ? ילדים בני 14 שלא עבדו בחיים שלהם, תחסכו ממני
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מחדש לכם כלום כי התכשיר הזה כבר קיים המון שנים והעברתי איתו טסטים בהצלחה לעגלות למי שלא יודע זהו תכשיר שמיועד לעזור לעבור בהצלחה את מבחן הרישוי השנתי שבו הבוחן מחבר מכשיר מדידה לאגזוז. הפעם יש לי רכב יחסית חדש. שנה שעברה העברתי לו טסט ראשון (בן שנתיים) ועכשיו העברתי טסט נוסף כשהוא בן שלוש. זה רכב שלא מזהם ועובר טסט בלי בעיה ובלי הכנה אבל לפני שבועיים הייתי בחצי חינם וראיתי את התכשיר הזה ואמרתי בוא ונראה מה הוא עושה לרכב חדש שבכלל לא צריך אותו. היה לי חצי טנק דלק ושמתי, ואחר כך מלאתי חדש וניגשתי לטסט. אחרי הטסט שכמובן עבר בהצלחה לקחתי את התוצאות והשוואתי לשנה שעברה. מה לומר לכם, ממש מדהים, אם במבחן הקודם התוצאות היו בשליש הראשון של הסקאלה, היום התוצאות ממש נשקו למי…
-
- 13 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב לכולם! הייתי שמח לקבל עזרה והכוונה לגבי הגירה לחו"ל. הכיוון שלי הוא גרמניה ושכנותיה (אוסטריה, צ'כיה) או כאפשרות אחרונה ארה"ב\קנדה. כיוון שמבדיקה מהירה באינטרנט יש 1001 אפשרויות הגירה הלכתי לאיבוד. הבנתי שיש עורכי דין שמטפלים בזה? איך מוצאים אחד טוב? מה העלויות? האם שגרירויות של אותן מדינה פה בארץ אמורות לספק את המידע הזה ולעזור בתהליך או שאין עם מי לדבר באפיק הזה? האם למישהוא יש מידע שיכול לעזור (קרובים שעזבו, חברים שעזבו) וכדומה? כל מידע אפשרי יעזור לי! עריכה: מכיוון שזה יוצר בילבול, אפשר לצאת מנקודת הנחה שהמדינה שאליה אני רוצה לעבור זה גרמניה. אבל בכל מקרה השאלות לא אמורות להיות תלויות במדינה ספציפית אלה בתהליך הכללי של הגירה לחו"ל. תודה רבה מראש, והמשך ש…
-
- 56 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
מכל הפורומים מצאתי שפה הכי מתאים אם עדיין זה לא קשור אפשר למחוק :-\ יש פה כמה שבעלי טלפון של הוט ??? הבנתי שזה רק 45 שקל לחודש ל 34 שעות (מה שאין סיכוי שיעברו את זה אצלנו בבית) וזה רק לבזק וטלפונים של הוט . השאלה איפה כאן הקא'צ ??? הרי 45 שקל זה סכום שאפשר רק לצחוק ממנו ולחפש את הקא'צ (כמוני) שעדיין לו מצאתי . יש פה בעלי הוט בטלפון ? איך זה עובד ? האם זה יהיה אותו מחיר לאילו שמתקשרים אליי ? בדיוק כמו שהתקשרו לבזק עד עכשיו ? מה לגבי שיחה לפלפונים מטלפון הוט ? האם זה אותו מחיר כמו מבזק להוט ? (כלומר ה 30 אגורות + המחיר של תעריף הסלולרי שלוקחים) ? תודה .
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היום נגמר לי המנוי למכון כושר והחלטתי לא להמשיך אותו. האימונים שעשיתי היו בעיקר: חזה, בטן, ידיים, גב, ואירובי. בטן ואירובי אפשר לעשות בלי בעיה גם בבית. אבל אני לא בטוח לגבי כל השאר. לחזה עשיתי 3 תרגילים: הרמת מוט בשכיבה, בשיפוע קל, ופרפר. בידיים אני לא ממש מכיר את השמות של השרירים אבל אני יודע שאני אצטרך משקולות בשביל זה. גב אני בכלל לא יודע איך אני אעשה בבית. השאלה שלי היא האם יש תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית שיעזרו לי להמשיך לפתח את האזורים האלו, ומאיפה הכי זול וכדאי לקנות משקולות יד באזור המרכז.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל לעבור ספקית עכשיו הציעו לי הצעה מפתה ב HOT 94 שקל לחודש ל 1.5 מגה ו upstream 128K ב 012. דרך אגב זה ללא התחייבות מה דעתכם על המבצע ? איך לדעתכם 012?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בבקשה רישמו כאן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בפירפוקס הגרסה הרישמית המעודכנת ביותר מאז השדרוג האחרון יש לה בעיה לעשות "הדבק" בפורומים אין בעיה לעשות "ציטוט" רגיל באותו דיון אבל "הדבק" רגיל לפעמים פועל ולפעמים לא אני רוצה לדעת עם זה בעיה נפוצה או שזה רק בעיה במחשב שלי עם זה נפוץ אז נוכל לפנות למנהלים בבקשת תיקון
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
צפיתי בסרטון ואז רשמתי משהו בחיפוש וזה לא זז לי אז סגרתי ופתחתי שוב וזה לא עולה ורציתי לדעת אם הבעיה אצלי.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אי אפשר לראות נורמלי.. כנראה מאז ששינו את העיצוב זה קרה.. רוב הסרטונים עובדים חלק אבל חלק מהם פשוט נתקעים...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממש הורדה מגעילה.. אפילו מהאתר שלהם ...
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
-
הוא פתאום מסרב בתוקף להתחבר .. לא יודע אם הסיפור הזה קשור לשרת של מיקרוסופט , הספק או אצלי משהו..
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-