כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שניתן למשוך כסף מחשבון paypal מהבנק. למישהו יש פרטים על זה?
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. והאם שווה ללמוד את זה באוניברסיטה הפתוחה?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
איי הטראנסים של פעם אני זוכר שהייתי הולך בין חברים עם קסטות של תעמולת בחירות שדחפנו בהם נייר טואלט בשביל להקליט.. GOOD MORNING ISRAEL וכאלה אז ככה, בשנת 98 oren barkan הוציא אלבום BARAKA.. שבו רוב הקלאסיקות.. כולל "דפנה המשטרללת" - crazy dafna "מי שמשתולל.. וגם מטורלל.. הוא משטרלל" את האלבום\שיר הזה אין להשיג בשום מקום.. למישהו יש מידע לגבי זה? גם לכם יש שירים נוסטלגים שנזכרתם בהם? מה היו הטראנסים שהתחלתם איתם?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חוץ מהגיר הנוראי וזה שאין 6 כריות אוויר וזה שאין בקרת יציבות(ESP), עכשיו, הסוכנים של טויוטה מתקשרים לאנשים שקנו אותה, ושואלים אם היא טובה והיא לסבירות רצונם. ואם לא, אז מה תקחו אותה חזרה....חחחח.... נראה לי שמשהו פה מסריח. אז אני זזתי להתקלח, וביינתיים, תעדכנו אותי בנושא(מי שנתקל בתופעה המוזרה). נ.ב. טויוטה טויוטה, אבל לא נראה לי שהחברה עד כדי כך דואגת ללקוחות שיהיו מרוצים ובגלל זה הם מתקשרים... חושבים שיהיה כך :auto: ובסוף זה כך:
-
- 51 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר קצר על איך ממירים מבינארי/עשרוני/הקסדצימלי? יענו איך מעבירים בין אחד לשני.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לגשת לאוניברסיטה, ואחד משני המקצועות שאני מתלבט בינהם הוא הנדסת חשמל ואלקטוניקה. בכל מקום שמתי לב שזהו השם של המקצוע, מלבד בבאר-שבע שם המקצוע הכי קרוב שמצאתי הוא הנדסת חשמל ומחשבים. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים בין השניים. תודה, Anatoli.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
השיר מהסרטון הזה http://www.broadbandsports.com/node/6047&yv=1 אני יודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את השיר אני מחפש כבר יום שלם
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר מסויים שמתפקד כמכשיר לשירות ביטחוני. הפונקציונאליות שלו היא כזו: יש אוזניה די קטנה שממוקמת בתוך האוזן, ומהצד השני ישנו מכשיר שאליו מישהוא אחר מדבר וכל מה שהוא אומר מגיע אל האוזניה.. כמובן שאין חוטים בעסק הזה. זה בקצרה. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, והבנתם למה אני מתכוון. אני זוכר שבעבר ראיתי דבר כזה למכירה בארץ, אבל אם אתם לא מוצאים בארץ אני יסתפק גם ב eBay *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
בעקרון אני צריך 2 רכיבים ספציפיים MMA1260D MMA2260D מישהו יודע על חנות (אלקטרוניקה) שמוכרת חיות כאלו\כיצד ניתן להשיג אותם בארץ? או לפחות חנות בחול עם משלוח לארץ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני כמעט בן 16 (ביוני אני כבר אהיה..) ואני רוצה נורא לעשות בחופש הגדול כסף.. הציפייה שלי היא לעשות משהו באיזור ה2000 ומשהו שקל עד סוף החופש.. רק בעיה קטנה, אנלא מוכן לעבוד במה שקשור להגשת אוכל כמו מקדונלדס ודוכנים וכדומה.. לאדע.. אני לא בדיוק בקטע של זה.. אני גר בחיפה, ויכול להיות לי נוח לעבוד למשל בגרנד קניון או אולי במרכז חורב או באיזור ככה.. יש למישהו רעיונות?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אתר שיאפשר העלאה של קבצים מעל 50 מגה שלא ימחוק אותם שמאפשר ליצור חשבון ולעקוב אחרי הקבצים ושיהיה אמין יש חיה כזו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משוטט לי הרבה בוואלה!שופס ואוהב להסתכל על מצלמות שמה וכאלה, ובין היבואנים/ספקים שמה זה 4H ומנסה למצוא בגוגל אתר של זה ולא מוצא כלום..כאילו אנלא מוצא אתר אנטרנט ממשי שלהם.. מה זה לעזאזל צריך להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין במיטה וחצי, יש לי חדר דיי גדול ובקרוב הוא יתפנה סופית ויהיה רק לרשותי, אז אני רוצה מיטה וחצי וההורים דיי מבטיחים.. אז מה אתם מציעים? יש לכם הצעות למיטה וחצי מסוימת? יש לכם התנסויות בכמה מהן איזה מהלצות וכו' =] תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דברים חדשים ומרעננים בסיגנון הבא ולא פסיכודלי זול ששומעים בום בום וזהו בדומה ל sun project dark soho hypersonic star x zeta dna ... על מה ממליצים אני פשוט חולה על הלבלים האלו ומחפש דברים חדשים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני וחבר תהינו אם זה אפשרי להיכנס לספריות של אוניברסיטות (אנחנו תלמידי כיתה יא') ובכך להתקדם בחומר ובכלל לקרוא וללמוד על חומר שמעניין אותנו באופן אישי. אוניברסיטת תל אביב? הפתוחה? בן גוריון בבאר שבע\ת"א משהו שמתאים לזה? האם זה אפשרי בכלל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם כניראה שבקרוב אני קונה את המחשב הבא שלי [מהלך השבוע הקרוב] כניראה שהמחשב יהיה מIQPC. רציתי אולי שאנשים יכתבו ביקורת \ חוויות קניה עליהם? אני לא רוצה שיצצו כאלה שטויות כמו דחיות של שבועות וכו'... נגיד בפנדה דחו את המחשב של בן דוד שלי בשבוע אבל הגדילו לו את המעבד במקום 4600 נתנו לו 4800 [AMD] ללא תוספת כפיצוי.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.betisweb.com הצביעו NO ויאללה פרננדס לביתר עונה הבאה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קיבךתי היום הודעה על חבילה שהתקבלה בשבילי בדואר רשום..לא ציפיתי לשום חבילה ולכן בדקתי את המספר ב "מעקב אחר דואר רשום" באתר שלהם.. צ'מעו.... הם מהירים!
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה מס' הפרק ואיזה מס' סדרה הוא? 300 - South Park ^ על הפרק הזה אני מדבר.. =] תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לכל מי שלא מכיר חנות TMS היא בקריות. ובכן ,הזמנתי ביום שישי מפרט מחשב מהחנות לאחר התייעצות בטלפון עם מנהל החנות והיה לו הרבה סבלנות ושרות אדיב ואיכפתי.הייתי בחנות ביום ראשון כדי להביא את המארז שלי כדי שירכיבו לי את החלקים וביקשתי שזה יהיה כמה שיותר מהר מן הסתם,הבטיחו לי שישתדלו לעשות את זה תוך יומיים. אתמול התקשרתי אליהם ואכן הם אמרו שהם מרכיבים את המחשב ועושים בדיקות ואם הכל יעבור בסדר זה יהיה מוכן היום,עד כאן הכל באמת באדיבות.היום חיכיתי כל היום ולא התקשרתי כדי לא להלחיץ אותם,נתתי להם זמן כי אולי יש באמת איזה בעיה וחיכיתי בסבלנות.אחרי שיום שלם לא התקשרו להגיד כלום או ליידע אותי באיזה מצב המחשב שלי טילפנתי אחרי הצהריים לחנות וענה לי המנהל שאמר שהחנות סגורה לרגל סידורים…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.yner.co.il אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ).
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-