עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הגיע לידי מצלמת אינטרקום קטנה ואני צריך לחבר אותה למחשב\טלויזיה ... למצלמה יש חיבור כזה שדומה לחיבור של מאוורר על הלוח אם ( עם 3 פינים) , אז איך אני יכול לחבר אותה שתתפקד בתור מצלמת אבטחה?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  2. Started by Shoko,

קראו נשפכתי פה חצי שעה ערבי נסע לתורכיה ולא נזהר במקלחת, כאשר נפל הסבון הוא התכופף להרים אותו, ובא תורכי מאחור ודפק אותו. מבואס הלך אל הקאדי ושאל לעצתו, אמר לו הקאדי: תן לי 2000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי אולי אלך ואשאל גם לעצת הכומר? אמר לו הכומר: תן לי 1000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי הרב היהודי נמצא קרוב אולי אשאל גם לעצתו? אמר לו הרב: לך ותביא בקבוק ערק, קצת פיסטוקים קצת בוטנים, קצת בייגלך, ואני אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. שאל הערבי: איך זה שהקאדי בקש 2000 $, והכומר 1000 $, ואילו אתה הרב הסתפקת רק בבקבוק ומעט חטיפים. ענה לו הרב: ככה זה נהוג אצלנו היהודים, כשדופקים ערבי, אנחנו פותחים שולחן.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 18.5.2007 robert gitelman- club99 18.5.2007 tracklist: 01. ultra djs- me and u (ernesto vs. bastin remix) 02. menno de jong pres. myth- sjamaan 03. filo & peri feat. eric lumiere- anthem (nic chagall remix) 04. ricky fobis- nobody (dj res a.k.a. i gor s) 05. front- cosmic spring (aurora mix) 06. alex moprh & rank1- life less ordinary 07. lost withness vs. sassot- whatever (aly & fila remix) 08. k & a- always fool (club mix) 09. cellec- love of my life (kamil polner & sender rework) 10. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 18.5.2007: http://www.sendspace.com/file/z9zfnd …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by aviz,

הגיעה לה קבוצה עם אופי. משחק שני ברציפות שהם חוזרים מפיגור במוני טיים. שבוע הבא יש להם הזדמנות לדאבל בהצלחה ומזל טוב

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by epichorus,

מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by intel suck,

יש לי שאלה: מהירותו של מטוס נוסעים ושל מזל"ט הן זהות 360 קמ"ש מסת המזל"ט היא 20 ק"ג ומסת מטוס הנוסעים היא 20,000 ק"ג צריך לחשב את ארגיית התנועה של המטוס ושל המזל"ט אז על פי הנוסחה והחישובים יצא לי שאנרגיית התנועה של המטוס היא 100,000,000 ג'ול ואנרגיית התנועה של המזל"ט 100,000 ג'ול זה נכון?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by Bartleby,

מישהו יודע למה באתר שלהם אפשר לעשות הזמנות לכל חור שכוח אל ורק לא לישראל?! יש אתר אחר באינטרנט שמוכר סחורה מהסרטים של סמית'?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. http://www.foxnews.com/story/0,2933,272440,00.html

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כיאה לת'רד שאחרי חצות, הוא צריך להיות אידיוטי. D: שכל אחד ישים פה את הפלאש הכי מפגר וחסר טעם שהוא ראה אי פעם באינטרנט אני אתחיל: http://www.sieni.us/?id=24 משום מה זה ממש הצחיק אותי o_o

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. תראו איזה דברים נוראיים מפרסמים עילנו ב ''דוינהאנט''. תציפו את האתר בדברים נגד חייבים ! http://israevil.deviantart.com/gallery/

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ake,

Scientology and Me\ סיינטולוגיה ואני Panorama תוכנית התחקירים של bbc שידרה תחקיר על הדת\כת הסיינטולוגיה. אנשים בשחור,מעקבים,ציטוטים,איומים, זה לא סרט הוליוודי זה סיינטולוגיה אה... כמעט שכחתי לספר לכם שהשואה היא באשמת פסיכיאטרים, על פי סיינטולוגיה אורך התחקיר 29 דקות http://video.google.com/videoplay?docid=-126281853779690652

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by avi2014,

שולחים לארץ משחקים?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. Started by J.allmighty,

http://rapidshare.com/files/32078824/Ronaldedinho.wmv

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by SuBeX,

אני יודע שרובנו חושבים שהם יודעים אנגלית מצויין ;D אבל כנראה שיש מונחים יומיומיים שלפחות אני לא מכיר. למישהו יש מושג איך אומרים "תעודת הצטיינות" באנגלית? אני לא צריך תרגום ישיר כמו Letter of Excellance כי זה, אני יכול לשער, יהיה אותו דבר כמו לתרגם סוף הדרך ל- End Of The Road , כאשר אנחנו מתכוונים לסלנג עברי בכל מקרה, אני מודה לכל מי שינסה לעזור וגם לכל מי שרק יביע עניין. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. זאת כבר הופכת להיות מסורת.. WTF קורה בתוכנית הזאת?! אם למישהו יש הסבר אני אשמח לשמוע.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by snaidis,

אני מתלבט בין הקורסים השונים של החברות השונות לפסיכומטרי כמו קידום, לחמן, תיכון תל-אביב, IQ וכו... איזה מהם הכי מומלץ? שמעתי שקידום ותיכון ת"א לא משהו....

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by kill_b7,

שמעתי שניתן למשוך כסף מחשבון paypal מהבנק. למישהו יש פרטים על זה?

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  21. השאלה בכותרת. והאם שווה ללמוד את זה באוניברסיטה הפתוחה?

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

- נערך ע"י אחראי הפורום -

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. איי הטראנסים של פעם אני זוכר שהייתי הולך בין חברים עם קסטות של תעמולת בחירות שדחפנו בהם נייר טואלט בשביל להקליט.. GOOD MORNING ISRAEL וכאלה אז ככה, בשנת 98 oren barkan הוציא אלבום BARAKA.. שבו רוב הקלאסיקות.. כולל "דפנה המשטרללת" - crazy dafna "מי שמשתולל.. וגם מטורלל.. הוא משטרלל" את האלבום\שיר הזה אין להשיג בשום מקום.. למישהו יש מידע לגבי זה? גם לכם יש שירים נוסטלגים שנזכרתם בהם? מה היו הטראנסים שהתחלתם איתם?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. חוץ מהגיר הנוראי וזה שאין 6 כריות אוויר וזה שאין בקרת יציבות(ESP), עכשיו, הסוכנים של טויוטה מתקשרים לאנשים שקנו אותה, ושואלים אם היא טובה והיא לסבירות רצונם. ואם לא, אז מה תקחו אותה חזרה....חחחח.... נראה לי שמשהו פה מסריח. אז אני זזתי להתקלח, וביינתיים, תעדכנו אותי בנושא(מי שנתקל בתופעה המוזרה). נ.ב. טויוטה טויוטה, אבל לא נראה לי שהחברה עד כדי כך דואגת ללקוחות שיהיו מרוצים ובגלל זה הם מתקשרים... חושבים שיהיה כך :auto: ובסוף זה כך:

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by Googleness,

אפשר בבקשה הסבר קצר על איך ממירים מבינארי/עשרוני/הקסדצימלי? יענו איך מעבירים בין אחד לשני.. תודה...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.