כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מנילת שדה(72) ואני מתלבט לציון הגבוה בין:נ"מ,חיל הים,ומודיעין שדה. בעקרון אני רוצה לבחור מתוכם את היחידה שתתן לי הכי הרבה ידע טכנולוגי(כמו קורסים מקדימים) במהלך השירות. ישנה עוד שאלה במנילה והיא -כמה אני מעוניין להיות לוחם.בתכלס אני לא מעוניין,אני בכלל רוצה להתקבל ליחידות מחשבים בצבא ולכן אני לא יודע אם הסימון בשאלה זאת יפגע בסיכוי להתקבל ליחידות מחשבים לא קרביות (נגיד אם אני יסמן ציון 4 מתוך 5). אודה לכם אם תייעצו לי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אבי גר בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מחשב שאני ארכיב למענו. רציתי לבקש המלצות לעוד אתרים טובים וזולים לקנות מהם כדוגמאת newegg. אודה מאד לממליצים ולמשתפים תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://msnbc.msn.com/id/8076120 אתרגם את המאמר בקרוב לנוחיות חברי הפורום. אפילו יצרני הצ'יפים, מאשימים אחד את השני בגניבת שמות מסחריים, ובעיקר בגרימת הפרעות לרשתות אלחוטיות אחרות. עדיין לא התגבש מסמך אחד אפילו בנושא התקן החדש, אבל כולם כבר הכריזו עליו. פשוט שערוריה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפעמים טוב לראות איפה אנחנו היום בהשוואה לעבר... http://62.128.51.43/community/viewtopic.php?t=973&postdays=0&postorder=asc&start=0
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם.. חבר שלי קנה מצלמה משוכללת מיוחדת משו מאיזה איש שמתעסק עם זה מצלמה עם זום ענק בשביל לצלם את הים מהחלון שלו ושנוכל לעשות מצלמת ים שנוכל לראות אם יש גלים.. בקיצור המצלמה מחוברת רואים מצויין שמחברים את זה לטלוויזיה אבל הבעיה מתחילה שאנחנו רוצים לחבר את זה למחשב... כל אחד אומר לנו שאנחנו צריכים משהו אחר ואין לנו מושג מה לעשות.. בעיקרון הרעיון הוא שאנשים יכנו לכתובת מסויימת ויראו את מה שהמצלמה מצלמת.... מה צריך בשביל זה.. איך מחברים למחשב איזה תוכנות צריכים ואיך משדרים את זה אחרי זה לאינטרנט בצורה שכמה אנשים בו זמנית יוכלו להיכנס ולראות ?? תודה ענקית לעוזרים זה ממש ממש חשוב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק הורדתי את קודי והאם אפשר לעשות את כל ההגדות וההסבר שיש פה עם הגדרות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כמו שאתם שמים לב, עבר שבוע, היה שבוע נחמד, באמת, נהנתי, אתם יודעים, מודינג קטן פה Overclocking קטן שם, ממשיכים עם החיים, וכמו שאומרים "חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? ה-ti 500 המז**** עכשיו התקשרתי לאורן מזיגזאג וכו תמיד הוא היה מאוד מאוד נחמד. אבל מה? הוא יודע שהכרטיסים נשלחו לארץ, מצד שני גם הוא וגם אני ידעתי את זה כבר לפני שבוע וחצי, הוא לא יודע להגיד לי איפה הם [עדיין באונייה, הגיעו בטעות לנמל של עזה במקום תל אביב, מכס, אילת, גרמניה, טורכיה, יוון, בולגריה, איסלנד, פינלנד, צרפת, דרום קוראיה, צפון קוראיה (למרות שלא נראה לי שזה שם) ואולי זה בכלל בכלנית ואף אחד לא שם לה!!!!!!!) בקיצור, הוא אמר לי שזה יגיעה בימים הקרובים, בתקווה עד סוף השבוע... ואתם יודעים מה, …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שברגיל בבית זה 10% אלא עם כן אתה רוצה ומשלם יותר... כמה זה בנטסטיק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשרי תמונות , לינקים , גלריות וכו' תודה מראש התמונות שאמירם הביא של הכרטיס קול השרוף הביאו לי טעם של עוד
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבקש לפרסם אותם רק לדעת איך הם...אני חייב להרכיב מחשב וראיתי הרבה מפרטים טובים... אם יש מישהו יותר טוב אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. להנאתי אני משוטט לי באיביי בחיפוש אחר flat cable למכשיר המיושן שלי. ואני רואה 2 שירותים חדשים שלא נתקלתי בהם עד כה: 1) eBay Bucks 2) BillMeLater - a Paypal Service אז אפשר הסברים, להצטרף לא להצטרף? מה הקאץ'? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, במקרה סיימתי קורס שבסופו קיבלתי את תעודות ההסמכה האלו,במה הם יכולות לעזור לי בחיים? אפשר למצוא עם זה עבודה משהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי לפגוע בכבודם של המשפחות כמובן כל שנה היה פה איזה דיון נטול חשיבות של מי עומד בצפירות ומי לא -למה הפסקתם אם המסורת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע למה לצפות מישהו היה פעם במיונים של מודיעין אחרי שאיתרו אותו לבוא למודיעין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים, ואני רוצה להשתמש בשבילם באותו מסך, אותה מקלדת אותו עכבר ואותם רמקולים. שמעתי ממישהוא שיש סוויץ שיכול לעשות את המעבר בין המחשבים, השאלה אם מישהוא מכיר דבר כזה ואם כן איפה קונים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמאס לי כבר אין לי יותר מה להגיד זה נהיה גרוע וגרוע משבת לשבת ,ונראה שלאף אחד לא אכפת! אני לא ירחיב הרבה כי טחנתי מים על זה לכן קבלו משהו קטן: השם-ניר קלינגר ,הידוע גם כ 'חד העין' ,ו'בונקר-ניר'. המיקום-מכבי תל אביב המטרה-השמדה טוטאלית והחרבה עד היסוד עזרים-לוני ,דריקס אחוזי הצלחה-100 אחוז. MISSION COMPLETED
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198&q=spore לראות מההתחלה עד הסוף (או לפחות להעביר מהר בקליקים עד הסוף..) , אבל לא לסגור על ההתחלה ! לא יאמן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא משנה הז'אנר, למרות שיש עדיפות לסרט אימה או מתח. משהו יחסית חדש. חצי שנה אחרונה. כי את כל הישנים ראיתי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי *166 ולא עונים לי במוקדים. לפני רגע שוב שלחו לי אחת מאוסף הבדיחות הלא מצחיקות שלהם (מהמספר 6661): "איך קוראים לאשתו של חוטב עצים? גזענית." דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! איך אני מפסיק את החרא הזה? *פרסומות שקשורות אליהם גם אפשר לבטל?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://implicit.harvard.edu/implicit/israel/ נחמד - השאלה כמה באמת משקף את האישיות של הנבחן? עשיתי את המבחן של ישראל-ארה"ב והתוצאה הייתה שיש לי העדפה קלה לישראל מארה"ב. שמתי לב לזה שהייתי צריך למיין תמונות ומילים, אז כאשר ישראל ו"רע" היו באותו צד, היו לי הרבה יותר טעויות מאשר ישראל ו"טוב" כלומר הרבה דברים רעים בחרתי כטוב כי הם לא נקשרו לי עם ישראל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-