עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחרי HTC ו-Oculus, גם בסוני החליטו לחשוף את הדגם הסופי של משקפי ה-PlayStation VR שלהם, שיתחברו לקונסולות ה-PlayStation 4 ויעלו כמה מאות דולרים פחות הקרב על ראשות שוק המציאות המדומה עובר להילוך גבוה במיוחד, עכשיו, כשסוני הצטרפה אל שתי המתחרות המרכזיות שלה והציגה לנו את כל מה שאנו צריכים לדעת אודות פתרון ה-VR האישי שלה – משקפי ה-Playstation VR (או PSVR, בקיצור) שיעברו עם קונסולת ה-PlayStation העדכנית. משקפי המציאות המדומה של סוני יתבססו על מסך OLED בגודל 5.7 אינץ' אשר יקרין תמונה ברזולוציה של 960×1,080 פיקסלים לכל עין (בזווית תצוגה מצומצמת יחסית של כ-100 מעלות), בקצב רענון של 90 הרץ או 120 הרץ (קצב הרצה מירבי של 90 פריימים בשנייה או 120 פריימים בשנייה), עם מד ג'י…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mrsph666,

עיכול מזון מהיר זה טוב, רע? אני לא מדבר על ההיבט הכלכלי של אדם בעל ע. מזון מהיר במיוחד - זה אומר שהוא צריך לרכוש יותר מזון... :-\ בכללי... אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היום היית ב-"סיור" באינטל והיה כזה עלוב אתם לא מבינים ! המדריכה לא ידעה שום דבר מהחיים שלה והתחילה לחפור על שטויות, כל מה שהראו היה סתם סרטונים ואפילו לא נכנסנו לחדר הנקי... קיצור מבעסססס, לא ממליץ !!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vega,

חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה). וכן, זה כאב. בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.) שלכם, 10 centimeters taller, Vega.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש 2 סוגים של אתרי איחסון לדברים הבאים: 1. למועדפים: כלומר אתר שיאחסן לי את המועדפים שלי ואני אוכל לגשת אליהם מכל מקום. אני יודע על האפשרות לעשות Export למועדפים אבל זה עושה קובץ htm ענק ואם יש אתר שיעשה לי הכל מסודר עם קישורים אז זה יהיה יותר טוב בשבילי ויותר יעיל ונוח. 2. לאתר אישי: בניתי דף כזה שבו יש כל מיני טקסטים שלי וסיסמאות וכאלה (הכל מוצפן לא לדאוג ) ורציתי לאחסן אותו איפשהו ושיהיה לי נוח בעתיד לערוך את הטקסטים. ניסיתי את נענע ולא ממש אהבתי, כי לא ניתן להעביר קבצים מתיקייה לתיקייה וצריך להעלות אותם שוב, ויש לי אינטרנט איטי אז... חשבתי לכיוון של שרת איחסון עם FTP שנותן בסביבות ה-10-15 מגה... הייתי שמח לקבל ממכם המלצות בנוגע לשרתי איחסון שאני …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Home Boy,

מישהו יודע מה המחיר של ה-ATP3 ברשת החנויות אופיס דיפו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

אני רוצה להבין משהו בנוגע לתכשיטים מכסף. היה לי בעבר שרשת מכסף היה כתוב על זה 925, אבל השרשרת לא השחירה בכלל. כעבור כמה זמן החלפתי אותה בתוספת תשלום לשרשרת יותר יפה, גם שם היה כתוב 925, והיא כן השחירה, ומשחירה. משהו יכול להסביר לי למה שרשרת אחת כן השחירה ושרשרת שנייה לא השחירה? - אני פשוט רוצה לקנות טליון של סמל השלום http://cgi.ebay.com/Peace-Sign-925-Sterling-Silver-Pendant-15-16_W0QQitemZ380158840294QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58833b8de6&_trksid=p3286.c0.m14 והייתי רוצה לדעת אם זה ישחיר כן או לא. ואם זה בטוח בכלל לרכוש דברים כאלה באייבי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Delux,

לי יצא ליד חברים שלי מלא פעמים כגון שאני לא מתבייש יש לי שאלה אליכם יצא לכם בישיבה חשובה (לאנשי עסק) פלוץ בשיעור (ליד כל הבנות) פלוץ באמצע משחק כדורגל איפה יצא לכם לעשות את זה ת'אמת תגידו (בבקשה פרטים)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by askme,

שלום לכולם לשים את הדברים כהוייתם - בשביל מה לשנע אלפי תושבים לגדרות ולאבד את חייהם של אנשים ( לא שזה פאקטור מכריע בעיני חמאס, אבל מילא ) ? אם וכאשר אפשר במחיר של לא יותר של 1000 ₪ ( מחירו של קאסם אחד, פלוס מינוס ) לשלוח עיר שלמה למקלטים עם כל מה שזה משליך על האוכלוסיה, ולגרום לישראל להעיף במינימום 100 אלף דולר ( זוג מיירטי "טמיר" ), כשהסיכון לחמאס הוא גג - איבוד איזה בודקה בחולות עזה ! לא חיים ולא בטיח, אלא עמדת תצפית או כיוצא בזה ! ותחשבו על זה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SensatioN,

mms://a1313.l2047353564.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1313/20473/v0001/reflector:53564

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מכבי חיפה הוגרלה נגד ליברפול ( אלופת אירופה ב2005 ) המשחק הראשון יהיה ב 8/9 באוגוסט באנפילד בליברפול משחק שני (בלומפילד\רמת גן) יערך ב22/23 באוגוסט, הולך להיות קשה אבל הכל אפשרי . עזבו את מכבי חיפה: עידן טל, מיכאל זנדברג, קלמי סבן ואריק בנאדו הצטרפו:אנדרסון,קטן, מילקסון,עבאס סואן,אייל משומר,מסודי, רביד גזל(אולי יושאל גם העונה) ודקל קינן חזרו מהשאלה. הצטרפו לליברפול:פאלטה, פביו אורליו,מרק גונזלס,פנאנט,בלאמי,פונגול,מילר,לה טאלק http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=79326&bz=8 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282696,00.html

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Rotem Danker,

רק הורדתי את קודי והאם אפשר לעשות את כל ההגדות וההסבר שיש פה עם הגדרות בעברית?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חילקתי את הויזה שלי לאיזה 10 חנויות באינטרנט בקניית מוצרים... עכשיו, נגיד ועוד איזה כמה שנים אחת מהן פושטת רגל, הם יכולים לחגוג לי על הויזה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tomerico,

יטש לי סירטון של CS.. ויש שם שירים שאני אישית מאד אוהב אני רוצה בבקשה שתגידו לי את השמות של השירים הבאים... יש לי קטע של כנה עשרות שניות... קטע ראשון קטע שני

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rozenasf616,

קניתי דרך האינטרנט שני מוצרים, כרטיס מסך ו512 ddr ראם. לאחר מספר ימים מתקשרים מהחברה ואומרים לי שאין את הram שביקשתי ואני אאלץ לקנות ram של kingston ב30 שקל יותר. בהזמנה שילמתי תוספת תשלום כדי שזה יגיע יותר מהר,7 ימי עבודה. הזמנתי והם התקשרו ביום השלישי שלאחר ההזמנה. אני מאשר אך החבילה מגיעה ביום ה16! אני פותח ומגלה שהראם נמצא בתוך הקופסה של הכרטיס מסך(הקופסה נפתחה) והמדבקה קרועה(גם הram נפתח) אני מחבר את הram החדש לצד הram הישן (גם ddr 512) והמחשב עולה והוא כותב לי שיש לי רק 512. אני מנסה לשים אותו לבד בשני הסלוטים והמחשב לא עולה והלוח אם מצפצף לבעיה בram. אכשיו אני מתוסקל כי אני צריך לנסוע על ל****** ולשכנע שאני לא דפקתי את הram .דרך אגב נתתי אותו לתכנאי והוא אימת את דע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ;D ברוח החג, נפגשנו היום בצהריים חמישה חבר'ה מהיחידה לקצת אוכל טוב. עבדכם הנאמן... כפי שהינכם רואים, בשר פרגיות שלט לכל אורך הדרך, סחטיין על התיבול של אביו של אשרם, המארח. 8) ואל השולחן הערוך מכל טוב...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liav12,

שאלה בכותרת, אני שנים משתמש בספידסטיקים היקרים של ג'ילט לרוב, אבל אני מחפש כאלו שהם נטולי ריח... לא אוהב את הריח שיוצא מן הספידסטיקים האלו כשאתה מזיע, טפו טפו אין לי ריח של זיעה גם אם אני ירוץ ויזיע אחרי 8 ק"מ, אבל מהספידסטיקים יוצא ריח מעצבן של המקור עצמו אבל אחרי שהוא מתחמם למשל. מישהו מכיר ספידסטיק איכותי כזה שהוא ממש נטול ריח? יש למשל את כל ה NBA האלו אבל יש להם ריח ממש דוחה...השתמשתי בשל דיאדורה ועל הפנים, ספידסטיק וג'ילט הם הכי טובים שיצא לי להשתמש בהם.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amitdavidi,

אני עכשיו מסיים י"ב. ביום שלישי אני עושה את הבגרות במתמטיקה, אבל יש לי בעיה עם הציון הגשה...שבטוח יוריד לי בהרבה את הציון של הבגרות, ברמה שממש לא סביר שאני יעבור ושתיהיה לי בגרות במתמטיקה(ותעודת בגרות בכלל) בגלל זה. שמעתי שאם אני יגש למועד ב, אז בגלל שזה יהיה אחרי שאני מסיים י"ב זה כבר יחשב לי כאקסטרני, ככה שלא יהיה לי ציון הגשה. זה נכון? ואם לא, יש לי אפשרות איכשהו כן לגשת כאקסטרני במועד ב? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by navk2,

אתמול היה לי שיעור אלק' (כיתה י'), קצת הסבירו לנו איך מעבד עובד וזה ואמרו לנו שמעבד מקבל את הקלוקים שלו מגביש שמוציא תדר מסויים ואחיד, אז איך אנחנו בדיוק משנים את התדר של הגביש הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by redti,

מישהו שמע על זה? זה המיקוד היחידי שמצאתי להיסטוריה 5 יחידות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://mariopaint.ytmnd.com/ חחחחחחחח

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KapiSH,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AppleJack,

המלצות לטיולים מפי אשת האווירון... http://www.youtube.com/watch?v=zw-aTRuD3Pw

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3626246138&category=41888 זה כמו שאני ימכור כלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים