כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את המחשב שלי בטרייד אין המחשב שלי: AMD Athlon XP 1900+ ASUS A7V266-E NANYA Memory 256MB DDR PC2700 Mail Memory 512 MB DDR PC3000 במחשב הזה: AMD Athlon XP 1700+ 0.13u ABIT NF7 256-512MB DDR PC2700-PC3000 אני רוצה להחליף את הרכיבים בטרייד אין. (מכירים חנויות שעושות טרייד אין?)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. הצביעו ל 5 הקבוצות הטובות בכל הזמנים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה ביותר, ודיונים אין סופיים..הם כאן!! (במיוחד הלוח שפחדתי מאוד מטעויות בייבוא) לא יכולתי להתאפק..תמונות (איכות מעולה כמו שאתם רואים..): לוח- IT7-Abit ספק- TruePower430W-Antec זיכרון- XTREME DDR PC3000 256mb זיכרון- CorsairXMS 3000 256mb REV1.1 לידטק- טיטאניום 4400 AS3 בקרוב תוצאות ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.likecool.com/USB_Air_Conditioned_Shirt--Gadget--Gear.html רגע, אולי הייתי צריך לפתוח את זה באוברקלוקינג וקירור? "בית השחי שלי מגיע ל 38 מעלות במאמץ, זה נחשב תקין?"
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איבדתי משהו ששיך לעבודה (יומן מבצעים) ואמרו לי שאני נקנס ב-400 שקל על זה. עכשיו מה שקורה זה שאני חתום על חוזה בעבודה שרשום בו קנסות וכו' אבל נדמה לי שקנסות זה דבר לא חוקי עפ"י חוק כמו הרבה דברים שרשומים בחוזה וכנראה לא חוקיים אז זה לא חוקי. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם זה חוקי או לא? ניסיתי גם לחפש במשרד העבודה או דברים דומים ולא מצאתי. יש לציין שאם זה לא חוקי ובאמת אקנס אז אפנה לעו"ד כמובן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך שמים חתימה זה לא נותן בשתי השפות... אני מניח שהיה עדיף שהייתי שולח את הפוסט הזה להנהלה, אבל אני לא מיוחד וגם אני מאמין שיש פה עוד אנשים שלא יודעים איך לשים חתימה, גם אין פורום מיועד לזה. גם לא אהבתי תאיקונים ששמתם ליד כול פורום נותן תחושה של פורום חובבני של מתחילים- תנו למעצב לעצב לכם פיקטוגרמות...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בדיוק CSI Miami והוצג שם הנשק הזה, אז חקרתי טיפה ועדיין נשארתי עם השאלה: איך לעזאזל זה "עובד"? שמים את הרובה/אקדח בקידמה של הCS, עכשיו ה"תיאוריה" שלי היא שההדק של הCS עצמו פשוט "מושך" את ההדק של האקדח/רובה שיורה עצמאית. העניין אופטי יחסית פשוט, אני חושב וידיאו של הנשק: http://www.youtube.com/watch?v=JQeu9J43jXU *המוזיקה הכי מצחיקה אי פעם, פרסומת זוועתית, רק בגלל הפרסומת... אחד המצחיקים*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לעשות סקר, אבל לאור "ההצלחה" שלהם בבחירות, חשבתי שמספיק תגובות רגילות. אז מה אתם אומרים/ות על הישראלית שמואשמת כי חרטה אותיות על קיר הקולוסיאום ? https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5500257,00.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www./articles/mousetrap.html חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים, התלבטתי אם לשים את זה כאן או בפורום אמצעי אחסון. זה לא מוצג כאיזה אלטרנטיבה לאמצעי אחסון מודרני אז נראה לי שעדיף פה, זה יותר קוריוז, אבל אולי מתישהו אעלה את זה גם שם בכל מקרה, מקווה שתהנו! הערה: כן, אמרתי "סיבובים לשניה" במקום "סיבובים לדקה", בטעות. סתם פליטת פה. סורי!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי יצא ליד חברים שלי מלא פעמים כגון שאני לא מתבייש יש לי שאלה אליכם יצא לכם בישיבה חשובה (לאנשי עסק) פלוץ בשיעור (ליד כל הבנות) פלוץ באמצע משחק כדורגל איפה יצא לכם לעשות את זה ת'אמת תגידו (בבקשה פרטים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,היום הערתי את החתולה שלי אחרי שהיא ישנה וראיתי שהיא קמה עם עין אחת סגורה ושיש לה כמו מים מסביב לעין , שמתי לה משחה ''סינטומיצין'' וכרגע אני רואה שהכל בסדר, עכשיו אני לא יודע אם זה באמת דלקת או שזה היה איזה הפרשה אחרי שינה כמו שיש לאנשים , אני יודע שהכי טוב ללכת לוטרינר אבל כרגע זה לא אפשרי (יום שבת כבר ) ..... נ.ב החתולה שלי מחוסנת ומטופלת .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמנו מישו הביא לי לינק ל"מדריך לחרא".. זה היה באיזה פורום, אך כיוו ןשאין לי את הכתובת המדוייקת - מצטער על חוסר הקרדיט. לפני כשנתיים זה הצחיק אותי, היום פחות, אבל בטוח יש פה כמה שיהנו מזה. *אני יודע שזו אנפנטיליות לשמה, לא צריך לאזכר * ----- שרביט - אותו מקל שניצב (או אמור להיות ניצב) ליד האסלה עם שערות בקצה, שבמקרה שהמחרבן לא יודע לקלוע, או למקרה שהמחרבן נקלע למצב חירום חרבוני. החרבון הנקי - אתה מחרבן, אתה רואה את הקקי באסלה, אבל אתה לא רואה אותו על הנייר טואלט. זה החרבון הכי מוצלח וברמת העיקרון מי שהצליח להגיע לרמה של חרבון נקי הוא בנאדם עם הרבה פחות דאגות בחיים. החרבון הרטוב - אתה מנקה את התחת חמישים פעם ועדיין מרגיש שנשאר שמה קצת גועל. בסופו של דבר אתה מוצא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לא להוסיף בכלל אנשים שאני מכיר, כי יש לי אותם כבר בפייסבוק. (ועוד שאלה קטנה על הדרך: זה לא מעלה תמונות אוטומטית נכון? אם לא אז איך אני מעלה תמונות?)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי, יש הכנס תמונה אבל הוא פותח BROWSER רק כותה IMG שאני לא יודע מה לעשות עם זה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קינדר חוזרת, כפיים :yelclap: :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי ביקורות רעות על גיבור מחשבים בנתניה, האם השירות זוועה גם ברמת גן?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, להלן אתר של חולצות בעיצוב מיוחד. http://www.shorlak.co.il מה דעתכם על האתר ובכלל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לשאול אותם שאלה עקב בעיה שיש לי עם חנות אשמח אם יש להם תמיכה בארץ את המספר ואם לא מייל לתמיכה בחו"ל תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשרי תמונות , לינקים , גלריות וכו' תודה מראש התמונות שאמירם הביא של הכרטיס קול השרוף הביאו לי טעם של עוד
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעם קצת יותר רחוק מהבית שלי... עריכה- מפני שאני לא רואה את הדיווחים בתקשורת אני רק רוצה לומר שגם לפני 20 דקות וגם לפני 40, שוגר מטח טילים כבד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
;D ברוח החג, נפגשנו היום בצהריים חמישה חבר'ה מהיחידה לקצת אוכל טוב. עבדכם הנאמן... כפי שהינכם רואים, בשר פרגיות שלט לכל אורך הדרך, סחטיין על התיבול של אביו של אשרם, המארח. 8) ואל השולחן הערוך מכל טוב...
-
מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, רציתי לשאול אותכם,האם מישהו מכיר את תוכנית נטע? מה לומדים בתכנית? שווה להרשם אליה? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-