עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://news.walla.co.il/?w=/4/568909 חחחחח יהיה קשה לו לשלם 3 מיליון התמונה מהאתר PCARENA הייתי חייב לצרף זה פשוט מאוד מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי כרגע אינטרנט בחבילה של 2.5MB, כשאני משלם 92 שקלים לבזק על התשתית ועוד 53 שקלים לספק האינטרנט אורנג'. יוצא שביחד אני משלם 145 שקלים על חבילה של 2.5MB! אני בהתחייבות עם בזק לעוד 8 חודשים, כך שאין טעם לדבר על הוט, ואחרי נסיון אישי של 6 שנים איתם גם אין סיכוי שאחזור (כך שהוט מחוץ למשוואה, למרות שהמחירים שלהם יותר זולים). רשת NGN עדיין לא פרוסה באזור שלי. בזק הציעו לי חבילה של 4MB ב-103 שקלים בהתחייבות לשנה מהיום, ואורנג' 81 שקלים בלי התחייבות. כך שבחודש יוצא 184 שקלים. המחיר בסדר? משום מה נראה לי מאוד גבוהה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by The Dom,

אני מחפש המלצה לבושם לגבר, משהו קליל... יש הצעות/המלצות?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

יו איזה יום כיפור היה, אז ככה, כמעט ילד קטן עם אופניים נכנס בי סבלתי מהרעש של הילדים הקטנים ששמים כוס חד פעמית בגלל של האופניים שכבייכול נותן "רעש" של אופנוע. אני ועוד 8 מהחברים שלי התעמתנו עם איזה ערבי ואיזה רוסיה שקיללו אותנו סתם ככה, העדפנו לשמור על שקט כי יכול להיות והוא היה חמוש. :2gunsfiring: הטוב בכל זה: שפגשתי כל מיני חברים מן העבר כמו בכל שנה. הפגנו את השיעמום ייחד. (אני וחבר שלי מרוב שעמום חשבנו ככה ללכת לאיזה צומת ולעשות שם על האש ולאכול המבורגר עם חומוס צ'יפס סלט, עוד דבר אכזרי, בגלל שהילדים הקטנים עם האופניים עיצבנו אותנו חשבנו לקחת ג'ריקן של בנזין לשפוך על הכביש ולהדליק אש ככה יהיה חומה של אש והם לא יוכלו לעבור )

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by x-dude,

יש להם שיחות חינם 1-800,אם אני מתקשר מהארץ למספר הזה הוא חינם? או שאני משלם רגיל שיחה לארצות הברית?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by 00000,

שמחפשים מוזיקאים שיעשו להם פס קול?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני מקווה שתצליחו לזהות את שם הזמר והשיר שחיכיתי לו הרבה שנים, אני חושב שהוא מוכר בכל מקרה שיר יפה מאוד!! לינק:http://www.mytempdir.com/1086921 ויש עוד אזה קטע של שיר שתפסתי באיזה סצנה בסדרה לחיי האהבה.. השיר מוכר מקווה שתזהו אותו... http://www.mytempdir.com/1086938 בהצלחה. ותודה לעוזרים. אני כל כך מאושר. שירים מדהימים!

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by yadin,

יש לי כמה שאלות אם אפשר עזרה בקשר חומרת המחשב מה זה גשר צפוני והגשר השני איך שקוראים לו מה זה DDR 1 2 3 מה זה RAM ROM כמה סוגים יש לכל זיכרון תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by Armageddon1,

מה בתכלס צריך לדעת בשביל לעבוד בתמיכה טכנית באחת מחברות התקשרות-אינטרנט?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Ghtm,

שלום לכולם. אני מחפש להקות חדשות לשמוע... ת'ראש מטאל, סגנון Metallica, Megadeth, Pantera... יש לי רשימה מאוד דלה ואני רוצה להרחיב את האופקים. תודה.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by KoM,

כמה ?? :

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. מהו הציון המקסימלי בבחינה? מה הציון המקסימלי לכל פרק? האם הבדלי הרמה בינה לבין פסיכומטרי גבוהים?

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  13. Started by X-_PLOSIVE,

בואו נמשיך את המשחק.......... נתחיל ב ערנב

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. כבר שלחתי הודעה למנהלים דרך האתר וגם נכתב על זה בפתיל אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433553.0 אבל עקב חוסר תגובה רשמית מכל סוג החלטתי לפתוח דיון חדש עם כותרת יותר ברורה (אולי המנהל הרלוונטי פשוט לא שם לב לדיון הקודם?) במסכים עם רזולוציות נמוכות או כאשר החלון מוקטן (כלומר כשהודעות לא נכנסות במלואן לרוחב החלון) אין שום אפשרות לגלול הצידה כדי לראות את החלק ה"חתוך" של ההודעות. כתוצאה מכך אני כבר לא יכול לגלוש באתר מהנייד שלי. אם המנהלים כבר מודעים לבעיה ועובדים לתקן אותה אשמח אם תוכלו להשאיר פה תגובה רשמית או אפילו מתי אתם מעריכים כי העניין יתוקן. בתודה מראש!

16. Started by Boomer,

היום קיבלתי את ה-Altec Lansin AVS300 שלי (2.1) בקיצור בהתחלה שמתי את הסאב על מדף מעץ. תוצאה: בקושי שומעים באסים למרות שרואים שהסאב מתאמץ. שמתי אותו בפינה של קיר, הבדל גדול. אבל זה עדיין נראה לי קצת מוזר שהסאב הזה יותר חלש מהסאב של ה-PCworks 2.1... אז אולי אני לא ממקם אותו נכון או משהו כזה. כי כרגע הוא יחסית רחוק מהמחשב. כשאני לא נמצא בין שני הרמקולים הקטנים הסאב נשמע חזק מאוד, אבל ברגע שאני מתיישב על הכסא ואני נמצא מול שני הרמקולים הבאסים "נחלשים" בצורה משמעותית. אז תגידו לי מה המיקום הכי טוב שיכול להיות. ועוד משהו: זה לא יכול להרוס את הסאב כאשר הוא נמצא כל הזמן על העוצמהה הכי גבוהה?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. תכנסו לכאן מהר: http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=27&threadid=728226&STARTPAGE=1 האמריקאים התחרפנו לגמרי. מחשבים ביצור עצמי יהיו לא חוקיים, וגם לינוקס וUNIX לא. צריך למחות, ולעשות את זה מהר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. יש למשפחה המון קלטות וידאו ישנות, מחפש דרך טובה להעביר את כל החומר למחשב המשפחתי קניתי easycap אבל זה מעביר את החומר באיכות ירודה ומקורטעת. יש פה מישהו שעשה את זה ויכול להמליץ לי איך להעביר? חשוב לי מאוד שהאיכות תשאר ובלי קרטועים תודה

19. Started by spike_staff,

שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by תושב העיר,

האם מסך מחשב פולט קרינה ?

• 31 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. Started by DiSc@MaN,

אז, בהתראה של שבועים (או יותר, יכול להיות שהעדפתי להתעלם מזה..) אני מתגייס מחר! בניגוד לכמה אנשים פה (ואני מקווה שהם לא יהיו רוב עם הזמן) ולמרת כל הקשיים שבדרך (ועדות רפואיות וכאלה) אני החלטתי להתנדב לצבא! אני מקווה מאוד שאצליח להשתלב במערכת הצבאית כמו שצריך ולהפיק את המיטב משרותי הצבאי - גם לצבא וגם בשבילי. נכון לכתיבת הודעה הזאת הסטטוס הוא: I am saying goodbye to my life for 2 years in: 14hrs 53mins 49secs מקווה גם שיהיה לי זמן להמשיך ולהכנס לפורום ולהתעדכן בכל מה שהולך פה.. אז goodbye לכם!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

אוף....

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. נודניק שמצלצל אלי לסלולרי המון פעמים ביום ולא עונה. כשאני עונה לשיחה אני שומעת חיוגים בלבד. בחיוג חוזר - לא מרימים. ניסיתי לאתר דרך www.441.co.il לא עובד יש עוד אפשרויות? האם לדעתכם מותר לי להעלות את המספר לאתר? :AR15:

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by pure perfection,

שלום , איך אפשר לאתר יוצר סטייקר מסויים בואטסאפ אם בכלל ? תודה

דיונים חדשים בפורומים