עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bluemail,

http://vod.walla.co.il/?w=/4/967004

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by shibby15,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המנילה שלי ואני חייב עזרה כי אני ממש לא מבין כלום... אני מבין פחות או יותר (פחות) את מהות התפקידים, אבל לא יודע אם הם טובים, מעניינים ואם שולחים הביתה... אז אם אפשר עזרה אני יודה לכולם תודה ענקית מראש בכל אופן, זה מה שקיבלתי: אשכול/ מקצועות: קצונה / שלישות, לוגיסטיקה. הדרכת יחידות השדה/ מפקד כיתת טירונים. תפקידים בחיל חינוך והנוער/ מדריך נוער בסיס, מדריך נועא מרחב. מקצועות המחשב/מפעיל מערכות מחשב, תכניתן. תפקידי מודיעין/ מוד"אל. ואגב, אם מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקב"א בהתאם תודה רבה רבה שוב על העזרה רום.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. אני פשוט צריך להגיע לאשדוד מהרצליה (פעם ראשונה שבכלל ייצא לי לבקר שם אני חושב ) מרחק נסיעה באוטו קצת ארוך לא ? כמעט שעה.. אז חשבתי לקחת רכבת . גם בטח יוצא יותר זול . אז התחנת רכבת היחידה שם זה אשדוד עד הלום או משהו כזה.. זה קרוב לעיר או משהו או שיש צורך לקחת אוטובוס ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. באיזה דפדפן אתם משתמשים כיום,ופרטו מדוע כל הדפדפנים שיש כיום: Maxthon - לשעבר MyIE2 Netscape Navigator Internet Explorer מוזילה פיירפוקס Konqueror Epiphany גוגל כרום ספארי אופרה Lynx גלאון באיזה לבחור? עקב כך שהפוסט נכנס לאתר החלטתי לעשות ביקורת משלי על הדפדפנים ולא להעתיק. דבר ראשון:מהו דפדפן? "דפדפן הוא תוכנה המאפשרת לקרוא ולתקשר עם אתרי אינטרנט." - ציטוט מויקיפדיה סרטון מעולה המסביר מהוא דפדפן: http://www.whatbrowser.org/iw/ Google Chrome גוגל כרום הוא דפדפן חדש מבית גוגל,שיצא בשנת 2008. הדפדפן, המבוסס על קוד פתוח, שאל תכונות רבות מן הדפדפנים הקיימים בשוק. גרס…

• 113 תגובות
    • 51.8k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

תערוכת CES 2017, תערוכת האלקטרוניקה הבידורית השנתית בלאס וגאס, תמה לה וכך גם בא לקיצו הסיקור שלנו מהתערוכה. עשרות רבות של ידיעות הבאנו לכם מהחלק השני של הכדור, והגיע הזמן לסיכומים לכתבה

6. שלום לכולם... מקרה שלי כזה...הזמנתי מאייביי מטען חשמלי למחשב נייד (לפי מה שהבנתי המוכר נמצא בבייגי'ן)...קיבלתי TRACKING NUMBER של המשלוח ממנו ולפי האתר CHINA POST נראה כי החבילה עזבה את הנמל תעופה בבייגי'ן בתאריך 5/12/2010. אנחנו כבר ב 22 לחודש ועדיין לא קיבלתי הודעה על דואר רשום...דיי הזויי שבזמן הזה המשלוח לא הגיע לישראל עדיין...שלחתי לו הודעה והוא נשמע בחור רציני שרוצה לעזור...הוא רשם לי שהוא מצטער שאני מחכה כולכך הרבה זמן ושאני יבדוק את זה מול דואר ישראל...אם לא יעזור אז יחזיר לי כסף או שישלח שוב....השאלה שלי למי בדיוק להתקשר בדואר ולשאול? יש שם מדור מיוחד לדברים כאלה? תודה לעוזרים...

• 71 תגובות
    • 14.5k צפיות
  7. Started by Milk-Inc,

אני יודה לכם אם תוכלו לתת לי לינקים לאתרים שאפשר להוריד מהם כתוביות בעברית (חוץ מ- www.subtitles.co.il , www.subs.com , www.subcenter.co.il) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by whitiger19,

.......................................

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by sevenX,

אפשרי לשחזר הודעה שמחקתי מהפלאפון?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. חוששים מעליית המחירים המסתמנת בשוק הזכרונות הדינאמיים? זו ההזדמנות שלכם להצטייד לפני שזה קורה לכתבה

11. Started by yosside,

מי ניסה לחסל את התוכי? למי שלא שמע/ראה עדיין זה תחרות של בזקבינלאומי http://www.minisa.co.il/ התוצאות שהושגו שם במשחקוני הפלאש פשוט לא הגיוניות במשימה מס' 1 למשל אין סיכוי לרדת מ-3.5 שניות זה נעשה במרמה בטוח (מנסיון-תחרות מילקי) בעזרת תוכנות שקובעות מסלול לעכבר וכדומה תחרויות זמן זה סאקס.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. יש מספר אתרים מוכרים אשר נמכר בהם מסך והאחריות היא ע"י חיון אך ישנו אתר נוסף, גדול ומוכר מאוד ואמין ב-100000% שמספק את האחריות אצל זד רציתי לדעת האם משהו כאן מסריח? למה זה ככה? האם הספק אחריות הזה טוב גם כן?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by xyo,

אני בן 16 וכנראה שאני יהיה רווק בלי ילדים הרבה שנים ( :) אז למה לי ללמוד כשאני יודע שמס הכנסה יקחו מהמשכורת שלי ככה שאני יקבל כמו אנשים בלי לימודים

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by solidus,

אתם מכירים תקליפ הזה של איזה 3 dudes לבושים בחליפות לפי מה שאני זוכר, יוצאים לאיזה מועדון ויש להם תקטע הזה שהם עושים עם הראש קדימה ואחרונה כל הזמן? במועדון הם מקיפים איזה מישי ודוחפים אותה או משו כזה.... אני חושב שג'ים קארי הוא אחד מהם... בכל מקרה, אני משום מה נזכרתי בקליפ, ואין לי מושג איך בכלל להתחיל לחפש אותו, אז מישו יודע אולי על מה אני מדבר?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  15. Started by Armageddon26,

היי, מחר יש לי ראיון ליחידה בצה"ל שקשורה במחשבים - בעיקר תכנות. הבנתי שישאלו אותי שאלות "אתגריות" בנושא זה - חידות. אם מישהו מכיר חידות יפות שקשורות לתכנות תפרסמו אותן כאן (אולי עדיף עם פיתרון כי הראיון מחר....). תודה

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. שלום לכולם ! יש לי שאלה קטנה. הוציאו לי כרטיס סטודנט... עכשיו אני רוצה לדעת מה הוא נותן לי ? הוא נותן הנחות בכל מיני מקומות או מה ? כל מי שיכול להביא פרטים תודה רבה תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Lior4543,

אהלן, הרגע קיבלתי צו ראשון בתאריך ההתיצבות שלי רשום ככה: 26/01+10.. זה אומר שאני צריך להתייצב בשני מועדים? גם בחודש העשירי וגם בראשון? או שיש לי שני מועדים ואני יכול לבחור? ועוד משהו.. כל הטופס מתפרק כזה חח, כאילו אפשר לחתוך אותו.. ויש לי שמה שוברי נסיעה. האם את השוברי נסיעה אני יכול לחתוך ולפרק את הדף לשני דפים ולשלוח? אני לא ישתמש בשוברים.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. חיפוש של stock wallpapers brands wallpapers ועוד כמה שילובים דומים לא מביא אותי למציאת רקעים שמגיעים עם ניידים או בכלל רקעים שכוללים לוגואים וססמאות סטייל regza- image is everything style.like.no.other וכל מיני כאלה תהיתי אולי למישהו יש אתר או קובץ שבו יש דברים כאלו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dvirf1,

היי, כשירדתי אתמול מהרכבת בארלוזורוב ראיתי דוכן של חברה שמשכירה אופניים חשמליות. שאלתי את אחד העובדים אם הם גם מוכרים אופניים, ולא רק משכירים, והוא אמר לי שהם מוכרים אופניים חדשות החל מ 4000 ש"ח, ויד שניה החל מ 2500 ש"ח. הוא אמר שיד שניה משמע אופניים שהם השכירו בהמשך כשלושה-ארבעה חודשים, ולאחר כל החזרה נערכה להם בדיקה כדי לדעת שהם משכירים ללקוח הבא אופניים תקינות. לטענת המוכר האופניים עמידות לגשם, יש באפשרותי לפרק את הסוללה על מנת להטעין אותה בבית מבלי להעלות את האופניים במדרגות, והאופניים סוחבות בעליות של חיפה (מרבית הנסיעות שלי יהיו מהטכניון לשכונת רמת אלון). כרגע אני בכיוון של לקנות אופניים חשמליות יד שניה. אם למישהו יש חוויות טובות/רעות מאופניים חשמליות, או סתם רו…

• 23 תגובות
    • 9.3k צפיות
  21. ביקרנו בדוכן של Zotac ב-CES 2018, וחזרנו עם חיבה גדולה מאי פעם למערכות מחשב ממוזערות לכתבה

22. http://www.wimp.com/jewish/ הבנאדם נהפך לאט לאט ללהיט בUSA ;D ;D ;D השגתי את הדיסק שלו (מעניין מאיפה) ושמתי באוטו איזה כיף לשמוע שם הדיסק: Matisyahu - Shake off the Dust

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by aaviran,

לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  24. שלום לכולם! אני מחפש תקציר לאחד מספרי הארי פוטר הראשונים.. harry potter and the chamber of secret harry potter and the presoner of azkaban harry potter and the goblet of fire תנו מה שיש..! אם יש לכם לספרים החדשים יותר אז תתנו גם בבקשה! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים