כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קמו לא מעט מתלוננות על משה אבגי בטענה של הטרדות מיניות מילוליות ופיסיות . מה דעתכם על הפרשה ובכלל על ריבוי תלונות כאלה לגבי לא מעט אנשים ? האם בתי המשפט לפי דעתכם עושים משפט צדק ? או חלילה מקילים או מחמירים יתר על המידה ? דעתי האישית היא שלא יזיק קצת צניעות לחברה הישראלית מאשר ריבוי שיחות מרובות בזימה ומעשים אשר לא יעשו . ככה שאולי נצא מורווחים מההקפדות הגדולות האלה , רק מקווה מאוד שיהיה משפט הוגן ולא חלילה יצא משפט מעוקל לאיזה מישהו .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מכיר כול כך הרבה חנויות...אני מחפש חנויות כמו באג.. אני פשוט לא מכיר אהה ואסור שזה יהיה באינטרנט (מן הסתם) חח :
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן מתנה לחבר... איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דרך להסדיר עם הבנק שהמועד חיוב בכרטיס אשראי יהיה באותו יום או יום למחרת? זה פשוט מעצבן שאחרי חודש פתאום יורדת בוכטה רצינית. בד"כ אני נוהג לשלם במזומן אבל רכישות גדולות אני משלם באשראי.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בעלי חיים רבים מגינים על צעיריהם ע"י הרחקתם למקום מבטחים הנשוא: מגנים הנושא: בעלי חיים רבים. על צעיריהם זה משלים פועל. ע"י הרחקתם למקום מבטחים זה משלים פועל תיאור סיבה . האם זה נכון אם לא מה הטעות?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום. הסיפור שלי כזה. לפני החגים, בתאריך ה 7 לספטמבר, הזמנתי 2 חבילות מ EBAY משתי מוכרים שונים שנמצאים בסין. שניהם בעלי פידבק מעל ל 99.5% ומעל ל 40000 אנשים שנתנו להם פידבק. הדד ליין של החבילה הראשונה היה אמור להיות לפני 4-5 ימים, ושל השניה יהיה מחר. את החבילות טרם קיבלתי. ב 13 לספטמבר, הזמנתי שוב שתי חבילות מאותם המוכרים, כאשר חבילה אחת הגיעה כבר בתחילת החודש (הקדימה את התאריך המשואר בכשבועיים), כי מסיבה מסויימת נשלחה עם מספר מעקב (אני משאר שזה הסיבה שבגללה היא הגיעה מוקדם כל כך). חבילות ממכור א' נשלחו עם Standard International Shipping וחבילות ממכור ב' נשלחו עם Economy International Shipping (כאשר שוב אני מציין, שחבילה אחת נשלחה עם מספר מעקב, מסיבה לא ידוע לי). אני עומד…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206200,00.html פרטים מלאים בפנים. כמה חבל שיש כולירות כאלה בכל מקום.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום ! יש אצלי מישהו ואנחנו רוצים לדעת בבקשה אם מישהו יודע , איך נקרא השיר הזה , מה-MTV שיש מעויינים שיוצאים מאמצע המסך כזה......? תודה.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות את הכרטיס הזיכרון הזה: Kingston 8 GB Class 6 SDHC . מכיוון שאין אותו בארץ אני מעוניין להזמינו מחו'ל השאלה איך עושים את זה וגם משום מה למרות שהוא קיים לא מצאתי אותו בEBAY אם אפשר מישהו מתמצא שיוכל לתת קישור לאתר מהימן שמוכר אותו עם הובלה לישראל ?
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר ועד היום לא למדתי פיזיקה אני רוצה להתחיל ללמוד לפני הקורס ולפי מה שהבנתי פיזיקה זה תחום רחב איזה תחום צריך ללמוד להנדסת תוכנה (מכניקה/חשמל/קרינה וחומר)...?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אישית מתכוון לנתק את המחשב מהאינטרנט לתקופה הקרובה. לפחות זה מה שאני אומר לעצמי... נראה אם אני אעשה את זה חופש נעים לכולכם! טוב, כמעט כולכם. *אהם*.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש נוסחה כזאת שאיתה מחשבים כמה קלוריות בן אדם שורף ביום בלי קשר לפעילות נוספת. מישהו יודע מהי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב בחו"ל (יד ראשונה), במטרה למכור בארץ - השאלה איפה לפי דעתכם יהיה לי הכי קל למכור אותו? קרי : אתרים טובים, או מקומות פרסום. חשוב לציין - אני לא מנסה למכור פה, כי עד כמה שאני מבין זה אסור.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את הכתבות ב WALLA לא הבנתי תגידו לי אתם על תשלחו לי לי כתבות יש שביתה???מחר הוא שלא?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני בודק דואר יש לי את הדואר הזה שהוא נכלל בספאם..., איך נפטרים מהדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
"פלסטיני כבן 20 עלה למונית שירות בציר ז'בוטינסקי בפתח-תקווה. כשזו הגיעה לצומת אסם, שלף סכין והחל לדקור נוסעים. אחת מהם מתה בבית-החולים. נוסע נוסף נפגע באורח קשה וארבעה נפצעו קל עד בינוני. עוברי אורח השתלטו עליו, חבטו בו בקרש והמתינו לשוטר, שכפת אותו באזיקים. המשטרה מעריכה: המחבל - עצמאי ש"התעורר והחליט בין-רגע לדקור" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211146,00.html הכי מעצבן אותי שאחד בא אליו עם קרש ובמקום לדפוק בו בראש נתן לו ברגליים שיפול... או שרצו להרביץ לו.. ולא נתנו... נמאס מהמדינה הזאת!!! כואב לי.. שאנחנו לא עושים כלום.... מחר זה יכול להיות לנו.. לקרובים שלנו.. ואנחנו יושנים.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז השאלה היא בכותרת. מה אני צריך חוץ מבגרות מלאה וכמה יחידות צריך להיות כל אחת מהמקצועות בשביל להיכנס לשם? והאם כל אוניברסטיה זה משהו אחר מבחינת כניסה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
??? אני מוריד את כל הפרקים ואז רואה את כל העונה ראיתי שב tv.com רשומים רש 6 פרקים משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402249.0 בלי הסבר בלי כלום סתם נעלו אשכול מתוך שעמום ביזיון
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור ועוד כמה דברים ועכבר לוג'יטק אז אני רוצה אולי להזמין מחו"ל אפשר אתרים מחו"ל שעושים משלוחים לארץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-