עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלי: 1)יואב 2)DXT 3)אני

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. Started by Jabberwock,

מעבדים בעייתיים: Ryzen 3300X i5-8600k

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by sagi_10,

אני מאמין שאני בין הנורמילם לגיקים...(מה לעשות שלהיות חבר בפורום הזה דורש תשלום כבד... :-X) ואתם? נ.ב עם צריך עוד קבוצות...רק דברו לא להתביש

• 176 תגובות
    • 19.4k צפיות
  4. Started by lover--boy,

באהבה אני. :AR15:

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by udicol,

שימו לב לזיוף ! השלישי אינו מזוייף .

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by adamginz,

היה טקס מרשים, בבוקר של אותו יום ב4 וחצי התחלנו מסע השבעה של 11 ק"מ בעליות של הרי ירושליים ודרך בורמה. לקחתי את הסיכה שכולה הייתה שחורה למכונת ליטוש ועשיתי אותה כמו שאני אוהב.

• 17 תגובות
    • 7.2k צפיות
  7. Started by benor,

תראו הנה התמונה של החתול שלי תסתכלו למעלה:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כמו שמצויין כאן הפורומים ליד כלל שם משתמש? (מה שאני כן יודע, שצבע כחול לזכר וורוד לנקבה, זו המצאה של בעלי האתר כאן... )

• 20 תגובות
    • 14.3k צפיות
  9. ??? זה לא ספאם, זה מעניין אותי.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. כבר מזמן ישנו הוויכוח אם צריך / כדאי לקחת לטיול מצלמה מקצועית, או שסמארטפונים מתקדמים נותנים תמורה טובה לא פחות ( לפחות ) מהציוד המקצועי. והנה, באה אפל ומכריזה שעלה בידה לעלות שלב או אפילו שניים ברמה, וכעת, תודות לשם מפוצץ כזה או אחר, יש באייפון 13 כל מה שצלם מיקצועי יכול לחפוץ, בין אם בסטילס או בווידאו. האמנם ?

11. Started by Raped,

טוב אז ככה היום הלכתי לחנות גיבור מחשבים שנמצאת ברמת גן כדי לקנות את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB במחיר 1500 ש"ח אני נכנס לחנות מדבר איתו קודם כל אני בודק תקופסא והכל הכל נראה משומש כאילו מישהו החזיר לו את זה עכשיו אני אמרתי לו שאני רוצה לשלם בצ'קים צ'ק אחד מזומן וצ'ק אחד דחוי הוא רצה לקחת לי תשימו לב רצה לקחת לי 10% ריבית הוא מזיין תשכל שהוא עובד עם ERN ובכלל ERN חברה שבודקת תצ'קים או משהו כזה ולפי ERN אסור לו לקחת יותר מ2-3% ריבית בקיצור הגעתי למסכנה שגיבור מחשבים = חבורה של רוסים נוכלים הוא חשב הוא נפל על תייר אני עוד שניה רבתי איתו מכות בחנות אני לא ממליץ לכם לקנות ממנו היה שם אחד קנה מסך LG דק 19 אינץ' פתח אותו הכל שריטות הכל דפוק בקיצ…

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by Fenomeno,

יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by imac,

נפל השרת או משהו כזה? (Techno)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

http://www.saltroom.co.il/

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין להביא לארץ את ה ZCOVER ל IAUDIO X5L שלי http://www.zcover.com/product_pics/CWAX5NWT.htm זה סה"כ כיסוי מסיליקון לנגן שעד כה לא מצאתי בארץ! איך אני מביא את זה לארץ בלי יותר מדי בלאגן זה כולה 29$ יש פה איזה קומבינה למישהו להביא את זה לארץ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

מחר גדנע עד יום חמישי ויש לי בעיה גדולה - בגדיייםם! מה לקחת? לקחתי 10 תחתונים וגרביים, וגם אחי עכשיו הביא לי 5 חלוצות קצרות של הצבא ו2 ארוכות. הקטע שאין לי בגדים מעפנים... הכול אנחנו תורמים כשלא משתמשים... לערב מה ללבוש? אפשר ללכת עם ג'ינס שם ומשהו ארוך? אני כולי בסרטים מה ללבוש שם כי אני לא יודע מה יהיה [כמה זמן יהיה עם החברה, עם בנות וכדומה... נגיד לאוכל באים בנים ובנות ביחד או שאפשר לבוא מוזנח בקטנה כזה?]. בקיצר, בבקשה תדריכו אותי. תודה מראש :-* עריכה : מצלמה לקחת? קונדומים יש מצב יהיה משהו? ואקס? בושם ? חחחח אני בסרטים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Symbore,

אני רוצה להתנצר ולהתחתן בטקס נוצרי בחו"ל, האם ההתנצרות שלי תשלול ממני אזרחות ישראלית? ההורים והסבים שלי יהודים תודה!

• 24 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. לדוגמא יש משוואה 4X^2 +5X+10 אז סתם אני זורק עושים לזה קיצור ל (X+5)(x+10) או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל מצאתי אותו זרוק בארון. טוען סוללות שכתוב עליו GP Power Bank "2 עכשיו אין לי מושג במכשיר הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול להטעין בו סוללות של אנרג'ייזר (אלה עם הפרסומת של הארנב)??? וכמה זמן לוקח להטעין 2 סוללות? וזה לוקח הרבה כסף על החשמל? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by ^HocK^,

גם אני מצטרף לבעלי הרשיון... הגיע הזמן .... :auto: :ylsuper:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים