כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
היה טקס מרשים, בבוקר של אותו יום ב4 וחצי התחלנו מסע השבעה של 11 ק"מ בעליות של הרי ירושליים ודרך בורמה. לקחתי את הסיכה שכולה הייתה שחורה למכונת ליטוש ועשיתי אותה כמו שאני אוהב.
-
- 17 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
כמו שמצויין כאן הפורומים ליד כלל שם משתמש? (מה שאני כן יודע, שצבע כחול לזכר וורוד לנקבה, זו המצאה של בעלי האתר כאן... )
-
- 20 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
??? זה לא ספאם, זה מעניין אותי.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כבר מזמן ישנו הוויכוח אם צריך / כדאי לקחת לטיול מצלמה מקצועית, או שסמארטפונים מתקדמים נותנים תמורה טובה לא פחות ( לפחות ) מהציוד המקצועי. והנה, באה אפל ומכריזה שעלה בידה לעלות שלב או אפילו שניים ברמה, וכעת, תודות לשם מפוצץ כזה או אחר, יש באייפון 13 כל מה שצלם מיקצועי יכול לחפוץ, בין אם בסטילס או בווידאו. האמנם ?
-
- 125 תגובות
- 16.2k צפיות
- 3 followers
-
-
טוב אז ככה היום הלכתי לחנות גיבור מחשבים שנמצאת ברמת גן כדי לקנות את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB במחיר 1500 ש"ח אני נכנס לחנות מדבר איתו קודם כל אני בודק תקופסא והכל הכל נראה משומש כאילו מישהו החזיר לו את זה עכשיו אני אמרתי לו שאני רוצה לשלם בצ'קים צ'ק אחד מזומן וצ'ק אחד דחוי הוא רצה לקחת לי תשימו לב רצה לקחת לי 10% ריבית הוא מזיין תשכל שהוא עובד עם ERN ובכלל ERN חברה שבודקת תצ'קים או משהו כזה ולפי ERN אסור לו לקחת יותר מ2-3% ריבית בקיצור הגעתי למסכנה שגיבור מחשבים = חבורה של רוסים נוכלים הוא חשב הוא נפל על תייר אני עוד שניה רבתי איתו מכות בחנות אני לא ממליץ לכם לקנות ממנו היה שם אחד קנה מסך LG דק 19 אינץ' פתח אותו הכל שריטות הכל דפוק בקיצ…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 295 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להביא לארץ את ה ZCOVER ל IAUDIO X5L שלי http://www.zcover.com/product_pics/CWAX5NWT.htm זה סה"כ כיסוי מסיליקון לנגן שעד כה לא מצאתי בארץ! איך אני מביא את זה לארץ בלי יותר מדי בלאגן זה כולה 29$ יש פה איזה קומבינה למישהו להביא את זה לארץ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
מחר גדנע עד יום חמישי ויש לי בעיה גדולה - בגדיייםם! מה לקחת? לקחתי 10 תחתונים וגרביים, וגם אחי עכשיו הביא לי 5 חלוצות קצרות של הצבא ו2 ארוכות. הקטע שאין לי בגדים מעפנים... הכול אנחנו תורמים כשלא משתמשים... לערב מה ללבוש? אפשר ללכת עם ג'ינס שם ומשהו ארוך? אני כולי בסרטים מה ללבוש שם כי אני לא יודע מה יהיה [כמה זמן יהיה עם החברה, עם בנות וכדומה... נגיד לאוכל באים בנים ובנות ביחד או שאפשר לבוא מוזנח בקטנה כזה?]. בקיצר, בבקשה תדריכו אותי. תודה מראש :-* עריכה : מצלמה לקחת? קונדומים יש מצב יהיה משהו? ואקס? בושם ? חחחח אני בסרטים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להתנצר ולהתחתן בטקס נוצרי בחו"ל, האם ההתנצרות שלי תשלול ממני אזרחות ישראלית? ההורים והסבים שלי יהודים תודה!
-
- 24 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
לדוגמא יש משוואה 4X^2 +5X+10 אז סתם אני זורק עושים לזה קיצור ל (X+5)(x+10) או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל מצאתי אותו זרוק בארון. טוען סוללות שכתוב עליו GP Power Bank "2 עכשיו אין לי מושג במכשיר הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול להטעין בו סוללות של אנרג'ייזר (אלה עם הפרסומת של הארנב)??? וכמה זמן לוקח להטעין 2 סוללות? וזה לוקח הרבה כסף על החשמל? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-