עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלך אבי ביטר אלון חסון תמיר גל נוריאל יובל פרי יוסי עדן תומר חן משה כהן אוסמאן לידור יוספי שריף יניב נסימי לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by R0ck,

מתוך Selected Ambient Works 85-92, ריצ'ארד די. ג'יימס (aka - Aphex Twin). פשוט דבר מעעעעעעעעעעעעיף. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=28HV49I4FLT4W3PKPJY6IXHBHK

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דוד שלי הטיפש שהיה ילד (14) גנב פלאפון וקיבל הודאה ללא הרשאה הוא מתכנן לעבור לחו"ל. ברור לו שעם רישום פלילי הוא בחיים לא ימצא עבודה ואין לו מה לנסוע. בארץ יש על זה חסיון ואי אפשר לגלות את זה. השאלה אם בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת. (גרמניה)

6. http://yes.walla.co.il/?w=2/7800 יש שם פרסומות, אז הפרסומת הרביעית. ממה שאני מצליח לשמוע המילים הן: אז בוא נצעק ונלך לנלך לרחובות ששם ואף אחד לא נרגע וכל דבר, ובדרכים וזה לא נראה לקבל זאת בנימוס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אהלן, לפני כמה חודשים ראיתי כמה אנשים משחקים בזה בפאב ומאד התלהבתי, ולא היה לי מושג איפה להשיג אחד לפני כמה זמן ראיתי ציור שלו /ב/... לא משנה איפה (אתם תבינו לבד) ואני רוצה שמי שמכיר את זה כאן יאמר לי איפה קונים! [attachment deleted by admin]

8. Started by Gil28,

כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי חבריה אודה אם תפנו אותי למוכרי מוצרי יד שניה לניידים ובפרט לוח אם הלוח l300 טושיבה מבך 17' תודה tood24@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. תודה רבה. ואני מצטער אם זה לא המקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Sunny Jim,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לא יודע באיזה פורום לשים את זה בדיוק , אני צריך בערך 3 קילו . לא נראה לי שזה חומר לא חוקי , אז אם מישהו יודע , אודה לו אם יוכל לעזור לי בעניין .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3626246138&category=41888 זה כמו שאני ימכור כלום.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הייי קודם כל אני אסביר בבית ספר שלנו בזמן האחרון כמה אנשים סטלנים במיוחד התחילו להכניס את עצמם לטראנס בצורה מאד מוזרה, בעזרת הרינגטון של הפלאפון שלהם (3510) עכשיו בעוד שבועיים יש לשכבה שלנו טיול שנתי וביקשו ממני לתקלט בערב, אז החלטתי להיות מקורי וליצור טראק עם המלודיה של הרינגטון הזה אז כל בעלי המכשיר הזה (או חדשים יותר של נוקיה) אני מאד מאד מאד מאד אודה לכם אם תקליטו את הצילצול carnival (או carnaval בכל מקרה זה כזה צילצול מציק ולא קשור) ותעלו לי את זה לפה המון המון המון תודה מראש לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by waizman,

ברשותי מצלמת פילם מדגם Minolta Vectis S-1, והיא משתמשת בפילם מסוג אחר, לא הסטנדרטיים. הנה הלינק למצלמה: http://www.minoltaeurope.com/cgi-bin/db4web_c/db/minoeu/slr/fs.d4w?Language=slr&Product=Vectis_S1&Part=product השאלה שלי היא אם מוכרים את הפילם הזה בחנויות צילום סטנדרטיות ומה לבקש בדיוק? כמו כן מה המחיר של הפילם הזה בהשוואה לפילם רגיל ומה ההבדלים ביניהם מבחינת איכות וכו'... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Sman,

aver.exe'>לשומר מסך היפה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omri_ro,

והגיעו למסקנה "שמגהרצים זה לא הכל" הציטוט לקוח ממוסף מעריב@מחשבים, מכתבה בשם "לא לעבד את הראש" מאת קובי שפיבק ונמרוד צוק...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SMSM,

הודעה מהאתר שלהם - "מחירי הזיכרונות משתנים בימים האחרונים מיום ליום ובמגמת עליה חדה.מחירי הזיכרונות יאושרו סופית טלפונית ע"י נציגי החברה או ישונו בהתאם למחיר המעודכן , עימכם הסליחה. " אז בשביל מה לעזאזל אתם מחזיקים את האתר ? המלאי לא מעודכן - המחירים לא מעודכנים - התמונות מזיגזג - פשוט תשלחו אנשים לראות באתרים אחרים - ובסוף תחליטו כמה לחייב ....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מישהו היה שמה? כי הלכתי הגעתי לרחוב וחיפשתי את החנות ולא מצאתי אם מישהו היה ויכול להגיד לי איפה זה בדיוק יוצא אני אודה לו תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מנסה לברר אם בפיאט אונו משנת 94 אפשר להנמיך את המושב של הנהג או להגביה את ההגה... ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא מצאתי... אולי כי הידע שלי במכוניות שואף לאפס. אודה על עזרה מכל סוג שהוא...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אני מתחיל לכתוב מאמר על השירות בחנויות המחשבים בארץ, אני מתכנן לעשות סקירה של חנויות גדולות, להתקשר אליהם, ולבדוק את רמת השירות שלהם, וכמה הם יכולים לענות לי על המפרט של המחשב, וכמובן, אם המוכרים שלהם יודעים על מה הם מדברים או ששוכרים אנשים שרק נשמעים טוב בטלפון. כל מי שיש לו ניסיון כלשהו עם חנויות גדולות, ויש לו ביקרות להביא לי טובה או רעה, מוזמן לעשות כך, עם תאריך הפנייה (לא צריך מדוייק מספיק חודש ושנה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by waizman,

כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by premier,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר עכבר רגיל של מחשב (USB כמובן) ל PS2 ? ו שהוא יפעל טוב. (אם זה לא הפורום המתאים אז מצטער)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.