עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moses_23,

הטכנולוגיה: מלחמת הכוכבים ברשת מי שמבין טיפה בטכנולוגיה יודע שיש פקודת אינטרנט כזאת שנקראת טלנט. זאת פקודה שגורמת לשני מחשבים לדבר אחד עם השני בשפה שרק גיקים מבינים. תכנתי משועמם אחד השקיע את כל זמנו הפנוי בהכנת גרסה ממוחשבת של הסרט מלחמת הכוכבים. אם תעשו טלנט למחשב שלו תוכלו לצפות בסרטון החנוני המלא. לחצו על כפתור "התחל" במחשב שלכם, בחרו ב"הפעלה" והקלידו: telnet towel.blinkenlights.nl צפייה מהנה.

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by NI4NI,

באתר המת שלהם כתוב כבר שבועיים שהם חוזרים לפעילות בסוף מאי... אז סוף מאי זה עכשיו ואני לא רואה שיש איזו פעילות. מישהו אולי מקורב ויודע מה קורה שם ?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  3. אני בשוק לקנות מחשב חדש , אני יודע מה אני רוצה אבל לא בטוח ממי לקנות. בעבר רכשתי מוצרים מפלונטר ותמיד הייתי מרוצה אולם אחרי ה"חידוש" וכל הבלאגן שהלך שם אני קצת חושש לחזור אליהם . מי מכיר ספק טוב שנותן שרות טוב ולא מפציץ במחירים ? תודה.

4. Started by waizman,

ברשותי מצלמת פילם מדגם Minolta Vectis S-1, והיא משתמשת בפילם מסוג אחר, לא הסטנדרטיים. הנה הלינק למצלמה: http://www.minoltaeurope.com/cgi-bin/db4web_c/db/minoeu/slr/fs.d4w?Language=slr&Product=Vectis_S1&Part=product השאלה שלי היא אם מוכרים את הפילם הזה בחנויות צילום סטנדרטיות ומה לבקש בדיוק? כמו כן מה המחיר של הפילם הזה בהשוואה לפילם רגיל ומה ההבדלים ביניהם מבחינת איכות וכו'... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  5. כפי שאתם יכולים לראות האדם הזה- JORDAN RUDESS , מחזיק איזה משהו מוזר כזה משום מה זה נראה לי מוכר , לא מצליח להיזכר אשמח אם תעזרו

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by elior021,

אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  7. Started by dante123,

http://www.youtube.com/watch?v=2FpD345SjCo

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by Holography,

השאלה בכותרת, אולי למשהו יש ניסיון... ובבקשה, בלי כל מיני ליצנויות. לא מצחיק.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  9. דרך האתר בחול אני לא מוצא קישור לריסלרים בארץ.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by evman007,

נמאס לי כבר אין לי יותר מה להגיד זה נהיה גרוע וגרוע משבת לשבת ,ונראה שלאף אחד לא אכפת! אני לא ירחיב הרבה כי טחנתי מים על זה לכן קבלו משהו קטן: השם-ניר קלינגר ,הידוע גם כ 'חד העין' ,ו'בונקר-ניר'. המיקום-מכבי תל אביב המטרה-השמדה טוטאלית והחרבה עד היסוד עזרים-לוני ,דריקס אחוזי הצלחה-100 אחוז. MISSION COMPLETED

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by oba3k,

לא מספיק הפסדי הענק, תראו איך משלמים על משהו שעולה 2000 דולר, 4 מיליון דולר http://www.autoblog.com/2006/03/31/another-gm-financial-fumble-worth-4-million/

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by Kidney_stonE,

http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198&q=spore לראות מההתחלה עד הסוף (או לפחות להעביר מהר בקליקים עד הסוף..) , אבל לא לסגור על ההתחלה ! לא יאמן

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  13. כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלך אבי ביטר אלון חסון תמיר גל נוריאל יובל פרי יוסי עדן תומר חן משה כהן אוסמאן לידור יוספי שריף יניב נסימי לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by MasterDK,

שמתי לב שמאוחר יש לו חיבור usb ו Com מה הם עושים? כאילו ברור שאני יכול לחבר נחשב לממיר אבל מה זה נותן לי?! תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  15. במהלך השיטוט שלי בפורומים של dpreview, בחיפוש אחר מידע נוסף עבור הדיגיטלית הפרלקסית הדנדשה שלי (Nikon D70), נתקלתי בסיריה של תצלומי רכבים מאוד מכובדת ומושקעת. כל הצילומים, לטענת הבעלים המאושרים (של המצלמה ושל המכוניות אותן אתם עומדים לראות), צולמו באמצעות עדשת הקיט (18-70מ"מ), סגירת צמצם למקסימום (F/22), אסא 200 ו 20 שניות חשיפה + הדגשת הערוץ הכחול בפוטושופ. תוצאות בהחלט מרשימות. מכאן אתן לתמונות לדבר... http://www.studiotsang.com/myphotos/d70/cars בהחלט מרשים.

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  16. מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by hitman123,

אני כרגע עובד ומתכנן לטוס לחול לפני הלימודים. לטיול אני יוצא לבד משום שאין עוד מישהו שיכול לטוס איתי. השאלה שלי היא לאיפה הכי מומלץ לטוס? התקציב הוא עד 3000 שקל אם קצת חריגות (כולל הכל). מה שאני רוצה בעיקר זה להרגע, להנות קצת, אפשר קצת מסיבות ועדיף שיהיו באיזור אנשים מעניינים. כרגע האפשרות שאני חושב עליה זה אי כלשהו ביוון. מה אתם ממליצים ? נ.ב. הטיול מתוכנן ל4-5 ימים. יש גם אפשרות של הפלגה, אבל אנשים שאני מכיר אמרו שזה יהיה משעמם מדי, במיוחד אם אני לבד. אשמח אם תיתנו את דעתכם גם על זה. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

אני מגיע מצפון הארץ עם רכב פרטי, השאלה שלי זה האם יש חניות (גם בתשלום, הכוונה אם יש מקום לשים את האוטו בכלל) ליד גני התערוכה, מישהו יכול לעזור לי? אני לא רוצה להגיע כל הדרך מצפון ולגלות שאין מקום, במיוחד לא אחרי ששילמתי על כרטיס.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by _Amaterasu_,

[h=2]ג'יימס ברט, שעוקב אחר התפתחות הניסויים בבינה המלאכותית ברחבי העולם, שואל אם עוד מישהו מזהה פה בעיה שהמין האנושי עוד יצטער עליה. הפנטזיות המסעירות על הבינה המלאכותית עלולות להסתיים דווקא בחיסול האנושות[/h] http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3618585,00.html#addcommentfrm

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  20. Started by Gal&Gal,

האם גם לכם הנגן טוען מחדש כשאתם מדלגים לחלק בסרטון שלכאורה לפי פס הטעינה כבר ירד לזיכרון? כי זה קצת דפוק איך שזה עובד...

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  21. http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by RGod,

שלום ! אני מתכנן לעשות אפיק מעבר מהפתוחה לאוניברסיטת חיפה בכלכלה ,יש עצות המלצות לאיך ללמוד וכו ? זה הקורסים שאני יעשה : מבוא למיקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10126 מבוא למקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10142 חשבון דיפרנציאלי לתלמידי ניהול וכלכלה בציון מינימלי של 91 30111 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה א 30112 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה ב 10280 יסודות החשבונאות אפשרי לסיים את זה בשתי סמסטרים ?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  23. שלום לכולם ראשית דבר , ברצוני לציין שדיון זה נועד , שאנו בעלי החנויות והמשתמשים בפורום זה שהם הנכס היקר שלנו נבנה תקנון שירות בתחום המחשבים והמסחר במחשבים , שיהיה מקובל על החנויות ועל המשתמשים בפורומי המחשבים בכלל . דבר שיקדם את המסחר ההוגן בתחום המחשבים בארץ , והחנויות ירוויחו שרק חנויות שיעמדו בקרטריונים , שיקבעו במהלך הדיון יוכלו להכלל באתר, לדוגמא בפורום המלצה על מפרטים . מטרת דיון זה היא לא לעלות בעיות ספציפיות של חנות ולקוח ספיציפי , אלה לכתוב באופן כללי את הבעיה , ואנו המשתמשים וכן בעלי החנויות יגיבו בהתאם לבעיה . אבקש להמנע מפרסום של החנות , אלה רק את הבעיה שצצה . אבקש מבעלי החנויות השונים להשתתף בדיון , על מנת לכתוב מה אנו יכולים לבוא לקראת המשתמשים ומה המשתמ…

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  25. Started by Roshos,

שלום לכם אתמול בלילה הועלה אצל קרוב משפחה שלי חשד להפנדיציט אני מעוניין לדעת מהו הניתוח הזה כמה זמן וכו'... תודה מראש roshos..

• 6 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים