עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SeaMonster,

חמישי הבא אני נוסע לחוף ניצנים (מופע ה-20 של אינפקטד), רציתי לדעת עם יש פה מישהו שגר באזור ויודע מאיזו עיר המונית לחוף ניצנים תעלה לי פחות? מתחנת הרכבת באשדוד או תחנת הרכבת מאשקלון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SixKiller,

אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...

3. Started by dvirf1,

היי, נושא קצת לא קשור, אבל מאחר ואני יודע שיש פה כמה אנשים שעוסקים בספורט, אנסה את מזלי. יש לי נעלי ריצה שצברו כמות נכבדה של חול. מישהו יודע איך מנקים את זה? אני מניח שנעלי ספורט זה משהו שלא שורד כביסה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by FireandicE,

אני בוגר! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

5. Started by approx,

מה דעתכם ? ספרו סיפורים רעים וטובים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

ראיתי בדיוק CSI Miami והוצג שם הנשק הזה, אז חקרתי טיפה ועדיין נשארתי עם השאלה: איך לעזאזל זה "עובד"? שמים את הרובה/אקדח בקידמה של הCS, עכשיו ה"תיאוריה" שלי היא שההדק של הCS עצמו פשוט "מושך" את ההדק של האקדח/רובה שיורה עצמאית. העניין אופטי יחסית פשוט, אני חושב וידיאו של הנשק: http://www.youtube.com/watch?v=JQeu9J43jXU *המוזיקה הכי מצחיקה אי פעם, פרסומת זוועתית, רק בגלל הפרסומת... אחד המצחיקים*

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בדיוק עשיתי ריפרש בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html האם הסבל של הגלישה האיטית והלא מותאמת למחירה - בדרך לסיום?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מישהו היה שמה? כי הלכתי הגעתי לרחוב וחיפשתי את החנות ולא מצאתי אם מישהו היה ויכול להגיד לי איפה זה בדיוק יוצא אני אודה לו תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by imac,

אני חייב לבדוק שם משהו... והוא עולה איטי רצח... זה רק אצלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הייי קודם כל אני אסביר בבית ספר שלנו בזמן האחרון כמה אנשים סטלנים במיוחד התחילו להכניס את עצמם לטראנס בצורה מאד מוזרה, בעזרת הרינגטון של הפלאפון שלהם (3510) עכשיו בעוד שבועיים יש לשכבה שלנו טיול שנתי וביקשו ממני לתקלט בערב, אז החלטתי להיות מקורי וליצור טראק עם המלודיה של הרינגטון הזה אז כל בעלי המכשיר הזה (או חדשים יותר של נוקיה) אני מאד מאד מאד מאד אודה לכם אם תקליטו את הצילצול carnival (או carnaval בכל מקרה זה כזה צילצול מציק ולא קשור) ותעלו לי את זה לפה המון המון המון תודה מראש לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. החלטתי לא להוסיף בכלל אנשים שאני מכיר, כי יש לי אותם כבר בפייסבוק. (ועוד שאלה קטנה על הדרך: זה לא מעלה תמונות אוטומטית נכון? אם לא אז איך אני מעלה תמונות?)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. עברתי אתמול טסט כמה זמן מלווה יש לי שמעתי לא מזמן שעד הראשון לחודש דצמבר יש 2 חודשים מישו שמע על זה משו? או שזה לא קיים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sunny Jim,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Sargon,

ידעתי שיש משהו ממכר באגירת רכוש וצבירה של נקודות\שלבים וכו. יש לי טלפון חדש של LG ויש לו רק 32GB. אז כמובן שקניתי כרטיס SD CARD כדי להרחיב את שטח האיכסון. כששמתי את הכרטיס במכשיר היה משהו כיף בלראות את "הנתותנים משתפרים". ולמרות שהסתדרתי עם המכשיר הישן שלי עם רק 16GB במשך 5 שנים, הכמות של התמונות והווידואים שאני מצלם גדלה ויש כבר צורך ביותר נפח. אבל... שמתי לב לתחושה של הכיף של עוד 64 GB למכשיר. אפילו שה64GB האלה ריקים מתוכן היה בזה משהו כיף. ואז כמובן התחלתי לחשוב במה למלא אותם... ואז היה לי רעיונות למלא אותם במשחקים שאני יודע שאני לא אשחק בהם בכל מקרה... אז האם למעשה יש משהו ממכר בצבירת רכוש, שיפור STATS(ברכוש אבל גם במשחקים)... למה בעצם אנחנו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by -LosNir-,

היי, אני מחפש VST של צלילים מוזרים.. משהו בכיוון של Infected Mushroom. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by reggeman,

שלום לכם חברה ... מישהו מכיר את המכשיר או התנסה במכשיר? אני מאוד מעונין כי זה זול מאוד מאשר ללכת למרפאה לשלם הון תועפות ....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

קראתי ביקורות רעות על גיבור מחשבים בנתניה, האם השירות זוועה גם ברמת גן?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by kobyle,

אהלן חבר'ה, להלן אתר של חולצות בעיצוב מיוחד. http://www.shorlak.co.il מה דעתכם על האתר ובכלל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מחשפש אתר שבו אני יוכל לראות איזה סרטים חדשים יצאו לאחרונה ואיזה אמורים לצאת (אני מדבר על קולנוע), סרטים לא ישראלים אני מדבר על סרטים באנגלית מישהו מכיר כזה אתר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by KKK,

הי,מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הבאה: Let F(u,v) be the Fourier transform of an M x N image f(x,y). Let g(x,y) be an image of dimensions (2 M) x (2 N) whose Fourier transform G(u,v) is defined as follows: What does the image g(x,y) look like in terms of f(x,y)? התשובה שלי: g(x,y)=0.25f(x/2,y/2) זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. האם ליאור סושרד עף מהתוכנית של אורי גלר והקהל החזיר או שהוא אף פעם לא עף, צריך תשובה דחופה... התערבתי עם אנשים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. חבל על הזמן, אנשיםםםםם, משו באסט! האוס קופצני וסוחף, ביטים של טכנו מתחילת ה90 בארץ ועוד... אלקטרונית בטעם של פעם. Lucien_Foort-Plastic_Astatic_(Fresh_FM)-01-10-CABLE-2004-GTi - שם הסט, כרגע הראשון בעמוד הראשי של האתר. להורדה, השתמשו בכל מנהל הורדה שהוא, העיקר שלא יהיה L33ch3r.

23. Started by WiseOne,

מישהו יודע מה המכירים ההמוצעים למכונות שתיה קלה וקפה? מחיר קניה / השכרה / הפעלה, ומחירי מילוי ותוכלה של המכונה? :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by haimiko84,

בוקר טוב לכולם, מספר שאלות בנוגע לסוג מייל זה: 1. כמה זמן בדר"כ לוקח למשלוח להגיע לארץ? כלומר מספר ימי עסקים כמובן(סופרים גם את יום ראשון?) 2. איך אני מקבל הודעה שזה מגיע, אם אין כל מספר מעקב על משלוח כזה? 3. האם על מוצר שערכו הכולל משלוח הוא 9 דולר, יתקע במכס? תודה רבה על זמנכם, חיים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.likecool.com/USB_Air_Conditioned_Shirt--Gadget--Gear.html רגע, אולי הייתי צריך לפתוח את זה באוברקלוקינג וקירור? "בית השחי שלי מגיע ל 38 מעלות במאמץ, זה נחשב תקין?"

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.