עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pure-Gold,

http://www.metacafe.com/watch/265178/this_is_a_cool_computer_program/

2. שלום, אני רוצה לאחסן כל מיני שם משתמש וסיסמאות במקום בטוח ביותר, איפה אני יכול לאחסן? כי יכול לקרות מצב שאני שוכח סיסמה לחשבון מסויים ואז אני ניגש למקום שאפשר לאחסן בו פרטי חשבונות ולראות מה היא הסיסמה... לכן אני מבקש על מקום בטוח לשמירה על פרטי חשבון.

3. Started by Milford Cubicle,

מי שעוד לא שמע את Cisco kid - Pizzaman (מתוך Clubbers guide to 2003) - מומלץ !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלחו לי מוצר מאיביי וקיבלתי קוד משלוח. שהקשתי אותו באתר של הUS POST קיבלתי: Label/Receipt Number: ************ Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on January 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. לא הבנתי מה בדיוק הם אומרים לי.. עזרה? ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Revertigo,

מתוך סעיף שהיה לי במבחן האחרון, הנה המעגל: הנתונים הם: cam = 12V r = 1 ohm R = 2 ohm L1(4.5V, 6.75W) -> R(L1) = 3 ohm R(L2) = 4.5 ohm עכשיו השאלה היא, במצב הנ"ל מה המתח על המפסק S3? אם אפשר הסבר זה יהיה נהדר... אף פעם לא הבנתי את החלק הזה במעגלי זרם תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by YaelR,

שלום, שמי יעל ואני עבדתי במקום עבודה מסוים ללא תנאים שבו הייתי מקבלת שכר מינימום, זאת לאחר ותק של 12 שנים. ביקשתי העלאת סחר מהעביד שלי בעקבות הוותק שצברתי במהלך השנים, ומאחר שלא הייתה הסכמה לכך בחרתי להתפטר ללא פיצויים וללא שום דבר. האם מישהו מכם יכול לעזור לי לקבל את הפיצויים שמגיעים לי? האם יש כאן אנשים שמתמצאים בנושא? אשמח מאוד לעזרה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. השחקנית הטאיוואנית הנודעת ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בתחום - עם סטייל והרבה צבע לכתבה

9. Started by Mazumotte,

יש חנויות נוספות מלבד SKYPC בראשון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מישהו יודע איפה יש ואם יש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by creek,

אנחנו עוברים דירה בעוד שבועיים את הדברים הבסיסיים לחדר שלי יש, אבל החדר הקודם היה יחסית משעמם, אז אני רוצה לעשות אותו קצת אחר. עכשיו מה צריך בכדי להפוך את זה לחדר טוב? חשבתי על משהו נחמד, להוריד מהאינטרנט כל מיני wallpapers של להקות שאני אוהב, ואבא שלי יכול להדפיס אותם על קאפה או על קנווס (הוא עובד בחברה שמייצרת את מדפסות תעשיתיות), וככה לתלול בחדר. *את הגרביים הזרוקות בשביל האותנטיות כבר יש (סתם, עבר לי בירושה מאמא האובססיביות לניקיון)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by userk,

הרבה פעמים אני רואה גם על מוצרים גדולים באיביי שמציעים משלוח חינם מסין לארץ ושומרים על מחיר מוצר מאוד נמוך. איך זה קורה? ממה שבדקתי מחיר משלוח בדואר ישראל לחו"ל מתחיל בשמונה ש"ח וזה רק על חבילות מאוד קטנות, המחיר עולה הרבה יותר על חבילות גדולות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sman,

aver.exe'>לשומר מסך היפה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ולכל היודניקים: עוד הודעה חסרת טעם מאת DXT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by omri_ro,

היום הצטרפתי רישמית למועדון האקסלוסיבי "שורפי הבורדים" ;D טוב, צריך לזוז לעשות תמונות פספורט ב"פוטו רצח" בשביל כץ מעדון...בייי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by se7en,

להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by buyom,

שלום אני הולך לארגן מסיבת רשת בדרום בישוב בשם להבים אני מעוניין לדעת כמה אנשים פה יקחו אותי ברצינות או מוכנים לנסוע כל הדרך מהצפון לפה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by YairZ,

http://hwzone.co.il/tech/news/140690 מה אתם אומרים שהסיבה: 1) תקלה ברשת. 2) האקרים. 3) אורנג' ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי אפשרות להקים אתר ב 350 $ השקעה חד פעמית ועוד 49 $ תחזוקה כל חודש ... החברה שבונה את האתר נתנו לי לינק דוגמא לאתר אבקש את חוות דעתכם ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=P424I&Cat2Cat1ID=5422&Cat2ID=0 שווה את ההשקעה ? ויש שם גם אפשרות סליקה!

20. Started by waizman,

כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dbx22,

האם לגדל שיח גראס זה חוקי? בלי למכור כמובן. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים