כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היום אני מסתכל על זה ותאמת משעשע לא יותר אבל קראתי את זה פעם ראשונה בכיתה י - נקרעתי מזה, אז זה לחברה הצעירים יותר פה.. http://www.mkm-haifa.co.il/schools/hogim/subjects/computer/y2/Krayden/Site/mc.htm ד"א היתי בהופעה של המרואיין, אחד הטובים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו. תודה מראש גיל: מין: ז\נ א. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מועטה 4. בכלל לא ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישו יודע איך אני גורם לכך שהשלט של הYES ישלוט על הטלויזיה? אני יודע שאמורים לעשות איזה קוד אבל אין לי מושג איזה מספרים לעשות...בכל טלויזיה זה משו אחר או שזה תלוי ביצרן של הטלויזיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר שהוא מצא DVD אחרון בחנות של תוכנית הנוסטלגיה "סופר מריו" כולל 4 פרקים בדיבוב לעברית השאלה היא אם כדאי לקנות את הDVD ועד כמה נדירה התוכנית הזו,כלומר היא נפוצה בהרבה חנויות? תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום ראיתי את הסרטון הזה- ואותי זה הצחיק http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23897 למעשה מאוד מזכיר לי את דובי והשנאה שלו למכשיר הקטן ;D ;D ;D [תיקנו 360 ותוכלו לשחק ב הילו 3 -כן כן ויש אונלין ] :lol: דרך אגב אם כל המחמאות על ה360 זה ניראה לי כמו פרסומת סמויה אבל בכל זאת כיף ליראות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל בעתיד הקרוב ארכוש קטנוע/אופנוע לנסיעה בינעירונית רציתי לשאול כאן כמה דברים בתור אחד שלא מבין בנושא קודם כל מה ההבדל בין קטנוע לאופנוע לטוסטוס וכל השמות האלה? דבר שני, ראיתי שיש קטנועים עם כך וכך סמ"ק. מה בעצם אומר הסמ"ק הזה? מהו טווח המחירים? אם אני מוכר אחרי שנה-שנתיים, כמה מערך שלו הקטנוע יאבד בתקופה הזאת? ובקשר לביטוחים, איזה צריך וכמה פלוס מינוס עולים אשמח לתשובות בנושא ואם מישהו יודע על חלק מהשאלות בלבד, אז שירשום על מה שהוא יודע לענות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי פה מספר משתמשים בפורום ששינו צבע והדגישו את הכתב שרשמו את המפרט שלהם בפרופיל איך עושים את זה יש מדריך ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפל לי בורג בחלק האחורי שלו, לתוך הפלסטיקה. אני שומר אותו מרשרש כשאני מזיז את המסך, ניסיתי לנער כלפי מטה בשביל להוציא אותו מהחור שהוא נכנס, אחרי 5-6 דקות הבנתי שזה מקרה אבוד ואני חייב לפרק לגמרי את המסך. פירקתי את ה 8 ברגים מאחורה שהחזיקו אותו אבל לצערי אני לא מבין איך הפלסטיק מתפרק או אם יש לו עוד תפיסה מעבר לזה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בימים אלו הוא חי בעיקר על שטיח ליד הכניסה לבית של חבר טוב שלי, פז ברנשטיין (הוא ומשפחתו הצילו ואימצו חתולים רבים במהלך השנים ומאמצים כרגע שניים). כרגע הבריאות שלו ככל הנראה תקינה, אבל המצב הזה לא יימשך זמן רב בתנאים הנוכחיים. תודה מראש לכל מי שיפנה, בעיקר אם גר בסביבת חיפה והקריות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם למעסיק מותר להכריח עובד לעבוד יותר מ-8 שעות ביום?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!! :-/ :-/ :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הנה מכתב שנשלח בפורום של תפוז ע"י חייל קרבי..על התחושות שעוברות אצלו בזמן השירות... זה מאוד חזק ומרגש... לקרא ולהפנים... כי קרבי זה הכי אחי! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך צילם סרט לבגרות זקוק למשתמטים המוכנים להתראיין באזור המרכז. יצירת קשר : shellygoldstein1990@yahoo.com תדה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מקום באנגליה שאפשר לשכור רכב ספורט בשביל נהיגה במסלול? (לפני כמה שנים מישהו בפורום אמר שהוא עשה את זה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש מכשירים (3 מכשירים + אחד לרכב) , יש למישהו המלצה למכשירים? אני מחפש המלצה מניסיון אישי שלכם ,העדיפות היא למכשיר צדפה (פומית כזאת שנסגרת על המקשים) או סליידר. סוגיית העלות של המכשירים פחות רלוונטית כרגע (אבל לא מתכוון לרכוש N95 או אייפון) , רצוי שלמכשיר תהיה מצלמה איכותית , רצוי שיתמוך בMP3. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-