כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך ל:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157895.0 מיומנו של אדם האוהב את הקיץ: 06:30 בבוקר - השעון המעורר מצפצף. אתה לאט לאט פותח את העיניים ומגלה עולם יפהפה. ציפורים מצייצות ועפות מעץ לעץ, השמש זורחת ומעניקה גוון כתום-אדום לבלוק הדירות שבסביבתך והשמיים יותר כחולים משאי פעם ראית אותם. אתה מתעורר במצב רוח טוב. 07:00 - אתה קם והולך לאכול ארוחת בוקר, מודע לחלוטין לכמות המזון הטעים שיש במקרר אשר ניתן לקנות רק בקיץ. אתה הולך לחדר האמבטיה ושופך מים קרים על פניך. הרגשת טיפות המים הקרירות כשהן חובטות בפניך ומרעננות אותך אל תוך רמה של מודעות שלא הגעת אליה אפילו באמצעות הסמים הקשים ביותר, מעירה אותך באופן הכי טוב שאתה יכול לדמיין. כל אדם שאתה פוגש זוכה ליחס סימפטי ולבר…
-
- 49 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
הסטטוס שלי הוא על Verified. שאני ניכנס ללשונית Add founds, יש לי שם אפשרות להוסיף רק דרך בנק אמריקאי.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה כל הזמן אומר לי Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com אני ממלא הכל כמו שצריך וזה כל הזמן אומר לי את זה מה צריך לעשות בשביל לסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
למה אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי Artech CCD1551 ואני מת למצוא מדריך שמסביר איך להרכיב את זה במפורט... ??? :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מכניס את הUSER ואת הסיסמה וכשאני לוחץ כניסה זה מביא את ההודעה על האבטחה בלה בלה בלה ואז אני עושה YES ובמקום להיכנס זה עושה מן REFRESH לדף ולא נכנס לי, מוזר כנראה התקנתי משהו שמפריע לזה, מקודם זה נכנס לי בלי בעיות אז מי שיודע איך נפטרים מזה אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני רושם את המודעה במלואה וכשאני לוחץ שלח לוקח לו בערך דקה ואז הוא מחזיר אותי לתחילת התהליך של פרסום המודעה ניסיתי גם מפיירפוקס וגם מאקספלורר.. פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש דרך לעשות שאקבל התרעה?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אף פעם לא הרגשתי רעידות אדמה גם כשהייתי ער ובמודעות מלאה על רעידת האדמה שהייתה באמצע הלילה לפני שבוע קראתי בYNET ארבעים דקות אחרי, והתפלאתי שלא הרגשתי יש למישהו תשובה למה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחובר להוט http://imgur.com/ksVIFn5 [TABLE=width: 670] [TR] [TD]United States[/TD] [TD]District Of Columbia[/TD] [TD]Washington[/TD] [TD]Psinet Inc.[/TD] [/TR] [/TABLE] wtf? - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שזה קורה לעוד אנשים: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=204974&postdays=0&postorder=asc&start=15
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקבל המון המון התראות ... ממש הצפות במייל שלי על תגובות חדשות בנושאים שונים שאפילו לא ביקשתי...! מדוע ?! ואיך אני מבטל את זה ? זה כבר ממש מעצבן. תודה רבה ! שבת שלום !
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
למה אני מקבל הודעת שגיאה לכבות את ה ADBLOCK
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שאלו אותי בפרטי למה אני אוהב את נינטנדו אז לא איכפת לי לשטף- טוב אני יתחיל מהתחלה הקונסולה הראשונה שהיתה לנו היה משהו בסיגנון אטרי 2600 אחרי זה היה לנו מחשב אם K256 זיכרון ראשי הרבה יותר מאוחר קניתי תמאגסון ולקח לי זמן להבין שהוא זיוף של הNES (מכשיר 8 ביט של נינטנדו) באותם הימים לחבר שלי היה מגה דריבר והיתי פאן של סגה ועד היום אני מעדיף תדמות סוניק על מאריו למרות שבמישחקים המישחקים של מאריו יותר טובים בכל מיקרה יותר מאוחר רציתי ניד וזה היה בתקופה שהיה לנו רק טלויזיה אחת אז קניתי תGB הישן ואחרי כמה שנים רציתי קונסולה חדשה וזה היה בתקופה שהיה PS1 \סטורן\3DO יגואר\והנינטדו 64 היה צריך לצאת מתי שהוא אז כאחד שאז לא הבין בשיט חשבתי ש64 ביט =גרפיקה הרבה יו…
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אעשה אותו בכל אופן, אבל רציתי לדעת מה זה יתן לי בחיים התעודה הזו. מה ילד בן 16 (עוד לא) כמוני עם תעודה כזו יכול לעשות? מה אתם אומרים, דעתכם שלכם על התעודה? כמו כן עוד שנה + אני ניגש על CCNA, מה אתם אומרים על CCNA?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
מיומנו של אדם הסובל מדיכאון חורף 06:30 בבוקר - השעון המעורר מצפצף. אתה מוציא את הראש מהפוך ומגלה שהעולם קפא בלילה. אתה מקלל ומקווה שהבוס יתקשר ויודיע שהבניין שבו אתה עובד נשרף כליל ואין צורך שתגיע - זה לא קורה. איבר איבר את חושף את הגוף לעולם. 07:00 - אחרי חצי שעה של קללות וגידופים אתה מצליח לקלף את הפוך מעליך וכול מה שאתה חושב זה "כוסאמק מי ברא את החורף ? " 07:05 - כוס קפה. אתה ממשיך לגדף ולקלל את כול העולם)ושואל מה לעזאזל גרם לך לקום בוקר ? בשלב הזה של הבוקר אתה אקדח טעון, כל מי שנמצא בדרכך יזכה למנת גידופים וקללות על הבוקר ש"יעשו" לו את כל היום לכן לא מומלץ לישון בחורף אצל חברה שלך. 07:15 - אתה מרגיש פעולת מעי מתקרבת, נכנס לישיבה ומקווה שבאיזו שהיא דרך נס המושב יהיה…
-
- 77 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי לכל מי שלא מכיר אותי אני יעקב (הידוע בשם השני יאן) בן 19.5 חוקר מצ"ח והיום הבנתי שאלוהים, זה לא שאני שבוז זה שהמערכת משביזה אותי בכוח הייתי אמור לעשות לעצמי חופש לצאת היום להיות חג בבית ולחבר את זה לחמשוש קיצר שלשוש אבל... שבוע שעבר ביקשו ממני להחליף בין השבתות (קיצר, אין שלשוש) בלי הרבה ברירה הסכמתי. היום הודיעו לי שאפילו חג אין לי.... איזה עולם שנה וחצי בצבא טוחן 11/3 לוקח ימי חופש ולא רגילות כמו בן אדם כי אי אפשר חג מסכן רוצה לנוח פסח ב' - סגרתי עצמאות - סגרתי שבועות - אני סוגר איפה הצדק בעולם? אין לי זיין יותר לזה גם את ההתקדמות הקטנה שלי בפרויקט שלי שרציתי לעשות איזה פרויקט ואיזה בטיח אפילו את הת"ש 3 שלי אני לא יכול לקיים... יצאתי היום לבית (= לילה 1) כל שאר השבו…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בלי הבדלי תרבויות או חינוך. מה יש במוזיקה שמהנה בני-אדם? איזה כמיקלים של "הנאה" זה יוצר? ולמה? ואיך?
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-