עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. STARCRAFT 2 ההזמנה נסגרה!!!!! ------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ה RTS המצופה של השנה ואיתו גם כן הזמנה מוקדמת בדומה לMW2 גם כאן המשחק יימכר במכירת חצות חגיגית,הפעם בלילה שבין ה26/7 ל27/7.וכולם מוזמנים לבוא ולקחת את העותקים שלהם אז. --------------------------------------------------------- שאלות בכל נושא נא להתקשר לחנות: 03-6205074 --------------------------------------------------------- המחיר עומד על 180 ש"ח ליחידה. (בתנאי שנגיע לכמות של 70 יחידות) מקסימום משתתפים בקניה הקבוצתית- 100 מדובר ב…

2. אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. בקיצור אני מעצב מתחיל ואני רוצה לפרסם עבודות שלי ולקבל עליהן תגובות... באיזה פורום אני יכול לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  4. זה נכון של SLASH יש את אחת הגיטרות הטובות בעולם? :

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ב28 לחודש הזה, יום חמישי, stage 6 הולך להסגר סופית. הסיבה שdivx נתנו זה פשוט כי אין להם תקציב בשביל האתר. כולנו יודעים שזה לא נכון. divx קיבלו תלונות על הפרות זכויות יוצרים ואפילו ביקרו בבית המשפט פעם או פעמיים בגלל אותה הסיבה. אימו עליהם שיתבעו אותם על הפרות זכויות יוצרים אם הם לא יסגרו את השירות. מתברר שאנחנו הם אלה שאשמים בסגירת האתר. אנחנו העלנו סרטים שמוגנים בזכויות יוצרים ואנחנו עכשיו סובלים. לקראת סגירת האתר היתי רוצה לדעת כמה מהפורום השתמשו בו באופן קבוע או אפילו נכנסו פעם ב... לראות סרטון באיכות גבוהה. בשבילי סטייג' 6 היה תחליף ליוטיוב, ועכשיו אני צריך לחזור לאיכות הח** של יוטיוב :'( http://www.stage6.com/blog/107/

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. הכנתי באתר שלי משהו מיוחד לכבוד יום השואה. כל מי שראה את הסרט "רשימת שינדלר" יודע רק את חלקו הראשון של הסיפור. בחלק השני תוכלו לצפות כאן. שתפו, כדי שכולם יכירו את גורל האיש והאגדה. לאחר צפייה בסרט, מה דעתך על פועלו של שינדלר? האם ניצל את היהודים לטובתו ורק בסוף ריחם עליהם או שהיה נשמה טובה מלכתחילה ויד ושם טעו כשלא העריכו את פועלו 20 שנה קודם לכן בסוף המלחמה, אלא רק ב-1963 ובצדק הטילו בו ספק במשך 20 שנה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by naorai,

אני מזה מאושר כל ההודעות החדשות (או איך שקוראים לזה ??? ) שלי(!!!) אני :D רצח

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Subcenter,Shift,Lala נסגרו חבל חבל הם היו אתרים ממש טובים הסתיימו לי מאגרי המידע לכתוביות עבריות מה עושים עכשיו?

• 69 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. העלתי תמונה לSIZ וניסיתי להעתיק כמה קישורים.. שום דבר לא עובד עזרה עם אפשר!!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. כן חבר'ה הרגע המאושר קרא והיום בשעה 3 אחה"צ אינני לומד תנ"ך עוד!!!!!!!!! 6 שנים מתסכלות והנה זה נגמר....הא...... נציין רק שהבגרות הייתה מאוד קלה לדעתי וחוץ משאלה אחת שאני יודע שטעיתי בה קצת עשיתי די טוב ואני מקווה לסיביות 90. עכשיו נשאר רק הספרות

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  11. the broken laptop i sold on ebay Wikipedia- Amir Massoud Tofangsazan ולמי שאין כוח לקרוא, בחור בשם אמיר מבריטניה מכר מחשב נייד פגום וחלש יותר ממש שתואר, לתומס מארה"ב דרך האתר של איביי. תומאס ניסה להחזיר את הכסף, אבל אמיר לא התייחס ברצינות. תומאס החליט לנקום (תכנסו ללינקים).

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הכנתי תמונה בגודל מסויים ואני רוצה שהיא גם תודפס בגודל זה... האשף של XP לא מאפשר זאת וכמו כן גם הפאוור פוינט.. אז איך אפשר להדפיס בגודל הרצוי? תודה רבה מראש. [שמתי את זה פה כי אני לא יודע לאן זה שייך, מצטער.]

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by NuXeR,

טוב ככה , אני ודוד שלי פקפק אם הסתפקתם להכיר may-zohar היינו עושים שטויות ונשפכים מצחוק במשחק הזה... כנראה שיש אנשים שלקחו את זה יותר ברצינות מאיתנו , אז למה לדבר הרבה ? הנה הלינק - http://www.gwaihir.pwp.blueyonder.co.uk/bhd/movies/no3.wmv המלצה - תורידו את הסרטון (16MB) ורק אז תראו......ואממ...להדליק רמקולים. החצי דקה הראשונה משעממת...אל תסגרו את הסרט - תראה עד הסוף הנאה מובטחת !!! ואממ...ב0:30 מתחיל שיר....למישהו יש מושג איך קוראים לו ?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Djx,

אין לי מושג איך כותבים קורות חיים לפי איזה סדר ומה צריך להיות מישהו אולי יכול לעזור לי פה? וזה משנה ששליחת קורות החיים אני צריך לישלוח בדוא"ל ולא בכתב יד על דף? תודה לחברים העוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום, יש לי פרופיל 97 ובהנחה שיהיה לי קב"א קצונה, האם סעיף ראייה קל מאד (-0.5) יכול למנוע ממני להתקבל לקורס טייס?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. פתחתי את הת'רד לכל אלה שהם מוכרים / טכנאים או סתם יצא להם לשמוע סיפורים מוזרים ומשונים על מקרים מעניינים/מצחיקים/שבא לבכות בעולם האלקטרוניקה. אתחיל בסיפור משלי : בתור טכנאי פרטי (כרגע לא עובד בתור טכנאי) , יום שישי אחר הצהריים , טלפון מלקוח פרטי באיזור כפר שמריהו. האיש מפוצץ בכסף - אני מדבר על מסך פלזמה 50 ומשהו אינץ' , רמקולים שטוחים מוטבעים בקיר ומחשב הכי חדיש שהיה בזמנו..... ומדפסת לייזר צבעונית (כן - לייזר צבעונית). "י. - אתה חייב לבוא , אני צריך לקבל עידכונים מהאינטרנט והמדפסת לא מדפיסה" ללקוח כזה לא אומרים לא - ואז עבדכם הנאמן יוצא לדרך בתקווה לחזור בזמן לסרט עם חבריו (מטריקס הראשון - סרט נהדר , מישהו הבין את השני ??? GO ZION). אני מגיע וישר ניגשים לחדר העבודה (שכ…

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  17. חוף שאפשר להקים אוהלים ממש ליד החוף + אפשר לעשות ליד האוהל על האש שלא יהיו אבנים כואבים בחוף (שכשניכנסים לכינרת לא יהיה כואב מכל מיני אבנים חדים למניהם) שהחנייה לא תעלה כסף(אני לא זוכר אם יש כזה דבר) ואם כן עולה כסף שיהיה זול מקווה שלא שכחתי כלום

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חברי מועדון הרודסטר שעליהם אני נמנה צילמו, ערכו והפיקו סרטון דריפטים מדהים. לא אכביר במילים - פשוט צפו והפיצו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by HiperPsY,

אני לא זוכר מה מסמלת האות V בנוסחה של כא"מ מושרה בתייל: 3= BLV SIN ALFA אני יודע ש B זה שדה מגנטי ו L זה אורך בין נק' מגע של התייל עם הפסים. אבל יצא לי מהראש מה זה V מהירות או פוטנציאל?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by GRiM,

17.05.2007 - מופע "מרוסיה באהבה" בפארק הירקון (ת"א), כניסה חינם. מישהו מתכוון להגיע?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kremeron,

אוקיי מצטער לא רוצה ללכלך חח נרגעתי קצת מחרר נתקשר אליהם באמת נברר פרטים אבל אם זה היה בכוונה זה ממש מעצבן ...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by klayton,

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  23. שיטות, טכניקות ואידיולוגיות יתקבלו בברכה.

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. מישהו יודע?

25. בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים