כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
-
-
רציתי לשאול איזה שנת ייצור הכי מוצלחת במזדה לאנטיס 323 מבחינה מכנית , צריכת דלק . כמה אנשים אמרו לי ששנת 97 נפח מנוע 1800 סמ"ק דגם מאוד מוצלח , אז רציתי לשאול פה ולשמוע את דעתכם , תודה מראש לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיל האוויר האמריקאי הציג לתקשורת את התקדמות תוכנית הקמת טייסת מטוסי קרב F-16 הנשלטים על ידי בינה מלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
-
-
המשך הבחינה... מה דעתכם? חוויות !!! :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
מומחי אבטחת מידע בחברת ESET מזהירים מפני עלייה בשימוש בעמודי אימות אנושיים (CAPTCHA) מזויפים, אשר משמשים כדרך חדשה וקלה להפצת תוכנות זדוניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
בעולם שבו מפתחי משחקים נלחמים ללא הרף בתוכנות צ'יטים, יוטיובר ויוצר תוכן מוכר החליט לעקוף את המערכת בצורה יצירתית במיוחד - באמצעות חומרה פיזית שמשנה את כללי המשחק תרתי משמעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לנסוע לחרמון לס"פש לצימר אז איזה יש שהם לא ממש יקרים כזה לשישי שבת .
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו עשה את הבחינה המותאמת ויכול קצת להרחיב בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מלפני כמעט שנה קניתי מסך של lg מדגם flatron700p . בדה"כ אני יושב מול המחשב כאשר תאורה לבנה כמו של בית חולים מאחורי המסך . לפני שבועיים היא נשרפה ,ובמקומה שמתי מנורה רגילה מאחורי המסך . בזמן האחרון העיינים שלי התחילו לכאוב רצח!!! עכשיו פה מגיע החלק שלכם בדיון . עם איזה תאורה אתם יושבים מול המחשב?
-
היי, אני רוצה לעשות מנוי לחדר כושר למשך חצי שנה, עכשיו יש לי חד"כ לא רחוק מהבית והמחיר לשנה הוא 230 ש"ח לחודש + 150 ש"ח על ביטוח וזה לפעם אחת בלבד. (לגבי מחיר של חצי שנה עוד לא שאלתי אבל ביררתי במקום אחר וזה עלה 239 ש"ח לחצי שנה +100 דמי הרשמה וביטוח) עכשיו לגבי החדר כושר הראשון שהייתי (שביררתי רק לגבי שנה) המקום היה מאוד מרשים, גדול, לא עמוס מידי, המכשירים נראו חדשים, יש טלויזיה מול כל מכשיר כמו אופניים הליכון וכו'.. יש סאונה והמקלחות עם לוקרים (הלוקרים נראה לי שהם בתשלום) הכל נראה שם יפה נקי ומסודר. כמובן שהמחיר גם כולל שיעורים ומאמן אישי שמסדר תוכנית אימונים.. לגבי המקום השני (לא כזה רלוונטי כי אני די בטוח שאני הולך על המקום הראשון) היה מקום יותר קטן בהרבה, פחות מכשירי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
פתחתי את העיתון.. פתאום אני רואה את הלוגו הזה אמרתי זה דומה למשהו.. אולי לזה? או שזה רק אני עם הדמיון המפותח שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להציג את הקישור הזה http://private.asafy.net/snir/random_image.php כתמונה בחתימה עם הפקודה [img*] ? זה לא בפורום "על הפורום" כי זאת כנראה לא בעיה בפורום (יש כאלה שמצליחים). מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
ביום רביעי ב- 10 בלילה (שעון ארה"ב) היה אמור לצאת פרק חדש של south park לאתר southparkstudios.com לצפייה ישירה. במקום זאת הפרק לא אושר לצפייה וקיצונים אמרו שירצחו את יוצרי הסדרה. הפרק לא אושר לצפייה בגלל שהתוכן היה קשור במוחמד ואפילו לא באמת אמרו עליו שום דבר רע http://www.southparkstudios.com/news/3878 האירוניה היא שצינזרו לחלוטין המון דברים ואלו בדיוק הדברים שעליהם צחקו בפרק. כאשר רוצים לראות את הפרק רואים את ההודעה הזאת http://www.southparkstudios.com/episodes/267116 זה מאוד מוזר שבארה"ב שתומכים במדינה חופשית, לא העלו את הפרק ואסרו את הזרמתו לאתר.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכוונה זה ששואלים שאלות על מה לעשות אם... ולא הכרויות. אני מחפש לשאול כל מיני שאלות והפורום שהייתי בו בד"כ קרס אז עכשיו אין לי איפה לשאול... וזה ניראה לי מותר כי זה לא פרום מתחרה זה על נושא אחר...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/Technion#p/c/5626FD1B3206FE28/0/xKfYI-s9Gxw מי שרוצה לקבל קצת מושג על מה זה חדו"א באקדמיה, מה ההבדל בינה לבין מתמטיקה של תיכון - ובעיקר, למה 5 יח"ל לא יעזרו לכם להבין את החדו"א
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום כולם ! אני טס ביום שישי הזה לעבודה בשטחים קשים, סגנון צבא הרבה הליכה הרבה סלעים, בוץ גשם רק תגידו הבנתי בריקושט ולמטייל נורא נורא יקר ועדיף ללכת לחנויות אחרות, אני מבקש המלצה לחנויות שלא מחזיקות עודפים ודברים בסגנון הזה, ועדיף שיהיה בהם את שלושת החברות שמצויינות למעלה כמו כן אני אשמח להמלצה לנעל ספציפים, תקציב? עד 700 ש'ח, אלה אם כן יש משהו באמת היסטרי ששווה השקעה בתודה מראש,לירן
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השגתי מלא שרתים בחו"ל בחינם ויש כמה מתכנתים שישמחו לעזור לי אני צריך רק רעיון. אני צריך רעיון טוב שידחף אותי קדימה לדוגמא: סתכלו על האתר Imageshack שהצליח בצורה אדירה ביגלל הרעיון הקליל שלו להעלאת תמונות בזריזות, הרעיון של האתר הזה התבסס על צורכי הגולש הביתי וסיפק לו מענה חינמי. אני רוצה להקים משהו באותו קוו מחשבה שיתן לגולש פיתרון ולכן אני צריך לדעת מימכם רעיונות מה אתם ממליצים לי לפתוח בשביל גולשים שיהיה שימושי ביותר ויש לו ביקוש אדיר (רק חוקי) . תודה רבה לכולם , מחכה לתשובות
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל לינקים לשידורי טלויזיה באינטרנט הכוללים גם ערוצים ישראליים כדוגמת האתר הבא : http://tv.coolsite.co.il/radio.php?radio=16 תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
טוב אז כבר הרבה זמן שאני מתכננן לקנות בושם חדש היות והמלאי שיש לי לא אהוב עלי במיוחד :-\ והיות ואני לא מבין בזה הרבה ,מה חדש ? ומה מריח הכי טוב ?... ??? חשבתי אז לשאול אותכם שתמליצו לי על בושם , משהו שמריח טוב מאוד (שיהיה לו גם ריח חזק כזה שלא יעלם אחרי שעתיים) ומשאיר שובל של ריח טוב אחריו הכסף הוא לא הגורם העיקרי פה אלה הריח שלו אבל עדיף שלא יהיה מעל ל 300 שקל אני מניח שאפשר למצוא משהו בסכום הזה אה עוד משהו ! חשוב שבנות יאהבו את הריח שלו כי אחרי הכל הן קהל היעד :-* תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-