עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

אני וחברים שלי עשינו סירטון בFLASH, מה שחסר לנו זה פסי קול לדוגמה של: רעמים וברקים, ציפורים ,נחירות..... אתם מכירים אתר/תוכנה...מקום שאפשר למצוא פסי קול כאלה?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  2. ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם,אני דיי חדש פה בפורום אני בעיקר פעיל בפורום חומרה כאן,אבל הדבר שאני בעיקר מתעסק בוא זה יצירת מוסיקה,כבר 5 שנים. (וכן אני עשיתי את השיר הדבילי הזה לא נורמלי מלי מלי מלי בשביל הצחוק חחחח..) הייתי שמח אם תשמעו דוגמית ממה שאני עושה ותתנו את דעתכם http://www.mytempdir.com/1360514

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by Slavikik,

יצאנו לשחק היום קצת football והנה קטע מצחיק.. http://www.youtube.com/watch?v=YAtqzEu4JpQ

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  5. אני עושה מייקאובר מחדש לחדר, ואני מחפש אתרים עם דוגמאות לחדרים ממש מיוחדים. אני בונה שולחן חדש, ועושה כמה דברים יפים (אולי אפילו איזה טריבל באייר בראש לקיר)... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. התייאשתי כבר השארתי פרטים ב 2 מקומות לא חזרו אלי .. השארתי פרטים למישו בטלפון לא חזר אליי .. אולי לחזור אליו לשאול אם יש משו ? ובכללי .. איפה אתם עובדים ? כמה שעות ביום ? כמה לשעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. "קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by Bingo,

צריך המלצה לטלוויזיה עד 1000 שח ואם אפשר גם חנות טובה ומוכרת שלא גונבת כסף. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by G.P.S,

איך אני מעיף את עיצוב הכתב המחריד הזה? איך אני מחזיר אותו לקודם?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. למישהו יש את התמונה הזאת של במקום אינטל אינסייד יש איבל אינסייד? אם כן הוא יכול להעלות אותה איכשהו?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

איך היה לכם? אני מוגש על 100. הבגרות הייתה ממש בדיחה, עשיתי את 1, 2, 3, 4. שאלות ממש ממש קלות סיימתי את הבגרות תוך 30 דקות ;D אם אני לא מקבל 100 זו תהיה סנסציה!

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם. נתקלתי באיזה וידיו בעודי משוטט ביו-טוב ונפלתי על וידיו עם שיר טוב (על תיתייחסו לוידיו) מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה השם של השיר המתנגן ? הינה הלינק: *זה לא איזה שיר אחד מאחד המטריקסים ? Help

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  13. http://www.dailymotion.com/video/x2b5wr_guitar-solo אני לא יודע מה איתכם, אבל :screwy: זוועות, מומלץ ליראות מגיל 120 ומעלה!!

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

זה האופנוע הכי גדול בעולם, למרות שלא הייתי ממש מגדיר אותו כאופנוע אלא כטרקטור משולב עם אופנוע, שיא גינס לשנת 2007: http://www.fullgaz.co.il/archive/jun-07/news/fg32989-vid-biggest.php

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אוקיי, זה הולך להיות רשמי ב-20/6/07 משתחררים מהכלא. מישהו יודע אם יש אירועים/תערוכות יפות בחופש שאפשר ללכת אליהם אני אשמח לקבל הצעות. עד עכשיו שמעתי על ה-Motor Extreme, רק תגידו לי מתי זה ובאיזה שעה וכמה עולה כרטיס?

• 84 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by LQDForce,

לא מצליח, אני רוצה שיעשה לי ממוצע של שלוש עמודות יעני: F5+G5+A5 מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אם לא הבנתם עד עכשיו אז ספויילר אוקיי אז בסוף בסוף שכל המשפחה יושבת ביחד כל אחד אוכל טבעת בצל אחת מדו רצה להיכנס למסעדה שומעים את הפעמון שעל הדלת טוני מרים את הראש ואז הכל נהיה שחור המוסיקה מפסיקה וזה נמשך ככה איזה 5 שניות ואז יש כתוביות סיום במשך כל הקטע הזה יש כאלו צילומים של אנשים שנראים חשודים ולא ממש הבנתי אם הם מנסים לרמוז לנו משהו או לא אז ברצינות מה זה הסוף המוזר הזה למה התמונה פשוט נקטע וזהו? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אהלן... עשיתי משהו בפוטושופ לחבר ושמתי בזה תמונה שבקשו ממני לשים... עכשיו , רציתי לדעת איך קוראים לדמות / סדרה... וזהו בעצם.... תודה, עודד ב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by i.k,

אני מחפש מידע על הרכיבים מהם בנוי לוח חשמל ממסרים,קונטקטורים,פחתים,ריילים,בקרים וכול שאר החלקים שנמצאים בלוחות. לא הבסיסיים לבית אלא לוחות לתעשייה ,עסקים וכדומה אני צריך מידע על אופן פעולה,תפקיד הרכיב ,חיבורים בלוח וכו'. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. איזה מספר דגם? האם יש אריזות של מטען עם AAA במקום AA? כמה בערך זה עולה, ואילו חנויות יש במרכז? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

אני מתלבט בין YES ו HOT וההבדל המשמעותי ביותר ביניהם זה היס מקס. הוא באמת משפר את התמונה בLCD ברמה שכדאי להצטרף בשבילה?

• 68 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by J0n1,

אני בטוח שלכולם יש סיפורים על איך הוא סיים את השנה, אז תפרסמו אותם פה. יום שני הייתה לנו מסיבת סיום, מסיבה די גרועה הייתי אומר, החלטנו שאחרי המסיבה כל השכבה (יותר נכון קבוצה ענקית מהשכבה שהם חברים) נוסעים לים. ארגנו אוטובוס וב12.5 יצאנו לדרך. ישר שהגענו כל אחד חיפש לעצמו מוכר לאלכוהול ולסיגריות.. (קניתי בהתחלה 2 בירות ואחת הבאתי לילדה, אח"כ ביקשתי מאיזו תיירת שתקנה לי, אז היא אמרה לי שיש לה יומהולדת היום ואני זה שצריך לקנות לה, אז אמרתי לה שאני אקנה לה אם היא תקנה לי... קיצר גם עליה שרפתי בירה, דווקא חמודה, חבל אבל שבת 20 :-\, אח"כ כבר מצאתי אישה חמודה שהסברתי לה שסיימתי היום לימודים אז היא קנתה לי בשמחה) היה כיף חיים בים, לילה, הים ריק... מסתובבים על החוף ומדברים... …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 104952,

היום בבוקר....במקום ללמוד לבגרות במיתוג ....בשיא טיפשותי הלחמתי דברים.... רציתי לקרר את המלחם אז נשפתי על הקצה העליון שלו ... האזור הכי חם , ואז הופה נדבק לי המלחם לשפה העליונה.....ולדן עכשיו יש כוייה מעצבנת ביותר על השפה העליונה.... שמתי אלו - ורה , פנסטיל..... לפי מה שהבנתי השפתיים אמורות לרפא בעצמן את הכוויה ......אבל אני חושש שעליי לחיות עם הכוויה הזאת עד סוף חיי.... :-[ :'( למישהו יש דרך כלשהי להוריד את הכוויה המפגרת הזאת ? דרך אגב ....אחרי ששמים פנסטיל........IT BURNS!!!!!!!!!!!!!!

• 73 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by Aviko,

הוא מתחיל לעלות תמונות ורושם שהוא נכשל להתחבר לשרת איך פותרים? Aviko

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים