כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה ימים הלכה לי טלביזיה 21' פשוטה כזאת אני רוצה חדשה גם 21' עד 1000 ש"ח יש המלצות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתונים שלושה מספרים שונים מאפס. אם כופלים את המספר השלישי פי 5 מתקבלת סדרה הנדסית. אם מוסיפים לריבועו של המספר הראשון 6 מתקבלת גם כן סדרה הנדסית. מצא את המספר הראשון. ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דרך האינטרנט שני מוצרים, כרטיס מסך ו512 ddr ראם. לאחר מספר ימים מתקשרים מהחברה ואומרים לי שאין את הram שביקשתי ואני אאלץ לקנות ram של kingston ב30 שקל יותר. בהזמנה שילמתי תוספת תשלום כדי שזה יגיע יותר מהר,7 ימי עבודה. הזמנתי והם התקשרו ביום השלישי שלאחר ההזמנה. אני מאשר אך החבילה מגיעה ביום ה16! אני פותח ומגלה שהראם נמצא בתוך הקופסה של הכרטיס מסך(הקופסה נפתחה) והמדבקה קרועה(גם הram נפתח) אני מחבר את הram החדש לצד הram הישן (גם ddr 512) והמחשב עולה והוא כותב לי שיש לי רק 512. אני מנסה לשים אותו לבד בשני הסלוטים והמחשב לא עולה והלוח אם מצפצף לבעיה בram. אכשיו אני מתוסקל כי אני צריך לנסוע על ל****** ולשכנע שאני לא דפקתי את הram .דרך אגב נתתי אותו לתכנאי והוא אימת את דע…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני הכרתי את כל תחום הבלוגים כבר לפני מעל ל-3 שנים, כלומר ממש איך זה עובד גם מבחינת תיכנות ב-PHP וכו'. ולא הבנתי כל כך מה מושך ומעניין בזה עד היום. בקיצור החלטתי לפתוח בלוג משל שיהיה בעברית ובאנגליתי. בלוג שיספר על החיים שלי מגיל שנה ועד היום כולל משפחה וכו'. עכשיו באה השאלה החשובה: 1. מה עדיף לי, לפתוח בלוג באתר מפורסם (לדוגמא: "Blogger") שמאפשר את זה בחינם או להשתמש במערכת משלי (כי יש לי כבר חבילת איחסון ומערכת WordPress מותקנת ומוכנה לשימוש)? 2. מה ההתרונות ומה החיסרונות בין שניהם? אשמח לתגובות שלכם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HOT לוקחים נציגים טיפשים יותר ויותר כל הזמן, כנראה. בדירה שלי בב"ש, אני שנה שנייה ברציפות מחובר אליהם, ובתחילת שנת הלימודים השנייה נתנו לי הטבה של אינטרנט 5MB במחיר של 2.5, לחצי שנה ואחר כך מחיר רגיל (ואם אני רוצה אני יכול לחזור ל2.5 בלי בעיות). קיצר, החצי שנה נגמרת מחר מחר בערך, אז אני התקשרתי אליהם בשביל להוריד את המהירות (בבזק בינלאומי נשארנו על 2.5 מגה, אבל קיבלנו 5MB), קיצר נפלתי על נציגה ממבחר הנציגות הטיפשות שם, שבמשך 10 דקות, מנסה להבין מה היא רוצה לעשות בכלל, ואחר כך שמה אותי על המתנה כ5 דקות, ובסופו של דבר סכמה את הנושא. הטמטום שלה התחיל עם זה שהיא רצתה לחייב אותי לשנה מחדש, כי היא לא שמה לב שאני בהתחייבות בכלל, אחר כך המשיך בזה שהיא לא ידעה את המחיר של חבילו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד אם זה מקלחת-אוכל-טלוויזיה-מחשב-שינה או כול דבר אחר לחלקנו יש מישהו מהמין השני להעביר את הזמן ביותר כיף, לפעמים ישנים איתו ביחד לפעמים לבד, ואז מתעוררים, אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
<צונזר, פרסומת עולה כסף> לצורך פרסום פנה אלי בפרטי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? זה המיקוד היחידי שמצאתי להיסטוריה 5 יחידות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
במהלך נהיגה שגרתית היום, השיר הבא התחיל להתגנן ברדיו: מאותו רגע, הנהיגה הפסיקה להיות שגרתית. > לאחר שהשיר הסתיים חשבתי לעצמי שיש שירים שגורמים לי לנהוג בצורה "פחות בטיחותית" מהרגיל. הרגל כבדה יותר על הגז, הברקס מקבל ליטוף קל בלבד לפני עיקולים, הדופק עולה והכיף מתחיל. האם גם לכם יש שירים שגורמים לכם להרגיש כך?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התוכניות הגרנדיוזיות של AMD כוללות השקות רבות ברבעון השלישי של השנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%a0%d7%95%d7%98%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%91%d7%aa-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטריילר המרשים לסרט נבלי העל החדש חוזר בגירסה מורחבת, שתסביר לכם מי נגד מי ואיך כל זה קרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-לדעת-עוד-על-הסרט-suicide-squad-הטריילר-הבא-י/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צוות מדענים הולנדי מכין את האנושות לכיבוש כוכב הלכת האדום עם גידולים ראשונים שנמצאו בטוחים למאכל בהתבסס על אדמתו עתירת המתכות הכבדות האנשים הראשונים שינחתו על כוכב מאדים, אי שם בעתיד, יאכלו אפונה, שעועית ואולי גם תפוחי אדמה – זאת אם להתבסס על ממצאים של צוות מאוניברסיטת ווגניגן בהולנד, אשר עוסקים בימים אלה בנסיונות גידול יבולים אכילים על בסיס דוגמיות אדמה שדומות לזו שנמצאת על כוכב הלכת השכן, ואשר שונה בצורה מהותית מהאדמה המוכרת לנו מכדור הארץ שלנו. מדען שעונה לשם Wieger Wamelink (שאת שמו אפילו לא ננסה לעברת) פירסם בחשבון הטוויטר שלו תיעוד לארבעה יבולים שונים אשר גודלו באדמות שפותחו בידי אנשיה של נאס"א ומדמות את מה שקיים במאדים, וגם על פני הירח שלנו – ובעוד שניתן …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1119271847/Sexy_Workout_Video אני קונה! אני קונה!! אני קונה!!! לא אכפת לי כמה זה עולה! (ומה בדיוק הם מוכרים)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה אחת ולתמיד לדעת את 3 המילים האלו הנה מה שאני יודע box- מקבלים בקופסא מהחברה עם כל מיני תוספות (כבלים וכו...) oem- פה אני לא יודע ממש bulk- מקבלים את הדברים בשקית או אם יש לך מזל אז בקופסת קרטון פשוטה האם צדקתי במה שאני יודע ואם מישהו יכול למלות את החסר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נמאס לי מSkype ואני מחפש תוכנת VoIP שמספקת תחליף מספק לרמה שSkype הציעה מבחינת איכות שיחה ואפשרויות. ניסיתי את Google Talk והתוכנה עצמה מאוד חמודה, כך גם איכות השיחה אך היא לא תומכת בשיחות קבוצתיות ולכן פסלתי אותה. מישהו מכיר עוד תוכנות בסגנון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לא מזמן הכרתי את האתר lockerz.com לאתר lockerz ניתן להירשם אליו רק דרך הזמנה והוא אתר שבו מתחילים לאסוף נקודות, כאשר מגיעים לסכום נקודות מסוים אפשר לקנות איתם הרבה מתנות כמו: אייפוד טאצ', משחקים לסוני 3, אקס בוקס, מצלמה, תכשיטים ועוד מגוון רחב של חפצים. כדי לקבל הזמנה רשמו את האימייל שלכם בהודעה פרטית אליי או שתרשמו פה את האימייל. כדי לקבל נקודות יש לענות על שאלה יומית, כל יום שאתם נכנסים מוסיף לכם עוד 2 נקודות והזמנת חבר. יש לי מספר בלתי מוגבל של הזמנות אז מי שרוצה אין בעיה. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-