כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
מתלבט איזה טעם להזמין. כרגע יש לי את הבננה ומרוצה, אבל בא לי לגוון. הכוונה היא רק לאבקות של Optimum Nutrition. לחילופין, אם יש טעם שהיה ממש רע, ציינו אותו בהודעה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני אשמח לעזרה עם התרגיל 161177 לחלק ל 177 בחילוק מאונך התרגיל לא מסתדר לי ואשמח לעזרה יצא לי 91 למרות שהתשובה היא 901
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוטוטו בן 17 (עוד חודש וחצי), ועוד לא קיבלתי צו ראשון. כל החברים שלי קיבלו את הזימון כשהיו בני 16 ורבע בערך (וניגשו כשהיו בני 16 וחצי, מקסימום). אני יליד '93 וחבר אחר שלי, שנולד כמעט חודש לפני, הלך לצו ראשון כבר לפני חודשיים. עכשיו בתחילת שנה היה לנו יום פתוח בנושא צה"ל (שערך תצוגות וכאלה במרכז הקונגרסים בחיפה), ונרשמתי שם לגיבוש חובלים ושייטת 7. לא שלחו לי אף זימון לשום גיבוש, הסקתי שזה היה בגלל שאין לי צו ראשון עוד אז אין לי פרופיל ואני לא רשום כ"קיים" בצבא (נכון?). השאלה שלי היא כזאת: היות ואני יעבור צו ראשון רק בי"ב, הגיוס שלי כנראה יהיה באוגוסט (ב-5?). האם יש מספיק זמן מהגיבושים עד לגיוס? מתי בד"כ נערכים הגיבושים בקיץ? אם אני לא טועה זה צריך לצאת די צמוד - זה או…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וזוגתי עברנו לקצרין אך עוד לא הסדרנו את החשבונות השוטפים. ישנו משרד "מילגם" של ארנונה אאל"ט בקניון. האם ניתן להסדיר שם גם חשבונות גז ומים? איך פונים לחברת החשמל שם? תודה מראש עריכה : לגבי גז - צריך לבדוק אם הבניין מחובר דרך פזגז או דורגז לגבי מים - ללכת ל"התנור" בקצרין לגבי חשמל - צריך מספר מונה (לעמוד פיזית מולו להתקשר לחברת החשמל,ולהעביר את החשבון) לגבי ארנונה - ניתן טלפונית להתקשר למילגם או ללכת פיזית סתם מידע שימושי תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כדור עם שישה חתימות של שחקנים ממכבי חיפה כמה מקסימום אני יכול לקבל על הכדור והחתימות הם לא מודפסות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.rathergood.com/vikings/ http://www.rathergood.com/punk_kittens/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שנותנים ציונים וביקורות של סרטים אבל אני לא מדבר על הגועל נפש האמריקאי בשם imdb או rotten tomato אני רוצה אתר שנותן ציון גבוהה לסרטים לא בגלל שהוא פופולרי אלה מפני שהו סרט טוב וכמובן שיכלול הרבה סרטים בין לאומיים ולא רק אמריקאים (כי אמריקאים מיצרים אולי 5 סרטים טובים בשנה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוכרים את המשפטים שהיו נותנים לכם לנתח , שהייתם צריכים לשים מושא,נושא וכו'........ S V O M P T ת.זמן ת.מקום באיזה אופן מושא פועל נושא אז אני צריך לדעת מזה Adj ו Adjverb ומתי ואיפה שמים אותם במשפט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ;D בקרוב אני נוסע עם המשפחה לאילת ורצינו המלצות לכל מני אטרקציות (אנחנו בגילאי 14-21). אשמח אם תתנו מסעדות בשר טובות או מקומות ספורט אתגרי או מופעים מיוחדים ודברים מהנים אחרים. כתבו כל מה שעולה לכם לראש ואני כבר אבדוק מידע על זה. תודה רבה לכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההורים שלי טסו לארה"ב והם מתארחים אצל חברים בניו ג'רזי. חשבתי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין מ Newegg כרטיס מסך HD4870. יש לי כרטיס אשראי בינלאומי ככה שהרעיון הוא שאני אזמין מפה את הכרטיס לכתובת של החברים בניו ג'רזי. למישהו יש נסיון עם רכישה מסוג זה דרך Newegg ויכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שדרוג תמיד נותרים לוחות האם הישנים (במקרה שלי בן 10 שנים), זכרונות עתיקים וכרטיסי מסך שלפני עשור היו המילה האחרונה. מה בית הקברות לרכיבים הללו? פח הזבל? או שיש מקום למחזר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש מהומות, צה"ל מנצח, הפלסטינים מנסים בכל כוחם לרצוח או לחטוף חייל. אבל כשמישהו אומר שלא אכפת לו מהפלסטינים כי הם רצחניים, אז יבוא השמאלן ויגיד "כן אבל הם מסכנים שם". למה הם מסכנים בדיוק? כשביבי ניסה לשים את המגננומטרים הפלסטינים יצאו להפגנות מטורפות. אבל מה... אף פעם לא ראיתי שהם יוצאים להפגנות בכלל שאין להם אוכל, או שאין להם פרנסה. יש להם אפילו אונברסיטאות. אבל משום מה הם מסכנים. מה זה מסכנים? יש שם רעב כמו בפרסומות על אפריקה? יש שם ילדים עם בטן נפוחה שרואים להם את העצמות של הראות? אין שם. נכון, זה לא בדיוק אירופה או שווצריה, אבל הם לא מסכנים. הם אנשים מרושעים, אלימים שלא מגיע להם הרבה. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמו להם רגל! HEHEHEHEHEHE ;D http://forums.ort.org.il/files/30/1290448/9093595.mpg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בתחילת שנת הלימודים היחס בין מספר התלמידים במגמת אומנות לבין מספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 3:5. במהלך שנת הלימודים נוספו למגמת אומנות 7 תלמידים, ואילו 10 תלמידים עזבו את מגמת מוזיקה. בסוף שנת הלימודים היחס בין התלמידים במגמת אומנות למספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 5:4. כמה תלמידים היו בכל מגמה בתחילת שנת הלימודים? בבקשה תעזרו, אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קניתי בסוף דצמבר 2006 עכבר Genius Ergo 525 במחיר 180 שקל מאיזה חנות של משחקי מחשב. היום הוא החליט למות ואני צריך ליצור קשר עם החנות בשביל האחריות, אבל אני לא זוכר איזו חנות זו הייתה... אני חושב ש http://www.pcgames.co.il/ היא הדבר הכי קרוב לחנות ההיא מבחינת עיצוב ותוכן, אבל אני זוכר את האותיות V ו- G בשם שלה. יכול להיות שהיא שינתה את השם? אם לא מה הכתובת/שם החנות? האם היבואן יכול לתת לי אחריות למוצר הזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הרשתי לעצמי רק לפנטז על זה... אבל לפני כמה ימים הודיעו לי הורי שעוד חודש כמתנת מומולדת הם נותנים לי את האפשרות לשים ויי נוסף ברשימת הדברים שאני חייבת לעשות בחיים... אז נוסעים לסיניי... ;D בעבר נפתחו ת'רדים על כך, אך עדיין יש לי כמה שאלות...(מי שהיה או יודע) איזה מקומות מומלצים לצלילה ובכלל? האם יש אפשרות לצלילה שווה לבחורה שלא צללה מימיה? (אני יודעת שבאופן מקצועי צריך לצבור כוכבים או משהו כזה), האם גם בלי זה אני אוכל לצלול צלילה רצינית? מה סדר גודל של המחירים לצלילה? מה הציוד המומלץ חוץ מבגד ים? (הכוונה לדברים שאין מצב שאני אחשוב עליהם בעצמי....כי עוד לא צללתי...) בקיצור, כל אינפורמציה תעזור מאוד... ליבי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחורף הייתי משקה אותו פעם בשבוע ובוא היה פורח בזמן האחרון הוא התחיל לנבול אז התחלתי להשקות אותו יותר השאלה היא אם מישהו יודע בדיוק כמה צריך להשקות אותו בימי הקיץ החמים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום מכוון אני לא מוצא מקום אחר וחבל שאין.. כמה אתם חושבים שמחשב כזה שווה (אני רוצה למכור את הישן) pentium 2.8 Ghz 1gb memory 667 asrock motherboard לא זוכר תדגם 512Gb WD 16mb צורב asus x 22 מארז דטנדרטי פשוט של 200 שקל שנקנה אז כרטיס מסך אין יש על הלוח אם onboard זהו.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-