עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Coca Cola,

אני לא יודע אם זה חדש אבל סתם רציתי להביא לפה למי שמעוניין במידע על השירים. אני אישית מכיר מתוך הרשימה רק את wolfmother, להקה חביבה. Tracklist 01.every move a picture - signs of life [03:48] 02.gary numan & tubeway army - are friends electric [05:20] 03.goldfrapp - ride a white horse (serge santiago remix) [08:05] 04.grandmaster flash and the furious five - scorpio [04:48] 05.kyuss - hurricane [02:32] 06.lady sovereign - luv me or hate me [03:35] 07.ladytron - sugar (jagz kooner remix) [05:26] 08.ladytron - fighting in built-up areas [04:05] 09.metro riots - thee small faces …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TaZeR,

ואנחנו חשבנו שהישראלים הם בורים: http://www.break.com/index/56-percent-of-french-people-are-stupid.html פשוט בושה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ConRoe X Fire,

http://www.nescapades.com/gameroom.htm ועוד תוספת קטנה, חדר של מפיץ פיראטי:

4. Started by IG,

והזוכה הוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348560,00.html לפחות במקרה הזה לא נצתרך לחפש את ה"פרצוף האמיתי"

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by boss,

לא הצלחתי לכנס פייסבוק מופיע שגיאה מוזר נסיתי 4 דפדפנים זה Google Chrome firefox IE 7 maxthon גם ניקוי עוגייה ועוד לא עוזר מה בעיה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Thant,

לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שבוע טוב לכולם http://www.newegg.com חבר טס מחר לניו יורק,ואני רוצה לבצע הזמנה באתר ושישלחו את הפריטים לכתובת שלו. הוא יהיה שם שבוע,אז ככה שאני לא יודע אם זה יגיע בזמן הרצוי. יש פה מישהו שהזמין מישם ? אני מזמין מעבד I5 760 ,ולוח אם GA P55A-UD3. יוצא לי על שניהם 1084.לגבי זיכרונות אני לא סגור לבנתיים מאיפה לרכוש. אשמח לקבל תשובה בהקדם.תודה והמשך שבוע מהנה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by alex.turovsky,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by WiseOne,

מישהו יודע מה המכירים ההמוצעים למכונות שתיה קלה וקפה? מחיר קניה / השכרה / הפעלה, ומחירי מילוי ותוכלה של המכונה? :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by omri_ro,

שמו להם רגל! HEHEHEHEHEHE ;D http://forums.ort.org.il/files/30/1290448/9093595.mpg

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ולכל היודניקים: עוד הודעה חסרת טעם מאת DXT

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by R-E-L,

עוד מישהו ראה היום בעיתון כלכלה של ידיעות (מדור מחשבים של יום ראשון) את המדפסת התלת-מימדית? עד עכשיו חשבתי שזה משהו לא מציאותי! בינתיים זה "קצת" יקר... מעניין מתי זה יגיע לשוק הפרטי... :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Arik.G,

אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי בזמן הקרוב וחשבתי על Samsung 932 אבל בפורום אחר אמרו לי שהוא לא מכשיר נוח והשימוש בו מסורבל. מה אתם יכולים להגיד בנדון ואולי מישהו יוכל להמליץ על מכשיר אחר (עדיף רשת סלקום) או שבכלל שווה לחכות קצת (חודש שתיים) ולראות מה יצא בקרוב. ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by R0ck,

http://finance.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=madorim&path=&xml=now&id=516098

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by מישה,

אני רוצה להזמין שרת מארה"ב, לפי חישובי mustup ( או איך שהם לא קוראים לעצמם - "קונים את אמריקה ברשת" ) יעלה לי בסביבות 600 דולר כל עניין המשלוחים לארץ כולל מע"מ, כולל מס בארה"ב, מס בארץ וכו' וכו' כולל הכל מאוד מאוד יקר יש לי קרובי משפחה בארה"ב שיכולים לשלוח את השרת לארץ, כמה יעלה לי המשלוח לארץ ? כמה שוקל שרת בערך ? 2 מעבדים, סי די רום, 2 הארד דיסקים ... בערך ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אח שלי קיבל היום מעריב ולנוער ונתן לי את המוסף של און-ליין, כי זה אולי יעניין אותי. פתחתי וראיתי שכל הגליון מוקדש להמלצות למחשב חדש. אתם פשוט לא מבינים מה קורה שם, הם ממליצים מעבד 2.6 של אינטל למשחקים, כי "זה המעבד הכי טוב שאינטל יכולה להציע". קודם כל יש לאינטל מעבדים הרבה יותר טובים... אז כתוב שם בסוגריים שיותר מהר מזה ההבדל זניח... ומה עם מעבדי ה64 סיביות של AMD? הם הזכירו את AMD בהתחלה, אך רק כאלטרנטיבה למעבדי הסלרון של אינטל (??????). הם המליצו שם גם על 9600XT 256MB (הכותב בטח הסתנוור מכמות הזכרון), שם אומרים שכרטיס זה מספק כמה רמות מעל הסטנדרט בשוק (אומנם זה נכון כי לרוב האנשים יש GF4MX, אבל זה לא מספיק למכונת משחקים אמיתית, או איך שהם לא קוראים לזה שם). הם גם המליצו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחשפש אתר שבו אני יוכל לראות איזה סרטים חדשים יצאו לאחרונה ואיזה אמורים לצאת (אני מדבר על קולנוע), סרטים לא ישראלים אני מדבר על סרטים באנגלית מישהו מכיר כזה אתר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by galper,

היי, אני שוקל, בהסתמך על אחד המפרטים שלכם (מחשב למשחקים ללא מסך ב-6,000), לקנות את רוב החלקים בארה"ב ובארץ לקנות רק את החלקים הגדולים - כמו מארז ואולי ספק כוח). נראה לי שאפשר לחסוך כמעט שליש מהמחיר בצורה כזו. אחרי זה - וזו השאלה שלי - אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי. האם הרכבה עצמית היא אפשרית? האם יש מדריכים לכך שאפשר למצוא באינטרנט? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by pringles,

איפה אפשר להשיג אחד כזה וכמה בערך זה עולה זוכרים את המשחקים של פעם במשחקיות היה של terminator2

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר מסויים שמתפקד כמכשיר לשירות ביטחוני. הפונקציונאליות שלו היא כזו: יש אוזניה די קטנה שממוקמת בתוך האוזן, ומהצד השני ישנו מכשיר שאליו מישהוא אחר מדבר וכל מה שהוא אומר מגיע אל האוזניה.. כמובן שאין חוטים בעסק הזה. זה בקצרה. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, והבנתם למה אני מתכוון. אני זוכר שבעבר ראיתי דבר כזה למכירה בארץ, אבל אם אתם לא מוצאים בארץ אני יסתפק גם ב eBay *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת ...(זה לא בישבילי חח אני יש לי עוד שנה אבל חבר שלי פשוט רוצה למצוא אנשים שמתגייסים בתאריך הזה)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by longboard,

אני בונה אתר יש פה מישהו שיוכל לתרגם לי את זה לאנגלית בבקשה? התחלתי להתייאש, מכיוון שבמשך השנים חקרתי הרבה מאוד בנושא, וחשבתי שניסיתי את כל הדרכים האפשריות להרזות ולהוריד במשקל,ובכל זאת נשארתי כמו שאני,קמה בבוקר מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שאני רואה.לאחר כל ארוחה, וכל דבר שהכנסתי לפה הרגשתי הרגשה רעה ואפילו התחלתי לשנוא את עצמי,וחשבתי כבר שלעולם לא הרזה. המסע לירידה במשקל לפני שנתיים כשהתחלתי לחקור על נושא ההרזיה באינטרנט ובפורומים, הכרתי מישהי שגם סובלת מעודף משקל ורוצה להרזות,והתחלנו לדבר בקביעות על השיטות שכל אחת מנסה כדאי להרזות.לפני חודשיים במקרה קיבלתי ממנה אימייל לאחר תקופה ארוכה שלא דיברנו,באימייל היא כתבה על השינוי שהיא עברה בחודש האחרון,ומה שראיתי הייה מדהי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by valleyzz,

ראיתי פה מספר משתמשים בפורום ששינו צבע והדגישו את הכתב שרשמו את המפרט שלהם בפרופיל איך עושים את זה יש מדריך ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. במהלך נהיגה שגרתית היום, השיר הבא התחיל להתגנן ברדיו: מאותו רגע, הנהיגה הפסיקה להיות שגרתית. > לאחר שהשיר הסתיים חשבתי לעצמי שיש שירים שגורמים לי לנהוג בצורה "פחות בטיחותית" מהרגיל. הרגל כבדה יותר על הגז, הברקס מקבל ליטוף קל בלבד לפני עיקולים, הדופק עולה והכיף מתחיל. האם גם לכם יש שירים שגורמים לכם להרגיש כך?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by wiz,

מה אתם אומרים? אחותי החורגת גרה בלאס אנגלס, והיא צפוי להגיע לארץ ב-סוף יוני, כדאי לרכוש דרכה מחשב מ- Newegg, ז"א חלקים עיקריים בכל מקרה, השאלה היא, מה אתם אומרים? כדאי לחסוך סכום רציני אבל להיות בלי אחריות? אני לא יודע =\ בנוסף, היא צריכה לשלם מיסים? יש את הקטע של אזרח שב? מתי זה תקף? דברים כמו זיכרון, זה בטח מאוד פשוט להבריח כי זה קטן, אפשר אפילו לשים את זה בקופסא של הכרטיס מסך, וגם המע"מ לא נוראי. אבל בכל זאת יהיה נחמד גם לחסוך את זה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים